Kızlar uzun bir süredir yazamadım kulübe ama haberleri bir şekilde almaya çalışıyorum. iş güç hayli yoğun bir dönem olunca arada bir facebook'a, arada bir buraya göz atıyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek.
marineeer, komşum sen de küsme bakiiim... hımmm...lmaz: sancux'un oğlanlardan sonra senin bebiş bizim buluşmada müjdesini aldığımız bebeiğimiz olarak ayrıca kıymetli...a.s taşınma trafiğin bitti mi bu arada sen nasılsın, oğluşun nasıl?
cristoball senin nasıl gidiyor hamilelik?
narsude hoşgeldin aramıza... ama yaşın çok genç, keşke biraz daha doğal yolla deneseydin. mutlaka keçiboynuzu ve incir gibi kürleri ve doğal yollayı bir kaç ay dene canım ama tabi kafana bunu çooook da takmadan.
geshenk n'aber? duydum ki başka topiclerle aldatıyormuşsun bizi, gözümüz üstünde bak sengözlerimebaksanab şaka bi yana yine miyomuna takmışsın. okumuşsundu geçmişte belki. ben de bir ara ameliyat kararı verdim ama sonra baktım aydın bey çok da önermiyor ama istersen tabi diyor. yaa dedim aydın bey ne diyorsa o miyomumla yaşamaya devam :)
mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
umuuttt senden hiç haber yok. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik.
margaar sen de habersiz bırakma bizi...
white caaatt, hadi bize iyi haber ver artık canım, meraktayıızz...:Saruboceq:
emirim sen de hoşgeldin aramıza... bir güzel haber güneyden gelmişti, bir güzel haber de kuzeyden bekleriz artıkk...
unuttuklarım varsa affola, herkese sevgi, selam....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaslar bıze 12 gunluk süre verıyolar ya eger tutmadıysa bu süre içindemi kanama oluyoo yoksa adet tarıhıne kadar uzuyomu bu dönem? cok merak etıımm sımdıden tesekkurlerr ı gecelerr
Kızlar uzun bir süredir yazamadım kulübe ama haberleri bir şekilde almaya çalışıyorum. iş güç hayli yoğun bir dönem olunca arada bir facebook'a, arada bir buraya göz atıyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek.
marineeer, komşum sen de küsme bakiiim... hımmm...lmaz: sancux'un oğlanlardan sonra senin bebiş bizim buluşmada müjdesini aldığımız bebeiğimiz olarak ayrıca kıymetli...a.s taşınma trafiğin bitti mi bu arada sen nasılsın, oğluşun nasıl?
cristoball senin nasıl gidiyor hamilelik?
narsude hoşgeldin aramıza... ama yaşın çok genç, keşke biraz daha doğal yolla deneseydin. mutlaka keçiboynuzu ve incir gibi kürleri ve doğal yollayı bir kaç ay dene canım ama tabi kafana bunu çooook da takmadan.
geshenk n'aber? duydum ki başka topiclerle aldatıyormuşsun bizi, gözümüz üstünde bak sengözlerimebaksanab şaka bi yana yine miyomuna takmışsın. okumuşsundu geçmişte belki. ben de bir ara ameliyat kararı verdim ama sonra baktım aydın bey çok da önermiyor ama istersen tabi diyor. yaa dedim aydın bey ne diyorsa o miyomumla yaşamaya devam :)
mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
umuuttt senden hiç haber yok. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik.
margaar sen de habersiz bırakma bizi...
white caaatt, hadi bize iyi haber ver artık canım, meraktayıızz...:Saruboceq:
emirim sen de hoşgeldin aramıza... bir güzel haber güneyden gelmişti, bir güzel haber de kuzeyden bekleriz artıkk...
unuttuklarım varsa affola, herkese sevgi, selam....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mehaba margaar
bu ağrılar doğuma kadar geçmiyecek sanırım.banada arkadaşlar bu tüpüşler hep böyle nazlımı oluyor diyorlar.dediğin gibi hakediyoruz okadarcık nazı.benim bebeğin ismi yiğenlerimin sayesinde tüpiş kaldı.inşallah 4 testinde iyi çıkacaktır.
ben size birkaç pasta tarifi vereyim.
RULO PASTA=3 yumurta,3 kahve fincanı un,3 k.f şeker yarım paket vanilin,kabartma tozu
yumurtayla şekeri iyice çırp köpük köpük olunca kalan malzemeyide ekle çok karıştırmadan harmanla.pişirme kağıdı serili kare tepsiye dök.fırın soğuk olsun.penbeleşmeden fırından al.piştiğini anlarsınız sanırım.tahmini 7 dk alıyor.
KREMASI=kokoolu puding,hindistan cevizli puding ,arsına 2 muz kek pişerken kremaları ayrı ayrı yap.kek sıcakken şekil vermen lazım yoksa kek kuruyor.keki tepsideyken rulo şeklinde biraz kıvır şekşllenmesi için.kekin içine hindistan cevzli pudingi yay ,muzları kesmede uzunlamasına kekin köşesine koy rulo şeklinde sar.üzerine kakaolu pudingi sür.meyveyle yada çikolata parçacıklarıyla süsle.bu tarifi ufak yuvarlak tepsidede yapabilirsiniz.ozaman kabarma tozunu 1 pakete çıkarın güzel kabarsın ortadan kesmek için
afiyet olsun.
afiyet olsun
Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
Az önce Aydın hoca ile görüştük oda korkulacak bişey olmadığını, hamilelikte böyle şeylerin olabileceğini söyledi.Aydın beyin ve sizlerin sayesinde şimdi daha iyiyim, hadi görüşürüz .....
merhaba ayşeğül
çok güzel yapmışsın görmeye gitmekle.şu anlarda bir nemzede olsa destek olmak onlar için çok önemlidir.yazdıklarını okudukça içim burkuldu.bu kadar emek verdikten ,çabadan sonra bebeklerini kucağına alamaması koklıyamaması çok zor bir duygu.onları o şekilde görmek kadar iç acısı bir şey olamaz.allahım sabırlar versin inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.güzel günler başlar.dualarımız onlarla
merhaba kızlar;
nasılsınız??? ben idare ediyorum her gün bi yerim ağrıyo bazen başım bazen karnım bazen belim bazen midem oooo saymakla bitmez.biraz nazlıyım galibaa :))) hak ediyoruz ama nazı dimiii yaniii.
eşimin ailesi yanımdalardı pek giremedim nete.ama genelin iyi olduğunu okudum.
artık 26 ekimde 4lü testimiz var bakalım işallah herşey yolundadır.
ayşegül canım maşallah ne hamaratmışsın zen öylee çeşit çeşit yemekler.ben sadece pazar günleri yapıyorum birkaç çeşit bi hafta yapmıyorum :)) canım isterseeee baaazeen yapıyorum hafta içi.ama benim eşimde tam bir tatlı canavarıdır.denenmiş tatlı tarifleriniz varsa bekliyorum kızlaar.
hepinizi öpüyoruuummm hoşçakalıııınnn opuyorumnanaktan
ayşeğül
aklımada gelmişken geçen gün kuru fasülye ısladım dedin.öyle herşeyi canım çekmez ama bir canım çekti hemen senden sonra ıslatıp pişirdim .uzun zamandır yapmamıştım çok güzel gitti.ben genelde akşamdan ıslayıp yapıyordum ama cuma günü 3 saatlik bir bekletmeyle pişirdim .biraz korkmadımda değil gazı tam çıkmayıp çok rahatsız eder diye ama hiç birşeycik olmadı afiyetle yedik.
arada sırada böyle günlük menülerinizide yazın arkadaşlar çok iyi oluyor fikir edinmek açısından
margaar mesajını eşime okudum. o da katılıyor canı gönülden. tabi ben hamiş olamadan adamı canından bezdirdiğim için o günleri görünce hangi yüzle naz edeceğim bilmiyorum :))
ama bence bu tüp bebek meselesinde kadınların yükü çok ama çok büyük. hormonlarla oynanıyor ve bütün dengelerimiz sarsılıyor herşeyden önce... eşimizin görevi ise hep destek tam destek... e holde hamilelikte de şımarılması uygundur bence :)))
arkadaslar bıze 12 gunluk süre verıyolar ya eger tutmadıysa bu süre içindemi kanama oluyoo yoksa adet tarıhıne kadar uzuyomu bu dönem? cok merak etıımm sımdıden tesekkurlerr ı gecelerr
demek sende kaçaktın benim yokluğumda :Ç)) bide lady ile çok atışırdık biz sahi o nerelerde?? ben sahalara geri döndüm (g)ece cim biliyorsun.. bakalım buz bebeklerden ne sonuç alacağız.. daha adet olmadım ama yakındır eli kulağında sanki.. Ayşegülü dinleyip adet olunca ararım diye bekliyorum.. myomu rahat bıraktım artık tamam :)) dursun bakalım istediği kadar.. bebişle beraber çıksın ordan maden değilmi :) hem ben sizi aldatmadım bak sen kim çıkartıyor böyle dedikoduları aaaa çok ayııppp sırnaşık şey yaparmıyım ben öyle şeyler..
tarif iyi olmuş sağol canım... benim nbu haftaki gün geçti artık da haftaya yine bende var son bu artık.. başka yok ...arka arkaya çıkarttım günleri :)) ben yapıyordum bu pastayı önceden ama pudingle değildi bide böyle denerim :)
Deliperyciğim;
Aydın Beyle de görüşmüssün neyse ki için rahatlamış. Lekelenme sıklıkla rastlanılan bir durum ve normal canım.. Hatta kanamaya da sıklıkla rastlanılıyor.
Tabii biz ne kadar korkma, endişelenme normal bunlar desek de, leke gördüğünde demoralize olman ve endişelenmende gayet normal canım.
Bebişin sana sımsıkı tutundu annesi..
Elbette canım,
Oraya kadar gitmişken doğum yaptığını bile bile, desteğe ihtiyacı olduğunu bile bile Nilsuyu göremeseydim kendimi hiç iyi hissetmeyecektim.. Onu görmek bana da iyi geldi :))) Yarın arayıp sağlık durumlarını öğrenir akşam da size bilgi veririm.
Canım benim,
Nazlanacaksın tabiii , hamilelikte nazlanmayacağız da ne zaman nazlanacağız.. :CüvCüv::CüvCüv:
Tatlı tarifi de yazarım ama şimdi çok yorgunum tatlım :))
Afiyet şeker olsun, vitamin olsun :)))
Bir gece öncesinden ıslatınca çok iyi oluyor ama ben hiç ıslatamadan pişirdiğim zamanı da bilirim, gayet güzel olmuştu :))
Kızlarr kocişlerimiz konusunda hepimiz şanslıyız sanırım.. Onlar seve seve bizim nazımızı da kaprisimizi de çekerler..
:))) Seni meraklııı seniiii... sempatiksalakcinni
Ayrıca eğer tutmadıysa diye bişii olmayacak.. Hep pozitif düşün ve iyiyi çağır.. Anlaştık mı :))
Tüp bebek serüveni çok heyecanlı ve zor bir serüven.. Fırsat bulursan bir kutu mendil ile birlikte ilk sayfalardan itibaren okumaya başla , ahhh ahhh sayfaların dili olsa da konuşsa di mi kızlar
Merhaba Geshenkciğim;
Ohhh miyomunun yakasından düşmüssün naniknanik nihayet..
Ohhh iki hafta üstüste yorulacaksın canım, bu günlerde altın neyin de topluyormusunuz peki ? Yoksa sadece mamaları yiyormusunuz..
Deliperyciğim;
Aydın Beyle de görüşmüssün neyse ki için rahatlamış. Lekelenme sıklıkla rastlanılan bir durum ve normal canım.. Hatta kanamaya da sıklıkla rastlanılıyor.
Tabii biz ne kadar korkma, endişelenme normal bunlar desek de, leke gördüğünde demoralize olman ve endişelenmende gayet normal canım.
Elbette canım,
Oraya kadar gitmişken doğum yaptığını bile bile, desteğe ihtiyacı olduğunu bile bile Nilsuyu göremeseydim kendimi hiç iyi hissetmeyecektim.. Onu görmek bana da iyi geldi :))) Yarın arayıp sağlık durumlarını öğrenir akşam da size bilgi veririm.
Canım benim,
Nazlanacaksın tabiii , hamilelikte nazlanmayacağız da ne zaman nazlanacağız.. :CüvCüv::CüvCüv:
Bir gece öncesinden ıslatınca çok iyi oluyor ama ben hiç ıslatamadan pişirdiğim zamanı da bilirim, gayet güzel olmuştu :))
Kızlarr kocişlerimiz konusunda hepimiz şanslıyız sanırım.. Onlar seve seve bizim nazımızı da kaprisimizi de çekerler..
Ayrıca eğer tutmadıysa diye bişii olmayacak.. Hep pozitif düşün ve iyiyi çağır.. Anlaştık mı :))
Tüp bebek serüveni çok heyecanlı ve zor bir serüven.. Fırsat bulursan bir kutu mendil ile birlikte ilk sayfalardan itibaren okumaya başla , ahhh ahhh sayfaların dili olsa da konuşsa di mi kızlar
Merhaba Geshenkciğim;
Ohhh iki hafta üstüste yorulacaksın canım, bu günlerde altın neyin de topluyormusunuz peki ? Yoksa sadece mamaları yiyormusunuz..
ayy daha şimdiden bunları düşünme yahuuu... :)) ama madem meraktasın, transfer öncesi başlayıp, sonrasında devam edilen progynex iğne sonucun olumsuz olması halinde kesiliyor ve bir kaç gün sonra regl olunuyor. bu iğne vurulduğu sürece regl olma ihtimali yok. ama zaten dilerim senin bu bilgilere ihtiyacın olmayacaaakk... çünkü sonuç pozitif olacaaakk...alkisalkisalkis
Deliperyciğim;
Elbette canım,
Canım benim,
Merhaba Geshenkciğim;
Cidden çok kızıyorum canım ve hala sezon kapandı yazısı orada duruyor ya, ne diyeyim sana.. Lütfen değiştir artık..
Bu arada iyi ki geri döndün tatlım, iyice neşelendi topiğimiz.. Belizzcikle böööleee atışıp duracaksınız alsanaalsanasmile bize neşe olacaksınız sırnaşık şey
Belizzciğim;
Eşinin korkuları, endişeleri olabilir, bunlar normal.. Önemli olan korkularını ve endişelerini seninle paylaşmasını sağlayabilmendir. Daha da önemlisi korkularını ve endişelerini anlayabilmen ve saygı göstermendir.
Eşinle tatlı tatlı konuşup hissettiklerinizi birbirinize anlatabilirsiniz.. Biz bazen özel bazı konuları konuşmak için kendi kendimize terapi yaparız.. Mesela önemli birşey vardır , ben eşime derim ki konuşmamız gerek, gideriz bir yere otururuz bir yandan kahve içeriz bir yandan konuşuruz.. Evimiz var tabii ki.. Ama önemli ve özel konuları konuşurken ben bir cafede olmayı tercih ediyorum.. Konu keyifle ve çabucak çözülmüş oluyor.. alkisalkisalkis
Ben normal doğumla minicik bir kız doğurdum, oğlumu doğuramadım, narkoz verdiler ama bir önceki geceden başlayan doğum sancılarını bir kere daha yaşamak istemem.. Allah ne gösterir bilmiyorum ama epidural sezeryan bir numara diye düşünüyorum..
Gerçi adı üstünde normal doğum, nomali bu.. ama ı-ıhhh almayayım şekerim. En küçüğümüz , minnoşumuz sensin zaten.. Senin yaşın ve vücudun genç pırt diye doğuverir inşallah delikafadulden
Aaaaa saat yedibuçuğu geçiyor, sen neredesin tatlım?
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
kızlar slm uzun zamndır yazamadım p.tesi transferimi yapacak aydın bey benim için dua edin nolur.
cokkkkkkkkkk tesekkur edrımm gorusmelerımı tamamlayınca sızlere ıletecegım yasım 23 bı yıllık evlıyım esım azoosperm mıcro tese yapıldıı ılk denemem eurofertıl
Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
günaydın kız ben bende aydın bey ve ebru hanımla tedaviye başladım.transferim yapıldı.(kullandıklarım günlük elevit vitamin,36 saatte bir asprin ve günlük kullandıgım igneler var) insallahhhhhhhhh çarsamba(20.10.2010) pozitif sonuç alırım.suana kadar belirtiler ara sıra kasık agrısı oluyor.hepimize Allah hayırlısını nasip etsin....
eee bugunde kimsecikler yok... simdi cikarim klupten hepiniz gelirsiniz
biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?