Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aman hastalıktan yatmayalım keyiften yatalım hep canım ama amçsızlık bazen güzel geliyor insana tabii sadece kısa bir süre için sonrasında çalışmak güzel çalışırken haftasonları gezmek bile daha anlamlı

ne biliim bukunce kirilir gibi geldi, neyse haftasonu esime solemeden bi deniim, kirilirsa caktirmam

nuri beye gidebilirim belki ilk baslarda ama dogum icin asm bana biraz uzak kalio, normal dogum istiyorum ben, yani hersey normal giderse o zmn da dibimizdeki hastahaneleri tercih ederim, memorial olabilir belki...

kurs olayina gelince, yakin mi uzak mi bilemiyorum valla... bazi bazi hic hamile kalamayacakmisim gibi gelio, kalirsam nsl bisi olurdu acaba die hayal kurarken kendime geliyorum sacmalama kalamaman icin hic bi neden yok die.. ama su anda uzak bir ihtimal gibi.. gecen kocam da sinir etti beni, aralik sonu falan dioduk ya... ne kdr sure denendikten snr tup bebek yapilmali, biz daha cok denemedik, olmadi ocak ayini falan da gecirelim bi acelemiz mi var falan dedi... yok istersen 2 sene daha bekleyelim dedim... anlamiyorum ki ben bu adama valla...

Son düzenleme:
ay bu pogaca cok komik... acilmis bende diorum ki kim konusuo... iliskimiz sence nereye gidiyor, neden kendini agirdan satiyorsun, ii bende beklerim, ne oldu korktun mu benden falan dio... valla korktum bi an kim konusuo die

canım umutsuz olmak yook eşine gelince bunların sağı solu belli olmuyo benimkide öyleydi git gel yaşıyorlar nedense ama senin bunun için tamamen hazır olduğunu ve bekleyerek üzüleceğini görürse kesin fikri değişir o yüzden hiiç takma dediklerini biz bile duygu geçişleri yaşıyoruz. normal doğum biraz iddalı geldi şaka şaka inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey

bilmiyorum ya.. seninki de mi boyleydi, sevindim valla, bi tek benimki die uzuluodum... ins gelgitlerinden birine denk gelmisimdir, bir daha lafini acmadim cunku... bilmiyorum ara ara bende korkuyorum ama bi yandan da bir an once olsun istiyorum, bu kararsizligimi ona hic gostermiyorum aslinda ama bilemiyorum... o da bole yegenini anlatip anlatip duruo bizim bebegimizde ola olacak, seni cok sevecek falan diyorum, gozlerinin ici guluo aman ne biliiim... snr konusuruz.. bak hatirladim icim karardi, bi bosaltmam lazim

Son düzenleme:

canım o da çok istiyor belli ama diyorum ya korkuları var mutlaka aslında hepimizin eşleri hemen hemen aynı duyguları yaşıyor sen hiiç panik yapma içinde kararmasın sakın

ayyy ani soruyosun şekerim hımm haşhaşlı revani yapsan süpeer oluyoor ya daaa

tarif varmı peki??

ayvalı irmik tatlısı??? hem hafif hemde güzel??

ee tarif ????

Belizz düşmüşsün GESHENK'in diline :)))) vallahi kalp davasında mystry bence daha ulaşılabilir bir rakip :))

bak anlayan anlıyor değilmi :))) bu kızlar anlamıyor işte bunu :)))))

mystryy de ulaşamaz demiş.. hadi kapışalım o zaman :))))))) sollayın beni de göreyim siziii :)))))))))))))))))))))))) hodri meydan sırnaşık şey

tarif varmı peki??

mystryy de ulaşamaz demiş.. hadi kapışalım o zaman :))))))) sollayın beni de göreyim siziii :)))))))))))))))))))))))) hodri meydan sırnaşık şey

yok cnm seni kacirali bayaaa bi uzun zmn olmus... senin bir kac ay uzak kalman lazim siteden belki o zmn bir ihtimal ulasabiliriz sana

iki kalp oldugum gun iki kalp kutlamasi yapalim :teytey:

Tatlım;
Simdi sıkıntılı ve streslisin zaten, günü şaşabilir.. Bu nedenle önce reglini ol, hemen arayıp randevu alırsın canım.

Belizzciğim ve Geshenkciğim;
Ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar hiç önemli değil, çünkü tedaviye başlamak için regli olmak gerekiyor, arayıp regli oldum diyince de hemen randevu veriyorlar zaten canlarım..
Saat gibi işlese de , regli olmayı beklediğimiz için olmaz zaten.. Tecrübeyle sabittir.. Kırmızılar görmek istediğinde gelmez, görmek istemediğinde gelir..

Aman iyi marifet yapmış gibi anlatıyor bir de klava: Burada herkese nasihat olsun diye bir mesaj yazmalıydın.. Şöyle: "Sevgili hamile arkadaşlarım, havalar soğuksa dağ evine falan gitmeyin, sakın buz gibi soğukta dışarıda saatlerce oturmayın, ben yaptım siz yapmayın pişmanım, hamileyken hastalık hiç çekilmiyor, ilaç da alınamıyor bebişi etkiler diye, çok pişmanım " demeliydin şekerciğim.
Eşim bu hafta yedi lahana sarmasını canım.. Ofisteki kadın çok güzel yapıyor, eşim seviyor diye de sağolsun haftada bir pişiriyor..
Eşinle yardımcı kadın kışlıkları çıkaracaklar di mi :1hug: Sen de asla karışmayacaksın, indirip kaldırmayacaksın inşallah
Bir de öbür tarafta yazmıştın buradan cevap vereyim aklımdayken sen haftasonunu atlat, bi iyileş ne zaman istersen.. Bu arada pazartesi günü firmadan teyid gelirse muhtemelen çarşamba günü eğitim vermeye şehirdışına gideceğim.. Azıcık para kazanayım di mi :dance:

sağol canım benim.. çok sağol... artık sezonu açayım artık değilmi.. Ayşegül de kızıyor zaten bana ne zamandır...

Cidden çok kızıyorum canım ve hala sezon kapandı yazısı orada duruyor ya, ne diyeyim sana.. Lütfen değiştir artık..
Bu arada iyi ki geri döndün tatlım, iyice neşelendi topiğimiz.. Belizzcikle böööleee atışıp duracaksınız alsanaalsanasmile bize neşe olacaksınız sırnaşık şey
sorma canım bu gidişle 30 kilo ile tamamlıcam hamileliği 1 ayda 3 kilocuk alıvermişim nurş bey böle oldu delikafadulden

Nuri Beyi görmek isterdimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben bunları biliyoyummm :)))))))) Deneyin kızlar cidden çok güsell ve şık tasarımlar cokacimcoook

evde olsak denerdim çeşit çeşit şeyler.. ama hafta sonu gezmek daha cazip geliyor.. ama yumurta böle kapıya sıkışınca... şimdi düşün düşün........ işin... :)))

kapıya mı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

haydaaa ben hemen edit yaptım sende yap ben isim kullanmışıım çok özür dilerim

sırnaşık şeysırnaşık şey

Belizzciğim;
Eşinin korkuları, endişeleri olabilir, bunlar normal.. Önemli olan korkularını ve endişelerini seninle paylaşmasını sağlayabilmendir. Daha da önemlisi korkularını ve endişelerini anlayabilmen ve saygı göstermendir.
Eşinle tatlı tatlı konuşup hissettiklerinizi birbirinize anlatabilirsiniz.. Biz bazen özel bazı konuları konuşmak için kendi kendimize terapi yaparız.. Mesela önemli birşey vardır , ben eşime derim ki konuşmamız gerek, gideriz bir yere otururuz bir yandan kahve içeriz bir yandan konuşuruz.. Evimiz var tabii ki.. Ama önemli ve özel konuları konuşurken ben bir cafede olmayı tercih ediyorum.. Konu keyifle ve çabucak çözülmüş oluyor.. alkisalkisalkis

Ben normal doğumla minicik bir kız doğurdum, oğlumu doğuramadım, narkoz verdiler ama bir önceki geceden başlayan doğum sancılarını bir kere daha yaşamak istemem.. Allah ne gösterir bilmiyorum ama epidural sezeryan bir numara diye düşünüyorum..
Gerçi adı üstünde normal doğum, nomali bu.. ama ı-ıhhh almayayım şekerim. En küçüğümüz , minnoşumuz sensin zaten.. Senin yaşın ve vücudun genç pırt diye doğuverir inşallah delikafadulden

ay geshenk ben tarif verene kadar sen gitmişsin tabi ben geç kaldım yetişemedim pardooonn

Aaaaa saat yedibuçuğu geçiyor, sen neredesin tatlım?

Son düzenleme:
kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum açar hep geçmişi okurum ama bu gün maşallahınız var.Allah muhabbetinizi arttırsın.Herkese iyi hafta sonları:)))))

Nuri Beyi görmek isterdimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma adam dycek bişi bulamadı şok oldu ee ben böle şaşırtırım işte:))

Aaaaa saat yedibuçuğu geçiyor, sen neredesin tatlım?

evdeyiiim ben işe gitmedim kiii sabah gittim bilgisayarımı aldıım ordan doktora ordan evee evden çalıştım daha dorusu 2 saatcik çalıştım gerisi lak lak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…