ay benim ihtiyacim var aslinda bole bi ara tatile, sadece evde yatmali falan... bazen bi hasta olsam da evde yatsam diorum ama allaha sukur hiic hasta oldugumda yok... hem seviniyorum hem uzuluyorum deli deli:)))))
hah tmm sayemde 15 kalpte olacaksin sen, boyle yazmaya dvm edersen sana yetisemicem ki ben(((((((((((
vallahi o bogazi tutabiliosan super... ben bu hafta rejim yapiim dedim, aksam dayanamiyorum, karnim kazinio gibi oluo, adi rejim ya, ole olmasa kazinmaz ama simdi bir felaket... bende hemen meyve falan yiyorum ama onun da fazlasi fazlaama rejim die adi konulunca canim yemek yemek istio benim... ilgilenecek birseylerim olsa aklima yemek gelmez aslinda... bebis olursa onunla ugrasmaktan cok yemem die ona guveniyorum ama bu seferde sutun olsun die yediriolarmis
evet evet iki ucundan içine doğru kalp şeklinde birleştir dedimya tamamen ikiye kesmiceksin çok şirin oluyo yap kocacığına:))
nuri beyle yakında sende tanışıcaksın tabii tercih edersen kursada istersen git az kaldı ihtiyaç duymana nasıl olsa
ne biliim bukunce kirilir gibi geldi, neyse haftasonu esime solemeden bi deniim, kirilirsa caktirmam
nuri beye gidebilirim belki ilk baslarda ama dogum icin asm bana biraz uzak kalio, normal dogum istiyorum ben, yani hersey normal giderse o zmn da dibimizdeki hastahaneleri tercih ederim, memorial olabilir belki...
kurs olayina gelince, yakin mi uzak mi bilemiyorum valla... bazi bazi hic hamile kalamayacakmisim gibi gelio, kalirsam nsl bisi olurdu acaba die hayal kurarken kendime geliyorum sacmalama kalamaman icin hic bi neden yok die.. ama su anda uzak bir ihtimal gibi.. gecen kocam da sinir etti beni, aralik sonu falan dioduk ya... ne kdr sure denendikten snr tup bebek yapilmali, biz daha cok denemedik, olmadi ocak ayini falan da gecirelim bi acelemiz mi var falan dedi... yok istersen 2 sene daha bekleyelim dedim... anlamiyorum ki ben bu adama valla...
haydaaa ben hemen edit yaptım sende yap ben isim kullanmışıım çok özür dilerim
canım umutsuz olmak yook eşine gelince bunların sağı solu belli olmuyo benimkide öyleydi git gel yaşıyorlar nedense ama senin bunun için tamamen hazır olduğunu ve bekleyerek üzüleceğini görürse kesin fikri değişir o yüzden hiiç takma dediklerini biz bile duygu geçişleri yaşıyoruz. normal doğum biraz iddalı geldi şaka şaka inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey
ben neye edit yapicam anlamadim, neyi yazmisim?!?!?!... ayrica hemen yaptin galiba hic gorunmedi isim
bilmiyorum ya.. seninki de mi boyleydi, sevindim valla, bi tek benimki die uzuluodum... ins gelgitlerinden birine denk gelmisimdir, bir daha lafini acmadim cunku... bilmiyorum ara ara bende korkuyorum ama bi yandan da bir an once olsun istiyorum, bu kararsizligimi ona hic gostermiyorum aslinda ama bilemiyorum... o da bole yegenini anlatip anlatip duruo bizim bebegimizde ola olacak, seni cok sevecek falan diyorum, gozlerinin ici guluo aman ne biliiim... snr konusuruz.. bak hatirladim icim karardi, bi bosaltmam lazim
Belizz düşmüşsün GESHENK'in diline :)))) vallahi kalp davasında mystry bence daha ulaşılabilir bir rakip :))
ayyy ani soruyosun şekerim hımm haşhaşlı revani yapsan süpeer oluyoor ya daaa
ayvalı irmik tatlısı??? hem hafif hemde güzel??
Belizz düşmüşsün GESHENK'in diline :)))) vallahi kalp davasında mystry bence daha ulaşılabilir bir rakip :))
tarif varmı peki??
mystryy de ulaşamaz demiş.. hadi kapışalım o zaman :))))))) sollayın beni de göreyim siziii :)))))))))))))))))))))))) hodri meydan sırnaşık şey
teşekkür ederim canım sağol.... sevgili grapes de bilgi vermiş detaylı olarak sağolun arkadaşlar geriye randevu almak kaldı sanırım... zaten adetimin günü yaklaşıyor şimdiden almaya gerek yok sanırım belli olmaz ne zaman olacağım yinede...
ay canim sen yine de bi ara istersen hastahaneyi.. aydin bey cok doluo oluo ya.. anlat hemsirereler derdini... seni bi sekilde araya sikistirmalari lazim tabe...
evet kiskancim ben, bende bi dolu bi suru kalp istiyorum iste :dilcikar: :dilcikar:
hamiss: kalpler icin tesekkurler, ama rica etsem biraz az yazisir misin, sana yetismem lazim, hmm ya da tekrar mystry'e mi donsem, o disime gore bir rakip en azindan
kızlaar sonunda bitirebildim yazışmaları haftasonu bileciğe yeni evlenen bir çift arkadaşımıza gittik dağa çıktık mangal yaktık ço güzeldi ama malesef ben grip oldum pazartesinden beri işede gidemedim evde yatıyorum sesimde tamamen gitti ama galiba yavaş yavaş geçiyor pazartesi tamamen iyileşicem:)) aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz:))
kalp meselelerine gelince bende hemen 4 kalp olmalıyım bundan sonra full gaz devam yazmaya:))
delipery sakın pembe lekelenme için korkma canım benim yaklaşık 14. haftaya kadar kanamalarım oldu olabiliyormuş ama tabii kontrol ettirmek ve bool bol yatmak gerek pıtır pıtır kalbinide duyacaksın zaten kuzunun rahat ol canım.
ayşegülcüm bende kocamı pazara yolladım yarın karnıbahar, ıspanak ve zeytinyağlı pırasa pişiricem 3ünüde çok canım çekti temizlikte var yarın kışlıklar çıkıcak odalarda değişiklikler yapılacak falan iş çoookk tabii eşim ve yardımcımız yapıcaklar sağolsunlar ben sadece yönlendiricem amaa yemeklerimi kimse elleyemez kendi ellerimle pişirip afiyetle yiyicem sende lütfen o lahanayı sarma yap yemeklerin bitince:))
sağol canım benim.. çok sağol... artık sezonu açayım artık değilmi.. Ayşegül de kızıyor zaten bana ne zamandır...
sorma canım bu gidişle 30 kilo ile tamamlıcam hamileliği 1 ayda 3 kilocuk alıvermişim nurş bey böle oldu delikafadulden
bu arada size pazar kahvaltısı önerisi koca için:)) uzun sosisi uzunlamasına ortadan kesin ama altını kesmeyin v harfi şeklinde kalsın sonra kestiğiniz kısmı kalp şeklini verin kürdanla tutturup tavada kızartın ortasına yumurta kırın yanına domater salatalıkla süsler yapıp serviiiss nassııılllzemuszemus
bidee çocuk misafiriniz gelicekse ufak sosislere çiğ spagetti makarnalarını gelişigüzel sokuşturun dikine sokcaksınız ama yaklaşık 6 tane falan alıyo bi sosis sonraa onları haşlayın çok şirin oluyorlar saçaklı saçaklı:))
evde olsak denerdim çeşit çeşit şeyler.. ama hafta sonu gezmek daha cazip geliyor.. ama yumurta böle kapıya sıkışınca... şimdi düşün düşün........ işin... :)))
haydaaa ben hemen edit yaptım sende yap ben isim kullanmışıım çok özür dilerim
ne biliim bukunce kirilir gibi geldi, neyse haftasonu esime solemeden bi deniim, kirilirsa caktirmam
nuri beye gidebilirim belki ilk baslarda ama dogum icin asm bana biraz uzak kalio, normal dogum istiyorum ben, yani hersey normal giderse o zmn da dibimizdeki hastahaneleri tercih ederim, memorial olabilir belki...
kurs olayina gelince, yakin mi uzak mi bilemiyorum valla... bazi bazi hic hamile kalamayacakmisim gibi gelio, kalirsam nsl bisi olurdu acaba die hayal kurarken kendime geliyorum sacmalama kalamaman icin hic bi neden yok die.. ama su anda uzak bir ihtimal gibi.. gecen kocam da sinir etti beni, aralik sonu falan dioduk ya... ne kdr sure denendikten snr tup bebek yapilmali, biz daha cok denemedik, olmadi ocak ayini falan da gecirelim bi acelemiz mi var falan dedi... yok istersen 2 sene daha bekleyelim dedim... anlamiyorum ki ben bu adama valla...
canım umutsuz olmak yook eşine gelince bunların sağı solu belli olmuyo benimkide öyleydi git gel yaşıyorlar nedense ama senin bunun için tamamen hazır olduğunu ve bekleyerek üzüleceğini görürse kesin fikri değişir o yüzden hiiç takma dediklerini biz bile duygu geçişleri yaşıyoruz. normal doğum biraz iddalı geldi şaka şaka inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey
ay geshenk ben tarif verene kadar sen gitmişsin tabi ben geç kaldım yetişemedim pardooonn
Nuri Beyi görmek isterdimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma adam dycek bişi bulamadı şok oldu ee ben böle şaşırtırım işte:))
Aaaaa saat yedibuçuğu geçiyor, sen neredesin tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?