sağol canım benim.. çok sağol... artık sezonu açayım artık değilmi.. Ayşegül de kızıyor zaten bana ne zamandır...
mystryy yemekten konu açılmışken değişik salata pasta tarifin varmı denenmiş.. madem seviyorsun böle şeyleri.. yarın günüm var.. düşünüp duruyorum ne yapsam diye... hadi bana tarif yerimseniben
renkli patates salataları meşhur bu aralar hani bi kat patates bi kat havuç bi kat pancar olanlar görünümü şık oluyor:))
seneye vericem büttüüün kilolarımı diyetisyene gidicem eve yürüyüş bandı alıcam şu çocuk sağlıkla bir doğsun gerisi umrumda değil herşey yolunda gitsinde gerisi boooşşş
grapes bu arada ataşehir memorialde doğuma hazırlık kursları var cumartesi günleri geçen hafta başladı ve 4 hafta sürecek ben geçen hafta dağlarda olduğum için gidemedim yarında ev düzenlemelerim var gene gidemiycem ama sen belki düşünürsün
ha haaaa geshenk oburum beeen kızdırma yerim senide bi lokmada
belizcim takdik bu işler şekerim bu arada peynir sevmemek çorbayla pilav varsa sırf pilav yemekte neymiş yaaa uyuuuuuzzzzz gel sen bizde bi hafta kal bak nasıl yeme yarışına giriyosun bizimle
teşekkür ederim canım... az evvelki sözlerimi geri aldım :kedi: inşallah dediğin gibi olur.. bana dua edin olurmu... buz bebeklerimi almakla anne olmayı umuyorum artık... buzlu muzlu napalım Allah ne verdiyse :)))
iki kalp :roflol: yarı yarıyaaa.. yazık sanaaaa :roflol:
evet edemez.. benimle hiiiç edemez ama bunun farkında değil :roflol:
sana kötü haberim var Belizz cim 5 kalp var biliyormusun... hadi benimle iyi geçin sana taktik vereyim bari... sırnaşık şey
Belizz bak daha yetişemiyorsun bile bana.. böle olmaz.. benim mesajlara bak sana bak
sorma canım bu gidişle 30 kilo ile tamamlıcam hamileliği 1 ayda 3 kilocuk alıvermişim nurş bey böle oldu delikafadulden
bu arada size pazar kahvaltısı önerisi koca için:)) uzun sosisi uzunlamasına ortadan kesin ama altını kesmeyin v harfi şeklinde kalsın sonra kestiğiniz kısmı kalp şeklini verin kürdanla tutturup tavada kızartın ortasına yumurta kırın yanına domater salatalıkla süsler yapıp serviiiss nassııılllzemuszemus
bidee çocuk misafiriniz gelicekse ufak sosislere çiğ spagetti makarnalarını gelişigüzel sokuşturun dikine sokcaksınız ama yaklaşık 6 tane falan alıyo bi sosis sonraa onları haşlayın çok şirin oluyorlar saçaklı saçaklı:))
karnima bi yastik koyup bende mi gitsem acaba ahahahahahahaaa
yok cnm girmem girmem kesin:), demistim ya cok sevmem yemek yemegi die, bazi sevdigim yemekler disinda... simdi solemiim onlari canin ceker:):):) o yemeklerden olursa allah ne verdiyse yerim valla
yaaaa nsl oluo???? sen nie diilsin
ya iki gazete okiim dedim, neler neler yazmissiniz bole... olmaz ki ama senağlama senağlama
ay mystryy cok guldum:):):) nuri beyin surati ole olmus gibi canlandi.. ha bu arada nuri bey bir kere ismi nuri yazan odadan cikan biri benim icin, kafamdaki nuri bey o olmabilirdeama sakamaka dikkat et canim, son aylar hele cok alinio diolar
bu arada size pazar kahvaltısı önerisi koca için:)) uzun sosisi uzunlamasına ortadan kesin ama altını kesmeyin v harfi şeklinde kalsın sonra kestiğiniz kısmı kalp şeklini verin kürdanla tutturup tavada kızartın ortasına yumurta kırın yanına domater salatalıkla süsler yapıp serviiiss nassııılllzemuszemus
bidee çocuk misafiriniz gelicekse ufak sosislere çiğ spagetti makarnalarını gelişigüzel sokuşturun dikine sokcaksınız ama yaklaşık 6 tane falan alıyo bi sosis sonraa onları haşlayın çok şirin oluyorlar saçaklı saçaklı:))
sakın söyleme valla onlarıda pişiririm hemen ya bu arada 1 haftadır işe gidemedim ya ay fena değilmiş ev kadınlığı diycem de siz inanmayın bir hafta daha kalsam koşarak giderim işe şimdilik hava böyle olunca hoşuma gitti
hımm güzelmiş bunlarda... sende var bişiler canım.. belli :)))))) eee pasta tatlı yokmu ama :) offf int de baktım güvenemiyorum pek onlara da.. ya eksik veriyorlar tarifi yada malzemeler uyumlu olmuyor... bulamadım gitti... olmadı gene bildiklerimden yaparım ne yapayım...
ay dur bakiim o kalp nsl oluyor???? iki ucundan birlestirince mi?!?!?!?! bunu da deneyeyim bare:):):) bole giderse kocam sizle tanistigima cok hem de coook memnun olacak
sakın söyleme valla onlarıda pişiririm hemen ya bu arada 1 haftadır işe gidemedim ya ay fena değilmiş ev kadınlığı diycem de siz inanmayın bir hafta daha kalsam koşarak giderim işe şimdilik hava böyle olunca hoşuma gitti
ohooooo öle gazete mazete olmazki kalpler :=) soora benim niye olmuyo.. olmaz işte böyle... 4 değil 2 olmaz bu gidişle ama
ya aslında şaka bi yana valla çok yemiyorum görenler bütün kilon karnında diyor ama öyle değil aldım tabiki kilo dikkat ediyorum birazda aslında hele şeker çıkınca epey frene bastım amaaan napayım ya bide bunu düşünemicem hem ben acayip inatçıyımdır seneye fıstık gibi olucam teknolojinin hizmetlerindende faydalanıcam tabii:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?