Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yok cnm yanlis hatirliosun, baskasi o... ben daha transfer noktasina gelemedim... polip ameliyatıydı dk hapi kullanimiydi, normal denemeydi die geciyor gunlerim

amaç gerçekten şöyle bir görünüp kaçmaktı ama galiba kalıcı oldum böyle güzel bir grup bırakılır mı yaa

ay çok yaşa emi akşam akşam güldürdün beni

bir işe yarar mı bilmiyorum , hamilelik son ayları için önerilmiş bir sitede. Ağrılarınız olursa sol yana yatın dinlenin ve bol sıvı alın yazıyordu. Bu rahim kanlanmasını iyileştiriyormuş. Belki faydası olur diye düşünüp yazdım. Benim de kanamam olmuştu hocanın önerisi ile iğne olmuştum 1-2 günde geçmişti. İnşallah sorun kalmaz.

Son düzenleme:
Hehehh bağışıklık yapıyor bizim grup :))
nasılsiniz kızlar?

Çarşamba gene bekleyişimiz var, hayirla gelsin pozitif sonuclar :))

bade'cim senden de 12 gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah. :)

hehehh geshenk artık belizzle ugrasiyoo, sshtt ben hala burdayim :))
yaaa ne kötü bir hazirandi o. Grapes, sen, ben bir de m harfiyle başlayan biri vardı (kısa süreli) ardarda negatif ( Neyse bundan sonra hersey iyi olacak inşallah.

arkadaşlar çarşamba günü hem test günüm hemde adet tarihim karnım ağırmaya başladi hafiften inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyorum

çoğumuzun o günlerde karın ağrıları oluyo merak etme, bence tamamen psikolojik. E aklımız sürekli karnımızda , adet olacam mı , tutacak mı. Moralini yüksek tut arkadaşım. Pozitif sonuçları okuyacağız inşallah.

arkadaslar yıne bı soru rapor gecıyomu? ne kadar ındırım yapılıyo? bıde herkes rahım fılmı cektırdımı? niçin gerekli? cok soru sordum:) sımdıden tesekkkurlerrr

arkadaslar yıne bı soru rapor gecıyomu? ne kadar ındırım yapılıyo? bıde herkes rahım fılmı cektırdımı? niçin gerekli? cok soru sordum:) sımdıden tesekkkurlerrr

bildiğim kadarı ile infertil demeden önce tüp açıkmı ek sorun var mı.... diye rahim filmi çekiliyor. En azından ben ve çevremdeki arkadaşlarıma çekildi.

evde idrar testi yapsammı acaba

ben son güne kadar sabr etmiştim. 1 gün önce eşimin baskısına dayanamadan yapmıştım pozitif çıkmıştı. beta hcg düzeyleri başlarda çok yüksek olmadığı için idrar testi pozitif çıkmayabiliyo bence sabr et ya da sonuca zaten bağlı kalmıycağım negatif çıksa da üstüme alınmayacağım de .

slm kızlar nasılsınız yeni arkadaslarımız gelmiş hoş geldiniz transferi yapılanlar dikkat edin kendinize kafanızı farklı şeylere dagıtın kitap okuyun, puzzle yapın, güzel filmler seyredin veeee idrar testi yapmayın yaramaz kızlar olmayın!!!
Anadolu Sağlık Hastanesinin devlet kurumlarıyla anlasması yok tamamen özel tüp bebek konusunda ÇİDER dernegine "Çocuk istiyorum derneği" üye olursanız 600TL lik bir indirimden faydalanırsınız o kadar..

devlet hastanelerinin verdiği rapordan bahsediyorsanmalesef geçmiyor.o anlaşmalı hastanelerde geçiyor.rahim filmi benden istemediler.ilk kan tatlillerini yaptırıyorsun ,eşinde semen analizi yaptırıyor .eğer sorun çıkmazsa rahim filmi isteniyor bildiğim kadarıyla

evde idrar testi yapsammı acaba

sakın yapayım deme.son güne kadar bekle.çünkü doğru çıkmıyor.bende senin gibi dayanamayıp 10. günde idrar testi yaptım sonuç negatif.ömrümden ömür gitti.bütün ümitlerim söndü.ikigünü ağlamakla geçirdim .ama kantahlili yaptırdığımda sonuç pozitifti.boşu boşuna üzüntü yaşadım.seninde bunları yaşamanı istemem.doktorlarımız boşuna birşeyler söylemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…