Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bugün yemeğim yok, geceden kurufasulye ıslamıştım.. Gonca Abla da geldi, yağmurdan biraz geç geldi trafik yoğunmuş, birazdan kahvaltımızı yapacağız ve ben kendimi yemek yapmaya adaycağım.. Ne pişireyim kızlar.. Fasulye, lahana, kereviz var sebze olarak hangisini pişireyim? Bi de çorba ne pişireyim? kurufasulye de pişecek zaten, bir de pilav.. Ay bi de 3 yufkam vardı :))))

kac cesit yemek yapyorsun sen yine, hamarat maasallah yufkani yap iste bozulmasin... tarif almistin ya

kac cesit yemek yapyorsun sen yine, hamarat maasallah yufkani yap iste bozulmasin... tarif almistin ya

Dolapta hep üç- dört çeşit yemeğim olur canım.. Zeytinyağlımız hiç eksik olmaz yaz kış. Ama öyle büyük tencerelerde falan yapmam, orta boy tencerede pişer. Ehhh eşimi tanıyosun, çok haşmetli bir göbeği olmasa da keyifle yer :))) cokacimcoook

Yufkayı yapacağım o ayrı, malzeme tamam :))) Pişirdiklerimi de bugün yemeyeceğiz.. Bi sebze, kurufasulye pilav ve çorba pişirip dolaba attım mı, haftasonu rahatım :)

kereviz cokacimcoook sanki bu mönünün yanına iyi gider gibi geldi..

Yufkayı yapacağım o ayrı, malzeme tamam :))) Pişirdiklerimi de bugün yemeyeceğiz.. Bi sebze, kurufasulye pilav ve çorba pişirip dolaba attım mı, haftasonu rahatım :)

ya ben buyuktemi yapiyorum fazla mi oluyor bilmiyorum ki, daha simdiye kdr 3 gun falan yemeden yemek bitirdigimiz olmadi.. e 3 gunde genelde yenmiyor, hep dokuyorum kalan yemegi..... bende az yiyorum ondan sebep herhalde... corba, zeytinyagli, yemek, pilav cesidi varsa corbayi falan kesin icmem, az pilav yerim vs... kocamda cok istahli diil herhalde bitmiyor bizde yemekler... ole cok yenmeyince bende yapmiyorum acikcasi... hem arada sirada yapinca daha kiymetli oluyor dermiiisim ahahahaha

o kdr yemegin yaninda 2 yufka fazlada olabilir, gerci ben ertesi gun mikro dalgada isittim yine yeniyor ama sen yine de hepsine yogurt dokme istersen...

kereviz cokacimcoook sanki bu mönünün yanına iyi gider gibi geldi..

Tamamm sebzem kereviz olarak belirlenmiştir, çorba kaldı..
Mercimek, tarhana, yayla.. seçin lütfenn :uhm:

Salatasız sofra kurmam, ben salata ve yanına bir yemek yer, bir çorba içerim.. Ama eşim güzellce yer.. Bizde çok düzenli yendiği için kalmıyor yemek canım. Ayrıca bazen eşim ofise de özellikle zeytinyağlı götürüyor.. Kadınımız var ofiste çok güzel yemekler yapıyor sağolsun..Ama arada öğle yemeğine evden z.yağlı götürüveriyor benim gurme kocişimm :1hug:
Yufkanın hepsini yapıp yoğurt da dökeceğim canım, hani fazla yufkasını veren komsum var ya, koca bir tabak ona da götürmek gerekir opuyorumnanaktan

Geshenk canım karar vermene sevindim bence de İi düşünmüşsün sonuçta sadece bi deneme yaptın bi de buz bebek dene bakalım:)inşallah olucak:)

tarhana iidir, hem de kolaydir
bizim olmazsa olmazimiz salatada diyebilirm ama asil yogurttur, buyukce bir tabak yer esim.. salatayida kocam yapar, cok da guzel yapar, salatasiz oturmak istemez, ama hep fazla yapar, salatanin sonu mide fesadi gecirene kdr yememe neden olacak sekilde bana kalir.. biz ofiste disari cikiyoruz hep, cok guzel bi esnaf lokantasi var burda, yemekleri annemin yemekleri gibi, cok seviyorum, oraya gidiyoruz hep, ev yemegi yiyoruz, zeytinyaglida var:):):) ooo oglenede az kalmis, aciktim:))))))))

bu arada dogru ya komsuya goturmek lazim, umarim o da begenir:):):)

yayla... meliss tarhanayı bende çok severim.. o da olabilir.. ama mönüye göre seçiyorum ya ben :)))

Geshenk canım karar vermene sevindim bence de İi düşünmüşsün sonuçta sadece bi deneme yaptın bi de buz bebek dene bakalım:)inşallah olucak:)

sağol melisss cim inşallah dediğin gibi olur... ama bu konuda tek deneyimli Mavi _ Mercan değilmi.. ben şimdi ne yapmalıyım buna nereden başlanıyor bilmiyorum... arayımmı tel ile yoksa bilgisi olan varmı?? kaçıncı gün ne ile nasıl başlanıyor.. bak Ayşegül diyecek şimdi bayan panik diye.. yook bilgi amaçlı bak panik yok lmaz: gayet rahatım.. :)

geshenk karar vermene sevindim ben de en kötü karar bile kararsızlıktan iyi derler, ne kadar doğru tam bilemiyorum ama, kararsız kalmanın insanı çok bunalttığını biliyorum... myom ameliyatı açık ameliyat olacaksa insanı zorlayan bir ameliyat, bize doktor 3 aydan sonra müsaade vermişti bebek çalışmalarına başlamıştık doğal yoldan ama tüp bebek için değil, tüp bebek için 10 ay sonra denedik. madem ki zaman çok önemli aslında dondurulmuşlarla şansı denemek iyi gibi göründü bana da. allah yardımcın olsun canım, inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın ve zaman hesaplamaktan kurtulursun sen de.

ayşegül vallahi kaç çeşit yemek bravo :)) benim de yaptığım yemekler 2 günde bitmiyor, bir de arada annem yaptığı yemeklerden yolluyor, bir gün ondan bi gün bundan derken haftada neredeyse 1-2 kere yemek yapsam bana yetiyor :)) neyse ki eşim de o konuda çok iyi , hiç bi yemeği ayırt etmez, 2 günlük yemek demez, ne olsa yer :) biliyor karısı da beceriksiz fazla zorlamıyor beni :)))benim de 2 günlük protein diyetim var bu hafta, sadece tavuk-balık-yoğurt ayran-salata, başak bişi yok, bugün öğlen tavuk yemeyi planlıyorum, akşama da eşimle balık yemeye gidecez, akşama yemek derdim yok yani, yaşasıııınn :)) ekmeksiz de tadı çıkmıyor ama napalım artık idare edicez :)

Kızlar selam, bugüne bizde yağmurla uyandık, ben yağmuru çok severim,rahatladım resmen.Dün yaklaşık bu saatlerde çok az pembemsi bi akıntım geldi çok korktum, hemen hastaneyi aradım coraspirini artık alma, kanamaya dönüşür ve devam ederse iğneyi günde iki doza çıkar dedi hemşire.Bende yattım hiç kalkmadan(yatmaktan nefret ediyorum bu arada çok zayıf olunca canım acıyo) çok şükür bi daha gelmedi leke filan, ikinci iğneyede gerek kalmadı.Bu arada çok sıkıntı basıyo beni gün içinde resmen fenalaşıyorum.Önümüzdeki hafta çarşamba günü ultrasona gidicez,inşallah hayırlı haberler alırız, sizinle paylaşırım güzel haberleri.

merhaba delipery, kanamıanın aldığın tedbirlerle hemen kesilmesine çok sevindimm.. napalım acısa da artık yatmak gerekiyorsa yatarsın... güzel aberlerini bekliyoruz :) ama ben bu arada pek takip edemediğim için unuttum özür, ilk kontrol mü olacak bu, kese görme miydi senin ?

teşekkür ederim canım.. dediğin gibi kararsızlık çok kötü bir şey.. hakkımda hayırlısı ne ise öyle olsun.. bakalım şu donuk yani benim tabirimle buz bebekler :))) için hangi işlemle başlanıyor yani adetle mi alınması gereken ilaçlamı?? hiç bilgim yok.. onun üzerine neden konuşmadıysak hiç o gün :))) yaaa Aydın beye sormayı unutuyorum çoğu şeyi.. hep yoğın ya.. meşgul etmeyim derken telaşe ediyorum sonra ( Ayşegül duymasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…