bejan nerede yaptırdın
günaydın kız ben bende aydın bey ve ebru hanımla tedaviye başladım.transferim yapıldı.(kullandıklarım günlük elevit vitamin,36 saatte bir asprin ve günlük kullandıgım igneler var) insallahhhhhhhhh çarsamba(20.10.2010) pozitif sonuç alırım.suana kadar belirtiler ara sıra kasık agrısı oluyor.hepimize Allah hayırlısını nasip etsin....
senin çıkmanı bekliyorum
tabi tabi belizciğim
kuşlar söyledi etli ekmekleri yemişsin bi de rejim yapıyomuş:)))
bende kocaeli üniversitesinde yaptırdım sonucu çarşamba günü paylaşalıma.s
asm neresi oluyor
günaydın kız ben bende aydın bey ve ebru hanımla tedaviye başladım.transferim yapıldı.(kullandıklarım günlük elevit vitamin,36 saatte bir asprin ve günlük kullandıgım igneler var) insallahhhhhhhhh çarsamba(20.10.2010) pozitif sonuç alırım.suana kadar belirtiler ara sıra kasık agrısı oluyor.hepimize Allah hayırlısını nasip etsin....
arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum
merhaba bejan,
hayırlı olsun, inşallah çarşamba günü güzel haberlerini alırız.bendede sürekli kasık ağrısı olmuştu.herkeste belirti başka şekilde oluyor ama çoğunluğu kasık ağrısı olduğunu söylüyor.biliyorum zaman yaklaştıkça vakit hiç geçmek bilmiyor .çok az kalmış acık daha sabret
arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum
:2:
sorma ya arkadasım sürekli rüyalar görüyorum gece sık sık uyanıyorum wc cok cıkıyorum.öksürmeye hapşırmaktan korkar oldum.dün kendimi verdim temizliğe sagolsun dünyalar tatlısı iyisi eltim yardıma geldi hafif işleri ben yaptım geri kalano o yaptı.essek sıpası gelmeden beni bu kadar geriyor bakalım gelince ne yapacak ayyy kurban olur annesi onada hele bi gelsinde:)
biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)
:2:
sorma ya arkadasım sürekli rüyalar görüyorum gece sık sık uyanıyorum wc cok cıkıyorum.öksürmeye hapşırmaktan korkar oldum.dün kendimi verdim temizliğe sagolsun dünyalar tatlısı iyisi eltim yardıma geldi hafif işleri ben yaptım geri kalano o yaptı.essek sıpası gelmeden beni bu kadar geriyor bakalım gelince ne yapacak ayyy kurban olur annesi onada hele bi gelsinde:)
valla bende yemekten başka birşey düşünemiyorum son zamanlarda belizcim.eminim tığ gibisindir ama genede rejim yapıyorsun.biz napalım her geçen gün şişiyoruz.daha 4,5 ayda 13 kilo almışım.sizler rejimden bahsettikçe bende kendimi azıcık firenliyorum ama sonra yeme krizine giriyorum.aman ne yapayım sende hamileyken ben rejim yapıyorum diye yazacam
biz burda bogazimizi tutup, rejim yapmaya calisiyoruz, ole mamalardan, pastalardan, tatlilardan bahsetmeyin tmm miiiiii?????????????:):):):)
niye okurkende mi etkileniyorsun... gözünle de kilo alıyormusun yoksaa :))))) bırak bahsetsinler bak çeşit bulamıyorum zaten :)
anaaaaam bu kiz kafayi takti banaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?