kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum açar hep geçmişi okurum ama bu gün maşallahınız var.Allah muhabbetinizi arttırsın.Herkese iyi hafta sonları:)))))
Kızlar;
Kaç gündür yine Nilsudan ses soluk çıkmadı.. White Cat'den de uzun zaman oldu haber almayalı..
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
arkadaslar topıcgınız baya uzun masallh hepsını okuyamadımm sorum su acaba hepınız aydın arıcı yamı gııtınız? bende ılk denemde basarısız oldum ona gıtmayı dusunuyorum ne dersınız?yardım edın lutfennnnnn
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
arkadaslar topıcgınız baya uzun masallh hepsını okuyamadımm sorum su acaba hepınız aydın arıcı yamı gııtınız? bende ılk denemde basarısız oldum ona gıtmayı dusunuyorum ne dersınız?yardım edın lutfennnnnn
selam
Nasıl başka kadınların sizi anlamadığını çocuk sahibi olmanın ne kadar zor bir durum olduğunu bilmediklerinden yakınıyorsanız aynı şey sizin içinde gecerli sizde beni anlamıyorsunuz .Burada sadece yazı yazıyorsunuz .Başka şeyleri okuyup öğrenmiyorsunuz bugün %25 hasta sperm problemi yüzünden anne olamıyor ve birçok hasta bunun nekadar önemli olduğunu bilmeden tam teşekküllü olmayan merkezlere gidip harap oluyorlar Bu nedenle yaklaşımlarınızı hiç doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Sizlerin sositososito daha çok şey okuyup öğrenip bir de vicdan sahibi olmanızı canı gönülden temenni ediyorum
Yardımlarınız için çok teşekür ederim
selam
Adımdan da belli olduğu üzere sürekli misafir takılınca özel mesaj atma hakkım olmuyormuş. Sinir olmadım değil misafir kalmak iyiydi ama bu seferlik böyle olsun
Sevgili Ayşegül
mesajın beni çok sevindirdi belki başımızdan geçen olaylar belki ilk günden beri senin gelişmelerini takip etmem, başından beri de herşeyin bir gün arayla aynı gitmesi seni çok yakın arkadaşım hissetmeme neden oldu. Aslında büyük bir ihtimalle seni klinikte gördüm ama yanına gelip merhaba sen ayşegülsün diyemedim tabi komik geldi keşke deseymişim. Bir de tahmin ettiğim değilmiş sen de kimsin kardeşim falan ay ayy. yazılanları sürekli okuyorum bağımlılık oldu site. Artık okumayacağım diyorum gene geri okuyorum. Aylardır yazılanları okuyorum sizlerin yaptıklarını merak eder oldum. Size seviniyom size üzülüyom. Açık sözlü olmak lazım kıskandığım da oluyo. İyi niyetli kıskançlık ama valla arkasından maşallah Allah analı babalı büyütsün tamamını erdirsini mutlaka söylüyorum Siteye yazmıyorum çünki bak sana bir mesaj atayım dedim iç sıkıcı bir mesaj oldu. Ben keyifli mesajlar atmak isterim zaten insanların kafası karışık içi sıkılmış ben de tuz biber ay çekilir gibi değil vallahi. Şu süre bir geçsin eşim kendime gelsin inşallah tedaviye başlıyayım aranıza girmeye çalışacam. He arada bir kendimi tutamayıp yazabilirm kimdi bu misafir dersiniz o ayrı konu. Bilin ki gözüm üstünüzde gün ve gün mutlu haberlerinize sevinen biri var burda.
Tekrar özelden attığın mesajın için çok teşekkür ediyorum. Çok ince bir davranıştı, gerçekten beni çok mutlu ettin. Tanışmak dileği ile
bebek 2010 sanırım daha önceki sayfalarda okumamışşın. Burayı da okur musun bilmiyorum ama umarım okur ve biraz düşünürsün. Ben bir tıp doktoruyum yani o bildiğin merkezlerin ve hocaların içlerini en iyi bilenlerden biriyim. Ne buradaki arkadaşlar ne de senin gibi diğer hastalar onları benim kadar iyi bilmiyordur. Benim de bebeğim erkek faktörü nedeni ile olmuyordu ve Ankara'da o bildiğin iyi hocaların hepsini gezdim. Başta şansımın çok yüksek olduğunu ve ilk denemede tutacağını söylediler. İlk denemede ne oldu biliyor musun... embriyo bile oluşmadı. Sonra ikinci denemede ilaç dozlarını daha da yükselttiler ve bu kez sonuç daha da beter oldu, yumurtalarım döllenmiyordu..Bana sonunda senin çocuğun olmaz,en iyisi sen yurtdışından yumurta transferi yaptır dediler. Ne kadar acı çektiğimi belki ancak sen anlıyorsundur... O dönmede bana tedavi yapmayı kabul eden bir doktor bile yokken Aydın Bey'i çok büyük bir şans eseri bulduk. Hocam hikayemi dinleyince renkten renge girdi. Meğer bana o kadar çok hormon yüklemişler ki yumurtalarım normal olduğu halde içerde bozuluyormuş. Şimdi çok şirin bir kızım var ve ona her baktığımda Aydın Hocama dua ediyorum. Şimdi söyleyeceğim belki sana çok abartılı gelecek ama bir doktor olarak biliyorum ki bu memlekette parayı düşünmeyen doktor bulmak çok zor. O bildiğin adamlar var ya sana baktıklarında sadece para görüyorlar,sana yardımcı olmak gibi bir niyetleri yok. Ayrıca bende gördüğün gibi %99'unun bilgisi yetersiz.Para kazanmaktan bir makaleyi doğru düzgün okuyacak halleri bile yok. Bu sadece kadın doğumcular için değil tüm branşlar için geçerli. Bence Aydın Hocama fikrini sormamış olmak sizin için yapabileceğiniz en büyük hata. Üstelik tüp bebek görüşmelerinden ücret bile almıyor. Ha aklımdayken söyleyeyim son denemede verdiğim parada Ankara'da iki denemede verdiğim paranın neredeyse beşte biri kadardı. En azından şu ülkede gerçek bir doktor nasıl olur görmüş olursun. Bence hayatının fırsatını kaçırma!!!!
zaman zaman bunu bizde yapıyoruz aynen katılıyorum ayşegüle çok iyi oluyor hani belki evde olsak kırılabilecegimiz konular çözülüveriyorEşinle tatlı tatlı konuşup hissettiklerinizi birbirinize anlatabilirsiniz.. Biz bazen özel bazı konuları konuşmak için kendi kendimize terapi yaparız.. Mesela önemli birşey vardır , ben eşime derim ki konuşmamız gerek, gideriz bir yere otururuz bir yandan kahve içeriz bir yandan konuşuruz.. Evimiz var tabii ki.. Ama önemli ve özel konuları konuşurken ben bir cafede olmayı tercih ediyorum.. Konu keyifle ve çabucak çözülmüş oluyor.. alkisalkisalkis
selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?