Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hayirlisi olsun cnm... pek cok arkadasimizda ayni senin yasadigin sancilar oldu... iyiye isarettir, endise etme:):):)

senin çıkmanı bekliyorum

valli ole olmus, 2 dk bakmadim, bi suru yazilmis yine:)

tabi tabi belizciğim
kuşlar söyledi etli ekmekleri yemişsin bi de rejim yapıyomuş:)))

ya hayir olur mu, haftasonu bi gun izin verdim kendime... artik tam doyamamaktan gozum donmustu... bugun 3 tane galeta(3 fazla oldu aslinda ama) bir de elma ile basladim yine:):):)

bende kocaeli üniversitesinde yaptırdım sonucu çarşamba günü paylaşalıma.s

ay canim bi misafirimizde senmiydin yoksa, hep merak edioduk kimler okuo die de:):):) hayirlisi olsun, 2 gun daha dayanin kizlar, guzel hbrleri alacaksiniz insallah bizi de hbrdar edin, meraklaniriz biz

arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum

merhaba bejan,
hayırlı olsun, inşallah çarşamba günü güzel haberlerini alırız.bendede sürekli kasık ağrısı olmuştu.herkeste belirti başka şekilde oluyor ama çoğunluğu kasık ağrısı olduğunu söylüyor.biliyorum zaman yaklaştıkça vakit hiç geçmek bilmiyor .çok az kalmış acık daha sabret

arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum

hadi bakalım insallah o gün 2 mizde arkadaslara hayırlı haberleri veririz.ben daha önce dıs gebelik geçirdim.ama normal yolla kalınan hamilelik sonrası olusmustu.bundada dıs gebelik gecirme sansım yüksek insallah öyle bisey olmaz..5 dk bi wc deyim kendimi bazen ıslak hissediyorum bakıyorum artık kendime bakmaktan sıkıldım kan mı geldi diye:...offf gelsin carsamba

:2:
sorma ya arkadasım sürekli rüyalar görüyorum gece sık sık uyanıyorum wc cok cıkıyorum.öksürmeye hapşırmaktan korkar oldum.dün kendimi verdim temizliğe sagolsun dünyalar tatlısı iyisi eltim yardıma geldi hafif işleri ben yaptım geri kalano o yaptı.essek sıpası gelmeden beni bu kadar geriyor bakalım gelince ne yapacak ayyy kurban olur annesi onada hele bi gelsinde:)

selam cdursun,
sanada hayırlı olsun ,çarşamba günü birden fazla sonuç bekliyen var çok güzel inşallah hepinizden güzel haberler alırız.ümütleriniz,emekleriniz boşa çıkmaz.kasık ağrıları çok normal kafanı takıp moralini bozma .hamileliğinin kaçıncı ayında lursan ol adet tarihi yaklaşınca o kasık ağrıları biraz daha fazlalaşıyor canım güzel şeyler düşün.

Valla ne desem boş 15 gün önce aynı duyguları yaşıyordum bende, çok şükür pozitif çıktı, inşallah seninde pozitif çıkar.Yalnız bu öyle bişey ki hiç heyecanın bitmiyor.Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum, aynanın karşısına geçip ben hamileyim deyip kendimi inandırmaya çalışıyorum.Testi pozitif alırsın, sonra ultrasonda göreyim, kalp atışlarını duyayım diye beklersin, sonra 2'li testler, 3'lü testler yani bitmiyo.Allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah.Bende çarşamba günü ilk kontrolüme gidicem, inşallah güzel haberlerimizi paylaşıcaz burda:))))

sakın iş yapayım deme.hafif işlerde olsa .bırak evimiz biraz pislensin.yeterki güzel sonuç alalım.çok hassas bir dönemdesin .bol bol yatma pozisyonunda dinlen .neredeyse ben yerimden hiç kalkmamıştım

Biraz daha sabret, inşallah paylaşıcaz güzel haberlerimizi.Dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış, hadi Allah yardımcımız olsun :))))

biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)

valla bende yemekten başka birşey düşünemiyorum son zamanlarda belizcim.eminim tığ gibisindir ama genede rejim yapıyorsun.biz napalım her geçen gün şişiyoruz.daha 4,5 ayda 13 kilo almışım.sizler rejimden bahsettikçe bende kendimi azıcık firenliyorum ama sonra yeme krizine giriyorum.aman ne yapayım sende hamileyken ben rejim yapıyorum diye yazacam

ay canim temizlik falan yapma... egil kalk, olmaz... bi sonucunu al, daha cok yeni... ben normalde pimpirikli degilimdir, hatta rahatim da diyebilirim ama ne olursa olsun temizlik yapmam, kimse yaptiramaz:):):) hafif olsun agir olsun sende sakin elini biseye surme, bir sonucu al, su tehlikeli gunleri bir atlat ondan snr agir kaldirmamak sartiyla yaparsin temizligini canim.. dinlen su anda sen

yok yok tig gibi bi halim yok valla, ama bole incecik olmak istiyorum, hele simdi bedenler mi kuculdu ne oldu anlamiyorum ama 36 beden alamaz oldum, 38beden seyler daha rahat duruyor uzerimde, e bende hamile kalirsam iice kilo alicam snr veremezsem korkusu basladi, ondan biraz dikkat etmeye calisiyorum yediklerime... aslina bakarsan bebegim olsun da kilolarimi saymayacagim, dogumdan snr dusunurum:):):) hep beraber rejim listesi aciklariz burdan, verdigimiz kilolari konusuruz insallah canim

biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)

niye okurkende mi etkileniyorsun... gözünle de kilo alıyormusun yoksaa :))))) bırak bahsetsinler bak çeşit bulamıyorum zaten :)

Beliz biz aynı zamanlarda transfer yaptırmışmıydık seninle?? o hafta 5 kişi mi vardı sanki 4 negatif en son bir tanecik margaarr mıydı o pozitif olmuştu sanki.. doğru hatırlıyormuyum???? negatif haftasıydı mübarek.. ben ortalardaydım biraz.. 10 hazirandı benimki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…