Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aydın bey burada olur o zaman sende rahatlamış olursun :))) İnşallah canım negatif sonucu alınca üzülmüştüm ama en fazla iki gün sürüyor hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanıyordum , sen çok ara verdi kızdım sana ama sonu iyi olsun canım. Ben şimdi 9,5 haftalık oldum iki ay bitti yani.

başka yerde yaptır sende.. sonuç sonuçtur.. aynı şey... inşallah hayırlı haberle gelirsin...

yok yok ole her yerde yaptirilmaz... grapes yaptirdi, ilk sonuc negatif cikti, hemde inanilmaz dusuktu... ve tabiki sonuc yanlis cikti, onun icin guvendigin yerde olsun... ztn olan oldu artik, 3-5in hesabini yapma bencede...

Son düzenleme:
CADIARZU
nerde yaptirdin cnm ilk denemeni??? dondurulmusun var mi???

35yasin altina 3. denemede iki embiryo koyuyorlar, yani sana yine tek embiryo transfer edilecek

ılk denememı eurofertılde yaptırdım...malaseff esım azoosperm ve sperm kalıtesı dusukk o yuzdenn 1 tane 1.kalıte olustu 3 tanede 3. kalıte varmıs onu dondurmadılar... aradımmerkezıı tutmadı yaa sımdıı hıteroskopi yapacaklarmıss nedenını arastırmak için....böle yapılıyomu caba tutmayanlara cok merak ettımm...CADIARZU

sendemi asm de yaptırdın ...eşin azotermiymiş...bizde değer düşük ama asm de ımcı yok diye düşünüyorum açıkçası umuttamı başlasam diye

yok canım ben eurofertılde yaptırdımm mıcro tese oldu esım dıger bahsettıgın terımlerı anlamadım acıkcasılaelaelaelaelae

tmm daha oncede yazmistin ama eurofertili bilmedigim icin teknik bi terim sanmistim fisfisfis
ben de bu konuyu bilmiyorum daha tedaviye baslamadigim icin... ama aydin bey ile ilk tup bebek randevusu ucretsizmis, bi gorus bakalim, o ne diyecek... sen randevu aldin mi canim??? bu arada ayni sorulari tekrar tekrar sorarsam kizma, cok kisi olduk, karisio bazen imsi de basitce bi mikroskop, sperm secerken spermi 6000 kat mi ne buyutuyormus, asmdeki 600 kat buyutuyor, ancak imsi de herkese yapilmiyormus, morfoloji %2den az olmasi gerekiyormus... simdi sizde sperm bulmada sorun var ztn, bir nevi bulduklariyla yetinmek durumundalar, onun icin imsi gerekli mi bilemiyorum..

evet bu konuları ayrıntılı sekılde sormak lazım... sperm bulunuyo her alanda.. ama bende bılemıyorummm nasıl yapılacak... allah hepımıze yardım etsınnn:Saruboceq:

maşallah size 41 kere hemdeee :)))))

masallh canım ılk denemendemı oldu? sorun neydi?CADIARZU

arşivi aradım taradım buldum böyleymişiz demekki :))))

ilk grapes vardı negatifti o yüzden onu yazmamış demekki sonra da böyle giiti ve hepsi de negatifti değilmi en son birisi pozitif olmuştu o uğursuz haftada :)))

Son düzenleme:

canımm senın bebegın oldumu pekı su anda??

canımm senın bebegın oldumu pekı su anda??

yok canım ne gezer :)) negatif aldım işte daha haziran ayında bu küçük liste :)))) hiç hamile bile kalamdımki nerde bebek.. bakalım yeni bir yola daha giriyorum inşallah bu kez olur.. dua edin bana nolur... yarın hastenedeyim inşallah.. görüşmek üzere..

yok canım ben eurofertılde yaptırdımm mıcro tese oldu esım dıger bahsettıgın terımlerı anlamadım acıkcasılaelaelaelaelae

:) asm anadolu sağlık merkezinin kısaltması
imci:spermi 1500 kat arttıran bir mikroskopla spermlerin daha kalitelisinin seçilmesi yöntemi

Günaydın Kızlar,
İki gündür kursum vardı ve kulübe giremedim..
Şimdi geçmişi okudum.
Bugün test yaptıracak arkadaşlar için hemenn duaya başladı bile..
Kalbimiz ve dualarımız sizinle kızlar..

Aramıza hoşgeldinnnnnn :))))
Elevit besin takviyesi, vitamin... Asprin kanı sulandırmak için.. İğneyi de 8 hafta kullanırsın inşallah sempatiksalakcinni

mrb arkadaşım benimde transferimin 8.günü çarşamba günü test günüm hayırlısı olun inşallah sen nerede yaptırdın
Sende aramıza hoşgeldin

Olsun canım, doğumdan sonra verirsin.. Öyle çok abartma ama yine de canın istiyorsa ye.. Midenin kazınmasına sakın izin verme.. Çok sık ama az devamlı atıştırabilirsin :)

amaç gerçekten şöyle bir görünüp kaçmaktı ama galiba kalıcı oldum böyle güzel bir grup bırakılır mı yaa

opuyorumnanaktan

Mariner,
Taşınma işlerinizin bittiğine çok sevindim canım.. Artık yeni evinde rahatt rahatt bebişinle büyüyeceksiniz :CüvCüv:

niye okurkende mi etkileniyorsun... gözünle de kilo alıyormusun yoksaa :))))) bırak bahsetsinler bak çeşit bulamıyorum zaten :)

Kızlar ben ikinizi de tanıdığım için hemen söyleyeyim.. Geshenk gayet zayıf uzun çubuk kraker gibi bir kız :))) Özge de kısa çubuk kraker :)))

tüylerim diken diken oldu okurken :)
Hayırlı evlat olsunlar, en kısa zamanda küveden çıkıp annesinin kollarına gelsinler inşallah.
Hayırlı olsun.
İnşallah canım.
Dün telefonla görüştüm Nilsu ile, bebekleri artık hergün değil, gün aşırı göstereceklermiş.. Durumları aynı... Oğlana verilen kan (trombosit) iyi gelmiş..

Hemmeeennn panik olmuşssun zaten..

geri aradılar.. yarın burdaymış ancak gidecekmiş.. 1 kasımda dönecekmiş. ( benim transfer aşaması ne kadar sürer sizce burada olurmu?? ebru hanımmı olacak o arada.. offf çok ters oldu şimdi bu

Ama gördüğün gibi panik olmaya hiç gerek yok.. Bugün Aydın Beyi göreceksin zaten programını öğrenirsin. Burada olursa ne ala, ama olmazsa da sorun yok ki tatlım, Ebru Hanım var.. Şeker gibi kadın.

Canım sakin ol; Aydın bey olmadğı zamanlarda mutlaka Ebru Hanım var sağolsun :)
Hatta şunu diyim sana benim 2. transferimi Ebru Hanı yaptı canım , ve tutmuştu, çok da sıcaktı ve destekci oldu.

Bak Geshenk , Ebru Hanımın eli de uğurlu :)))

Evet canım, Aydın Bey giderken Ebru Hanıma emanet ediyor.. Doğum yaptığım hafta Aydın Bey amerikadaydı.. Ebru Hanım gözü gibi baktı bana.. Doğumumu da o yaptırdı, doğuma Nuri Bey de yardımcı oldu.. Çok hassas ve içten davrandı.. Aydın Beyin yokluğunu hiç hissettirmedi sağolsun.

Ohhh ne ala.. Bu ay ertelerim biter öyle mi? İnanamıyorum sana Geshenk.. Tam dayaklıksın vallahi..

Ben ASMde test yaptırmanızı tavsiye ederim.. Çünkü yakın zamanda başka bir hastanede test yaptıran arkadaşımız hamile olmasına rağmen olumsuz sonuç aldı.. Aynı gün ASMde yaptırdığı test sonucuyla pozitif olduğunu öğrendi.. Hem de çok yüksek bir rakam çıktı test sonucu..

Maşallahhh canım benim

Geshenkciğim...
Eskiyi unut canım.... Bebişin hastanede seni bekliyorr annesi :)))

Kizlarrrr gunaydin:)))))) bugun evdeyim dogalgaz yetkilileri gelip gazi acacaklar insallah cumartesi de ic kapilarimiz gelince hepsi tamammmm insallah.
Bugun test yapacak arkadaslara allah hayirlysiyla guzel haberler almayi nasip etsin:))
nilsucum gozun aydin allah en kisa zamanda esinle beraber saglikla kuzucuklarinla evinize donmeyi nasip etsin.
Opuyorum kizlarrr...)))

Günaydın canım,
Biz iki haftadır açtık kombiyi.. en düşük ayarında çalışıyor.. İyi bu taşınma telaşıyla bir de soğuk evde üşütüp hasta olmadın canım.. Neyse bugün kavuşuyorsunuz gazınıza :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…