Bugün yemeğim yok, geceden kurufasulye ıslamıştım.. Gonca Abla da geldi, yağmurdan biraz geç geldi trafik yoğunmuş, birazdan kahvaltımızı yapacağız ve ben kendimi yemek yapmaya adaycağım.. Ne pişireyim kızlar.. Fasulye, lahana, kereviz var sebze olarak hangisini pişireyim? Bi de çorba ne pişireyim? kurufasulye de pişecek zaten, bir de pilav.. Ay bi de 3 yufkam vardı :))))
kac cesit yemek yapyorsun sen yine, hamarat maasallahyufkani yap iste bozulmasin... tarif almistin ya
Bugün yemeğim yok, geceden kurufasulye ıslamıştım.. Gonca Abla da geldi, yağmurdan biraz geç geldi trafik yoğunmuş, birazdan kahvaltımızı yapacağız ve ben kendimi yemek yapmaya adaycağım.. Ne pişireyim kızlar.. Fasulye, lahana, kereviz var sebze olarak hangisini pişireyim? Bi de çorba ne pişireyim? kurufasulye de pişecek zaten, bir de pilav.. Ay bi de 3 yufkam vardı :))))
Yufkayı yapacağım o ayrı, malzeme tamam :))) Pişirdiklerimi de bugün yemeyeceğiz.. Bi sebze, kurufasulye pilav ve çorba pişirip dolaba attım mı, haftasonu rahatım :)
kereviz cokacimcoook sanki bu mönünün yanına iyi gider gibi geldi..
ya ben buyuktemi yapiyorum fazla mi oluyor bilmiyorum ki, daha simdiye kdr 3 gun falan yemeden yemek bitirdigimiz olmadi.. e 3 gunde genelde yenmiyor, hep dokuyorum kalan yemegi..... bende az yiyorum ondan sebep herhalde... corba, zeytinyagli, yemek, pilav cesidi varsa corbayi falan kesin icmem, az pilav yerim vs... kocamda cok istahli diil herhalde bitmiyor bizde yemekler... ole cok yenmeyince bende yapmiyorum acikcasi... hem arada sirada yapinca daha kiymetli oluyor dermiiisimahahahaha
o kdr yemegin yaninda 2 yufka fazlada olabilir, gerci ben ertesi gun mikro dalgada isittim yine yeniyor ama sen yine de hepsine yogurt dokme istersen...
Tamamm sebzem kereviz olarak belirlenmiştir, çorba kaldı..
Mercimek, tarhana, yayla.. seçin lütfenn :uhm:
Salatasız sofra kurmam, ben salata ve yanına bir yemek yer, bir çorba içerim.. Ama eşim güzellce yer.. Bizde çok düzenli yendiği için kalmıyor yemek canım. Ayrıca bazen eşim ofise de özellikle zeytinyağlı götürüyor.. Kadınımız var ofiste çok güzel yemekler yapıyor sağolsun..Ama arada öğle yemeğine evden z.yağlı götürüveriyor benim gurme kocişimm :1hug:
Yufkanın hepsini yapıp yoğurt da dökeceğim canım, hani fazla yufkasını veren komsum var ya, koca bir tabak ona da götürmek gerekir opuyorumnanaktan
Tamamm sebzem kereviz olarak belirlenmiştir, çorba kaldı..
Mercimek, tarhana, yayla.. seçin lütfenn :uhm:
Salatasız sofra kurmam, ben salata ve yanına bir yemek yer, bir çorba içerim.. Ama eşim güzellce yer.. Bizde çok düzenli yendiği için kalmıyor yemek canım. Ayrıca bazen eşim ofise de özellikle zeytinyağlı götürüyor.. Kadınımız var ofiste çok güzel yemekler yapıyor sağolsun..Ama arada öğle yemeğine evden z.yağlı götürüveriyor benim gurme kocişimm :1hug:
Yufkanın hepsini yapıp yoğurt da dökeceğim canım, hani fazla yufkasını veren komsum var ya, koca bir tabak ona da götürmek gerekir opuyorumnanaktan
Geshenk canım karar vermene sevindim bence de İi düşünmüşsün sonuçta sadece bi deneme yaptın bi de buz bebek dene bakalım:)inşallah olucak:)
Ayşegül canım tarhana çorbası İi gider soğukta bak canım çekti içsem de yatsam uyusam şimdi:))
geshenk karar vermene sevindim ben de en kötü karar bile kararsızlıktan iyi derler, ne kadar doğru tam bilemiyorum ama, kararsız kalmanın insanı çok bunalttığını biliyorum... myom ameliyatı açık ameliyat olacaksa insanı zorlayan bir ameliyat, bize doktor 3 aydan sonra müsaade vermişti bebek çalışmalarına başlamıştık doğal yoldan ama tüp bebek için değil, tüp bebek için 10 ay sonra denedik. madem ki zaman çok önemli aslında dondurulmuşlarla şansı denemek iyi gibi göründü bana da. allah yardımcın olsun canım, inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın ve zaman hesaplamaktan kurtulursun sen de.
evet benim ilk kontrolüm.İnşallah kese görücez ve inşallah kalp atışı duyucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?