Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

saol canım ama bızımkı azoospermm o yuzden erken davrandıkkk bız :gitme:

arkadaslar bıze 12 gunluk süre verıyolar ya eger tutmadıysa bu süre içindemi kanama oluyoo yoksa adet tarıhıne kadar uzuyomu bu dönem? cok merak etıımm sımdıden tesekkurlerr ı gecelerr

ayy daha şimdiden bunları düşünme yahuuu... :)) ama madem meraktasın, transfer öncesi başlayıp, sonrasında devam edilen progynex iğne sonucun olumsuz olması halinde kesiliyor ve bir kaç gün sonra regl olunuyor. bu iğne vurulduğu sürece regl olma ihtimali yok. ama zaten dilerim senin bu bilgilere ihtiyacın olmayacaaakk... çünkü sonuç pozitif olacaaakk...alkisalkisalkis

Son düzenleme:

demek sende kaçaktın benim yokluğumda :Ç)) bide lady ile çok atışırdık biz sahi o nerelerde?? ben sahalara geri döndüm (g)ece cim biliyorsun.. bakalım buz bebeklerden ne sonuç alacağız.. daha adet olmadım ama yakındır eli kulağında sanki.. Ayşegülü dinleyip adet olunca ararım diye bekliyorum.. myomu rahat bıraktım artık tamam :)) dursun bakalım istediği kadar.. bebişle beraber çıksın ordan maden değilmi :) hem ben sizi aldatmadım bak sen kim çıkartıyor böyle dedikoduları aaaa çok ayııppp sırnaşık şey yaparmıyım ben öyle şeyler..

tarif iyi olmuş sağol canım... benim nbu haftaki gün geçti artık da haftaya yine bende var son bu artık.. başka yok ...arka arkaya çıkarttım günleri :)) ben yapıyordum bu pastayı önceden ama pudingle değildi bide böyle denerim :)

nilsu gözün aydın..hoşgelmiş efe ve defne Allah analı babalı büyütsün.. sağlıkla neşeyle büyüsünler ...

Deliperyciğim;
Aydın Beyle de görüşmüssün neyse ki için rahatlamış. Lekelenme sıklıkla rastlanılan bir durum ve normal canım.. Hatta kanamaya da sıklıkla rastlanılıyor.
Tabii biz ne kadar korkma, endişelenme normal bunlar desek de, leke gördüğünde demoralize olman ve endişelenmende gayet normal canım.
Bebişin sana sımsıkı tutundu annesi..

Elbette canım,
Oraya kadar gitmişken doğum yaptığını bile bile, desteğe ihtiyacı olduğunu bile bile Nilsuyu göremeseydim kendimi hiç iyi hissetmeyecektim.. Onu görmek bana da iyi geldi :))) Yarın arayıp sağlık durumlarını öğrenir akşam da size bilgi veririm.

Canım benim,
Nazlanacaksın tabiii , hamilelikte nazlanmayacağız da ne zaman nazlanacağız.. :CüvCüv::CüvCüv:
Tatlı tarifi de yazarım ama şimdi çok yorgunum tatlım :))

Afiyet şeker olsun, vitamin olsun :)))
Bir gece öncesinden ıslatınca çok iyi oluyor ama ben hiç ıslatamadan pişirdiğim zamanı da bilirim, gayet güzel olmuştu :))

Kızlarr kocişlerimiz konusunda hepimiz şanslıyız sanırım.. Onlar seve seve bizim nazımızı da kaprisimizi de çekerler..

arkadaslar bıze 12 gunluk süre verıyolar ya eger tutmadıysa bu süre içindemi kanama oluyoo yoksa adet tarıhıne kadar uzuyomu bu dönem? cok merak etıımm sımdıden tesekkurlerr ı gecelerr

:))) Seni meraklııı seniiii... sempatiksalakcinni
Ayrıca eğer tutmadıysa diye bişii olmayacak.. Hep pozitif düşün ve iyiyi çağır.. Anlaştık mı :))
Tüp bebek serüveni çok heyecanlı ve zor bir serüven.. Fırsat bulursan bir kutu mendil ile birlikte ilk sayfalardan itibaren okumaya başla , ahhh ahhh sayfaların dili olsa da konuşsa di mi kızlar

Merhaba Geshenkciğim;
Ohhh miyomunun yakasından düşmüssün naniknanik nihayet..
Ohhh iki hafta üstüste yorulacaksın canım, bu günlerde altın neyin de topluyormusunuz peki ? Yoksa sadece mamaları yiyormusunuz..

Son düzenleme:
Kızlarr saat yarım olmuş,
Size güzell bir hafta diliyorum şimdiden.
Pazartesi Salı kursum var bütün gün.. Merak etmeyin e mi..
Sevgiler..

altın çok pahalandı cüzi miktarda Lira toplanıyor sadece.. mamalarda yeniyor ooohh.. :))girmiş bulundum ama çıkmak istiyorumn aslında zor oluyor çalışınca.. vakit sıkıntım oluyor yoksa misafir ağırlamak güzel severim de... bizimkisi sohbet muhabbet.. para - altın değil amaç..

insallh canım herseyy pozıtıf olur ve bende dıger anneler gıbı cokkk mutlu olurumm ayrıca ıyıkı topıgınıze gırmısım cokk tatlı ınsanlarsınızz hersey ıcın coook tesekkur edrımmŞeniz

insallh pozıtıf olur rabbımkımsenın emegını boşa cıkarmasınnn ılgı ve alakanız içinn cokkk tesekkur edrımm cok soru soruyorum ama...:kedi:

canımmm cok saolll en kısa zamanda baslıycam topıgı okumayaaa bakalımmm neler varmısss bana cok destek oluyosunuz hepınızı cok sevıyorumm tanımadan... sagolunnnolumunekankayizsmile

bakalim ben simdilik bu konudan bahsetmemeyi seciyorum, aydin bey ile olan randevumuza kdr... o randevuda iice bi sorariz sansimiz nedir, ne degildir die.. esimin kafasini kurcalayan seyler varsa o da sorar degerlendirir, ona gore bir karar veririz diye dusunuyorum... bakalim ne diyecek aydin bey!!! ztn ruyamda gidiyordum randevuya aydin bey ayrildi hastahaneden diyorlardi, kafayi yiyordum valla. orda oldugundan emin olmak istiyorum, gidip goren hbr versin

caniiim hbrlerini aldik aysegulden... cok sevindim, tmm kucagina alip iice opup koklayamamak uzuyordur seni ama sakin moralini bozma, sadece bir sureligine ayrilar senden... guclerini kuvvetlerini toplayip, birazda buyuyup kucisine gelecekler... ve snrsinda hic inmeyecekler o kucaktan, anne kucak anne kucak diye gezecekler

kızlar slm uzun zamndır yazamadım p.tesi transferimi yapacak aydın bey benim için dua edin nolur.

dualarmiz seninle tabiki de canim.. ay senin de hayirli haberlerini alacagiz insallah allahim yardimci olsun sana:))))))))))

cokkkkkkkkkk tesekkur edrımm gorusmelerımı tamamlayınca sızlere ıletecegım yasım 23 bı yıllık evlıyım esım azoosperm mıcro tese yapıldıı ılk denemem eurofertıl

yaaaaa, nsl ya... yok sen katilma bizim aramiza, buranin en kucugu benim tmm mi, kaptirmam kimselere((((( saka yapiyorum tabi canim, gercek sanma sakin, ama bozuldum tabe biraz:):):)):):)
ay canim ya daha yasin cok genc... tabi bu kdr erken anne baba olmak sizin seciminiz ama olumsuz birsey dusunme sakin. esin kac yasinda bilemiyorum ama onunuzde uzuuun bir omur var. ve herseyin bir tedavisi var. aydin bey ile bir gidin gorusun bakalim ne diyecek sizi nsl yonlendirecek, ona gore bizi de hbrdar edersin. ve birsey daha aklina ne takilirsa sacma bir soru falan filan die dusunmeden bize sorabilirsin... bilgimiz cercevesinde sana yardimci olmaya calisiriz... hersey cok guzel olacak canim

canim kizlar yazmis, aydin beylede gorusmussun ztn, bunlar normal seyler, hemen hemen herkesde oluyor, normal yolla hamile kalanlarda bile, onun icin sakin kafana takma... benim bir arkadasim 2 gune bir hasthaneye tasiniodu ama cok sukur kizi 2,5 yasinda simdi:):):) sen de endise etme tmm mi

biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)

günaydın kız ben bende aydın bey ve ebru hanımla tedaviye başladım.transferim yapıldı.(kullandıklarım günlük elevit vitamin,36 saatte bir asprin ve günlük kullandıgım igneler var) insallahhhhhhhhh çarsamba(20.10.2010) pozitif sonuç alırım.suana kadar belirtiler ara sıra kasık agrısı oluyor.hepimize Allah hayırlısını nasip etsin....

meraba :)
hadi bakalım senin güzel haberlerini bekliyoruz..

bade ciğim senin de transferin olmuştur heralde
12 gün sonra bize mutlaka haber ver olur mu
umarım seni hiç bırakmaz(lar) :)

mrb arkadaşım benimde transferimin 8.günü çarşamba günü test günüm hayırlısı olun inşallah sen nerede yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…