bende hepsini tek tek düşünüyorum.. kararsızım :)
Arkadaşlar
dün Aydın beyle görüşmem şöyle geçti bilgilendireyim sizleri de ; sevgili myomum sağ tarafıma yayılma yaptığı için sağ yumurtalıklarıma baskı yapıyordu ya zaten yani sperm ile yumurtanın buluşmasını engelliyormuş böylece sola bakıyoruz o da rezerv olarak yüksek değilmiş ancak myom rahim duvarına mesafe olarak çok yakın değilmiş bu da bebeğin tutunması açısından engele teşkil etmiyormuşa yani Aydın hocanın tavsiyesi dondurulmuşlarımla devam etmem yönünde oldu ilk başta.. haaa eğer yeniden başlayım embiriyolarım kalsın garanti dersem öyle de yapabilirsin tabiki dedi .. sonuçta o zamanki yumurtalar daha tazeydi daha kaliteliydi dedi...bende ilaçların daha da büyüteceğini söyledim eğer daha da büyürse o zaman alırız dedi... ilk negatifimi ise hep yaşıma bağlıyor((( sınırda olduğumu söylüyor.. bende buna çoookk üzülüyorum.. hem vakit sıkıntım var hem myom yumurtalar azalıyor.. myom kalsınmı gitsinmi kafam allak bullak oldu... laparoskopiyi de sordum tavsiye etmiyor açık ameliyat daha iyi bence dedi.. ücreti de oldukça yüksek 5754 TL. gelişmeler işte böyle...
kızlar dondurulmuşlarla devam edersem şayet bunun ücreti ne kadardı dün sormayı unutmuşum da bilgi verebilirmisiniz..
canım en doğru kararı sen vericeksin .. iyi ki aydın beyle görüşmüşsün. fiyat olayına gelince 1250 transfer, 600 de transfer oluyo.
kızlar dondurulmuşlarla devam edersem şayet bunun ücreti ne kadardı dün sormayı unutmuşum da bilgi verebilirmisiniz..
ay iste bole pozitif ol, pozitif dusun:):):):) gelecege bakalim di mi yaaman aliskanlik yapmasin ama bu transfer istegi 3. son olsun insallah:)
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR a.s.
Hepimiz iiçin işlerin yolunda gittiği, hamişler için bebeklerin kıpır kıpır olduğu, doğan bebeklerimizin mutlulukla gülümsediği ve tatlı tatlı uyuduğu bir gün olsun...
griple savaşanlar bol bol nar yiyin çok iyi geliyor bogaz agrısına..
Sancux canım bu arada bebişlerin çok tatlılar, kocaman maşallah.
evet evet içie doğan bu inşallah bu sefer olcak :)
hem 2 tane kocak matematiksel şansımız da fazla :)
bu ne demek melisss:)::):):) 600 ilaclar mi?????
. Sevgili arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Lütfen kızlar bu mesajdan sonra Bebek2010 arkadaşımızın mesajına hiç biriniz yorum yapmamasını özellikle rica ediyorum.
yazacak şeylerim çoktu hatrına yazmıyorum Ayşegül'cüm...
kızlar :))))
geçtiğimiz haftalarda çok kötüydüm ama şimdi hemen günler geçsin de tekrar transferim olsun diye bakıyorum.
Sanırım ben trasnfer manyağı oldum :) az mı 3. kezolcak
Arkadaşlar
dün Aydın beyle görüşmem şöyle geçti bilgilendireyim sizleri de ; sevgili myomum sağ tarafıma yayılma yaptığı için sağ yumurtalıklarıma baskı yapıyordu ya zaten yani sperm ile yumurtanın buluşmasını engelliyormuş böylece sola bakıyoruz o da rezerv olarak yüksek değilmiş ancak myom rahim duvarına mesafe olarak çok yakın değilmiş bu da bebeğin tutunması açısından engele teşkil etmiyormuşa yani Aydın hocanın tavsiyesi dondurulmuşlarımla devam etmem yönünde oldu ilk başta.. haaa eğer yeniden başlayım embiriyolarım kalsın garanti dersem öyle de yapabilirsin tabiki dedi .. sonuçta o zamanki yumurtalar daha tazeydi daha kaliteliydi dedi...bende ilaçların daha da büyüteceğini söyledim eğer daha da büyürse o zaman alırız dedi... ilk negatifimi ise hep yaşıma bağlıyor((( sınırda olduğumu söylüyor.. bende buna çoookk üzülüyorum.. hem vakit sıkıntım var hem myom yumurtalar azalıyor.. myom kalsınmı gitsinmi kafam allak bullak oldu... laparoskopiyi de sordum tavsiye etmiyor açık ameliyat daha iyi bence dedi.. ücreti de oldukça yüksek 5754 TL. gelişmeler işte böyle...
evet şu an olma dondurulmuşlarınla dene dedi.. yada en baştan başla yani tüpe devam dedi.. ancak o yolla kalmasında bir sakınca yok.. doğal yolla zaten azalan yumurtalarıma sağdan baskı da yaptığı için şans faktörümü çok çok düşürüyor ama tüpte bu engel değil ya zaten... rahim duvarına zarar vermiyormuş çünkü uzakmış ona... almadan devam edebiliriz diyor... olasılıkların hepsini yazdım ya karışıkmı yazmışım :)) tek tüp denemem var 4 dondurulmuşum.. bir aşılamam vardı tüpten 1 yıl evvel... hepsi bu...
esin ne diyor??? ilk basta ameliyat olacak misin olmayack misin ona karar vermen lazim... ameliyat olursan ne kdr sure beklemen gerekecek???
diyelim ki denemeye karar verdin bu seferde olumlu olumsuz iki durumada kendini alistirman gerekli, dondurulmuslarinla olumsuz sonuc aldin diyelim o zmn ne kdr zmn snr tekrar deneyebiliosun? yumurta rezervin o kdr mi sinirda??? tabi yeni bastan baslayip yeni tedavi ile bir tup daha dondurulmus elde edebilirisn... yenide olmazsa dondurulmuslarla 2 sansin daha olur veya 2. bebekte kullanirsin?!?!?! oturup etraflica dusunup karar vermen lazim.. tabi isin bir de mali tarafi var, o da esin ve senin bilecegin birsey.. ben dondurulmuslarla ne kdr oluo bilmioyorum ama sanki bi 1200-1300 falan filan gibi bi soz gecmisti, ama emin diilim...
evet şu an olma dondurulmuşlarınla dene dedi.. yada en baştan başla yani tüpe devam dedi.. ancak o yolla kalmasında bir sakınca yok.. doğal yolla zaten azalan yumurtalarıma sağdan baskı da yaptığı için şans faktörümü çok çok düşürüyor ama tüpte bu engel değil ya zaten... rahim duvarına zarar vermiyormuş çünkü uzakmış ona... almadan devam edebiliriz diyor... olasılıkların hepsini yazdım ya karışıkmı yazmışım :)) tek tüp denemem var 4 dondurulmuşum.. bir aşılamam vardı tüpten 1 yıl evvel... hepsi bu...
tutmadigi zmn bir snrkini ne kdr sure snr yapiyorlar??? merakimdan soruyorum
Mavi Mercan;
Hah şöyleeee... Harikasınnn.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tabii ki kötü zamanlarımız da olacak ama hepimiz Allaha şükür itikatlı ve akıl sağlığı yerinde olan insanlarız kendimizi toplayabiliyor, yaralarımızı iyileştiriyoruz.
Ben de aynen senin gibi günlerin çabucak geçmesini çok istiyorum.. Şafak sayıyorum vallahii turkbayragi
Bu transferin 3.defa ama son defa olacak canım..
Ayrıca bizim sevgili Grapes'imiz en çok denemeyi yapanımızdı, hiç yılmadı, hiç ümitsizliğe kapılmadı ve Aydın Beye emanet etti kendini.. Hepimiz çok takdir ediyoruz onu.. Çok zor bir süreç yaşadı.. Amaaaaaa şimdi bebişi göbüşündeAllah nazarlardan korusun.
Anne olmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz.. Allah bize de nasip edecek inşallah
Süreciniz nasıl olacak?
Kasımda mıydı canım transferin? 2 tane demek ii hayırlısı.gün sayıyosun yani :)
Canım benim,
İlk buz bebişimiz Margaarımızın bebişi.. Hatırlatmak istedim.. Ayrıca diğer topiklerde okudum, başka hastanelerde de dondurulmuşlarla hamile kalan o kadar çok arkadaşımız var ki.. Bu konuda hiç bir endişen olmasın.:CüvCüv:
Sanırım Mavi Mercanın meleği de buz bebişti diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?