Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

margaar evet canım ladybird'ün test sonucu pozitif çok mutluyuz ama facebook sohbeti koyulaşınca burdaki paylasomlar azaldı:)

hımmmm demek oradan kaynatıyorsunuz artık.... eee bende face yok.. kaçırıyormuyum muhabbetleri :))

lady nasıl yani kese görme transferi bekliyor?? hamile yani dimi... maşallah yaaaa.. donuk bebekmiydi bunlar :))) tebrik ederim lady ciğim... taze donuk demedi yılmadı sonunda yakaladı..

utkum listeyi güncellemen harika oldu canım bak sayende kim hangi aşamada hatırlamış bilgilenmiş olduk.... sen nasılsın???

Son düzenleme:

bilmiyorumkismileBen şunu anlıyorum demek burda erkek faktörü olan hasta yok

canım benim tüp bebek yaptırmanın 3 sebebi vardır
1 - yaş faktörü
2- erkek faktörü
3- sebepsiz infertilite yada sabırsızlık
yani erkek faktörü olan bi sürü insan var aramızda
ben de dahil olmak üzere eşimin sperm sayısı 10 milyonun altında ve morfoloji %2 olunca yaşım genç olması ve yumurtlama problemim olmamasına rağmen tüp bebek yaptırıyoruz.
yoksa erkekte problem yoksa, yaşı da gençse kadında ki problemler, ilaçlarla yada ameliyatla halledilir ve tüp bebeğe gerek kalmazdı

Son düzenleme:
hep eduttum ama anlattım burda hikayemi daha öncede bu arada<eşim son testini asm de yaptırdı

tmm ben karistirdim sanirim nickleri... bir anda cok fazla yeni kisi girdi.. ztn zmnla ogrenirsn yasaya yasaya ama onceden de soliim bende isim hafizasi pek yoktur, nolur kusura bakma... ama olayi hatirladim sen diyince

hımmmm demek oradan kaynatıyorsunuz artık.... eee bende face yok.. kaçırıyormuyum muhabbetleri :))

yok cnm cok bisi kacirmiyorsun:) aksam ne pisirsem, basim agrio, tuvalete ciktim, cikamadim, gittim geldim, genelde bunlari konusuyoruz:):) merak etme... burda okuyan ve bilgi almak isteyenlere yardimci olabilecek bilgileri yine burdan paylasiyoruz ama dedigim gibi burdan bilgi alacaklara faydasi olmayacak muhabbetleri buraya kalabalik yapmasin die ayni zmnda desifre de olmayalim die( ben kesinlikle desisfre olmak istemiyorum kimse bilmiyor bizim durumumuzu cunku) ordan yaziyoruz...

canim yok erkek faktoru olanlar var en bastada ben... ama biz hic urologa gitmedik. yani aydin bey durumumuz icin bir aciklama yapti ztn... olasiligimizin dusuk oldugunu ama hamile kalabilecegimi soyledi... bu durumda da su anda normali deniyoruz biz... ha diyelim ki olmadi, artik denemek istemiyoruz olmuyor dedigimiz noktada tup bebege gecicez. asilamada yaptiramiyoruz, benim kistlerim var, sag tupumde hafif tikanik... bu durumda asilamada sansimiz da azaliomus. onun icin tup bebek yapmaliyiz yaparsak dedi aydin bey... son gittigimde de sagdan da bi sperm yolunu bulup hamile kalirsin ancak soldaki kdr kolay degil isi dedi... bizde biraz sans verelim dedik yavrucaklara:):) genel olarak herkesde oranlar yuzdeler farkli olmakla birlikte durum bu... bundan dolayi urologa gitmiyoruz. kaldiki urologa gidip, bu sekilde hamile kalinamaz hemen ameliyat yapmamiz lazim denilen arkadasimiz su an hamile(esine dermis tabi urolog, cumlem bozuk olmus duzeltiim dedim:):). yani sadece urolog ile gorusme yapip karar verme... dedigim gibi urolog hamile kalmaniz mumkun degil demis ama oyle olmadi... sen simdi bizden kulaktan dolma bilgi aliyorsun. dogrusu hem bir urologla hem de aydin bey ile gorusmen olur.... ikisi ayni hastahanede olursa belki bilgi alisverisinde de bulunurlar daha da ii olur. simdi senin bizden farkli bi durumun olabilir. onu bilemeyiz, yanlis yonlendirmeyelim seni de...

merhaba canım . ben de bebeğimi 2 aylıkken kaybettim seni çok iyi anlıyorum.
özel sağlık sigortası olayına gelince evet tüp bebek le alakalı masrafları hiç bir sigorta karşılamaz canım. ama ne bilim mesela tahlil yada başka bişiyde sigorta geçebilir ama o da pek fayda etmez tedavide . biz tedavi esnasında aydın beye ve hastaneye o kadar ısındık ki özel sağlık sigortası olmayanlar ben de dahil hamilelikte tektiklerini ve doğumu orda yapabilmek için sigorta yaptırdık. benim de 3,5 ay sonra yani sigorta süresi dolunca dondurulmuş embriyom transfer edilcek:)
ve hepimiz Aydın Bey ve ekibinden çok memnunuz:)

Günaydın arkadaşlar,herkese selamlar.
havalar çok kötü hamile olanlar bilhassa çok dikkat etsin .hamilelikte grip hiç çekilmiyor.bir haftadır gribim dahalen atlatamadım.ilaçta kullanmayınca vitaminler, çorbalarda olsa atlatmak çok zor oluyor.hapşırmaktan kasıklarım maf oldu. hastalığım ayrı, birde hapşırırken bebeğime birşey oldumu korkusunu ayrı çetim.tabi içimiz rahat etmedi hemen muayneye gitti.allahıma şükürler olsun bebeğim çok iyi.maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor.tam bir yerine bakacagız hemen orasını kıpırdatıyor.her geçen gün insanın duyguları dahada değişiyor.akşam üzeri gittiğimiz için kimseciklerde yoktu uzun uzun seyrettik.

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın uzun zaman giremedim.
Ladyybird çok tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirir inşallah.
Bende beklemedeyim bu hafta sonu gidicez keseleri görmeye çok heyecanlıyım, bir an önce zaman geçsin istiyorum, herşeyin yolda gitmesi için sürekli dua ediyorum.Bu arada ilk ultrasonda kalp atışları duyuluyormu bilginiz varmı, yani neleri öğrenicez bebişle ilgili???
Sizlerinde durumunu takip ediyorum burdan, listemiz güzelleşmiş, inşallah daha da güzelleşecek.

iyi olmana sevindim canım:)
heyecanlısın dimi:)) ilk muayenede kalp atışları görülüyo ve duyulabiliyor canım.
başka da bişiy bakılmıyo anca 2. kontrolden sonra boyutları ile SAT karşılaştırılıp gelişimi gözleniyo ve bu gözlem 5. aya kadar sürüyo sonrasında bebekler beslenme ve genetik faktörlere göre boy ve kiloları değişkenlik gösteriyomuş.

merhaba Ayşegülcüğüm,
Bizim sigortamız güneş sigorta bu yıl başında sigorta yaptırmıştık 5 ayı geçti sigorta yaptıralı... 3 yıllık evliyim ve 36 yaşındayım..Artık daha fazla beklemek istemiyorum allah biliyor kalbimi.. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Trabzondaki tüp bebek denememiz öncesinde 3 aylık keçiboynuzu kürü uygulamıştım eşime ve bu değerlerle doğal yolla gebelik olması lazım demişti doktor..Şimdi 2-3 ay ara verdik kürüne ve şimdi yine 1.5 ay oldu başlayalı..Tedaviye kadar 3 aylık kür tamamlanmış olur..Bu arada ben eleviti gittiğim hiç bir doktordan bayanlara verildiğini duymamıştım..Sadece bir doktor eşime vermişti sonraki sperm tahlili sonucunda kullanmasan da olur demişti... ben sadece folik asit kullandım...Şimdi 3 aydır arı poleni kullanıyorum.. Çok şükür sigara sorunumuz yok ikimizinde...Birde bu arada 1.5 aydır hayıt tohumu kullanıyorum. Sabah akşam. Hormonları dengede tutan bir bitki çok araştırdım.. Ama tedaviye başladığıma sadece ilaçları kullanmayı düşünüyorum..Canım benim ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim..

merhaba meliscim..
Anlattıklarınızdan ve yaşadıklarınızdan bende aydın beyd tedavi olmak istedim.. Canım umarım embriyolarından biri bebişin olarak kucağına gelir hayırlısıyla..

kızlar merhaba,
tebrik mesajlarınızı aldım, teşekkür ederim yalnız henüz sizlere verebileceğim güzel haberim yok.
herhangibir gelişme olursa ben mesaj atarım.
kendinize çok iyi bakın.
sevgiyle kalın...

cnm folik asit kullaniyorsan ona dvm et

folik asit kullanırken elevitte kullanılması gerekiyormu?? Yani aydın bey bu şekildemi kullandırıyo sizlere arkadaşlar??

elevitin içersinde folik asit de var, o nedenle ikisini birlikte almana gerek yok. elevit de ayrıca başka vitaminler ve demir desteğide mevcut. eğer elinde hali hazırda folik asit ilacın varsa öncelikle onu kullanmanı öneririmi daha sonra istiyorsan elevite geçebilirsin.

ladybird ve diger arkadaslar özür dilerim bir yanlışlıga sebep oldum ama edit kalktıgı için hatalarımı düzeltemiyorumm kusura bakmayın..
ladycigim bir hata olmus ama herzaman iyi niyetimizden oluyor böyle hatalar:))ne diyoruz biz iyiyi çagırıyoruz umarım en kısa sürede güzel haaberler veriririz birbirimize öptüm

bizim sorunumuzda erkek faktörlü. ben şu anda araştırma içerisindeyim.aydın beyin işinde çok iyi olduğuna inanaıyorum.bu ay rapor için hastanenin üroloğuna gidicez rapor çıkarıcam ama asm ile görüşmeden hiç bir herle ilgili kesin karar vermeyi düşünöüyorum.aydın beyede açık açık sprucam ımcı olan bir merkezden şansımız fazlamı olur diye...tahmin ediyorum beni bilgilendirecektir...

valla canım benim eşim azospermi aydın bey ürolog değil diye biliyorum bu anlamda ürolog önemli olmuyor:uhm: mu ben bunu anlamıyorum ben ürolog doktorlarıyla gecende görüşmeye gittim ve bilmiyorum çok güvenilir gelmedCADIARZUi bana ayrıca canım ssk ile anlaşmaları yokmuş karar veremedim doğrusu bende bir sorun yok eşimin spermi bulunmazsa yapılacak olan tedavi tamamen boşuna olacak :1no2:

Son düzenleme:

aydın bey ürolog mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…