Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
GESHENK, Belizz, grapes, ladyybird, Mavi_Mercan, melissssss

ayyy ne güzel kalabalık olduk... Ayşegül de gelse ne güzel olacak...

lady naber?? özledim seni...

grapes nasıl gidiyor hamilelik??

hade hade ebru hnmi bile bilmiosun iste, cahil seni lülülülülülü lülülülülülü

aysegul ahsap boyama kursunda cnm

hem Ebru hanım için geçen burada bir konuşma olmuştu telefonda ters cevaplar veriyor moral bozuyor diye tek tanımışlığım onun hakkında bu ..... şahsen hiç tanımıyorum napiiim.. gerek kalmamıştı hiç ona.. şu anda kalmayacak gibi :)) neyse çok konuşmayım artık büyük büyük sonra kalırım kadına sempatiksalakcinni bide Belize onu anlat işin yoksa laelaelaelaelae

Son düzenleme:
sahimi ?? benim 09: 45 de sen benden sonrasın ama belki denk geliriz yinede.. geçen işlem varmış mesela 10.30 du ama 11 geçmişti girmem... yakana kırmızı gül tak seni tanıyım :))))))))

he he ben seni sorarım sevile zaten kulüpten herkes haberdar derim onlara onun hem ide dört kalbi var derim:))))
çok konuşur :)

canım ebru hanım önceden oyleydi şimdi herkese karşı çok iyi hem kolay mi hem çocuk hem iş.ayrıca kulüpten haberi var girer bakarim dedi bilmiyorum bi eline dusersin dikkat et canım :)))

benim kim olduğumu nerden bilecek... sen gidip gammazlama sakın yarın beni eyvahedigeldismile tamam iyi kadın diye duymuştum bende zaten... telefonla da çok candanmış... çok başarılıymış, çok ciciymiş, çok güzelmiş, işinin ehliymiş, tatlı dilliymiş.... aksini söyleyen varmı :1no2: tamam oldumu :1rolleyes:

tamam oldu şimdi:))

arkadaslar bi sorum daha olucak burda okuyorum 2 yada 3 embrıyo koyduranlar var benım bıldıgım kadarıyla bı yaş sınırı var vede üçüncü denemeden sonra dıe... benı bu konuda bılgılendırırmısınız???ılk denememdı yasım 23 tek embrıyo koydular 1. kalıte dedıler 2. gün embrıyosuyduu

sendemi asm de yaptırdın ...eşin azotermiymiş...bizde değer düşük ama asm de ımcı yok diye düşünüyorum açıkçası umuttamı başlasam diye

Geshenk canım dondurulmuş transferi ilk denemenle aynı zamanda olur. Dondurulmuş transferimde 16 ağustos son adet tarihimdi 3 eylülde transferim yapıldı benim 5 gün transferiydi.
Seninde ilk denemende 5 gün transfer edilmişti diğmi ben öyle hatırlıyorum.

evet ilk denememde öyleydi... ama ilk ikisi AA kalite idi sonrakiler öyle değil sanırım.. yani 5 kasım gibi benim transfer olacak bu durumda... dün akşam üzeri az az geldi çok az bugün tam başladı bugünden sayarsak öyle oluyor.. doğrumu??? senin 1,5 ay mı olmuş şimdi maşallah yaaa.... transferlerimiz de arda ardaydı negatiflerde.. inşallah bu gelenek pozitiflerle sürer hımmm :))

nerde yaptirdin cnm ilk denemeni??? dondurulmusun var mi???

35yasin altina 3. denemede iki embiryo koyuyorlar, yani sana yine tek embiryo transfer edilecek

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın günüm benim kan testi yapacam.bu arada masallah 100tl istiyorlar tahlil için sigortam kapsamıyo diye.neyse o kadar verdim bunuda veririm:))yarın benden başka kan tahlili yapacak varmı?insallah varsada hepimizinki pozitif çıkar.sabah 9:00 gibi giderim 3 saate ancak belli oluyormus kısmet bakalım.bu saate kadar tık yok

başka yerde yaptır sende.. sonuç sonuçtur.. aynı şey... inşallah hayırlı haberle gelirsin...

canim hadi bakalim hayirlisi olsun... evt bir kisi daha yaptiracakti diye hatirliyorum, carsamba iki mutlu hbr aliriz demistik sanki...

sen ztn igne vurmuyor musun, igne oldugun surece adetin gelmiyormus, icin rahat olsun o konuda, durup dururken hastalanmazsin... ztn igne olmasan da adet gormeyeceginden eminim, yrn bize guzel bir hbr vereceksin cunku:):):):) merakla bekliyoruz

içime su sertin insalllahhhhhhhhhh Allah sesinizi duysun.evet iğne kullanıyom kalçam kalbura döndü artık üst üste denk geliyor bide neyse yüzdüm kuyruguna geldim.sabah 9da giderim 12-13 gibide bilgi veririm insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım sen yardımız ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…