Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mystryy yemekten konu açılmışken değişik salata pasta tarifin varmı denenmiş.. madem seviyorsun böle şeyleri.. yarın günüm var.. düşünüp duruyorum ne yapsam diye... hadi bana tarif yerimseniben

hadi Belizzz hiç yazmamışın sırnaşık şey

mystryy demek nuri bey böle :1shok: oldu :roflol: ne yaptın sen bacım öyle ..... aman ye ye sonra verirsin yiyemeyince de zor valla... yeterki sağlıklı olun...

mystryy yemekten konu açılmışken değişik salata pasta tarifin varmı denenmiş.. madem seviyorsun böle şeyleri.. yarın günüm var.. düşünüp duruyorum ne yapsam diye... hadi bana tarif yerimseniben

renkli patates salataları meşhur bu aralar hani bi kat patates bi kat havuç bi kat pancar olanlar görünümü şık oluyor:))

seneye vericem büttüüün kilolarımı diyetisyene gidicem eve yürüyüş bandı alıcam şu çocuk sağlıkla bir doğsun gerisi umrumda değil herşey yolunda gitsinde gerisi boooşşş

renkli patates salataları meşhur bu aralar hani bi kat patates bi kat havuç bi kat pancar olanlar görünümü şık oluyor:))

varmı tarifi?? pasta varmı kolay ve lezzetli ?? kolay derken sonuç başarılı olsun anlamında..

seneye vericem büttüüün kilolarımı diyetisyene gidicem eve yürüyüş bandı alıcam şu çocuk sağlıkla bir doğsun gerisi umrumda değil herşey yolunda gitsinde gerisi boooşşş

aynen öyle.. varsın tombalak ol şimdi nolcak... kucağına al da gerisi faso fiso...

Belizz bak işte gördünmü nasıl oluyormuş o kalpler :roflol: sende hala tıkkk yok :roflol: bak o kadar taktik vermiş oldum sana.. çok yavaşsın çoookkk

bu arada size pazar kahvaltısı önerisi koca için:)) uzun sosisi uzunlamasına ortadan kesin ama altını kesmeyin v harfi şeklinde kalsın sonra kestiğiniz kısmı kalp şeklini verin kürdanla tutturup tavada kızartın ortasına yumurta kırın yanına domater salatalıkla süsler yapıp serviiiss nassııılllzemuszemus

bidee çocuk misafiriniz gelicekse ufak sosislere çiğ spagetti makarnalarını gelişigüzel sokuşturun dikine sokcaksınız ama yaklaşık 6 tane falan alıyo bi sosis sonraa onları haşlayın çok şirin oluyorlar saçaklı saçaklı:))

karnima bi yastik koyup bende mi gitsem acaba ahahahahahahaaa

yok cnm girmem girmem kesin:), demistim ya cok sevmem yemek yemegi die, bazi sevdigim yemekler disinda... simdi solemiim onlari canin ceker:):):) o yemeklerden olursa allah ne verdiyse yerim valla

yaaaa nsl oluo???? sen nie diilsin

sorma canım bu gidişle 30 kilo ile tamamlıcam hamileliği 1 ayda 3 kilocuk alıvermişim nurş bey böle oldu delikafadulden

ay mystryy cok guldum:):):) nuri beyin surati ole olmus gibi canlandi.. ha bu arada nuri bey bir kere ismi nuri yazan odadan cikan biri benim icin, kafamdaki nuri bey o olmabilirde ama sakamaka dikkat et canim, son aylar hele cok alinio diolar

Son düzenleme:

hımm güzelmiş bunlarda... sende var bişiler canım.. belli :)))))) eee pasta tatlı yokmu ama :) offf int de baktım güvenemiyorum pek onlara da.. ya eksik veriyorlar tarifi yada malzemeler uyumlu olmuyor... bulamadım gitti... olmadı gene bildiklerimden yaparım ne yapayım...

sakın söyleme valla onlarıda pişiririm hemen ya bu arada 1 haftadır işe gidemedim ya ay fena değilmiş ev kadınlığı diycem de siz inanmayın bir hafta daha kalsam koşarak giderim işe şimdilik hava böyle olunca hoşuma gitti

ay mystryy cok guldum:):):) nuri beyin surati ole olmus gibi canlandi.. ha bu arada nuri bey bir kere ismi nuri yazan odadan cikan biri benim icin, kafamdaki nuri bey o olmabilirde ama sakamaka dikkat et canim, son aylar hele cok alinio diolar

ya aslında şaka bi yana valla çok yemiyorum görenler bütün kilon karnında diyor ama öyle değil aldım tabiki kilo dikkat ediyorum birazda aslında hele şeker çıkınca epey frene bastım amaaan napayım ya bide bunu düşünemicem hem ben acayip inatçıyımdır seneye fıstık gibi olucam teknolojinin hizmetlerindende faydalanıcam tabii:kedi:

ay dur bakiim o kalp nsl oluyor???? iki ucundan birlestirince mi?!?!?!?! bunu da deneyeyim bare:):):) bole giderse kocam sizle tanistigima cok hem de coook memnun olacak

evde olsak denerdim çeşit çeşit şeyler.. ama hafta sonu gezmek daha cazip geliyor.. ama yumurta böle kapıya sıkışınca... şimdi düşün düşün........ işin... :)))

ayyy ani soruyosun şekerim hımm haşhaşlı revani yapsan süpeer oluyoor ya daaa

ay dur bakiim o kalp nsl oluyor???? iki ucundan birlestirince mi?!?!?!?! bunu da deneyeyim bare:):):) bole giderse kocam sizle tanistigima cok hem de coook memnun olacak

evet evet iki ucundan içine doğru kalp şeklinde birleştir dedimya tamamen ikiye kesmiceksin çok şirin oluyo yap kocacığına:))
nuri beyle yakında sende tanışıcaksın tabii tercih edersen kursada istersen git az kaldı ihtiyaç duymana nasıl olsa

Son düzenleme:

ay benim ihtiyacim var aslinda bole bi ara tatile, sadece evde yatmali falan... bazen bi hasta olsam da evde yatsam diorum ama allaha sukur hiic hasta oldugumda yok... hem seviniyorum hem uzuluyorum deli deli:)))))

ohooooo öle gazete mazete olmazki kalpler :=) soora benim niye olmuyo.. olmaz işte böyle... 4 değil 2 olmaz bu gidişle ama

hah tmm sayemde 15 kalpte olacaksin sen, boyle yazmaya dvm edersen sana yetisemicem ki ben(((((((((((

vallahi o bogazi tutabiliosan super... ben bu hafta rejim yapiim dedim, aksam dayanamiyorum, karnim kazinio gibi oluo, adi rejim ya, ole olmasa kazinmaz ama simdi bir felaket... bende hemen meyve falan yiyorum ama onun da fazlasi fazla ama rejim die adi konulunca canim yemek yemek istio benim... ilgilenecek birseylerim olsa aklima yemek gelmez aslinda... bebis olursa onunla ugrasmaktan cok yemem die ona guveniyorum ama bu seferde sutun olsun die yediriolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…