Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Kızlar;
Biz İzmit'e gittik ve geceyarısı evimize döndük..
Sevgili Nilsu'muzu da görebildim.. Sizlerin selamlarını ilettim ve kocamaan öptüm..
Hastaneden Ece Hemşirehanım sağolsun Nilsu'ya telefon numaramı iletmiş veeeee Nilsu beni aradı.. Akşamüstü İzmit'te olacağımızı söyledim. Konuştuğumuzda hastanedeydi, eve çıkabiliriz siz gelinceye kadar dedi.. Nitekim biz 18.30 gibi İzmit'te olduk ve Nilsu'nun eşi bizi karşıladı, evlerine misafir olduk..
Gülen güzel yüzüyle kaşladı bizi.. Çok cici iki arkadaşı da ona destek olmak için yanındaydı.. Annesi de az evvel ayrılmıştı yanlarından..
Allah kimseyi yavrularından ayırmasın kızlar.. Elbette endişeliler, erken doğumun, bebeklerin küvezde olmasının şokundalar henüz, Nilsu'muzun gözleri hep dolu dolu, gözyaşları konuşurken kendi kendine ince ince akıyor, insanın içine içine işliyor.. Bebeklerini hastanede bırakıp eve gelmek çok zor onlar için.. Düşünebiliyormusunuz günde sadece 10 dakika görmelerine izin veriyorlarmış. Babaları kamera ile çekmiş, seyrettik.. miniminnacıklar, öyle masum öyle güzeller ki maşallahhh
Merak ediyorsunuzdur hemen bebeklerimizden bahsedeyim..
31 Haftalıklar, Kızımız 1380 gram doğmuş, oğlumuz ise 1800 gram.. Her ikisi de küvezdeler.. Anne ve babaları sadece 10 dakika görebiliyorlar bebekleri.. Doktorlara emanetler.. Oğlumuz solunum desteği alıyor, bugün de kana ihtiyaçları olmuş ve neyseki babası oğluşuna hemencek kan (trombosit) yetiştirmiş.. Kızımıza kocaman aferim solunumunu kendi yapabiliyor
Hastanenin yenidoğan yoğun bakımının çok iyi olduğunu, yoğun bakımdan sorumlu çok iyi bir doktor olduğunu söylediler.. Bu bebeklerimizin şansı :)))
Doğum yaptığı günün sabahı Aydın Bey'le randevuları varmış, gayet iyi bulmuş sevgili doktorumuz ve 2 hafta sonrasına randevu vermiş tekrar görmek için.. Evlerine dönmüşler, akşam yemeklerini yemişler veeeee minik yaramazlar biz geliyoruz demişler ve evlerine yakın Konak Hastanesinde acilen epidural sezeryan ile dünyaya gelmişler.. Doğğğğruuu küveze tabiii..
Defne'nin ve Efe'nin siz sevgili teyzeleri, küvezden çabucak çıkabilmeleri için hepimizin dualarına ihtiyaçları var.. Hadi, bebişlerimize pozitif enerjimizi dualarımızı gönderelim ve iyi haberlerini bekleyelim..

Son düzenleme:

Misafirim;
Aynı şeyleri yaşadık ve aynı şeyleri hissediyoruz.. Bunun için de birbirimizi son derece iyi anlıyoruz canım.. Bu nedenle sana özel mesaj gönderme gereği hissettim. :)))
Amaaaaa ben diğer kızlara arada yaptığım gibi senden 2 yaş büyük olduğuma göre sana da kızabilirim klava:klava: Beşkardeş geliyor vallahi, ne o öyle iç sıkıcı yazıyorum falan demişsin, aşk olsun sana üzüntü, sıkıntı paylaştıkça küçülür.. Bizler bunun için buradayız. Lütfen kendini rahat bırak ve aklından ne geçiyorsa, ne hissediyorsan rahat rahat yaz canım... Aramıza girmek için eşinin toparlanmasını beklediğini yazmışsın.. Sen zaten aramızdasın, bizimle berabersin zaten canım.. Sadece yazmaktan imtina ediyorsun.. İnan yarım saat vakit ayırıp yazılanları okuyup, yazdığımızda hepimiz rahatlamış oluyoruz.. Yahu ne yemek pişireyim diye soruyorum ötesi var mıı sırnaşık şey Sen de lütfen bize daha çok vakit ayır.. Emin ol her geçen gün kendin daha iyi hissedeceksin.. Anlaştık mı canım..

Bu arada özel mesaj gönderebilmek için yanlış hatırlamıyosam en az 50 mesaj yazmış olman gerekiyor. E çok tembelsinnn kaydirigubbakcemile
Sanırım hepimiz hastanede bekleme salonunda beklerken diğer hatunları bu kim olabilir acaba diye inceleyip durmuşuzdur sempatiksalakcinni Ancak Nilsu'yu bekleme salonunda görmüş olduğumu hatırladım :)))))) Tabi nerden bileyim Nilsu olduğunu sırnaşık şey Sende beni gördüğünde belki "aaaa seni görmüştüm" diyeceksin hihoyyyt

Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?

doktor 2 ye çıkart demişti zaten iğnelerini iyi yapmışınız ikiye çıkartmakla..Güzel şeyler düşün ve lütfen bol bol dinlen..Dinlenirkende ayaklarını yüksekte tutmaya çalış..Bi tanıdığımızın hamileliğinde kanaması olmuştu uzun zaman dinlenmek durumunda kalmıştı ve dinlenirken ayaklarının altına yastıklar koyarak yüksekte tutmuştu..Ne kadar doğru bilmiyorum ama onda çok işe yaramıştı...Benim düşük yaptığımı duyunca neden benim gibi yatmadın diye çok kızmıştı bana... Geçecek kanaman merak etme dinlen ve orda sana sımsıkı sarılması için konuş minik kelebeğinle....a.s.

Nilcim canım senin yaramazlarda sabırsız çıktı ama annesi onlar çok iyi olacaklar inan.
Bir arkadaşımın ikizleri de 29 haftalık doğmuştu biraz küvezde kaldılar şimdi maşallah çok sağlıklılar kocaman oldular bile.
Bizler Efemize ve Defnemize dualarımızla pozitif enerjimizi gönderiyoruz hemencicik kilo alıp küvezden çıkacaklar. Kendine çok iyi bak bebeklerin sana çok ihtiyacı olacak.
Seni çok öpüyorum.........

Delipery merhaba lütfen kanamanı kafana takma olumsuz düşünme. Birçok kadının hamileliğinde kanama oluyor. Mesela mystry arkadaşımızın da çok kanamaları olmuştu. Maşallah hamileliği sağlıkla devam ediyor. Senin de öyle olacak rahat ol Aydın beyin dedikleri yap sadece ve bol bol dinlen.

Canım hiç canını sıkma bunlar büyük ihtimal tutunma kanamaları . hem ayrıca sana bahsetmistim böyle kanamaları olup da bebekleri sağlıklı olan arkadaslarımızın olduğunu sabret ve bekle ve tabi ki olumlu düşün:)

Az önce Aydın hoca ile görüştük oda korkulacak bişey olmadığını, hamilelikte böyle şeylerin olabileceğini söyledi.Aydın beyin ve sizlerin sayesinde şimdi daha iyiyim, hadi görüşürüz .....

nilsu canım;
tebrik ederim öncelikle.efe ve defne ye anne ve babalarıyla uzun sağlıklı ömürler diliyorum.ve bebişlerimize dualarımı eksik etmiyorum.en kısa zaman bebişlerin kucağında olur işallah.

merhaba ayşeğül
çok güzel yapmışsın görmeye gitmekle.şu anlarda bir nemzede olsa destek olmak onlar için çok önemlidir.yazdıklarını okudukça içim burkuldu.bu kadar emek verdikten ,çabadan sonra bebeklerini kucağına alamaması koklıyamaması çok zor bir duygu.onları o şekilde görmek kadar iç acısı bir şey olamaz.allahım sabırlar versin inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.güzel günler başlar.dualarımız onlarla

merhaba kızlar;
nasılsınız??? ben idare ediyorum her gün bi yerim ağrıyo bazen başım bazen karnım bazen belim bazen midem oooo saymakla bitmez.biraz nazlıyım galibaa :))) hak ediyoruz ama nazı dimiii yaniii.
eşimin ailesi yanımdalardı pek giremedim nete.ama genelin iyi olduğunu okudum.
artık 26 ekimde 4lü testimiz var bakalım işallah herşey yolundadır.

ayşegül canım maşallah ne hamaratmışsın zen öylee çeşit çeşit yemekler.ben sadece pazar günleri yapıyorum birkaç çeşit bi hafta yapmıyorum :)) canım isterseeee baaazeen yapıyorum hafta içi.ama benim eşimde tam bir tatlı canavarıdır.denenmiş tatlı tarifleriniz varsa bekliyorum kızlaar.

hepinizi öpüyoruuummm hoşçakalıııınnn opuyorumnanaktan

mehaba gece
bebeğimle ikimiz çok iyiyiz.inşallah sonuna kadar böyle devam eder.4,5 aylık oldu oğluşum..kontrollere gittiğimizde kıpır kıpır eli ayağı hiç durmuyor ama ben hissetmiyorum.dört gözle kıpırdanmasını bekliyoruz ama hiç tık yok.ikili testi,cinsiyeti,kıpırdanması derken kısacası doğana kadar her ay ayrı bir bekleyiş içinde olacağız sanırım.
sen nasılsın ,neler yapıyorsun

ayşeğül
aklımada gelmişken geçen gün kuru fasülye ısladım dedin.öyle herşeyi canım çekmez ama bir canım çekti hemen senden sonra ıslatıp pişirdim .uzun zamandır yapmamıştım çok güzel gitti.ben genelde akşamdan ıslayıp yapıyordum ama cuma günü 3 saatlik bir bekletmeyle pişirdim .biraz korkmadımda değil gazı tam çıkmayıp çok rahatsız eder diye ama hiç birşeycik olmadı afiyetle yedik.
arada sırada böyle günlük menülerinizide yazın arkadaşlar çok iyi oluyor fikir edinmek açısından

mehaba margaar
bu ağrılar doğuma kadar geçmiyecek sanırım.banada arkadaşlar bu tüpüşler hep böyle nazlımı oluyor diyorlar.dediğin gibi hakediyoruz okadarcık nazı.benim bebeğin ismi yiğenlerimin sayesinde tüpiş kaldı.inşallah 4 testinde iyi çıkacaktır.
ben size birkaç pasta tarifi vereyim.

RULO PASTA=3 yumurta,3 kahve fincanı un,3 k.f şeker yarım paket vanilin,kabartma tozu
yumurtayla şekeri iyice çırp köpük köpük olunca kalan malzemeyide ekle çok karıştırmadan harmanla.pişirme kağıdı serili kare tepsiye dök.fırın soğuk olsun.penbeleşmeden fırından al.piştiğini anlarsınız sanırım.tahmini 7 dk alıyor.
KREMASI=kokoolu puding,hindistan cevizli puding ,arsına 2 muz kek pişerken kremaları ayrı ayrı yap.kek sıcakken şekil vermen lazım yoksa kek kuruyor.keki tepsideyken rulo şeklinde biraz kıvır şekşllenmesi için.kekin içine hindistan cevzli pudingi yay ,muzları kesmede uzunlamasına kekin köşesine koy rulo şeklinde sar.üzerine kakaolu pudingi sür.meyveyle yada çikolata parçacıklarıyla süsle.bu tarifi ufak yuvarlak tepsidede yapabilirsiniz.ozaman kabarma tozunu 1 pakete çıkarın güzel kabarsın ortadan kesmek için
afiyet olsun.

afiyet olsun

iyi o zaman tek nazlı ben değilmişim bu tüpüş :)) anneleri hep nazlılar.bazen eşim diyo ki keşke ben hamile olsaydım da sen olmasaydın.sessiz bi köşeye kıvrılır bütün bi gün uyurdum diyo :))
pasta tarifin için teşşekürederim canım.bugün evdeyim yapmaya çalışayım bakalım başarılı olacakmıyım.

nilsucum ben hastaneden çıktığınız haberini yanlış yorumladım. bebişlerin de küvezden çıktığını zannetmiştim. ama inşallah kısa sürede onların da sağlığına kavuştuğu ve sizinle buluştuğu haberini alacağız. dualarımız, tüm kalbimiz onlarla... sen de ltf üzme kendini çünkü eve geldiklerinde sapasağlam bulmalılar annelerini...

margaar mesajını eşime okudum. o da katılıyor canı gönülden. tabi ben hamiş olamadan adamı canından bezdirdiğim için o günleri görünce hangi yüzle naz edeceğim bilmiyorum :))

ama bence bu tüp bebek meselesinde kadınların yükü çok ama çok büyük. hormonlarla oynanıyor ve bütün dengelerimiz sarsılıyor herşeyden önce... eşimizin görevi ise hep destek tam destek... e holde hamilelikte de şımarılması uygundur bence :)))

delipery'cim sen de sakın sakına üzme kendini. o kanamanın hiçbir önemi ve zararı yok ama senin yaşadığın endişe ve üzüntünün çok büyük zararı bebeğine... senin bundan sonra birinci vazifen bebişine sımsıkı sarılıp, bütün endişe ve straslerden uzak, son derece sakiiin bir ruh hali içinde olmak... tamam mı canım? film izle, kitap oku, müzik dinle ama heeep sakin ol.... artık deli değil sadece peri olman gerekiyor....

ayşegüül bak özletmedim hemen bugün yine geldim. ama h. içi için söz veremem tabi...bilmiyorumkismile

arkadaslar bıze 12 gunluk süre verıyolar ya eger tutmadıysa bu süre içindemi kanama oluyoo yoksa adet tarıhıne kadar uzuyomu bu dönem? cok merak etıımm sımdıden tesekkurlerr ı gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…