Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bende hepsini tek tek düşünüyorum.. kararsızım :)

esin ne diyor??? ilk basta ameliyat olacak misin olmayack misin ona karar vermen lazim... ameliyat olursan ne kdr sure beklemen gerekecek???
diyelim ki denemeye karar verdin bu seferde olumlu olumsuz iki durumada kendini alistirman gerekli, dondurulmuslarinla olumsuz sonuc aldin diyelim o zmn ne kdr zmn snr tekrar deneyebiliosun? yumurta rezervin o kdr mi sinirda??? tabi yeni bastan baslayip yeni tedavi ile bir tup daha dondurulmus elde edebilirisn... yenide olmazsa dondurulmuslarla 2 sansin daha olur veya 2. bebekte kullanirsin?!?!?! oturup etraflica dusunup karar vermen lazim.. tabi isin bir de mali tarafi var, o da esin ve senin bilecegin birsey.. ben dondurulmuslarla ne kdr oluo bilmioyorum ama sanki bi 1200-1300 falan filan gibi bi soz gecmisti, ama emin diilim...

canım en doğru kararı sen vericeksin .. iyi ki aydın beyle görüşmüşsün. fiyat olayına gelince 1250 transfer, 600 de transfer oluyo.

Ne güzel bir günaydın mesajı, teşekkür ederiz güzel dileklerin için, senin de günün güzel olsun canım arkadaşım..

Kızlarrr,
Dün yağmur hiç durmamıştı, bugün öğlene kadar yağdı, şimdi ise hava birden simsiyahh oldu Korktummm :1shok:

kızlar :))))
geçtiğimiz haftalarda çok kötüydüm ama şimdi hemen günler geçsin de tekrar transferim olsun diye bakıyorum.
Sanırım ben trasnfer manyağı oldum :) az mı 3. kezolcak

Mavi Mercan;
Hah şöyleeee... Harikasınnn.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tabii ki kötü zamanlarımız da olacak ama hepimiz Allaha şükür itikatlı ve akıl sağlığı yerinde olan insanlarız kendimizi toplayabiliyor, yaralarımızı iyileştiriyoruz.
Ben de aynen senin gibi günlerin çabucak geçmesini çok istiyorum.. Şafak sayıyorum vallahii turkbayragi
Bu transferin 3.defa ama son defa olacak canım..
Ayrıca bizim sevgili Grapes'imiz en çok denemeyi yapanımızdı, hiç yılmadı, hiç ümitsizliğe kapılmadı ve Aydın Beye emanet etti kendini.. Hepimiz çok takdir ediyoruz onu.. Çok zor bir süreç yaşadı.. Amaaaaaa şimdi bebişi göbüşünde Allah nazarlardan korusun.
Anne olmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz.. Allah bize de nasip edecek inşallah
Süreciniz nasıl olacak?

Canım benim,
Kafanın karışmış olmasına rağmen , en azından rahminin durumuyla ilgili net bir bilgiye sahip olduğunu ve içinin bir nebze daha rahatladığını düşünüyorum. Sen sakin kafayla eşinle de güzel güzel konuş, en doğru kararı vereceksiniz.

Daha yolun başındasın canım 1 kere denedin sadece.. Allah sana da eşine de sağlık versin, yılmadan devam edeceğiz.
Ancak ben nacizane çabuk davranmanı öneriyorum sana. Çünkü benden 1 yaş küçüksün ve Aydın Beyin dediği gibi yaş kriteri gerçekten çok önemli. Bunu biliyosun zaten..
Ayrıca miyomun yerine ve büyüklüğüne göre Aydın Bey açık ameliyatı tavsiye ettiyse, bu ameliyatı önce yaptırırsan dikişlerinin iyileşmesi için uzunca bir süre bekleyeceğini unutma. Ben 99'da açık miyom ameliyatı oldum ve doktorum bu ameliyattan sonra en az bir yıl gebe kalınmaması gerektiğini söylemişti.
Açık ameliyat da aynen sezeryan gibi hiç bir farkı yok, aynı yerden kesililerek içeri giriliyor, zaten kesilecek yere sezeryan kesisi deniliyor canım.. Diğer topiklerde okuduğum kadarıyla sezeryan sonrası en az 6 ay kesinlikle beklenilmesini öneriyorlar. Aslında doktorlar 1 yıl diyorlar ama anne adayları sabırsız olduğu için en az 6 ay kesinlikle gebe kalınmamasını öneriyorlar, iç dikişlerin iyileşmesi için.
Yani şekerim gecikme, çabucak karar verin ve uygulamaya koyun..
Kalbimiz ve dualarımız seninle..
opuyorumnanaktan

En az 6 ay ile 1 yıl arasında beklemesini isteyeceklerdir tatlım.

evet evet içie doğan bu inşallah bu sefer olcak :)
hem 2 tane kocak matematiksel şansımız da fazla :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım benim,
İlk buz bebişimiz Margaarımızın bebişi.. Hatırlatmak istedim.. Ayrıca diğer topiklerde okudum, başka hastanelerde de dondurulmuşlarla hamile kalan o kadar çok arkadaşımız var ki.. Bu konuda hiç bir endişen olmasın.:CüvCüv:
Sanırım Mavi Mercanın meleği de buz bebişti diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Ayşegül bence en çok sana alkış, sen farkında olmasan da benim için güçlü olmama vesile olan birisin.

Şimdi bir kere regl olcam, kürtajın 4 yada 5. haftasında olacakmışım, bugün 3. haftam bitiyor.

Sonra 2. regl ile başlayacağız tedaviye , bir aksilik yoksa transfer olcak. İnşallah.

Evet benimki de dondurulmuştu, hatta tazesi ilk denemede tutamadı da dondurulmuşum tek embriyo olmasına rağmen tutmuştu Ayşegül.
Dondurulmuşlarla yoluna devam edecekler diye bir bölüm var orda çok arkadaş var haimile kalan vede bebeğine kavuşanlarda var. Teze donurulmuşu yok bu işin nasipse oluyor.İnşallah seninde güzel sonuçların olur.

Mani_Mercan senin de buz bebek öylemi?? dediğin topiğe de bir bakayım ben...

Ayşegülüm sağol canım benim.. evet zaman sorunumuz var bizim maalesef zamanla yarışır durumdayız.. bir an evvel kararımı vermeliyim tabiiki.. zaten yeniden başlayacaksam Aydın bey doğ. kont. hapı içmeye başlamamı söyledi bile... dondurulmuşlarımı ziyan etmeyim diye var kafamda hani yumurtalarım azalıyor hem sayıca hem kalite olarak son denesemmi dedim ama myom daha büyüyecek o zaman da illa ameliyat şart olacak... dur bakalım netleşecek illaki bişiler kafamda.. eşimle daha oturup konuşamadık açıkçası akşam işi çıktı beni bırakıp gitti bugünde ben işe geldim bu akşam onunla da bir konuşalım ... kararsız kalmak kötü bir duygu ve ben bunu sık yaşar oldum :))))

belizciğim sana da bilgilerin desteğin için teşekkür ediyorum canım sağolasın... iyiki sizler varsınız :))

melisss biraz fiyatları karıştırmış aceleden tatlı arkadaşım :))))))))) 1200 transfer olabilirmi acaba dondurma işlemine 600 almışlardı zaten tekrar çöndürme işlemi de aynı fiyatmı ??????? bide ilaç demişsiniz Beliz le ne ilacı o ???? benim kafam gibi karışmış bu kısım :))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…