Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

biz daha yakmadik kaloriferleri, bi cok soguk oldugunda iki gun yakmistik, bir de esimin hasta oldugu bir gece yaktik... o kdr... evde soguk olmuyor hic.. hatta bi cay vs icsem hemen askili body'im ile kaliyorum, sicak basio... bizim altli ustlu ii yakiyorlar galiba, arada biz isiniyoruz:):):)

Kızlar günaydın, umarım hepiniz iyisinizdir.Ben bugün biraz heyecanlıyım ilk kontrolüm var.Saat 5 de oraya gidicem, bakalım umarım herşey yolunda gider

Bizim evimizin yalıtımı da çok iyi canım.. Eşim şort thisort giyer, ben daha kalın giyinirim. Ama kombinin açılıp kapanmasını tercih etmiyoruz. En düşük ayarda bir kere açıp, bahara girerken kapatıyoruz. E tabii birkaç gün bir yere gideceksek kapatıyoruz.

Kızlar günaydın, umarım hepiniz iyisinizdir.Ben bugün biraz heyecanlıyım ilk kontrolüm var.Saat 5 de oraya gidicem, bakalım umarım herşey yolunda gider

Periciğim;
Kocişinle el ele tutuşup gidin.. İlk muayene çok özel bir an.. Döner dönmez de yaz olur mu :))))

herkese slm p.tesi transferim oldu. 12 adet yumurtam döllendi. 7 tanesi 1. kalite 2 tanesi AA seviyesindeydi (eğer doğru anladıysam bu konuda çokta bilgim yok) 1 tanesi transfer edildi. geriye kalanları dondurduk. siz transferden sonra hep yattınızmı? ya benim bazen kalktığım hatta unutup eğildiğim zamanlar oldu. şimdide kendimi suçluyorum

canım kendini suçlama bişey olmamıstır Allahın izniyle

mariner canım güle güle oturun yeni evinizde

selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

canım sonucuna üzüldüm ama kısmet değilmiş bir dahaki denemeye inşşallah. tahmin edebiliyorum şu anki duygularını benimde transferden sonraki 3. günüm inan içimde hissettim duygularını

canım senin için zor bir gün insan öyle bir umutla bekliyor sonuc negatif olunca üzülüyor, Allah hayırlısıyla en kısa sürede bebegine kavusmayı nasip etsin

ay canim, sen su anda hastahanede bekliyorsundur, ay ne guzel bir heyecan, bizi de hbrdar et, optum cnm

sormasi ayip ne kdr fatura gelio bole hic kapatmayinca.. bizde daha en kisikda da olsa acilacak gibi bi durum yok, hic usumedik ama usumeye baslayinca bizde mi hic kapatmasak acaba??? aksam gelince yakip, ertesi sabah kapatiyoruz biz.. normalde kombi olmayan evlerde de sabahlari pek yanmaz ya, o mantikla.. bu sekilde max 150tl odedik, pek de usumeden.. ha bir de ufomuz var yatak odamizda, bazen kaloriferi geceden kapattigimizda ayarli piriz aldik biz uyanmadan bi yarim saat once ufomuz calismaya baslio, kalktigimizda odamiz sicacik oluo... bebis olursa her daim yanar tabe o ayri

oooooooo maasallah kizim, bu ne bereket 41 kere maasallah kac tupte dondurdunuz??? ole bir defa egilmekle bisi olmaz, stres yapma sakin... rahatca uzan, film izle, kitap oku, stresten uzak tut kendini

canim, cok uzuldum((( uzulmemeye calis ((((( nerde yaptirdin kan testini???

Son düzenleme:
bizim kombimiz demirdöküm yoğuşmalı ve zaman ayarlı saat ayarlı. ayarını yapıyorsun istedigin zaman istedigin kadar yanıyor süper iktisatlı:) ben akşam 17 de başlasın diyorum eve gittiğimde sıcacık oluyor sabahta biz evden cıkarken duruyor çalışması hiç üşümüyoruz soguklarda derecesini arttırıyoruz süper:)

kızlar ben geldim.valla anca okudum yazılanları yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bir süre tekrar tekrar size sorabilir bayabilirim ama hatırlayamıyorum unutkanlık başladıda bende:))
delipery sakın endişelenme geçmişi okursan görüceksin arkadaşlarımda bahsetmiş benim uzuun süre kanamalarım oldu canım iğneye bayaa devam ettim
nilsucum bebeklerin eve geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum ayşegülcüm sağolsun bizlere bilgi veriyor

ya bizde o yok iste biraz daha eski bizim kombi. o olsa dedigin gibi super olur, biz eve gidince aciyoruz ya isinmasi zmn alio, ha allahtan cok soguk olmuo ev ama yine de kalorifer yandiktan snr fark edio yani.. eve gec gittigimiz gunlerde de direkt ufoya siginiyoruz. bebek vs olunca tavsiye ederim onu. cok guzel isitio hem de cok elektrik harcamio. ha elektrik sobasi nihayetinde sondurdugunde odanin sogumasi cabuk oluo biraz ama hic yoktan iidir...

ben ogrenci evimde dogalgaz sobasi ile yasadim, onu acip yatamioduk zehirlenme vs olur die, uyurken kapatioduk, buz gibi oluodu, ev de soguktu, onun icin derim alisik benim:):):) ama bi bebis olsun 100derecede yakarim ben, o bi gelsin

Son düzenleme:

Badeciğim ;
Allah tamamına erdirsin canım. Sen kendini hiç suçlu hissetme lütfen, eğer imkanın varsa güzel güzel hep uzanma modunda dinlenme modunda ol.. En önemlisi de karnını sev, çünkü bebişin orada :))

Sevgili Bejan;
İyi haberini duymak isterdik ama canınız sağolsun canım.. Herşeyde bir hayır vardır. Böyle düşün lütfen.. Biz de çok üzüldük, siz kimbilir ne kadar çok üzülmüşsünüzdür. Üzüntünüzü yaşayın ama uzatmayın, eşinle birbirinize destek olun.. Ne kadar çabuk toparlanırsanız, o kadar çabuk yeni sürece başlarsınız.
Demek ki zamanı değilmiş, vardır bunda da bir hayır..
Bir sonraki sefere olacak inşallah canım.
Sevgiler.

Bizimki de demirdöküm ama zaman ayarlı değil canım:))

Hoşgeldin canım..
Arayı uzatıyorsun kızcazz sana alsanaalsanasmile

Canım üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama bir gün bunları biteceğine inan, gerçekten bitecek ve sende o güzel günleri göreceksin.Bunun en yakın örneği benim bugün ilk kontrolüm vardı şimdi geldik.Bende acaba o günleri görebilecekmiyim diye düşünüp ağlardım, bugünde sevinçten ağladım.Emin ol sende yaşıyacaksın bu güzellikleri.

Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))

Tebrik ederim canimmm:)))allah her anneye ve her babaya bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin:dance:

Delipery;
Tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.
Gözyaşlarını idareli kullan tamam mı canım.. Çünkü bu büyük bir mucize ve her kontrole gittiğinizde adım adım onun büyüdüğünü göreceksiniz ve inanamayacaksınız. Şimdi minicik bir nokta kadar ve sadece kalp atışını gördünüz, artık her gittiğinizde gelişimini göreceksiniz, önce kocaman kafası olacak, sonra kolları bacakları.. Hele o minik elleriyle size el salladım mııı dünyalar sizin olacak..
Allah tamamına erdirsin.. Maşallahh size canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…