devlet hastanelerinin verdiği rapordan bahsediyorsanmalesef geçmiyor.o anlaşmalı hastanelerde geçiyor.rahim filmi benden istemediler.ilk kan tatlillerini yaptırıyorsun ,eşinde semen analizi yaptırıyor .eğer sorun çıkmazsa rahim filmi isteniyor bildiğim kadarıyla
Kizlar merhaba yeni katilanlar size de merhaba hayirli olsun tum emek sarfeden ve isteyen kuzucuklarina saglikla kavussun insallah.veee sonunda tasindik ve yerlestik cooooook zor oldu ama yarindan itibaren hersey okey.bebisimle benimde masallahimiz var iyiyiz allah dualarimizi kabul etsin.hepinizi coook opuyorum simdi guzelce dinlenecegim insallahhhhhh:))))))))))
selam
teyze oldunuz.defne ve efe 13.10.2010 gece saat 23.53 ve 23.55 de geldiler aniden...süpriz yaptılar...doğumumuz konak hastanesinde gerçekleştş.aynı gün sabahında aydın amcalarını gördüler aydın amcalarında uslu durdular.ama gece fikir değiştirdiler aniden burdaki hastanenin yolunu tutuk.Şimdi küvezdeler erhan amcalrı bakıyor onlara.çok güeller..Hepinizin dualarını beklerler.Sevgiler
mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
selam canım; yarın kürtajın 4. haftası; 4yada5. hafta regl olursun demişlerdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor, sanırım hasta olacağım :dance:
olayım da bir kendime geleyim rahatlıyım sonra 2. reglim ile yine bize ASM yolları görünür :)
geri aradılar.. yarın burdaymış ancak gidecekmiş.. 1 kasımda dönecekmiş.( benim transfer aşaması ne kadar sürer sizce burada olurmu?? ebru hanımmı olacak o arada.. offf çok ters oldu şimdi bu
Utkumm ekle beni de listene canım 3. transferini bekliyor diye :)
arkadaslar yıne bı soru rapor gecıyomu? ne kadar ındırım yapılıyo? bıde herkes rahım fılmı cektırdımı? niçin gerekli? cok soru sordum:) sımdıden tesekkkurlerrr
günaydın
ben adet oldum az evvel A.S.M yi aradım bölüme ulaşılamadı ancak konuştuğum kişi bana Aydın beyin kasıma kadar Ameriakada olduğunu söyledi.. telimi arayıp bilgi vereceklermiş.. benim yarım gitmem gerekliydi ben şimdi ne yapacam(( gel de panik olma şimdi Ayşegüüüllll
geri aradılar.. yarın burdaymış ancak gidecekmiş.. 1 kasımda dönecekmiş.( benim transfer aşaması ne kadar sürer sizce burada olurmu?? ebru hanımmı olacak o arada.. offf çok ters oldu şimdi bu
cnm asmde ssk vs gecmiyor, dolayisiyla istersen is yerine gostermen icin bi rapor yaziolar ama tabe resmi birsey olmuyor ne yazik.. indirim de arkadaslarin dedigi gibi 600tl'lik bir indirim, uye olmak da 150tl iste 450tl bir karin oluyor... eh fena sayilmaz...
rahim filmini de tani koymak icin cekiyorlar aslinda. bende asilama yapilabilinirdi, hem de normal yolla deneyin demisti aydin bey, ama tupler tikali olursa ikisinin de bir anlami olmuyor tabiki, bu nedenle rahim filmi cektirip tupler tikali mi bir gorelim istedik... diger arkadaslarinda bu sebeple cektirdigini dusunuyorum, ki aramizda ektirmeyende var, cunku kesin karar tup bebekse tuplerin tikali olup olmamasinin bir onemi yok o noktada...
aaa geshenk sende hic bisi bilmiosun... ole 4bin kusur msj yazmakla olmuyormus demek ki
sen hic dert etme cnm yrn icin al hemen randevunu bi gorsunler, belki dk hapi kullan falan diyecekler. hic de endise etme, ebru hnm aydin beyin ekibinden... bi kac arkadasimizin transferini falan da o yapti, ztn aydin bey ona guvenmese yerine onu birakmaz... ha aydin bey olsa cok iyi olurdu, icin biraz daha rahat ederdi belki ama su anda da endise edilecek bir sey yok. sen hemen bir randevu ayarla, hayirlisi olsun cnm
yaaaaa aslında bende benden daha çok şey bilenlere sormuştum bu soruları ama sen zahmet etmişsin :))) sağol..... Ebru hanımı tanımıyorum çünkü bugüne kadarki tüm işlemlerimde tesadüf bu ya Aydın bey oldu çok şükür elbette Ebru hanımda iyidir... iyi olmasa dediğin gibi Aydın bey içi rahat olarak gitmez zaten... hesapladığıma göre eğer ara kontroller yoksa bunda da ovülasyondaki gibi zaten Aydın beye denk geliyor galiba yine.. dondurulmuş deneyen arkadaşlar bilgi verebilirlerse eğer diye yazmıştım ama dondurulmuşlarla yola devam diye bir topic var hani orada 18. gün transfer ediliyor demişler bende buna dayanarak yetişeceğini düşünüyorum bakalım nasılsa yarına randevu alabildim belli olur her şey.. olmazsa bu ayda ertelerim olur biter...
canım ben seni anlayamadım kusura bakma.. şu an dondurulmuşla hamilesin sanıyordum hep.. hangi aşamalardan geçtin şu an transferi hangiyle yaptırıyorsun zahmet olmazsa yazabilirmisin kafam karıştı... bu arada ebru hanımı hiç tanımıyorum ben.. Aydın bey giderken ona mı emanet ediyor bizi :))
Günaydın canım.
e zaten senin transfer anca kasımda olur sen bence yarın için randevu almaya çalış
GESHENK cim; Aydın Bey her ay bir hafta Amerikada oluyor.
Tedavin sürecinde başladıktan sonra bu bir hafta içinde yapılacak bişey olursa yerine Ebru Hanım yapıyor.
Ben dondurulmuşumla hamile kaldım 10. haftadam kaybettim bebeğimi, hamile kaldığım transferimi de Ebru Hanım yaptı, Aydın Bey Amerikada olduğundan.
Şimdi tekrar gitcem ya tedavi için Aydın bey ile başlıcam onun olmadığı haftaya ne denk gelirse kontrollerim yada trasnfer ne ise onu da Ebru Hanım yapcak :)
yarın randevun kaçta canım ben de 12 de orda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?