e tabi ya hepimiz bole yorulmak icin cabaliyoruz... umarim kan degerinde bir an once duzelir.. 40ina kdr bole gidermis, 40indan snr huylari degisirmis bebislerin, ole diolar... hem gece kalkma araliklari da zmnla uzayacak, ole olunca uykun bolunse de en azindan 2-3 saat araliksiz uyuyabileceksin.. ha biri uyurda oburu kalkarsa o zor
Kulübe fazla yazmıyorsunuz galiba burdan takip etmek daha kolay oluyor aslında benim için.
Geceleri giriyorum face e yazdıklarınızı okumak için ama altından kalkamıyorum :)
Hiç belli olmuyor bazen ikisi aynı anda kalkıyor bazende sırayla kalkıyorlar.
Şimdi evde yalnızım annem hava almaya çıktı biraz. Kadın evde bunaldı, annem genelde evde duran biri değildir gezmeyi çok sever. Ona da zor oluyor. Ben hamilelikten alışığım evde olmaya ama bende artık gezmek istiyorum. Bebekler biraz büyüsün annemle çıkacağız dışarı.
bebekler biraz kendine gelsin cıkın gezin tabi, Allah yardımcınız olsun saglık versin bebişlere gerisi kolay büyüyecekler
Hiç belli olmuyor bazen ikisi aynı anda kalkıyor bazende sırayla kalkıyorlar.
Şimdi evde yalnızım annem hava almaya çıktı biraz. Kadın evde bunaldı, annem genelde evde duran biri değildir gezmeyi çok sever. Ona da zor oluyor. Ben hamilelikten alışığım evde olmaya ama bende artık gezmek istiyorum. Bebekler biraz büyüsün annemle çıkacağız dışarı.
Mystry nerelerde hiç birşey yazmamış. Kontrolü yok muydu onun bu aralar?
ayy benim annemde ole.. pazar gunleri bile oturmaz evde... haftanin 6 gunu disarda gunleri oluo gunu yoksada kesin bi carsiya gidio, dolanip gelio... arkadaslarina kahve icmeye gidiolar vs... simdi bebk olursa gelir bakarim dio ama eminim cok sikilacak belki ilk bir iki haftayi anlamaz ilk torun heyecanindan ama snrsi nsl geçecek bilemiyorum:))))))
Kesin zorlanacaktır ama torun sevdasına şikayet etmeyecektir.
Bende arada anneme git gez biraz diyorum. Kendine gelsin rahatlasın. Arada da ben anneme bırakıyorum eşimle işlerimizi hallediyoruz.
Ama çok komik oluyor geçen akşam palladium a gittik eşim ayrı ben ayrı koldan işlerimizi hallettik koştura koştura.
Doğum erken olunca hazırlıksız yakalandık hala eksiklerimiz oluyor. Alışverişe çıkmamız gerekiyor ama zamanda yok bebekler uyanmafan halledip eve dönelim diyoruz.
Günaydın arkadaşlar,herkese selamlar.
havalar çok kötü hamile olanlar bilhassa çok dikkat etsin .hamilelikte grip hiç çekilmiyor.bir haftadır gribim dahalen atlatamadım.ilaçta kullanmayınca vitaminler, çorbalarda olsa atlatmak çok zor oluyor.hapşırmaktan kasıklarım maf oldu. hastalığım ayrı, birde hapşırırken bebeğime birşey oldumu korkusunu ayrı çetim.tabi içimiz rahat etmedi hemen muayneye gitti.allahıma şükürler olsun bebeğim çok iyi.maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor.tam bir yerine bakacagız hemen orasını kıpırdatıyor.her geçen gün insanın duyguları dahada değişiyor.akşam üzeri gittiğimiz için kimseciklerde yoktu uzun uzun seyrettik.
Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın uzun zaman giremedim.
Bende beklemedeyim bu hafta sonu gidicez keseleri görmeye çok heyecanlıyım, bir an önce zaman geçsin istiyorum, herşeyin yolda gitmesi için sürekli dua ediyorum.Bu arada ilk ultrasonda kalp atışları duyuluyormu bilginiz varmı, yani neleri öğrenicez bebişle ilgili???
Sizlerinde durumunu takip ediyorum burdan, listemiz güzelleşmiş, inşallah daha da güzelleşecek.
merhaba Ayşegülcüğüm,
Bizim sigortamız güneş sigorta bu yıl başında sigorta yaptırmıştık 5 ayı geçti sigorta yaptıralı... 3 yıllık evliyim ve 36 yaşındayım..Artık daha fazla beklemek istemiyorum allah biliyor kalbimi.. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Trabzondaki tüp bebek denememiz öncesinde 3 aylık keçiboynuzu kürü uygulamıştım eşime ve bu değerlerle doğal yolla gebelik olması lazım demişti doktor..Şimdi 2-3 ay ara verdik kürüne ve şimdi yine 1.5 ay oldu başlayalı..Tedaviye kadar 3 aylık kür tamamlanmış olur..Bu arada ben eleviti gittiğim hiç bir doktordan bayanlara verildiğini duymamıştım..Sadece bir doktor eşime vermişti sonraki sperm tahlili sonucunda kullanmasan da olur demişti... ben sadece folik asit kullandım...Şimdi 3 aydır arı poleni kullanıyorum.. Çok şükür sigara sorunumuz yok ikimizinde...Birde bu arada 1.5 aydır hayıt tohumu kullanıyorum. Sabah akşam. Hormonları dengede tutan bir bitki çok araştırdım.. Ama tedaviye başladığıma sadece ilaçları kullanmayı düşünüyorum..Canım benim ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim..
kızlar rüzgar mık mık yapıyor acıktı galiba ben şimdilik çıkıyorum inşallah en kısa zamanda geri dönebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?