margaar evet canım ladybird'ün test sonucu pozitif çok mutluyuz ama facebook sohbeti koyulaşınca burdaki paylasomlar azaldı:)
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) RÜZGAR ve POYRAZ HOŞGELDİNİZ(24.09.2010)
white_cat 1.IVF (+) 2 Prenseslerimiz HOŞGELDİNİZ (29.08.2010)
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d) sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF(+) 30 Ekim kese görme Transferi bekliyor
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w), sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde
nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük,2.IVF (başka bir hastaneden yana kullandı tercihini, +)
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF (test gününü bekliyoruz)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) Bebişimiz geliyor:CüvCüv:
ayşegül 72 1.IVF (+) Kızı ve oğlu MELEK OLDU
margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) Kızımız geliyor:CüvCüv:
geshenk 1.IVF(-) beklemede
umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor:CüvCüv:
serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)
panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(-)
melisssssss 1.IVF (+) Gelişim göstermedi kürtaj, sigortasını yaptırdı bekleme süresinde
izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:
Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) Oğlumuz geliyor :CüvCüv:
belizzz beklemede:)
delipery 1.IVF( +)
bade34
cristoball 1.IVF (+) 1 Prens
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile
MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!
cnm biz urologa gitmeye gerek gormeyen ya da sole diim gitmeyenlerdeniz. dolayisiyla gitmedigimiz bir doktoru tanimiyoruz. genel olarak semen analizi, rahim filmi vs yaptirdik onlarin da urologla bir ilgisi yok. aydin bey ilgileniyor hepsiyle. bundan dolayi asm'nin urologu ile ilgili bir kaniya biz tanimiyoruz diye varman dogru olmaz. iyi de diyemeyiz, kotu de diyemeyiz biz, bir fikrimiz yok. ancak aydin beyden ve ekibinden cok memnunuz. kendi adima hastahaneden de cok memnunum ben. ilgi alaka cok memnun ediyor beni. gunubirlik ameliyat olmustum, o zmn cok memnun kalmistim canim..
bilmiyorumkismileBen şunu anlıyorum demek burda erkek faktörü olan hasta yok
hep eduttum ama anlattım burda hikayemi daha öncede bu arada<eşim son testini asm de yaptırdı
hımmmm demek oradan kaynatıyorsunuz artık.... eee bende face yok.. kaçırıyormuyum muhabbetleri :))
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır sizleri okuyorum gün gün...Bende 1.5 yıl önce 2 aylık düşükle uzun zamandır gelmesini beklediğim bebeğimi kaybettim...Sizin yaşadıklarınızı okudukça kah ağladım kah sevindim...Ama hepsini yürekten hissettim...Neyse benimde 3 aşılamam ve bir tüp bebek denemem oldu ama hiç birinden pozitif sonuç bile göremedim...Şimdi ASM yi düşünüyorum ...Bunda sizin yazdıklarınızın çok ama çok payı var.. Tabi aralıkta gelecek olan paramız var onu beklemek durumundayız..
Ayşegülcüğüm özel sigortası olanlara indirim var diye yazdın..Bizin özel sağlık sigortamız var... Sormak istediğim tün özel sağlık sigortaları geçerlimi bu indirim için ve eğer biliyosan ne kadar bir indirim söz konusu....Cevaplayabilirsen çok sevinirim...
Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın uzun zaman giremedim.
Ladyybird çok tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirir inşallah.
Bende beklemedeyim bu hafta sonu gidicez keseleri görmeye çok heyecanlıyım, bir an önce zaman geçsin istiyorum, herşeyin yolda gitmesi için sürekli dua ediyorum.Bu arada ilk ultrasonda kalp atışları duyuluyormu bilginiz varmı, yani neleri öğrenicez bebişle ilgili???
Sizlerinde durumunu takip ediyorum burdan, listemiz güzelleşmiş, inşallah daha da güzelleşecek.
:))))
Benim yapı kredi sigorta, kızların bir çoğunun allians, aramızda güneş sigortalı olan var mı hatırlayamadm şimdi.. Bu nedenle şu an net bişii söyleyemeyeceğim. Ancak fikrin olabilmesi için yarın bir ara hastaneyi arayıp bir kaç tahlilin fiyatını güneş sigortaya göre alıp sana bilgi verebilim.
Tabiii senin için bir başka şehire gidip orada tedavi olmak biraz zor olacak.. Ama çoook güzel örnekler var.. En son Deliperymiz tedavi için İstanbul'a geldi ve önceki hafta bize müjdeyi verdi biliyorsun..Darısı başına :))
Ben insan kaynakları uzmanıyım ve Trabzon'a da zaman zaman eğitim vermeye gelirim. Ekip olarak şehrin içindeki Grand Zorlu'da kalırız.. Kuymağınızı, peynirinizi, köftenizi, balığınızı çook severim.. En son mart ayında gelmiştim, o zaman aldığım tereyağını hala kullanıyorum, bitmedi kaydirigubbakcemile3 Sonra tedavi ve bebişlerim nedeniyle işimi ekip arkadaşlarıma ve asistanlarıma yükledim sempatiksalakcinni
Bu arada bu işin sırası yok canım yaaa, Allah ne zaman isterse o zaman veriyor.. Bak 2 evlat nasip etti ama sıranın sonuna geçiverdim :))))
Kaç yıllık evli olduğunu ve yaşını yazmamıssınn.
Ayrıca henüz tedavi tarihin belli değil ama öncesinde yapılması gerekenleri yapıyorsundur umarım.. Ne bileyim elevite başlamalısın, kilon varsa vermelisin, sigara neyin içiliyorsa bırakılmalı, eşini çook güsell beslemelisin, ekstra kürler yapılabilir.. Ööööle sadece zaman geçsin diye beklemiyosun di mi yerimseniben
merhaba canım . ben de bebeğimi 2 aylıkken kaybettim seni çok iyi anlıyorum.
özel sağlık sigortası olayına gelince evet tüp bebek le alakalı masrafları hiç bir sigorta karşılamaz canım. ama ne bilim mesela tahlil yada başka bişiyde sigorta geçebilir ama o da pek fayda etmez tedavide . biz tedavi esnasında aydın beye ve hastaneye o kadar ısındık ki özel sağlık sigortası olmayanlar ben de dahil hamilelikte tektiklerini ve doğumu orda yapabilmek için sigorta yaptırdık. benim de 3,5 ay sonra yani sigorta süresi dolunca dondurulmuş embriyom transfer edilcek:)
ve hepimiz Aydın Bey ve ekibinden çok memnunuz:)
merhaba Ayşegülcüğüm,
Bizim sigortamız güneş sigorta bu yıl başında sigorta yaptırmıştık 5 ayı geçti sigorta yaptıralı... 3 yıllık evliyim ve 36 yaşındayım..Artık daha fazla beklemek istemiyorum allah biliyor kalbimi.. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Trabzondaki tüp bebek denememiz öncesinde 3 aylık keçiboynuzu kürü uygulamıştım eşime ve bu değerlerle doğal yolla gebelik olması lazım demişti doktor..Şimdi 2-3 ay ara verdik kürüne ve şimdi yine 1.5 ay oldu başlayalı..Tedaviye kadar 3 aylık kür tamamlanmış olur..Bu arada ben eleviti gittiğim hiç bir doktordan bayanlara verildiğini duymamıştım..Sadece bir doktor eşime vermişti sonraki sperm tahlili sonucunda kullanmasan da olur demişti... ben sadece folik asit kullandım...Şimdi 3 aydır arı poleni kullanıyorum.. Çok şükür sigara sorunumuz yok ikimizinde...Birde bu arada 1.5 aydır hayıt tohumu kullanıyorum. Sabah akşam. Hormonları dengede tutan bir bitki çok araştırdım.. Ama tedaviye başladığıma sadece ilaçları kullanmayı düşünüyorum..Canım benim ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim..
bizim sorunumuzda erkek faktörlü. ben şu anda araştırma içerisindeyim.aydın beyin işinde çok iyi olduğuna inanaıyorum.bu ay rapor için hastanenin üroloğuna gidicez rapor çıkarıcam ama asm ile görüşmeden hiç bir herle ilgili kesin karar vermeyi düşünöüyorum.aydın beyede açık açık sprucam ımcı olan bir merkezden şansımız fazlamı olur diye...tahmin ediyorum beni bilgilendirecektir...
canım benim tüp bebek yaptırmanın 3 sebebi vardır
1 - yaş faktörü
2- erkek faktörü
3- sebepsiz infertilite yada sabırsızlık
yani erkek faktörü olan bi sürü insan var aramızda
ben de dahil olmak üzere eşimin sperm sayısı 10 milyonun altında ve morfoloji %2 olunca yaşım genç olması ve yumurtlama problemim olmamasına rağmen tüp bebek yaptırıyoruz.
Yoksa erkekte problem yoksa, yaşı da gençse kadında ki problemler, ilaçlarla yada ameliyatla halledilir ve tüp bebeğe gerek kalmazdı
aydın bey ürolog mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?