Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hiç belli olmuyor bazen ikisi aynı anda kalkıyor bazende sırayla kalkıyorlar.
Şimdi evde yalnızım annem hava almaya çıktı biraz. Kadın evde bunaldı, annem genelde evde duran biri değildir gezmeyi çok sever. Ona da zor oluyor. Ben hamilelikten alışığım evde olmaya ama bende artık gezmek istiyorum. Bebekler biraz büyüsün annemle çıkacağız dışarı.

Kulübe fazla yazmıyorsunuz galiba burdan takip etmek daha kolay oluyor aslında benim için.
Geceleri giriyorum face e yazdıklarınızı okumak için ama altından kalkamıyorum :)

yok cnm giriyoruz aslinda ama malum su siralar bi bekleme, dinlenme donemindeyiz.. onun icin daha geyik muhabbetler donuyor... bizi taniyan birinin okudugunda aa bu kesin su diyebilecegi muhabbetleri feysden yapiyoruz... yine bakiyoruz ama burayada...
altindan kalkamazsin tabe, dakika dakika herkes ne yaptiginin bilgisini verince msjlar uzayip gidio:):):):)

bebekler biraz kendine gelsin cıkın gezin tabi, Allah yardımcınız olsun saglık versin bebişlere gerisi kolay büyüyecekler

Hepinize Merhaba Kızlarrr;
Sancux hoşgeldin canım... Rüzgar ile Poyraz iyi olsunlar da gerisinin önemi yok.. Biraz daha ele gelsinler, biz kızlar toplanıp gelip seni ve oğluşları alırız hep beraber dışarı çıkarız:)))

Merhaba Ayşegülcüm....
Evet ne güzel olur hep beraber gezmeye çıkarırız oğluşlarımı.
Valla ne rahat olur benim için bir sürü teyzeleri var ilgilenirsiniz sırayla :)

bebekler biraz kendine gelsin cıkın gezin tabi, Allah yardımcınız olsun saglık versin bebişlere gerisi kolay büyüyecekler

Öyle canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o.
Büyüdüler bile Poyrazın boyu uzadı kiloda aldı. Rüzgar biraz daha geriden takip ediyor. Onun damak probleminden dolayı beslenmesi çok zor oluyor.

ayy benim annemde ole.. pazar gunleri bile oturmaz evde... haftanin 6 gunu disarda gunleri oluo gunu yoksada kesin bi carsiya gidio, dolanip gelio... arkadaslarina kahve icmeye gidiolar vs... simdi bebk olursa gelir bakarim dio ama eminim cok sikilacak belki ilk bir iki haftayi anlamaz ilk torun heyecanindan ama snrsi nsl geçecek bilemiyorum:))))))

Mystry nerelerde hiç birşey yazmamış. Kontrolü yok muydu onun bu aralar?

canim o hasta... haftasonu sehir disinda dagin tepelerinde usutmus... ise gitmiyor, evde oluncada giremiyor sanirim nete... bildigimiz kdriyla cok ciddi bir durumu yok, nezle grip ama dinlenmesi lazim tabe

Bebek 2010;
Arkadaşlarım gayet güzel cevap yazmışlar, ben de küçük bir ekleme yapacağım.Doğru yerde olmak önemli: Erkek Infertilitesi bölümünde senin durumunda bulunan üyelerin oluşturduğu onlarca topik var.. Sanırım tüm sorularının cevabını orada bulablilirsin.
Doğru yerde olmak gerçekten önemli.. Şükürler olsun ki bizler doğru yerdeyiz, ASM Jhons Hopkıns'de tedavimizi oluyoruz ve çok sevgili doktorumuz Sayın Prof.Dr. Aydın Arıcı 'nın güvenli ellerindeyiz. Senin de şansın bol olsun.

Son düzenleme:

Kesin zorlanacaktır ama torun sevdasına şikayet etmeyecektir.
Bende arada anneme git gez biraz diyorum. Kendine gelsin rahatlasın. Arada da ben anneme bırakıyorum eşimle işlerimizi hallediyoruz.
Ama çok komik oluyor geçen akşam palladium a gittik eşim ayrı ben ayrı koldan işlerimizi hallettik koştura koştura.
Doğum erken olunca hazırlıksız yakalandık hala eksiklerimiz oluyor. Alışverişe çıkmamız gerekiyor ama zamanda yok bebekler uyanmafan halledip eve dönelim diyoruz.

kızlar rüzgar mık mık yapıyor acıktı galiba ben şimdilik çıkıyorum inşallah en kısa zamanda geri dönebilirim

hmm demek ki dogru hep dogumdan once halledin isinizi, snr aliriz die sona birakmayin diyorlar.. bundan snr sende bole yonlendirirsin kesin bizi:):):) ay ama anneleri cok tatlidir onlar simdi... ya cnm birimize bi resimlerini gondersene, son hallerini, snr biz kendi aramizda dagitiriz sen birimize gonder yeter... merak ettim ogluslarimizi:):):):)

Sancux;
Herhangi bir ihtiyacın olursa çekinmeden bizlerden de yardım isteyebilirsin..
Seni de oğluşlarımızı da çook öpüyoruz canım..
Hoşçakal.

ayşegüle katılıyorum canım hem biz sana yakınız aklında olsun unutma herzaman yanındayız öpüyorum bebişleri

Merhaba Cristoball;
Annelik bu işte canım, "hapşırırken bile bebeğime bişey oldu mu" diyor insan..
Gerçekten hava hasta olmaya çok elverişli.. Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle göbüşünde bebişi olanların tabii ki :))))
Bebişine de maşallahhh, hep böyle kıpır kıpır olur inşallah canım.. Her geçen gün büyüdüğünü görmek ne kadar güzel bir duygu di mi..
Bu arada daha evvel ki yazılarımızı okuduysan, bizim bir ultrason cafe projemiz var sen biliyormusun bu projemizi ? Ben inşallah sermayeyi ayarlarsam açacağım.. Başka yolu yokk sempatiksalakcinni

Merhaba Delipery;
İyi olduğuna çok sevindim. Bak Cristoball hasta olmuş, Mystryyde hasta.. Aman Allah muhafaza sen de çok dikkatli ol olur mu canım.
İçini de ferah tut, herşey yolunda gidecek, herşey güzel olacak.. Keselerle birlikte pıtpıtları duyunca rahatlayacaksın.. Ama çok kısa bir süre, çünkü bir sonraki randevu için tekrar heyecanlanmaya başlayacaksın :)))) Bööööle devam edecek işte.
Pıtpıtlardan sonra hemen yaz tamam mı.. :))

Emirimm;
Harikasın... Kürler, vitaminler harika :))) Biz sadece keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve eşime her gün havuç sıkıyoru ve içiriyorum... Haa bir de önceki pazar GNC'den aldığımiz iki vitamin takviyesini de içiriyorum. Ben de sadece elevit ve GNC'nin gingko blobasını içiyorum. Önümüzdeki aylarda çalışacağımız zamanda ise bende çörekotu bal tarçın falan içecekmişim :))) Vanilya arkadaşımız üç hafta kadar evvel detaylı yazmıştı.
Hayıt otunun da faydalarını duydumm :))
Gebe kalmadan evvel en az 3 ay folik asit alınmasını öneriyorlar. Ben de Aydın Bey ile tanışmadan evve kendimce hazırlanmak için Solgar'ın folikasitini kullanmaya başlamıştım. Ancak Aydın Beyle görüştükten sonra Elevite geçtik, (Laddynin ve Belizz'in de yazmışlar zaten ) Elevitin içinde folik asit ile birlikte diğer vitaminler ve demir de bulunmakta. Ayrıca Eleviti sadece gebelik öncesinde değil, tüm gebelik boyunca da kullanıyoruz.. Bebişlerimiz bizden besleniyor, biz de hem beslenip hem de Elevit ile takviye yapıyoruz. Biliyorsn önceki hafta yeni bebeğe hazırlık için şimdiden folik asit mi yoksa Elevit mi alayım diye Aydın Bey'e sormuştuk, Elevit dedi ve ben tekrar başladım.
(Ayrıca sen Eleviti Evikap ile karıştırmış olmayasın, çünkü erkeklere Evikap veriliyor canım)
Bu arada sigortanı yaptırmış olmanız çok güzel, 5 ay da geçmiş üzerinden.. Şöyle ki doğum teminatı için sigorta şirketlerinin bekleme süresi olabiliyor. Mesela Alliansın 5 ay, Meliss ve Utkumm bu nedenle bekliyorlar şu an.. Güneş Sigortanın doğumu teminatı nasıl biliyormusun ? Tabii her sigortanın farklı, benim Yapı Kredi ve Martta sigortamızı yenilerken, yeni poliçede doğum teminatı da almıştık ve kullandık..
Senin için hastaneyi aradım, fikrin olması açısından bazı şeylerin fiyatını aldım..
Mesela:
Rahim filmi çektireceksen normal fiyatı (ilaçlar hariç) 818 lira, güneş sigorta ile 400 lira... İlaçlar dahil ise normal fiyatı 1100 lira, güneş sigorta ile 600 lira
Hemogram : normal fiyatı 68 lira, güneş sigorta ile 50 lira
BHCG : normal fiyatı 97 lira, güneş sigorta ile 58 lira
Muayene ücretleri her bölümde farklılık gösterebiliyormuş:
Gebe olmayan kadın doğum muyene normal fiyatı 180 lira, güneş sigorta 124 lira
Gebelik muayeneleri farklı oluyormuş,
Aydın Beyin muayenesi sigortasız için normal fiyat 243 lira, sigortalı isen sigorta şirketine göre değişiyor.. Mesela benim sigortam yüzde yüz karşılıyor bu rakamı, kiminin ki yüzde seksen , kiminin ki yüzde elli.. İşte burada da sigortanın doğumla ilgili maddeleri giriyor devreye..
Ayrıca tüp bebek tedavisini de hiçbir sigorta karşılamıyor biliyorsun..
Sevgiler.

kızlar rüzgar mık mık yapıyor acıktı galiba ben şimdilik çıkıyorum inşallah en kısa zamanda geri dönebilirim

Ben o Rüzgar'ın mık mık yapan dillerini yirimmm..

aysegul nsl calismissin inanilmazsin, hastahaneyi aramissin falan... supersin:):):) allianz ile ben film icin 500tl gibi bir fiyat almistim, snr hastahanede 488 mi ne tuttu ama sagolsun ameliyatla ilgili oldugunu yazmis aydin bey raporuna 80kusur bisi odemistik... o zmn da sormustum degisiyor ama genel olarak en ii fiyat allianzda demislerdi, dogruymus demek ki...

Ayşegülcüğüm harikasın canım yaa:))

Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...Şimdi eşimle poliçemizi inceliyoruz doğum teminatı eklimiydi diye...Tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…