Beliz biz aynı zamanlarda transfer yaptırmışmıydık seninle?? o hafta 5 kişi mi vardı sanki 4 negatif en son bir tanecik margaarr mıydı o pozitif olmuştu sanki.. doğru hatırlıyormuyum???? negatif haftasıydı mübarek.. ben ortalardaydım biraz.. 10 hazirandı benimki....
:roflol: savaşı sen ilan ettin oysa... hiç takmadımdı ama taksammı ki.. etli butlusun da anladığım kadarıyla sen sırnaşık şey
misafirim hoşgeldin aramıza ama bu nickte çok fazla az sonra kaçıyorum ben der gibi olmuş yaa. oysa biz hep kal derdini paylaş, derdimize derman ol isteriz... kaldı ki muhtemelen o koridorlarda karşılaşıyoruzdur da... :)
Misafirim;
Aynı şeyleri yaşadık ve aynı şeyleri hissediyoruz.. Bunun için de birbirimizi son derece iyi anlıyoruz canım.. Bu nedenle sana özel mesaj gönderme gereği hissettim. :)))
Amaaaaa ben diğer kızlara arada yaptığım gibi senden 2 yaş büyük olduğuma göre sana da kızabilirimklava: klava: Beşkardeş geliyor vallahi, ne o öyle iç sıkıcı yazıyorum falan demişsin, aşk olsun sana üzüntü, sıkıntı paylaştıkça küçülür.. Bizler bunun için buradayız. Lütfen kendini rahat bırak ve aklından ne geçiyorsa, ne hissediyorsan rahat rahat yaz canım... Aramıza girmek için eşinin toparlanmasını beklediğini yazmışsın.. Sen zaten aramızdasın, bizimle berabersin zaten canım.. Sadece yazmaktan imtina ediyorsun.. İnan yarım saat vakit ayırıp yazılanları okuyup, yazdığımızda hepimiz rahatlamış oluyoruz.. Yahu ne yemek pişireyim diye soruyorum ötesi var mıı sırnaşık şey Sen de lütfen bize daha çok vakit ayır.. Emin ol her geçen gün kendin daha iyi hissedeceksin.. Anlaştık mı canım..
Bu arada özel mesaj gönderebilmek için yanlış hatırlamıyosam en az 50 mesaj yazmış olman gerekiyor. E çok tembelsinnn kaydirigubbakcemile
Sanırım hepimiz hastanede bekleme salonunda beklerken diğer hatunları bu kim olabilir acaba diye inceleyip durmuşuzdur sempatiksalakcinni Ancak Nilsu'yu bekleme salonunda görmüş olduğumu hatırladım :)))))) Tabi nerden bileyim Nilsu olduğunu sırnaşık şey Sende beni gördüğünde belki "aaaa seni görmüştüm" diyeceksin hihoyyyt
Arkadaşlar benim yine canım sıkıldı.Sabah uyandığımda akıntıyla beraber pembe bir leke geldi.Biz de iğnemizi günde ikiye çıkardık.Üç gün ara ile bu iki kezaşıma geldi, canım çok sıkıldı.Sizce bu neden oluyor?
arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum
inşallah pozitif olur siz hangi aşamadasınız tüp bebek denedinizmi
arkadaslar yıne bı soru rapor gecıyomu? ne kadar ındırım yapılıyo? bıde herkes rahım fılmı cektırdımı? niçin gerekli? cok soru sordum:) sımdıden tesekkkurlerrr
evde idrar testi yapsammı acaba
bildiğim kadarı ile infertil demeden önce tüp açıkmı ek sorun var mı.... diye rahim filmi çekiliyor. En azından ben ve çevremdeki arkadaşlarıma çekildi.
saol canım sen ılk ıkı denemenı nerede yaptırdın? ve asm de rapor gecıyomu bı bılgın varmı?
arkadaslar yıne bı soru rapor gecıyomu? ne kadar ındırım yapılıyo? bıde herkes rahım fılmı cektırdımı? niçin gerekli? cok soru sordum:) sımdıden tesekkkurlerrr
evde idrar testi yapsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?