evet ilk denememde öyleydi... ama ilk ikisi AA kalite idi sonrakiler öyle değil sanırım.. yani 5 kasım gibi benim transfer olacak bu durumda... dün akşam üzeri az az geldi çok az bugün tam başladı bugünden sayarsak öyle oluyor.. doğrumu??? senin 1,5 ay mı olmuş şimdi maşallah yaaa.... transferlerimiz de arda ardaydı negatiflerde.. inşallah bu gelenek pozitiflerle sürer hımmm :))
başka yerde yaptır sende.. sonuç sonuçtur.. aynı şey... inşallah hayırlı haberle gelirsin...
nerde yaptirdin cnm ilk denemeni??? dondurulmusun var mi???
35yasin altina 3. denemede iki embiryo koyuyorlar, yani sana yine tek embiryo transfer edilecek
sendemi asm de yaptırdın ...eşin azotermiymiş...bizde değer düşük ama asm de ımcı yok diye düşünüyorum açıkçası umuttamı başlasam diye
CADIARZU
ılk denememı eurofertılde yaptırdım...malaseff esım azoosperm ve sperm kalıtesı dusukk o yuzdenn 1 tane 1.kalıte olustu 3 tanede 3. kalıte varmıs onu dondurmadılar... aradımmerkezıı tutmadı yaa sımdıı hıteroskopi yapacaklarmıss nedenını arastırmak için....böle yapılıyomu caba tutmayanlara cok merak ettımm...CADIARZU
tmm daha oncede yazmistin ama eurofertili bilmedigim icin teknik bi terim sanmistim fisfisfis
ben de bu konuyu bilmiyorum daha tedaviye baslamadigim icin... ama aydin bey ile ilk tup bebek randevusu ucretsizmis, bi gorus bakalim, o ne diyecek... sen randevu aldin mi canim??? bu arada ayni sorulari tekrar tekrar sorarsam kizma, cok kisi olduk, karisio bazenimsi de basitce bi mikroskop, sperm secerken spermi 6000 kat mi ne buyutuyormus, asmdeki 600 kat buyutuyor, ancak imsi de herkese yapilmiyormus, morfoloji %2den az olmasi gerekiyormus... simdi sizde sperm bulmada sorun var ztn, bir nevi bulduklariyla yetinmek durumundalar, onun icin imsi gerekli mi bilemiyorum..
Aydın bey burada olur o zaman sende rahatlamış olursun :))) İnşallah canım negatif sonucu alınca üzülmüştüm ama en fazla iki gün sürüyor hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanıyordum , sen çok ara verdi kızdım sana ama sonu iyi olsun canım. Ben şimdi 9,5 haftalık oldum iki ay bitti yani.
Aydın bey burada olur o zaman sende rahatlamış olursun :))) İnşallah canım negatif sonucu alınca üzülmüştüm ama en fazla iki gün sürüyor hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanıyordum , sen çok ara verdi kızdım sana ama sonu iyi olsun canım. Ben şimdi 9,5 haftalık oldum iki ay bitti yani.
Haziran ayı test programı kızlarrr :
19 Haziran Ladyy ilk testini yaptıracak inşallah
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah
arşivi aradım taradım buldum böyleymişiz demekki :))))
ilk grapes vardı negatifti o yüzden onu yamamış demekki sonra da böyle giiti ve hepsi de nagtizfti değilmi en son birisi pozitif olmuştu o uğursuz haftada :)))
canımm senın bebegın oldumu pekı su anda??
yok canım ben eurofertılde yaptırdımm mıcro tese oldu esım dıger bahsettıgın terımlerı anlamadım acıkcasılaelaelaelaelae
günaydın kız ben bende aydın bey ve ebru hanımla tedaviye başladım.transferim yapıldı.(kullandıklarım günlük elevit vitamin,36 saatte bir asprin ve günlük kullandıgım igneler var) insallahhhhhhhhh çarsamba(20.10.2010) pozitif sonuç alırım.suana kadar belirtiler ara sıra kasık agrısı oluyor.hepimize Allah hayırlısını nasip etsin....
Sende aramıza hoşgeldinmrb arkadaşım benimde transferimin 8.günü çarşamba günü test günüm hayırlısı olun inşallah sen nerede yaptırdın
valla bende yemekten başka birşey düşünemiyorum son zamanlarda belizcim.eminim tığ gibisindir ama genede rejim yapıyorsun.biz napalım her geçen gün şişiyoruz.daha 4,5 ayda 13 kilo almışım.sizler rejimden bahsettikçe bende kendimi azıcık firenliyorum ama sonra yeme krizine giriyorum.aman ne yapayım sende hamileyken ben rejim yapıyorum diye yazacam
amaç gerçekten şöyle bir görünüp kaçmaktı ama galiba kalıcı oldum böyle güzel bir grup bırakılır mı yaa
Kizlar merhaba yeni katilanlar size de merhaba hayirli olsun tum emek sarfeden ve isteyen kuzucuklarina saglikla kavussun insallah.veee sonunda tasindik ve yerlestik cooooook zor oldu ama yarindan itibaren hersey okey.bebisimle benimde masallahimiz var iyiyiz allah dualarimizi kabul etsin.hepinizi coook opuyorum simdi guzelce dinlenecegim insallahhhhhh:))))))))))
niye okurkende mi etkileniyorsun... gözünle de kilo alıyormusun yoksaa :))))) bırak bahsetsinler bak çeşit bulamıyorum zaten :)
İnşallah canım.tüylerim diken diken oldu okurken :)
Hayırlı evlat olsunlar, en kısa zamanda küveden çıkıp annesinin kollarına gelsinler inşallah.
Hayırlı olsun.
Hemmeeennn panik olmuşssun zaten..günaydın
ben adet oldum az evvel A.S.M yi aradım bölüme ulaşılamadı ancak konuştuğum kişi bana Aydın beyin kasıma kadar Ameriakada olduğunu söyledi.. telimi arayıp bilgi vereceklermiş.. benim yarım gitmem gerekliydi ben şimdi ne yapacam(( gel de panik olma şimdi Ayşegüüüllll
geri aradılar.. yarın burdaymış ancak gidecekmiş.. 1 kasımda dönecekmiş.( benim transfer aşaması ne kadar sürer sizce burada olurmu?? ebru hanımmı olacak o arada.. offf çok ters oldu şimdi bu
Canım sakin ol; Aydın bey olmadğı zamanlarda mutlaka Ebru Hanım var sağolsun :)
Hatta şunu diyim sana benim 2. transferimi Ebru Hanı yaptı canım , ve tutmuştu, çok da sıcaktı ve destekci oldu.
canım ben seni anlayamadım kusura bakma.. şu an dondurulmuşla hamilesin sanıyordum hep.. hangi aşamalardan geçtin şu an transferi hangiyle yaptırıyorsun zahmet olmazsa yazabilirmisin kafam karıştı... bu arada ebru hanımı hiç tanımıyorum ben.. Aydın bey giderken ona mı emanet ediyor bizi :))
yaaaaa aslında bende benden daha çok şey bilenlere sormuştum bu soruları ama sen zahmet etmişsin :))) sağol..... Ebru hanımı tanımıyorum çünkü bugüne kadarki tüm işlemlerimde tesadüf bu ya Aydın bey oldu çok şükür elbette Ebru hanımda iyidir... iyi olmasa dediğin gibi Aydın bey içi rahat olarak gitmez zaten... hesapladığıma göre eğer ara kontroller yoksa bunda da ovülasyondaki gibi zaten Aydın beye denk geliyor galiba yine.. dondurulmuş deneyen arkadaşlar bilgi verebilirlerse eğer diye yazmıştım ama dondurulmuşlarla yola devam diye bir topic var hani orada 18. gün transfer ediliyor demişler bende buna dayanarak yetişeceğini düşünüyorum bakalım nasılsa yarına randevu alabildim belli olur her şey.. olmazsa bu ayda ertelerim olur biter...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın günüm benim kan testi yapacam.bu arada masallah 100tl istiyorlar tahlil için sigortam kapsamıyo diye.neyse o kadar verdim bunuda veririm:))yarın benden başka kan tahlili yapacak varmı?insallah varsada hepimizinki pozitif çıkar.sabah 9:00 gibi giderim 3 saate ancak belli oluyormus kısmet bakalım.bu saate kadar tık yok
yok canım ne gezer :)) negatif aldım işte daha haziran ayında bu küçük liste :)))) hiç hamile bile kalamdımki nerde bebek.. bakalım yeni bir yola daha giriyorum inşallah bu kez olur.. dua edin bana nolur... yarın hastenedeyim inşallah.. görüşmek üzere..
kisa cubuk kraker geldiiii:):):):)
yavas yavas test sonuclari da belli olur herhalde
Kizlarrrr gunaydin:)))))) bugun evdeyim dogalgaz yetkilileri gelip gazi acacaklar insallah cumartesi de ic kapilarimiz gelince hepsi tamammmm insallah.
Bugun test yapacak arkadaslara allah hayirlysiyla guzel haberler almayi nasip etsin:))
nilsucum gozun aydin allah en kisa zamanda esinle beraber saglikla kuzucuklarinla evinize donmeyi nasip etsin.
Opuyorum kizlarrr...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?