arkadasım burda biz hepimiz aydın arıcı'nın hastalarıyız ve ürologla olan ilişkilerimizi degil ıvf yani tüp bebek uygulamalarını paylasıyoruz..
Sen eşine yönelik hastane ve doktor arayışına girmelisin burada vakit kaybetme bence
folik asit kullanırken elevitte kullanılması gerekiyormu?? Yani aydın bey bu şekildemi kullandırıyo sizlere arkadaşlar??
aydın bey ürolog mu????
canim sen folik asit almaya dvm et... ikisini bir alma
aydin arici tup bebekci-kadin dogum uzmani canim... burasi da tup bebekle ilgili acilan bi topik... eslerden veya kendimizden ne sorun olursa olsun bizde tup bebek veya asilama yaptiran, yaptiracak olanlariz... onun icin senin urolog ile ilgili sorularina yanit veremiyoruz. sen bi bak bakalim klupte esi senin gibi olan arkadaslar vardir, belki farkli bi topik de acmislardir, ordan faydalanmaya calis... tup bebege karar verdiginde de bizde elimizden geldigince sana yardimci olmaya calisalim... bu konuda yani tup bebekte de aydin arici disinda bir doktor bilmiyoruz, hakkinda yorum yapamiyoruz, cunku biz aydin beye tedavi oluyoruz, tedavi olmadigimiz bir hastahane ve doktor hakkinda yorum yapmamiz dogru olmaz...
ıvf uygulatacağım sonuçta eşinden kaynaklanan (azospermi) nedeniyle ve bu tedavi bir bütün değilmi sonuçta aydın beyin ekibiyle çalışacağım
ben şunu anlatamıyorum biz tüp bebeğe karar verdik hatta şöyle söylemem daha doğru olur vermek zorunda kaldık çünkü başka caremiz yok
Tabiki herkesin sorunu farklı bizim sorunmuzda eş kaynaklı tüp bebek tedavisinde okuduğum kadarıyla erkek ile bayan aynı anda hazırlanırmış yani sonuçta benim bir kadın doğumcuya eşimin ürolog doktora ihtiyacı var yani tüp bebek ekibine ihtiyacım var
sen randevu aldin mi??? aydin beyle ve ekibi ile gorusmeden bizden bi yardim bekleme canim, yani dedigimiz seyler yanlis seyler olabilir, cunku bizim eslerin sorunu morfoloji falan, senin durumunda olan bir arkadasimiz yok... sen bir aydin beyle gorus bakalim ne diyecek, burdan da paylasirsin bizimle, belki esinde sizinkiyle ayni sorun olan bir arkadasa da yardim etmis olursun... ama dedigim gibi biz senin kafani karistiririz sadece su durumda... tup bebege baslayinca, tedavi ile ilgili, yapacagin seylerle ilgili bilgiler veririz sana, insallah sonucunu da heyecanla ve buyuk bir umutla bekleriz, en kisa zmnda sen de bebegini kucagina alirsin
Belizz burda yazılanları okuduktan sonra ve ürolog doktoru tanıdıktan sonra ve kimsenin birbirinden haber olmadıklarını gördükten sonra fikrimi değiştirdim sanırım burası doğru bir merkez değil ben ekip işine güvenen biriyim tercihimi yaparken doktora ve ekibe göre tercih yapmak isterim .özellikle benim gibi durumu olan hastalar için burası doğru yer değilll sanırım burada IMS YOKMUŞ MERKEZDE
Size bol şanslar
saol canim sanada bol sanslar... ama sen inatla anlamak da istemiyorsun.. bizim durumumuz seninki gibi olmadigi icin, senin durumunda asm nsl calisiyor bilemiyoruz diyorum.. ve sen doktorla gorusmeden karar veriyorsun bizim dediklerimize gore.. simdi esimizden alinan ornekde sperm bulunyorsa ve aydin beyler bununla yumurtayi dolleyebiliyorsa neden urologla goruselim?!?!?! sence mantikli mi???? senin durumun farkli... ama tabe sen bilirsin... o zmn git memorial ile gorus orda ims varmis...
Doğru tabiki burda bulunan kişilerin sorunları hep aynı farklı sorunlarla kimseler buraya pek başvumuyor galiba yani IMS ihtiyacı olan veya Mikro Tese yapılacak olanlar
Neyse uzatmaya gerek tek tip vakalarla ilgilenen merkez bana gelmez
Belizz burda yazılanları okuduktan sonra fikrimi değiştirdim sanırım burası doğru bir merkez değil ben ekip işine güvenen biriyim tercihimi yaparken doktora ve ekibe göre tercih yapmak isterim .özellikle benim gibi durumu olan hastalar için burası doğru yer değilll sanırım
bu arada IMS YOKMUŞ MERKEZDE
Size bol şanslar
Yorgunum ama hiç şikayet etmiyorum. Yorgunluktan çok halsizlik zorluyor beni kansızlığım geçmedi hala ilaç kullanıyorum. Kan değerlerim düzelirse kendimi daha iyi hissedeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?