Adımdan da belli olduğu üzere sürekli misafir takılınca özel mesaj atma hakkım olmuyormuş. Sinir olmadım değil misafir kalmak iyiydi ama bu seferlik böyle olsun
Sevgili Ayşegül
mesajın beni çok sevindirdi belki başımızdan geçen olaylar belki ilk günden beri senin gelişmelerini takip etmem, başından beri de herşeyin bir gün arayla aynı gitmesi seni çok yakın arkadaşım hissetmeme neden oldu. Aslında büyük bir ihtimalle seni klinikte gördüm ama yanına gelip merhaba sen ayşegülsün diyemedim tabi komik geldi keşke deseymişim. Bir de tahmin ettiğim değilmiş sen de kimsin kardeşim falan ay ayy. yazılanları sürekli okuyorum bağımlılık oldu site. Artık okumayacağım diyorum gene geri okuyorum. Aylardır yazılanları okuyorum sizlerin yaptıklarını merak eder oldum. Size seviniyom size üzülüyom. Açık sözlü olmak lazım kıskandığım da oluyo. İyi niyetli kıskançlık ama valla arkasından maşallah Allah analı babalı büyütsün tamamını erdirsini mutlaka söylüyorum Siteye yazmıyorum çünki bak sana bir mesaj atayım dedim iç sıkıcı bir mesaj oldu. Ben keyifli mesajlar atmak isterim zaten insanların kafası karışık içi sıkılmış ben de tuz biber ay çekilir gibi değil vallahi. Şu süre bir geçsin eşim kendime gelsin inşallah tedaviye başlıyayım aranıza girmeye çalışacam. He arada bir kendimi tutamayıp yazabilirm kimdi bu misafir dersiniz o ayrı konu. Bilin ki gözüm üstünüzde gün ve gün mutlu haberlerinize sevinen biri var burda.
Tekrar özelden attığın mesajın için çok teşekkür ediyorum. Çok ince bir davranıştı, gerçekten beni çok mutlu ettin. Tanışmak dileği ile
Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
Canım hiç canını sıkma bunlar büyük ihtimal tutunma kanamaları . hem ayrıca sana bahsetmistim böyle kanamaları olup da bebekleri sağlıklı olan arkadaslarımızın olduğunu sabret ve bekle ve tabi ki olumlu düşün:)Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
Merhaba Kızlar;
Biz İzmit'e gittik ve geceyarısı evimize döndük..
Sevgili Nilsu'muzu da görebildim.. Sizlerin selamlarını ilettim ve kocamaan öptüm..
Hastaneden Ece Hemşirehanım sağolsun Nilsu'ya telefon numaramı iletmiş veeeee Nilsu beni aradı.. Akşamüstü İzmit'te olacağımızı söyledim. Konuştuğumuzda hastanedeydi, eve çıkabiliriz siz gelinceye kadar dedi.. Nitekim biz 18.30 gibi İzmit'te olduk ve Nilsu'nun eşi bizi karşıladı, evlerine misafir olduk..
Gülen güzel yüzüyle kaşladı bizi.. Çok cici iki arkadaşı da ona destek olmak için yanındaydı.. Annesi de az evvel ayrılmıştı yanlarından..
Allah kimseyi yavrularından ayırmasın kızlar.. Elbette endişeliler, erken doğumun, bebeklerin küvezde olmasının şokundalar henüz, Nilsu'muzun gözleri hep dolu dolu, gözyaşları konuşurken kendi kendine ince ince akıyor, insanın içine içine işliyor.. Bebeklerini hastanede bırakıp eve gelmek çok zor onlar için.. Düşünebiliyormusunuz günde sadece 10 dakika görmelerine izin veriyorlarmış. Babaları kamera ile çekmiş, seyrettik.. miniminnacıklar, öyle masum öyle güzeller ki maşallahhh
Merak ediyorsunuzdur hemen bebeklerimizden bahsedeyim..
31 Haftalıklar, Kızımız 1380 gram doğmuş, oğlumuz ise 1800 gram.. Her ikisi de küvezdeler.. Anne ve babaları sadece 10 dakika görebiliyorlar bebekleri.. Doktorlara emanetler.. Oğlumuz solunum desteği alıyor, bugün de kana ihtiyaçları olmuş ve neyseki babası oğluşuna hemencek kan (trombosit) yetiştirmiş.. Kızımıza kocaman aferim solunumunu kendi yapabiliyor
Hastanenin yenidoğan yoğun bakımının çok iyi olduğunu, yoğun bakımdan sorumlu çok iyi bir doktor olduğunu söylediler.. Bu bebeklerimizin şansı :)))
Doğum yaptığı günün sabahı Aydın Bey'le randevuları varmış, gayet iyi bulmuş sevgili doktorumuz ve 2 hafta sonrasına randevu vermiş tekrar görmek için.. Evlerine dönmüşler, akşam yemeklerini yemişler veeeee minik yaramazlar biz geliyoruz demişler ve evlerine yakın Konak Hastanesinde acilen epidural sezeryan ile dünyaya gelmişler.. Doğğğğruuu küveze tabiii..
Defne'nin ve Efe'nin siz sevgili teyzeleri, küvezden çabucak çıkabilmeleri için hepimizin dualarına ihtiyaçları var.. Hadi, bebişlerimize pozitif enerjimizi dualarımızı gönderelim ve iyi haberlerini bekleyelim..
Kızlar uzun bir süredir yazamadım kulübe ama haberleri bir şekilde almaya çalışıyorum. iş güç hayli yoğun bir dönem olunca arada bir facebook'a, arada bir buraya göz atıyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek.
marineeer, komşum sen de küsme bakiiim... hımmm...lmaz: sancux'un oğlanlardan sonra senin bebiş bizim buluşmada müjdesini aldığımız bebeiğimiz olarak ayrıca kıymetli...a.s taşınma trafiğin bitti mi bu arada sen nasılsın, oğluşun nasıl?
cristoball senin nasıl gidiyor hamilelik?
narsude hoşgeldin aramıza... ama yaşın çok genç, keşke biraz daha doğal yolla deneseydin. mutlaka keçiboynuzu ve incir gibi kürleri ve doğal yollayı bir kaç ay dene canım ama tabi kafana bunu çooook da takmadan.
geshenk n'aber? duydum ki başka topiclerle aldatıyormuşsun bizi, gözümüz üstünde bak sengözlerimebaksanab şaka bi yana yine miyomuna takmışsın. okumuşsundu geçmişte belki. ben de bir ara ameliyat kararı verdim ama sonra baktım aydın bey çok da önermiyor ama istersen tabi diyor. yaa dedim aydın bey ne diyorsa o miyomumla yaşamaya devam :)
mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
umuuttt senden hiç haber yok. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik.
margaar sen de habersiz bırakma bizi...
white caaatt, hadi bize iyi haber ver artık canım, meraktayıızz...:Saruboceq:
emirim sen de hoşgeldin aramıza... bir güzel haber güneyden gelmişti, bir güzel haber de kuzeyden bekleriz artıkk...
unuttuklarım varsa affola, herkese sevgi, selam....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar;
nasılsınız??? ben idare ediyorum her gün bi yerim ağrıyo bazen başım bazen karnım bazen belim bazen midem oooo saymakla bitmez.biraz nazlıyım galibaa :))) hak ediyoruz ama nazı dimiii yaniii.
eşimin ailesi yanımdalardı pek giremedim nete.ama genelin iyi olduğunu okudum.
artık 26 ekimde 4lü testimiz var bakalım işallah herşey yolundadır.
ayşegül canım maşallah ne hamaratmışsın zen öylee çeşit çeşit yemekler.ben sadece pazar günleri yapıyorum birkaç çeşit bi hafta yapmıyorum :)) canım isterseeee baaazeen yapıyorum hafta içi.ama benim eşimde tam bir tatlı canavarıdır.denenmiş tatlı tarifleriniz varsa bekliyorum kızlaar.
hepinizi öpüyoruuummm hoşçakalıııınnn opuyorumnanaktan
mehaba margaar
bu ağrılar doğuma kadar geçmiyecek sanırım.banada arkadaşlar bu tüpüşler hep böyle nazlımı oluyor diyorlar.dediğin gibi hakediyoruz okadarcık nazı.benim bebeğin ismi yiğenlerimin sayesinde tüpiş kaldı.inşallah 4 testinde iyi çıkacaktır.
ben size birkaç pasta tarifi vereyim.
RULO PASTA=3 yumurta,3 kahve fincanı un,3 k.f şeker yarım paket vanilin,kabartma tozu
yumurtayla şekeri iyice çırp köpük köpük olunca kalan malzemeyide ekle çok karıştırmadan harmanla.pişirme kağıdı serili kare tepsiye dök.fırın soğuk olsun.penbeleşmeden fırından al.piştiğini anlarsınız sanırım.tahmini 7 dk alıyor.
KREMASI=kokoolu puding,hindistan cevizli puding ,arsına 2 muz kek pişerken kremaları ayrı ayrı yap.kek sıcakken şekil vermen lazım yoksa kek kuruyor.keki tepsideyken rulo şeklinde biraz kıvır şekşllenmesi için.kekin içine hindistan cevzli pudingi yay ,muzları kesmede uzunlamasına kekin köşesine koy rulo şeklinde sar.üzerine kakaolu pudingi sür.meyveyle yada çikolata parçacıklarıyla süsle.bu tarifi ufak yuvarlak tepsidede yapabilirsiniz.ozaman kabarma tozunu 1 pakete çıkarın güzel kabarsın ortadan kesmek için
afiyet olsun.
afiyet olsun
nilsucum gözümüz aydın. demek iki bebişimiz daha oldu :) mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyoum onlara... hastaneden çıktığınız haberini aldık bugün, inşallah en kısa sürede o şirin ve şirinenin sana izin verdiği bir aralıkta bize bir heşey yolunda dersin... mutluluğun daim olasun canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?