Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar;
Kaç gündür yine Nilsudan ses soluk çıkmadı.. White Cat'den de uzun zaman oldu haber almayalı..
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Marinerr ve Umut,
Taşınma işlerinizi bittiremediniz mi canlarım? Kuzular ne alemde?
Margaar,
Sen de yazmıyosun, hadi hafta içi okul var, yorgun argın gelip göbüşünü doyurup cup yatıyorsundur ama hafta sonu yaz bariii... Senin kuzun nasıl canım

kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum açar hep geçmişi okurum ama bu gün maşallahınız var.Allah muhabbetinizi arttırsın.Herkese iyi hafta sonları:)))))

sırnaşık şey
Artık hiç yetişemezsin Geshenkciğimiz geldi.. Belizzle atışıp dururlar.. Oku oku sayfalar bitmezz.. Ama gülmekten kırılırsın tabiii sırnaşık şey
Sen nasılsın canım? Az aldı pıt pıtlara

Kızlar;
Kaç gündür yine Nilsudan ses soluk çıkmadı.. White Cat'den de uzun zaman oldu haber almayalı..
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler

arkadaslar topıcgınız baya uzun masallh hepsını okuyamadımm sorum su acaba hepınız aydın arıcı yamı gııtınız? bende ılk denemde basarısız oldum ona gıtmayı dusunuyorum ne dersınız?yardım edın lutfennnnnn

Nilsucuğum Canımmmmmmmm;
Aklım hep sendeydi..
Allah analı babalı büyütsün, dualarımız sizinle.. Sağlıkla çıkacaklar küvezden, kısa sürede evinizde olacaksınız.. Maşallah onlara..
Güzel kızını , yakışıklı oğlunu ve seni çok öpüyorum .. Allaha emanet olun.
Sanırım tam 31 haftalık doğdular, fırsat bulduğunda detayları yaz olur mu, kaç gram doğdular, küvezde ne kadar kalacaklar.. vs..

Merhaba Narsude;
Hoşgeldin..
Evet topiğimiz uzunca ama fırsat buldukça en başından itibaren okumanı tavsiye ederim.. Böylelikle çok şey öğrenip bilgileneceksin. Bu topiğin üyeleri yani bizler Anadolu Sağlık Merkezine gidiyoruz ve sevgili doktorumuz Prof. Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Doktorumuzdan ve tüp bebek ekibinin tüm üyelerinden son derece memnunuz.. Topiğimizi açan arkadaşımız Sancux ilk denemesinde hamile kaldı ve takipleri de ASM'de yapıldı ve üç hafta evvel sağlıkla oğullarını kucağına aldı.. Ben de ilk deneme de ikiz bebeklerime hamile kaldım, herşey çok yolunda gidiyordu ancak beş ayımızı bitirip altıncı aya girdiğimiz hafta malesef erken doğum yaptım ve güzel kızımı ve tatlı oğlumu kaybettim. Şimdi çabucak vakit geçsin ve yeni çalışmalara başlayalım diye bekliyorum :)))
Sen ilk denemeni nerede yaptırdın, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, neden tüp bebek yapılması gerekti?
Bizlere istediğin herşeyi sorabilirsin, hepimiz her konuda yardımcı olmaya çalışırız.
Sevgilerr... a.s.

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün canım.hayırlısıyla sağlıklarına kavuşup en kısa sürede kucagına alırsın yavrularını.dualarımız sizlerle

merhaba narsude,
buradaki arkadaşların hepsi anadolu sağlık merkezi aydın arıcı ve ebru hanımın hastaları.takipleri genelde ikisi birlikta yürütüyorlar.ben ebru hanımın hastasıyım ama dediğim gibi takiplerimi aydın beyle beraber yaptılar.işlerinde çok ciddi bir okadarda başarılılar.hastanede hemşirelerde dahil çok anlayışlı, insanlara sıcak davranan bir ekiple çalışıyorlar.benim ilk denemem ve şu anda aylık hamileyim.geçmişi okursan göreceksin başarı oranları çok yüksek.

.

Nilsucuğum;
Bizim kızlar biliyorlar facebooka yazmıştım dün akşam, bugün akşamüstü İzmite geçeceğim.
Oraya kadar gelmişken seni de görmek, yanaklarından öpmek istedim.
Hastaneyi aradım, bebek yoğun bakım hemşireniz Ece Hanım ile görüştüm, tabiii sadece bebeklerin isimlerini biliyorum aynı doktorun hastaları olmamız nedeniyle bebeklerimizin ailesini ziyaret etmek istediğimi söyledim.
Sağolsun çok tatlı bir kızcağız, kırmadı beni, araştırdı ve bebeklerin iyi olduğunu söyledi.. Ancak taburcu olduğun için hastanede seni göremeyeceğimi, günde bir kere bebekleri görmek için hastanede olduğunuzu söyledi.
Benim cep telefonumu da sana vermek üzere aldı..
Bilgin olsun canım..
(Akşam 16.00da evimize servis gelecek, servis gider gitmez yola çıkacağız , İzmit merkezde hani tepeye doğru çıkarken mezarlık vs var ya, orada yeni yapılan bloklarda teyzem ve kuzenim oturuyor. Orada olacağım, gece yarısı evimize tekrar döneceğiz.. )

Adımdan da belli olduğu üzere sürekli misafir takılınca özel mesaj atma hakkım olmuyormuş. Sinir olmadım değil misafir kalmak iyiydi ama bu seferlik böyle olsun
Sevgili Ayşegül
mesajın beni çok sevindirdi belki başımızdan geçen olaylar belki ilk günden beri senin gelişmelerini takip etmem, başından beri de herşeyin bir gün arayla aynı gitmesi seni çok yakın arkadaşım hissetmeme neden oldu. Aslında büyük bir ihtimalle seni klinikte gördüm ama yanına gelip merhaba sen ayşegülsün diyemedim tabi komik geldi keşke deseymişim. Bir de tahmin ettiğim değilmiş sen de kimsin kardeşim falan ay ayy. yazılanları sürekli okuyorum bağımlılık oldu site. Artık okumayacağım diyorum gene geri okuyorum. Aylardır yazılanları okuyorum sizlerin yaptıklarını merak eder oldum. Size seviniyom size üzülüyom. Açık sözlü olmak lazım kıskandığım da oluyo. İyi niyetli kıskançlık ama valla arkasından maşallah Allah analı babalı büyütsün tamamını erdirsini mutlaka söylüyorum Siteye yazmıyorum çünki bak sana bir mesaj atayım dedim iç sıkıcı bir mesaj oldu. Ben keyifli mesajlar atmak isterim zaten insanların kafası karışık içi sıkılmış ben de tuz biber ay çekilir gibi değil vallahi. Şu süre bir geçsin eşim kendime gelsin inşallah tedaviye başlıyayım aranıza girmeye çalışacam. He arada bir kendimi tutamayıp yazabilirm kimdi bu misafir dersiniz o ayrı konu. Bilin ki gözüm üstünüzde gün ve gün mutlu haberlerinize sevinen biri var burda.
Tekrar özelden attığın mesajın için çok teşekkür ediyorum. Çok ince bir davranıştı, gerçekten beni çok mutlu ettin. Tanışmak dileği ile

Defne ve Efe'ye anne ve babasıyla mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. Güle güle gönlünüzce büyütün inşallah

Ben de Aydın Hocaya gidenlerdenim. 2. denememde oldu. 5. ay şansızlıkla sonuçlansa da sonuçta başarılı idi. İnşallah 3. ve son denemeyi de Aydın hocada gerşekleştireceğim. topik dışında da 4 arkaşımda hocaının hastaları idi şimdi bebeklerini büyütüyolar. En azından biz hocamıza çok güveniyoruz, hem hastasına yaklaşım olarak hem de bilimsel olarak harika biri. dışarı çıkarken hiç acaba ile çıkmadım. Ben kendi adıma gözü kapalı öneririm. Başarılar dileği ile

bebek 2010 sanırım daha önceki sayfalarda okumamışşın. Burayı da okur musun bilmiyorum ama umarım okur ve biraz düşünürsün. Ben bir tıp doktoruyum yani o bildiğin merkezlerin ve hocaların içlerini en iyi bilenlerden biriyim. Ne buradaki arkadaşlar ne de senin gibi diğer hastalar onları benim kadar iyi bilmiyordur. Benim de bebeğim erkek faktörü nedeni ile olmuyordu ve Ankara'da o bildiğin iyi hocaların hepsini gezdim. Başta şansımın çok yüksek olduğunu ve ilk denemede tutacağını söylediler. İlk denemede ne oldu biliyor musun... embriyo bile oluşmadı. Sonra ikinci denemede ilaç dozlarını daha da yükselttiler ve bu kez sonuç daha da beter oldu, yumurtalarım döllenmiyordu..Bana sonunda senin çocuğun olmaz,en iyisi sen yurtdışından yumurta transferi yaptır dediler. Ne kadar acı çektiğimi belki ancak sen anlıyorsundur... O dönmede bana tedavi yapmayı kabul eden bir doktor bile yokken Aydın Bey'i çok büyük bir şans eseri bulduk. Hocam hikayemi dinleyince renkten renge girdi. Meğer bana o kadar çok hormon yüklemişler ki yumurtalarım normal olduğu halde içerde bozuluyormuş. Şimdi çok şirin bir kızım var ve ona her baktığımda Aydın Hocama dua ediyorum. Şimdi söyleyeceğim belki sana çok abartılı gelecek ama bir doktor olarak biliyorum ki bu memlekette parayı düşünmeyen doktor bulmak çok zor. O bildiğin adamlar var ya sana baktıklarında sadece para görüyorlar,sana yardımcı olmak gibi bir niyetleri yok. Ayrıca bende gördüğün gibi %99'unun bilgisi yetersiz.Para kazanmaktan bir makaleyi doğru düzgün okuyacak halleri bile yok. Bu sadece kadın doğumcular için değil tüm branşlar için geçerli. Bence Aydın Hocama fikrini sormamış olmak sizin için yapabileceğiniz en büyük hata. Üstelik tüp bebek görüşmelerinden ücret bile almıyor. Ha aklımdayken söyleyeyim son denemede verdiğim parada Ankara'da iki denemede verdiğim paranın neredeyse beşte biri kadardı. En azından şu ülkede gerçek bir doktor nasıl olur görmüş olursun. Bence hayatının fırsatını kaçırma!!!!

nilsucum çok sevindimm, bahtları açık olsun, hep güzel günlerini görün inşallahh.. allah analı babalı büyütsün, küvezden de çıksınlar biran önce defne ve efe, isimleri de çoook güzel, maşallah onlara ...

narsudecim, evet aydın beyin hastalarıyız, aydın bey ortak paydamız olunca burada buluşeverdik , sonra da herşeyimizi paylaşır olduk:) ben de ilk denemem de hamile kaldım ama 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim, şimdi bekliyoruz 2. denemeye başlamak için. tercihim gene aydın bey, çünkü ona çook güveniyor ve de seviyorum, daha ilk görüşmede bu güvene verince bize başka merkezlerle konuşmadık bile:)

misafirim, biz burada her türlü duygularımızı paylaşıyoruz, sadece güzel anlar değil ki, hayat böyle maalesef, her zaman herşey yolunda gitmiyor, dertleşmek için de burdayız, güzellikleri paylaşıp sevinmek için de... iç sıkıcı mesajlar atıyorum diye düşünme yani :)

kesinlikle katılıyorum sana :)

nasılsın görkem, güneş nasıl ?

zaman zaman bunu bizde yapıyoruz aynen katılıyorum ayşegüle çok iyi oluyor hani belki evde olsak kırılabilecegimiz konular çözülüveriyor
kaydirigubbakcemile5

çok yazılmış kızlar yetişemiyorum size,malum hafta içi o ofis senin bu benim gezgin memur oldum... evde de hastalıgımı bahane edip yatış pozisyonu alıyorum.

nilsu canım Allah Defne ve Efe'yi analı babalı büyütsün..uzun ömürlü ve bol şanslı olsunlar..iyi olmalarına cok sevindim, biraz erkenciler o kadar...

narsude hoşgeldin..evet hepimiz Aydın bey,n hastalarıyız kararını vermeden önce mutlaka görüşmelisin ama biz herzaman diyoruz birkaç merkezle görüş ölye karar ver en güzeli bu oluyor...ilk 100-150 sayfayı mutlaka okumalısın...
bende 30 yasındayım 7 yıllık evliyim ilk denememde pozitif sonucu aldım 3 embriyo transfer edilmişti(kanun degişikliği öncesi) bir tanesi tuttu oda 2 ye bölündü tek yumurta ikizlerim 17. haftaya kadar benimleydi zor günler geçirdim ama tek yumurta ikizi olmaları baslı basına riskti
Allah hepimizin gönlüne göre versin, hayırlı evlatlarımız olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…