Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bide ilaç demişsiniz Beliz le ne ilacı o ???? benim kafam gibi karışmış bu kısım :))))))))))))))))))))))))))))[/QUOTE]

Reglin 3. günü kontrole gidince ; Esterefem Hap günde 3 defa + Elevit + 36 satte bir asprine başladım; yaklaşık 10 gün sonra Crinone Vajinal jel kullanmaya başladım transfere kadar kullandım, transfer sonrası da esterefem + progesteron yumuşak kapsül, elevit ve aspirin devam. İlaçlar bunlar canım. ayrıca hamile kalınca hergün iğne oldum 36 gün Progesteron iğne.

İlk tedavi kadar tutmasa da uzun süreli kullanıldığından tutuyor yine :)

ilaci ben salladim cnm.. ayrica bir ilac kullaniliyor mu bilmiyorum... bilen arkadaslar bilgi versinler sana... bi igne falan vuruluo ya progesteron mu ne icin, onu dusundum...

bide ilaç demişsiniz Beliz le ne ilacı o ???? benim kafam gibi karışmış bu kısım :))))))))))))))))))))))))))))

Reglin 3. günü kontrole gidince ; Esterefem Hap günde 3 defa + Elevit + 36 satte bir asprine başladım; yaklaşık 10 gün sonra Crinone Vajinal jel kullanmaya başladım transfere kadar kullandım, transfer sonrası da esterefem + progesteron yumuşak kapsül, elevit ve aspirin devam. İlaçlar bunlar canım. ayrıca hamile kalınca hergün iğne oldum 36 gün Progesteron iğne.

İlk tedavi kadar tutmasa da uzun süreli kullanıldığından tutuyor yine :)[/QUOTE]

anladım canım.. teşekkür ederim.. ya hamile kalayım da tutsun.. ne yapar ne eder bulurum... yeterki olsun ... ki bebek myom tek seferde çıkar o zaman.. dondurulmuşlarımı denesemmi fikri ağır basmaya başladı bu konuşmalardan sonra...

anladım canım.. teşekkür ederim.. ya hamile kalayım da tutsun.. ne yapar ne eder bulurum... yeterki olsun ... ki bebek myom tek seferde çıkar o zaman.. dondurulmuşlarımı denesemmi fikri ağır basmaya başladı bu konuşmalardan sonra...[/QUOTE]

36 gun igne mi kullaniliyor?!?!?!?!

36 gun igne mi kullaniliyor?!?!?!?![/QUOTE]

transfer öncesi mi bu iğneler??? ve ilaçlar ????

kızlar sakin :)))
hamile kaldıktan sonra progesteron yumuşak kapsül yada Crinone jel veya progesteron iğne den birini kullanmam gerekti. ilk ikisi özel bölgeden uygulandığından ve ben çalışan bayan olduğumdan iğne kullandım mecburen.

Trasnferden sonra hamile kalınca 9. gün 13. güne kadar kanmam oldu koyu kahverengi, o gün iğneye başladık düşük olmasın diye ve sonrasında devam ettim.

Tabiiki herkesin farklıdır ama hamile kaldıktan sonra da ilaçlara devam ediliyor.

Son düzenleme:

anladım.. buz bebek doğru değilmi :)) benimde var ya buz bebekler :)) sanki bana çok uzak geliyordu onların tutma fikri şu an tek canlı örnek senmisin?? gerçi garanti de görüyorum ben onları her zaman... mantıksız konuşuyorum sustum bugün kafam çok gel-gitlerde... çıkıyorum zaten.. herkese iyi akşamlar..

canım çözme için de 600 küsür alınıyo .ilaç olarak da progesteron içeren jel kullanılıyo diye biliyorum

Çok teşekkür ederim. Ben de hepinizden güç alıyorum. olumunekankayizsmile
Bakalım Aydın Bey bize ne zaman izin verecek, eğer rahmim iyiyse ve çalışmaya başlayın derse ilk reglim kasımın ilk haftası, ikincisi de aralığın ilk günleri olur muhtemelen.. Ehh doğal olarak aynı zamanda göbüşümüzde bebiş olabilir :))))) Ay inşallahhhh. Ne güzel olur di mi?

Son düzenleme:

Az kalmış:) ben tam 5. haftamda regl oldum ve biteli bi hafta oldu bi sonraki normal zamanında oluyomuş

Mavi Mercan;
Hiççç boşu boşuna sakinleştirmeye çalışma, çünkü aramızda en telaşlı, en panik olanımız Geshenktir.. Canımızdır, bir tanemizdir ama göbegimizi az çatlatmadı bizim.. lülülülülülü Ah şimdi o karar verene kadar bittik bizz eyvahedigeldismile

Ahh Canım Geshenkciğim,
Med-cezirlerle kendi kendini öyle karıştırıyorsun kiii.. kafamçokkarıştı Kıyamıyoruz sana..
Ay bi de öyle mantıksız konuşuyorum falan deme canım, niye mantıksız olsun kafana takılıyor, beynini kemiriyor, bize söylemeyeceksin de kime söyleyeceksin, seni biz anlamayacağız da kim anlayacak.. Biz senin her halini seviyoruz, her istediğini konuş, paylaş bizimle..

süper olur.. inşallahhh :Saruboceq:

:kedi: hımm ben bayan panik.. merhaba Mavi_ Mercan vereliniortak

hem bir kerem karar verdim sayılır naniknanik (sayılır yalnız) şöyle düşündük; zaten yeterince büyük myomum var.. sıfırdan başlayıp onu daha da büyütmektense buz bebeklerimle deneyip şayet tutarsa oradan elele çıksınlar dedik... yok gene durmayacam ben burayı sevmiyorum derse buzlu bebişler o zaman aldırırız sooora yumurta varsa hala kalite sayı olarak işe yarayan sıfırdan yok bittiyse kalan buzlular.... gene olmazsa bu sayfa elimizde olmayan nedenlerden ötürü kapanır gider.. bende rahatça her şeyi denedim diyebilirim... bek hızlı düşünce hzlı karar.. gördünmü...

yookk mantıklı konuştum bu kez bak yukarı sence nasıl bu düşüncem?? bende seni çooook seviyorum ayşegülüm Şeniz

Son düzenleme:
Günaydın Belizcik;
Yağmurlu bir güne başladık.. Hava nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun di m sırnaşık şeysırnaşık şey

Evet canım,
Tam hastalık havası.. Dikkatli olmak gerek.. Beslenme programlarımıza çorbayı ve ara öğünlerde bol sıcak vitaminli içecekleri eklersek, biraz da dikkat edersek sorun olmass yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…