Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Nilsu cum gözünüz aydın çok sevindim :)allah analı babalı büyütsün.bahtları güzel olsun :)

cok saolun en kısa zamanda bende gıdıp gorusegım ve sızın bılgılerınızden faydalanacagım cok tesekkür edrım...

cok tesekkur edrımmm bende aranıza katılacagım insallh gelısmelerden haberdar edecgımm ılgınız için tesekkurlerrr Şeniz

cokkkkkkkkkk tesekkur edrımm gorusmelerımı tamamlayınca sızlere ıletecegım yasım 23 bı yıllık evlıyım esım azoosperm mıcro tese yapıldıı ılk denemem eurofertıl

cok tesekkur edrımm bılgılendırdıgın için bende aranıza katılacagım ve bılgılerınızden faydalanacagım ınsallh..Şeniz

cok tesekkur edrımm sıze bı sorumolcak fıyat hakkında bılgılendırebılırmısınz? ortalama ne kadar tutuyo?

kızlar slm uzun zamndır yazamadım p.tesi transferimi yapacak aydın bey benim için dua edin nolur.

badecim pazartesi miii ....ne kadar az kalmış senin de ...tedavi için sona hamilelik için de başlangıca gelmişsin bile :)) dualarımız seninle inşallah sorunsuzca herşey tamamlanacak...

cok tesekkur edrımm sıze bı sorumolcak fıyat hakkında bılgılendırebılırmısınz? ortalama ne kadar tutuyo?

3600 TL ASM nin fiyatı ÇİDERe üye olunduğunda sanırım 600 TL indrim yapılıyordu ÇİDERe de üyelik için 150 TL ödeniyormuş, henüz ben de üye olmadım tedaviye başlamama yakın bir günde üye olmayı düşünüyorum. bir de ilaçlar var , ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ama 1500-2000 TL arasında . Toplamda 5000-5500 arası oluyor benim hatırladığım kadarı ile.

Nilsucum defne ve efeye allah sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler versin anne ve babasıyla inş... Güle güle büyüt...

canım hayırlı olsun sağlıkla en kısa zamanda evinize dönün inşallah bizi habersiz bırakma...

merhaba narsude bizler aydın arıcının hastalarıyız ve doktorumuzdan çok çok memnunuz. sen biraz kendinden bahset nerede denemen oldu? tüp bebek denemenizin nedeni?

fiyat hafızam çok kötü ama ilaçlarla birlite 5000 civarı tuttu diye hatırlıyorum. Ama yaptığım incelemelerde diğer özellerle pek fark görmemiştim. Tercih sebebim doktorun Aydın hoca olması olmuştu.

nilsucum gözümüz aydın. demek iki bebişimiz daha oldu :) mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyoum onlara... hastaneden çıktığınız haberini aldık bugün, inşallah en kısa sürede o şirin ve şirinenin sana izin verdiği bir aralıkta bize bir heşey yolunda dersin... mutluluğun daim olasun canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

misafirim hoşgeldin aramıza ama bu nickte çok fazla az sonra kaçıyorum ben der gibi olmuş yaa. oysa biz hep kal derdini paylaş, derdimize derman ol isteriz... kaldı ki muhtemelen o koridorlarda karşılaşıyoruzdur da... :)

kızlar slm uzun zamndır yazamadım p.tesi transferimi yapacak aydın bey benim için dua edin nolur.
badecim, etmez miyiz hiç... p.tesi dualarımız seninle... kaç embriyon oluştu, kaliteleri nasıl ve daha önemlisi kaç tane transfer edilecek canım... en önemlisi de ben bu "ekim" ayının uğruna inanıyorum. inşallah senden de güzel haber alacağız... bol şans...

Kızlar uzun bir süredir yazamadım kulübe ama haberleri bir şekilde almaya çalışıyorum. iş güç hayli yoğun bir dönem olunca arada bir facebook'a, arada bir buraya göz atıyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek.

marineeer, komşum sen de küsme bakiiim... hımmm...lmaz: sancux'un oğlanlardan sonra senin bebiş bizim buluşmada müjdesini aldığımız bebeiğimiz olarak ayrıca kıymetli...a.s taşınma trafiğin bitti mi bu arada sen nasılsın, oğluşun nasıl?

cristoball senin nasıl gidiyor hamilelik?

narsude hoşgeldin aramıza... ama yaşın çok genç, keşke biraz daha doğal yolla deneseydin. mutlaka keçiboynuzu ve incir gibi kürleri ve doğal yollayı bir kaç ay dene canım ama tabi kafana bunu çooook da takmadan.

geshenk n'aber? duydum ki başka topiclerle aldatıyormuşsun bizi, gözümüz üstünde bak sengözlerimebaksanab şaka bi yana yine miyomuna takmışsın. okumuşsundu geçmişte belki. ben de bir ara ameliyat kararı verdim ama sonra baktım aydın bey çok da önermiyor ama istersen tabi diyor. yaa dedim aydın bey ne diyorsa o miyomumla yaşamaya devam :)

mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
umuuttt senden hiç haber yok. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik.
margaar sen de habersiz bırakma bizi...
white caaatt, hadi bize iyi haber ver artık canım, meraktayıızz...:Saruboceq:
emirim sen de hoşgeldin aramıza... bir güzel haber güneyden gelmişti, bir güzel haber de kuzeyden bekleriz artıkk...

unuttuklarım varsa affola, herkese sevgi, selam....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fıyatı uygunmus yanii dıger özellerle aynı kesınlıkle deneyecegımmkaydirigubbakcemile3

Merhaba Bade;
Kalbimiz ve dualarımız seninle canım.. opuyorumnanaktan

Gececiğim,
Burada da özlüyoruz sen.. Arayı çok uzatma olur mu..
Sevgi'ler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…