Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Cristoball;
Annelik bu işte canım, "hapşırırken bile bebeğime bişey oldu mu" diyor insan..
Gerçekten hava hasta olmaya çok elverişli.. Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle göbüşünde bebişi olanların tabii ki :))))
Bebişine de maşallahhh, hep böyle kıpır kıpır olur inşallah canım.. Her geçen gün büyüdüğünü görmek ne kadar güzel bir duygu di mi..
Bu arada daha evvel ki yazılarımızı okuduysan, bizim bir ultrason cafe projemiz var sen biliyormusun bu projemizi ? Ben inşallah sermayeyi ayarlarsam açacağım.. Başka yolu yokk

merhaba ayşegül
dediğin gibi her geçen gün oğlumuzun büyüdüğünü görmek çok harika bir duygu.elimizde olsa hergün doktora gidip saatlerce seyretmet isterdik.artık kısacık süreler yetmiyor.
ultrason kafe, bir aralar kafeden bahsetmiştiniz sanırım,inşallah hayırlısıyla açarsın.şimdiden bissürü müşterin hazır elini biraz çabuk tut
eşin keçi boynuzu kürü deniyormuş, benim tavsiyem seninde losalık dönemin bittimi tam bilmiyorum ama bittiyse eğer sende soğan kürü dene.hakikaten kadınların yumurta sorununda çok işe yarıyor.tadı iğrenç ama ne yaparsın bebek yolunda herşeyi denemeye değer.biz eşimle ikisini birden aynı anda denemiştik.

allam hala tek tip diyorsun.... burasi tup bebek merkezi elbetteki her tip vaka ile ilgileniyorlar... ama bizim aramizda yok.. sans ki ilk sensin bu durumla gelen!!!! bencede neyse!!!!!!!!!!!!!!

daha doktorun adını geçmişini bilmeden, alanını bilmeden hiç bişeyi araştırmadan sırf 2. ağızdan konuşmalarla karar verenlerin gerçekten bizim merkezde işi olmasın

Nasıl başka kadınların sizi anlamadığını çocuk sahibi olmanın ne kadar zor bir durum olduğunu bilmediklerinden yakınıyorsanız aynı şey sizin içinde gecerli sizde beni anlamıyorsunuz .Burada sadece yazı yazıyorsunuz .Başka şeyleri okuyup öğrenmiyorsunuz bugün %25 hasta sperm problemi yüzünden anne olamıyor ve birçok hasta bunun nekadar önemli olduğunu bilmeden tam teşekküllü olmayan merkezlere gidip harap oluyorlar Bu nedenle yaklaşımlarınızı hiç doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Sizlerin sositososito daha çok şey okuyup öğrenip bir de vicdan sahibi olmanızı canı gönülden temenni ediyorum
Yardımlarınız için çok teşekür ederim

Son düzenleme:

evet haklısın biz morfolojisi bozuk spermlerden ve sebep olduklarından bahsederken senin hasta sperm tabirlerini kullanmadiğımız icin yazilanlari okusan bile neden anlayamadığını şimdi anladim:)yolun çok başındasın. herşey gönlünce olsun...

Belizzcik;
Arı gibiyimdir bilirsiniz :asigim:
Çok doğru söylüyorsun ASM de tedavi olmak için en iyi sigorta allianz :))) Ama benim sigortam da sağolsun :))) Bu sene çoook pahalıya mal oldum onlara :hooray: Apandisit ameliyatı, arkasından enfeksiyon için bir hafta daha yatış, arkasından yirmi küsür erken doğum nedeniyle yatış derkenn cidden beni sigorta edeceklerine pişman olmuşlardır sırnaşık şeysırnaşık şey

Ayşegülcüğüm harikasın canım yaa:))

Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...Şimdi eşimle poliçemizi inceliyoruz doğum teminatı eklimiydi diye...Tekrar teşekkürler...

Rica ederim Emirimm;
Birbirimize yardımcı olmak için buradayız di mi canım... olumunekankayizsmile
Ayrıca taş atıp da kolumu yormadım.. Her zaman her konuda hepimiz yardımcı oluruz.

Ayşegülcüm şimdi baktık poliçemizde doğum ve sezeryan teminatı var 1200 tl lik...

Anladım ama çok düşük bir rakam bu rakam.. Bu arada poliçe madelerini öyle karışık yazıyorlar ki, hem kafa karıştırıyor, hem de okuduktan sonra hiçbirşey anlamadığını düşünüyor insan.. Bazı sorular da cevapsız kalabiliyor. Siz yine de poliçenizi yapan müşteri temsilcinizle birebir telefonla görüşün, sormak istediklerinizi sorun. Önümüzdeki aylarda bebek düşündüğünüzü ve sigorta açısından bu durumun nasıl olduğunu mutlaka öğrenmenizi tavsiye ederim.
Benim sigortam şöyle:
Yatarak yüzde yüz karşılıyor, cebimden hiççç para çıkmıyor.. Örneğin bebeklerim 9 haftalıkken gecenin 02.30'unda acilen ASMde apandisit ameliyatı oldum. 4 gün yattım ve bir kuruş ödemedim. (Sigortamın 16.000 lira civarında ödeme yaptığını merakımızdan öğrenmiştik.)
Sana bazı şeylerin fiyatlarını yazmıştım ya, işte ben de ayaktan tedavi olduğumda sigorta indirimi yapılıyor.. İndirim düşüldükten sonra ne kadar ödemem gerekiyorsa ödüyorum.
Ancak doğum teminatı poliçem yenilenirken soruluyor, bebek düşünüyormusunuz diye.. Evet düşünüyoruz doğum teminatı alacağız dediğimizde ayrıca doğum teminatı poliçesi yapıyorlar. Benimki 8000 tl limitliydi, zaten yapı kredinin limitsizi yok. 1 yıl içinde doğum yaparsam doğum teminatından düşüyorlar tüm muayenelerimi, yapılan testleri, çekimleri vs. ve doğum karşılanıyor. Limitten düşüyor. Ayrıca doğan bebek yapı kredi bebeği oluyor ve tüm genetik hastalıkları dahil karşılanıyor. Ama bir yıl içinde doğum yapmadım mı poliçe yanmış oluyor. Bu arada yapı kredinin özel anlaşması olan hastaneler var orada gebeli takibi yaptırıp doğumu da orada yaparsak yine cebimizden hiç para çıkmıyor.
Bunları niçin yazdım, her sigorta şirketinin uygulamasının çoook farklı olduğunu izah edebilmek için.
Sevgiler canım..

Evett evettt, özellikle Mystryy bu konuda potansiyel müşteri, cafeden hiç çıkmaz herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey Benim eşim de bebeklerimizi seyretmeye hiç doyamadı canım. Hastanede yatarken sabah akşam ultrasonla bakıyorlardı suları tam mı, hareketliler mi diye.. Kocişim artık ultrasonda ölçüm yapabilecek tecrübeye erişmişti.. opuyorumnanaktan
Soğan kürünü Gece'ciğimiz yapmıştı, pek hoşlanmamıştı senin de dediğin gibi tadı iğrençmiş :sinifsinif: ama maşallah zorla da olsa yapabilmişti.. Akabinde de incir kürü yaptığını söylemişti.. cokacimcoook incir kürü pek güzel gelmiş soğanın üzerine sırnaşık şey
Malesef ben hala lohusayım, 4 hafta olacak bu hafta doğum yapalı. Daha iki haftam var kanamamın bitmesine, ardından da regli.. Hele bunlar bitsin.. Halet-i ruhiyeme göre gözümü karartıp soğan kürü de yapabilirim eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bak sevgili arkadaşım;
"Günaydın", "doktor aslan beyden randevu aldık" diyerek öyle bir giriş yaptın ki 4 Ekimde, "o kim ASM'de mi" diye soruldu, "kısaltma kullandım Anadolu Sağlık Merkezi demek" diye cevap verdiğinde bir anlama problemin olduğunu biz anlamıştık zaten, seninle ilgili birşeylerin yolunda gitmeyeceği aşikardı. . Ama yine de her birimiz sana cevap vererek sana yardımcı olmak istedik.

Bizler bin küsür sayfadır, bize merhaba diyerek, bilgi edinmek isteyen, derdine derman arayan, desteğe ihtiyacı olan her arkadaşımıza can-ı gönülden yardımcı olduk. Senden önce yazılanları okuduğunu hiç sanmıyorum ama senden sonra da aramıza katılan bazı arkadaşlarımız oldu, onlarla yazışmalarımızı okumuş olmalısın. Ama nedense sen yardım istemekten ziyade eleştirmek ve yazdıklarımızı anlamamak çabasındasın.
"Nasıl başka kadınların sizi anlamadığını çocuk sahibi olmanın ne kadar zor bir durum olduğunu bilmediklerinden yakınıyorsanız " demişsin.. Yok canım, nereden çıkardın bunu ? hiçbirimiz böyle birşeyden yakınmadık, bizler kendimizi ifade etmeyi son derece iyi bilen, iletişimi son derece başarılı olan insanlarız, bu nedenle bizi herkes anlıyor. Bu burada kurduğumuz güzel dostluktan da belli değil mi?
"Burada sadece yazı yazıyorsunuz .Başka şeyleri okuyup öğrenmiyorsunuz" demişsin.. Bunlar nasıl cümledir sevgili arkadaşım? Sen burada sadece yazı yazdığımızı sanıyorsan senin ciddi sorunların var. Hele hele "başka şeyleri okuyup öğrenmiyorsunuz" cümlen çok bahstsız bir cümle..Hadi ya, nereden anladın ve böyle yorumladın acaba. Bizler sanal insanlar değiliz, ben aramıza yakın zamanda katılan 2-3 arkadaşımın dışında herkesi tanıyorum. Nerede çalıştıklarını ve mesleklerini biliyorum. her birimiz üniversite mezunuyuz, aramızda mühendis, memur, mimar, öğretmen, muhasebeci hatta doktor var. Hani senin nickinin altında, medeni durum: evli, meslek: sekreter, yaşadığı yer: istanbul görünüyor ya işte bizimkileri de nickimizin altına bakarsan görürsün.
Sen karıştırdın herhalde, öyle senin başka yerlerde yazılarını okuduğun yeni yetme, kendini bir halt sanan, ahkam kesen, gününü kadın programları seyrederek geçiren, laubali, belden aşağı espri yapan, yılışık, kültür seviyesi düşük insanlara benzemeyiz. Şöyle bir 100-150 sayfa öncesinden alarak okursan, her birimizin ne kadar kültürlü, araştırmayı seven ve hiç abartmıyorum ayaklı ansiklopedi gibi bilgi sahibi olan insanlar olduğumuz anlarsın ve bu kurduğun iki bahtsız cümle için utanırsın.

"vicdan sahibi olmanızı canı gönülden temenni ediyorum" demissin ya, pes diyorum. Bizler başkalarının üzüntülerinden üzüntü duyan, aynı acıyı hisseden insanlarız. Bizleri hiç tanımadan, geçmişlerimizi okumadan buraya girip de, üstelik bize vicdandan bahsetmissin ya, söyleyecek söz bulamıyorum. Pes.
"bugün %25 hasta sperm problemi yüzünden anne olamıyor ve birçok hasta bunun nekadar önemli olduğunu bilmeden tam teşekküllü olmayan merkezlere gidip harap oluyorlar " Bak yazdıklarının içerisindeki tek doğru bu. Kesinlikle katılıyorum sana. Bebek sahibi olmak için yanıp tutuşan insanları sadece yolunacak tavuk olarak gören o kadar çok merkez ve o kadar çok doktor var ki. Biz de bu nedenle hastanemizden duyduğumuz memnuniyeti, canımız kadar güvendiğimiz doktorumuzu ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz insanlarla.
Hatta bu tip merkezler ve doktorlar bizim doktorumuz gibi çok başarılı doktorları kıskanarak neler yaptırıyorlar inanamazsın. Başarı her zaman takdir edilmelidir. Ama nerdeee.. Böyle topiklere zaman zaman değişik nicklerle insanlar girer ve o merkezde başımıza şu geldi, şöyle kötü davandılar, böyle kötü bir hastane, amannn berbat bir doktor, ben beş kere denedim olmadı, laboratuarları berbat, orada şu teknik yok, aman oraya gitmeyin.. falan yazarlar, emin ol bunları bile yapacak kadar alçalabilirler.
Gerçi sen nereden bileceksin, çok yenisin, 2 Ekimde üye olmussun kadınlar kulübüne ve 4 Ekimde ilk defa bize yazmıssın.. O kadar zaten... dün de "eşi azospermi olanlar burada dertleşelim " topiğine yazmıssın.
Cidden eşin ile ilgili sorun varsa, tedavi olmak için bu konuda merkez arıyorsan, eşiyle ilgili sorunu olanlardan oluşan onlarca topik arasından bizim topiğimize niye yazdın?

Neyse sevgili arkadaşım, ben yazarım , sen yazarsın, bu böyleee uzayıp gider.. Eminim ki senin de canın sıkılıyordur bu gereksiz karşılıklı yazışmadan, ben de şu an bunları yazarken hiç mutlu değilim. Niye keyfimizi kaçıralım, niye canımız durduk yere sıkılsın di mi. En iyisi cevap yazmamak. Sevgili arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Lütfen kızlar bu mesajdan sonra Bebek2010 arkadaşımızın mesajına hiç biriniz yorum yapmamasını özellikle rica ediyorum.

'vicdan sahibi olmanızı canı gönülden temenni ediyorum' demissin ya, ben hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına (eminim ki aynı düşüncedeler), inan çok içten duygularımla Allah sana anne olmayı en kısa sürede nasip etsin diyorum.

Sevgilerimle..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR a.s.
Hepimiz iiçin işlerin yolunda gittiği, hamişler için bebeklerin kıpır kıpır olduğu, doğan bebeklerimizin mutlulukla gülümsediği ve tatlı tatlı uyuduğu bir gün olsun...
griple savaşanlar bol bol nar yiyin çok iyi geliyor bogaz agrısına..
Sancux canım bu arada bebişlerin çok tatlılar, kocaman maşallah.

Son düzenleme:
. Sevgili arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Lütfen kızlar bu mesajdan sonra Bebek2010 arkadaşımızın mesajına hiç biriniz yorum yapmamasını özellikle rica ediyorum.

yazacak şeylerim çoktu hatrına yazmıyorum Ayşegül'cüm...

kızlar :))))
geçtiğimiz haftalarda çok kötüydüm ama şimdi hemen günler geçsin de tekrar transferim olsun diye bakıyorum.
Sanırım ben trasnfer manyağı oldum :) az mı 3. kezolcak

Arkadaşlar
dün Aydın beyle görüşmem şöyle geçti bilgilendireyim sizleri de ; sevgili myomum sağ tarafıma yayılma yaptığı için sağ yumurtalıklarıma baskı yapıyordu ya zaten yani sperm ile yumurtanın buluşmasını engelliyormuş böylece sola bakıyoruz o da rezerv olarak yüksek değilmiş ancak myom rahim duvarına mesafe olarak çok yakın değilmiş bu da bebeğin tutunması açısından engele teşkil etmiyormuşa yani Aydın hocanın tavsiyesi dondurulmuşlarımla devam etmem yönünde oldu ilk başta.. haaa eğer yeniden başlayım embiriyolarım kalsın garanti dersem öyle de yapabilirsin tabiki dedi .. sonuçta o zamanki yumurtalar daha tazeydi daha kaliteliydi dedi...bende ilaçların daha da büyüteceğini söyledim eğer daha da büyürse o zaman alırız dedi... ilk negatifimi ise hep yaşıma bağlıyor ((( sınırda olduğumu söylüyor.. bende buna çoookk üzülüyorum.. hem vakit sıkıntım var hem myom yumurtalar azalıyor.. myom kalsınmı gitsinmi kafam allak bullak oldu... laparoskopiyi de sordum tavsiye etmiyor açık ameliyat daha iyi bence dedi.. ücreti de oldukça yüksek 5754 TL. gelişmeler işte böyle...

kızlar dondurulmuşlarla devam edersem şayet bunun ücreti ne kadardı dün sormayı unutmuşum da bilgi verebilirmisiniz..

canim simdi ameliyat olmana gerek yok, tedaviye baslayabiliriz mi dedi, orasini anlamadim ben?!?!?
birde kac dondurulmusun var senin??? bir tup? iki tup?

Son düzenleme:
kızlar :))))
geçtiğimiz haftalarda çok kötüydüm ama şimdi hemen günler geçsin de tekrar transferim olsun diye bakıyorum.
Sanırım ben trasnfer manyağı oldum :) az mı 3. kezolcak

ay iste bole pozitif ol, pozitif dusun:):):):) gelecege bakalim di mi ya aman aliskanlik yapmasin ama bu transfer istegi 3. son olsun insallah:)

canim simdi ameliyat olmana gerek yok, tedaviye baslayabiliriz mi dedi, orasini anlamadim ben?!?!?
birde kac dondurulmusun var senin??? bir tup? iki tup?

evet şu an olma dondurulmuşlarınla dene dedi.. yada en baştan başla yani tüpe devam dedi.. ancak o yolla kalmasında bir sakınca yok.. doğal yolla zaten azalan yumurtalarıma sağdan baskı da yaptığı için şans faktörümü çok çok düşürüyor ama tüpte bu engel değil ya zaten... rahim duvarına zarar vermiyormuş çünkü uzakmış ona... almadan devam edebiliriz diyor... olasılıkların hepsini yazdım ya karışıkmı yazmışım :)) tek tüp denemem var 4 dondurulmuşum.. bir aşılamam vardı tüpten 1 yıl evvel... hepsi bu...

yok birden fazla olasilik olunca ben karistirdim

ee simdi ameliyattan vaz mi gectin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…