Mani_Mercan senin de buz bebek öylemi?? dediğin topiğe de bir bakayım ben...
Ayşegülüm sağol canım benim.. evet zaman sorunumuz var bizim maalesef zamanla yarışır durumdayız.. bir an evvel kararımı vermeliyim tabiiki.. zaten yeniden başlayacaksam Aydın bey doğ. kont. hapı içmeye başlamamı söyledi bile... dondurulmuşlarımı ziyan etmeyim diye var kafamda hani yumurtalarım azalıyor hem sayıca hem kalite olarak son denesemmi dedim ama myom daha büyüyecek o zaman da illa ameliyat şart olacak... dur bakalım netleşecek illaki bişiler kafamda.. eşimle daha oturup konuşamadık açıkçası akşam işi çıktı beni bırakıp gitti bugünde ben işe geldim bu akşam onunla da bir konuşalım ... kararsız kalmak kötü bir duygu ve ben bunu sık yaşar oldum :))))
belizciğim sana da bilgilerin desteğin için teşekkür ediyorum canım sağolasın... iyiki sizler varsınız :))
melisss biraz fiyatları karıştırmış aceleden tatlı arkadaşım :))))))))) 1200 transfer olabilirmi acaba dondurma işlemine 600 almışlardı zaten tekrar çöndürme işlemi de aynı fiyatmı ??????? bide ilaç demişsiniz Beliz le ne ilacı o ???? benim kafam gibi karışmış bu kısım :))))))))))))))))))))))))))))
bide ilaç demişsiniz Beliz le ne ilacı o ???? benim kafam gibi karışmış bu kısım :))))))))))))))))))))))))))))
Reglin 3. günü kontrole gidince ; Esterefem Hap günde 3 defa + Elevit + 36 satte bir asprine başladım; yaklaşık 10 gün sonra Crinone Vajinal jel kullanmaya başladım transfere kadar kullandım, transfer sonrası da esterefem + progesteron yumuşak kapsül, elevit ve aspirin devam. İlaçlar bunlar canım. ayrıca hamile kalınca hergün iğne oldum 36 gün Progesteron iğne.
İlk tedavi kadar tutmasa da uzun süreli kullanıldığından tutuyor yine :)
anladım canım.. teşekkür ederim.. ya hamile kalayım da tutsun.. ne yapar ne eder bulurum... yeterki olsun ... ki bebek myom tek seferde çıkar o zaman.. dondurulmuşlarımı denesemmi fikri ağır basmaya başladı bu konuşmalardan sonra...
kızlar sakin :)))
hamile kaldıktan sonra progesteron yumuşak kapsül yada Crinone jel veya progesteron iğne den birini kullanmam gerekti. ilk ikisi özel bölgeden uygulandığından ve ben çalışan bayan olduğumdan iğne kullandım mecburen.
Trasnferden sonra hamile kalınca 9. gün 13. güne kadar kanmam oldu koyu kahverengi, o gün iğneye başladık düşük olmasın diye ve sonrasında devam ettim.
Tabiiki herkesin farklıdır ama hamile kaldıktan sonra da ilaçlara devam ediliyor.
melisss biraz fiyatları karıştırmış aceleden tatlı arkadaşım :))))))))) 1200 transfer olabilirmi acaba dondurma işlemine 600 almışlardı zaten tekrar çöndürme işlemi de aynı fiyatmı ??????? bide ilaç demişsiniz)
Ayşegül bence en çok sana alkış, sen farkında olmasan da benim için güçlü olmama vesile olan birisin.
Şimdi bir kere regl olcam, kürtajın 4 yada 5. haftasında olacakmışım, bugün 3. haftam bitiyor.
Sonra 2. regl ile başlayacağız tedaviye , bir aksilik yoksa transfer olcak. İnşallah.
Ayşegül bence en çok sana alkış, sen farkında olmasan da benim için güçlü olmama vesile olan birisin.
Şimdi bir kere regl olcam, kürtajın 4 yada 5. haftasında olacakmışım, bugün 3. haftam bitiyor.
Sonra 2. regl ile başlayacağız tedaviye , bir aksilik yoksa transfer olcak. İnşallah.
kızlar sakin :)))
hamile kaldıktan sonra progesteron yumuşak kapsül yada Crinone jel veya progesteron iğne den birini kullanmam gerekti. ilk ikisi özel bölgeden uygulandığından ve ben çalışan bayan olduğumdan iğne kullandım mecburen.
Trasnferden sonra hamile kalınca 9. gün 13. güne kadar kanmam oldu koyu kahverengi, o gün iğneye başladık düşük olmasın diye ve sonrasında devam ettim.
Tabiiki herkesin farklıdır ama hamile kaldıktan sonra da ilaçlara devam ediliyor.
anladım.. buz bebek doğru değilmi :)) benimde var ya buz bebekler :)) sanki bana çok uzak geliyordu onların tutma fikri şu an tek canlı örnek senmisin?? gerçi garanti de görüyorum ben onları her zaman... mantıksız konuşuyorum sustum bugün kafam çok gel-gitlerde... çıkıyorum zaten.. herkese iyi akşamlar..
Az kalmış:) ben tam 5. haftamda regl oldum ve biteli bi hafta oldu bi sonraki normal zamanında oluyomuş
Çok teşekkür ederim. Ben de hepinizden güç alıyorum. olumunekankayizsmile
Bakalım Aydın Bey bize ne zaman izin verecek, eğer rahmim iyiyse ve çalışmaya başlayın derse ilk reglim kasımın ilk haftası, ikincisi de aralığın ilk günleri olur muhtemelen.. Ehh doğal olarak aynı zamanda göbüşümüzde bebiş olabilir :))))) Ay inşallahhhh. Ne güzel olur di mi?
Mavi Mercan;
Hiççç boşu boşuna sakinleştirmeye çalışma, çünkü aramızda en telaşlı, en panik olanımız Geshenktir.. Canımızdır, bir tanemizdir ama göbegimizi az çatlatmadı bizim.. lülülülülülü Ah şimdi o karar verene kadar bittik bizz eyvahedigeldismile
Ahh Canım Geshenkciğim,
Med-cezirlerle kendi kendini öyle karıştırıyorsun kiii.. kafamçokkarıştı Kıyamıyoruz sana..
Ay bi de öyle mantıksız konuşuyorum falan deme canım, niye mantıksız olsun kafana takılıyor, beynini kemiriyor, bize söylemeyeceksin de kime söyleyeceksin, seni biz anlamayacağız da kim anlayacak.. Biz senin her halini seviyoruz, her istediğini konuş, paylaş bizimle..
Günaydın Belizcik;
Yağmurlu bir güne başladık.. Hava nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun di m sırnaşık şeysırnaşık şey
Evet canım,
Tam hastalık havası.. Dikkatli olmak gerek.. Beslenme programlarımıza çorbayı ve ara öğünlerde bol sıcak vitaminli içecekleri eklersek, biraz da dikkat edersek sorun olmass yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?