Canım çok basit çok kolay çok daha zahmetsiz
Regl olduğun gün merkeziyi arayıp randevu alıyorsun. Reglin 3. günü kontrole gidip herşey normal ve tedaviye engel bir durum yoksa esterefem kullanmaya başlıyorsun rahim kalınlaşsın diye. Sonra aralıklarla gidip kontrol oluyorsun ki kalınlık kontrol ediliyor. istenen mm olunca da trasnfer oluyor bu kadar :))))
teşekkür ederim canım sağol.... sevgili grapes de bilgi vermiş detaylı olarak sağolun arkadaşlar geriye randevu almak kaldı sanırım... zaten adetimin günü yaklaşıyor şimdiden almaya gerek yok sanırım belli olmaz ne zaman olacağım yinede...
bu arada ben h a m i s yaziyorum site hamileye cevirio, deli mi ne
kızlaar sonunda bitirebildim yazışmaları haftasonu bileciğe yeni evlenen bir çift arkadaşımıza gittik dağa çıktık mangal yaktık ço güzeldi ama malesef ben grip oldum pazartesinden beri işede gidemedim evde yatıyorum sesimde tamamen gitti ama galiba yavaş yavaş geçiyor pazartesi tamamen iyileşicem:)) aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz:))
kalp meselelerine gelince bende hemen 4 kalp olmalıyım bundan sonra full gaz devam yazmaya:))
delipery sakın pembe lekelenme için korkma canım benim yaklaşık 14. haftaya kadar kanamalarım oldu olabiliyormuş ama tabii kontrol ettirmek ve bool bol yatmak gerek pıtır pıtır kalbinide duyacaksın zaten kuzunun rahat ol canım.
ayşegülcüm bende kocamı pazara yolladım yarın karnıbahar, ıspanak ve zeytinyağlı pırasa pişiricem 3ünüde çok canım çekti temizlikte var yarın kışlıklar çıkıcak odalarda değişiklikler yapılacak falan iş çoookk tabii eşim ve yardımcımız yapıcaklar sağolsunlar ben sadece yönlendiricem amaa yemeklerimi kimse elleyemez kendi ellerimle pişirip afiyetle yiyicem sende lütfen o lahanayı sarma yap yemeklerin bitince:))
ÖYLE YAPAR İVİT....... sen daha yenisin galibaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
belizz benle başedemessin canım beniiimmmm
aaaa bir fesat dahaa ohaoldumsmile kısım yazın sizinde olsun.. kıskanmayın öyle :)))
hem kıskanç hem obur gördüm seniii sırnaşık şey
geshenk bencede en iyi karar verilmiş olandır herşeyden önce canım nolur gönlünü ferah tut donmuşlarınla yola çıkınca sakın artık keşke deme ve inan olacağına umutsuzluk gereksiz endişeler bu sefer yok inan ve güzen donuk bebişlerine:))
80 msjim kalmis impression iki kalbe, siki calismam gerek
belizz benle başedemessin canım beniiimmmm
bak simdi zorla beni diger topiklerede sokacaksiniz, gaza getirmeyin:):):):) hem bunun maksimumu 4 kalpmis baksaniza 4bin kusur msjda bile kalp 5e cikmio, demek ki, 4 kalp ulasilmayacak bisi diil, sadece sorun geshenk senin o 4. kalbi kacinci msjdan snr aldigin... bana biraz sure verin, yeni bir taktik bulmam lazim:1rolleyes: :1rolleyes:
o simdi ustune ustluk bir de h a m i s ya geshenkcim neyi duysa cani cekio, tutamiyoruz... onun icin hic bahsetmeyeceksin yemekten falancokacimcoook
ha haaaa geshenk oburum beeen kızdırma yerim senide bi lokmada
belizcim takdik bu işler şekerim bu arada peynir sevmemek çorbayla pilav varsa sırf pilav yemekte neymiş yaaa uyuuuuuzzzzz gel sen bizde bi hafta kal bak nasıl yeme yarışına giriyosun bizimle
sana bool bol dua edicez canı gönülden sen yeterki panik yapmaeyvahedigeldismile
ben bahsetmemiştim amaaaa aklımda olsun madem ...aaaaaaaaaaaaa ne olmuş bu kıza yaaa...
aman Allahım ne olmuş sana görüşmeyelii cokacimcoook.... yok ben size kalmaya gelmem... sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?