Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Tebrik ederim cmn için rahatlamıştır keseyi görünce. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günlerini de görürsün inşallah.

harika.. maşallah çok çok iyi... hayırlısı olsun..

selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

canım hiç üzülme desemde mümkün değil şu anda.. ben aylarca kendime küstüm ama bak yine başladım.. Allah yardımcımız olsun.. her şey geçip unutuluyor.. canın sağ olsun siz sağlıklı olun yine denersin.. yılmak bırakmak yok..

maşallah sana daa... ne güzel anlar yaşıyorsun.. bizlerede dua et bizde bu anları görelim olurmu....

ay ya ne guzel:):):) gule gule buyut bebisini annesi tebrik ederim cnm tekrardan:))))))

ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

Kızlar dün negatif sonucumu asmde hemsireye götürdüm.iğneleri asprin bırak dedi.3-4 gün içinde adet olursun dedi.ben gibi olupta sonraki süreci nasıl yasadılar hemen adet oldular mı 2 denemeyi ne kadar sonra yapmak lazım.5 kasıma dr randevu aldık negatif görüsmesi diye.nedendir bilmiyorum ama içimde acaba sonradan pozitif cıkar mı diye düsünüyorum umut dünyası işte.gerçi ancak mucize olması lazım yatavsiyelerinizi yasadıklarınızı yazmanızı istiyorum.

kızlar slm,

transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim

kızlar slm,

transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim

bade eger iğne kullanıyorsan adet olmaman lazım çünkü o iğneler engelliyor adeti.normal bu sikayetlerin herkesin sıklıkla yasadıgı sorunlar.dertt etme sakın oluruna bırak.ben son güne kadar cok nadir agrım oluyordu yani hiç bisey yoktu gögüs sismesi az kasık agrısı bunlarda normalmiş .ama dün negatifi aldım malesef.bazı arkadasların kanaması dahi oluyor ama bu gün pozitfi sonuc alan arkadasım var.Allahtan herseyin hayırılısı istemek en dogrusu hep onun için dua et hayırlısıysa olsun değilse olmasın de.benim de moralim bozuk ama yinede hayırlısı demekten baska care yok.İnsallah iii haberini alırız bade...

canım sana ne kadar üzülme desekte boş ama üzüntün uzun sürmesin hemen toparlan ve yeniden başla. dondurulmuşlar varsa zaten işin daha kolay hemen buna odaklan. inşallah en kısa zamanda olur.

kızlar slm,

bade herkesde farkli oluyor... hic sancisi olmayip hamile kalanda var, agrilari olup, hatta kanamasi olup hamile kalanda... sen takma kafana simdi bunu... bejanin da dedigi gibi igne kullandigin muddetce adet olmayacaksin ztn, rahat rahat yat dinlen cnm sen

bejan seni cok ii anliyorum ancak yeniden baslamak icin kendini toparlaman lazim... gecmisi dusunme artik daha fazla ne olur!!!

belizz bişey okudum sen birine iyi yerde yaptırt testini demişssin birinin negatifti sonucu ama sonra sonuç olumluymuy yanlıs mı okdum ayy ben simdi diyorum acaba bi dahamı yapsam ne dersin?

ELBETTE VAR.. BENDE VARIM...aynen 2 gün sonra adetim dedikleri gibi geldi.. onu tutan kalçadan yediğin iğne zaten... negatif görüşmesi sebebi ile alakalı.. neden tutmamış olabilir ve devamında ne yapman yolunda... Aydın bey sağolsun görüşme yapıp detay veriyor... o içinde hala pozitif aramak da normal.. şöyle örnek varayim çok abartılı olmazsa hani yakının ölürde hep çıkıp gelecekmiş gibi hiz oluşur ya öldüğünü kabullenemezsin.. bende öyle olmuştu hep içimde duruyor sanki o monitörde gördüğüm gibi... ya yanlışsa dedim testi hatta ama değildi tabi ısım da düşmüştü ölçtüm o sabah.. inanmak istemiyor işte insan bir türlü... zonra kendime küztüm kaderime küstüm bebeğime küstüm küstüm işte.. sezonu kapattım hatta... şimdi de açıyorum bak :) inşallah bu kalitesi çok düşük kalan dondurulmuşlarım bana ümit olacak beni tekrar barıltıracak.. aslında şu an bu işe kalkışmamın nedeni bende iyice büyüyen myom idi.. onu aldırayım hiç değilse kurtulayım şundan ona göre yol çizerim diye tekrar başladım ben ancak buraya doğru yol aldım Aydın beyin de tavsiyesi ile... bakalım bu kez neler yaşayacağım... her ne yaşarsak yaşayalım Allahın takdiri elbette.. inşallah annelik duygusunu bize de tattırır... eğer bu dondurulmuşlarda giderse ki gidebilir de o zaman daha garip olacağım bunu biliyorum sanki bana güvenceydi onlar.. benim parçalarım vardı hala bu dünyada sonrası sil baştan.. yine aynı beklentiler kontrollar ilaçlar azalan yumurtalar bunların stresi.. offf kaldırmak zor tabi üst üstüste.. ancak yılmamak da lazım zaman az .. ne yaparsak o kadar karımız var onu da yapmazsak yine bizim kaybımız.. en azından sonuna kadar uğraştık deriz değilmi...

canım ben de çok üzüldüm ama kendini çabuk toparlamaya çalış bu asla son değil tekrar deneyip mutlu sona ulaşırsın umarım...

canım sen dün görüştün dimi aydın bey le nasıl geçti görüşmen bu ay başladın yani dimi?

aaa bi de küstüm filan yazmışsın gerçekten sana kızıyorum bu konuda millet bebeğini kaybediyo da kendini hemen toparlayıp yeni denemelere başlıyo sen bi negatif sonuç için küsüyosun yani tamam üzülürsün tabi ki ama küsmek bence zaman kaybından başka bi şeye sebep olmuyo ve bu da büyük bi kayıp

Son düzenleme:
ben dün uykusuzluktanmıdır heyecandanmıdır nedir hemşire anlattı o kadar ama ilacı yanlışmı anladım bana bir yardımcı olun lütfen içinde 3 adet bulunan ZITROMAX antibiyotiği şu an içecekmiydim sonlara doğrumuydu sanki ilk tüp bebek transferimde sonlarda içtim ben bunu kafam karıştı... hemde estrofem olan ilaç günde 3 tok denildi eczacı da öyle yzmış ama takvimli üzeri yanlışmı alıyorum onu da.. bide bu ilaç grubu elevit dahil karında şişlik yaptımı sizde benim ilkinde de böyleydi şimdi yine böyle oldu çok şişiyorum nedense... jeli en son alıcam sanırım o doğru olmalı... coraspin 36 saatte bir... bu daha önce de böyletdi zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…