Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))
herkese slm p.tesi transferim oldu. 12 adet yumurtam döllendi. 7 tanesi 1. kalite 2 tanesi AA seviyesindeydi (eğer doğru anladıysam bu konuda çokta bilgim yok) 1 tanesi transfer edildi. geriye kalanları dondurduk. siz transferden sonra hep yattınızmı? ya benim bazen kalktığım hatta unutup eğildiğim zamanlar oldu. şimdide kendimi suçluyorum
selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin
Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))
Kızlar,
TEşekkür et butonu var.. Denemek için Belizzin bir önceki mesajında tıkladım:)
aaa hakkatteen katılmıyorumda eklenmiş ha haaaa
kızlar slm,
transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim
bade eger iğne kullanıyorsan adet olmaman lazım çünkü o iğneler engelliyor adeti.normal bu sikayetlerin herkesin sıklıkla yasadıgı sorunlar.dertt etme sakın oluruna bırak.ben son güne kadar cok nadir agrım oluyordu yani hiç bisey yoktu gögüs sismesi az kasık agrısı bunlarda normalmiş .ama dün negatifi aldım malesef.bazı arkadasların kanaması dahi oluyor ama bu gün pozitfi sonuc alan arkadasım var.Allahtan herseyin hayırılısı istemek en dogrusu hep onun için dua et hayırlısıysa olsun değilse olmasın de.benim de moralim bozuk ama yinede hayırlısı demekten baska care yok.İnsallah iii haberini alırız bade...
kızlar slm,
transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim
bade eger iğne kullanıyorsan adet olmaman lazım çünkü o iğneler engelliyor adeti.normal bu sikayetlerin herkesin sıklıkla yasadıgı sorunlar.dertt etme sakın oluruna bırak.ben son güne kadar cok nadir agrım oluyordu yani hiç bisey yoktu gögüs sismesi az kasık agrısı bunlarda normalmiş .ama dün negatifi aldım malesef.bazı arkadasların kanaması dahi oluyor ama bu gün pozitfi sonuc alan arkadasım var.Allahtan herseyin hayırılısı istemek en dogrusu hep onun için dua et hayırlısıysa olsun değilse olmasın de.benim de moralim bozuk ama yinede hayırlısı demekten baska care yok.İnsallah iii haberini alırız bade...
bade herkesde farkli oluyor... hic sancisi olmayip hamile kalanda var, agrilari olup, hatta kanamasi olup hamile kalanda... sen takma kafana simdi bunu... bejanin da dedigi gibi igne kullandigin muddetce adet olmayacaksin ztn, rahat rahat yat dinlen cnm sen
Kızlar dün negatif sonucumu asmde hemsireye götürdüm.iğneleri asprin bırak dedi.3-4 gün içinde adet olursun dedi.ben gibi olupta sonraki süreci nasıl yasadılar hemen adet oldular mı 2 denemeyi ne kadar sonra yapmak lazım.5 kasıma dr randevu aldık negatif görüsmesi diye.nedendir bilmiyorum ama içimde acaba sonradan pozitif cıkar mı diye düsünüyorum umut dünyası işte.gerçi ancak mucize olması lazım yatavsiyelerinizi yasadıklarınızı yazmanızı istiyorum.
canım ben de çok üzüldüm ama kendini çabuk toparlamaya çalış bu asla son değil tekrar deneyip mutlu sona ulaşırsın umarım...Kızlar dün negatif sonucumu asmde hemsireye götürdüm.iğneleri asprin bırak dedi.3-4 gün içinde adet olursun dedi.ben gibi olupta sonraki süreci nasıl yasadılar hemen adet oldular mı 2 denemeyi ne kadar sonra yapmak lazım.5 kasıma dr randevu aldık negatif görüsmesi diye.nedendir bilmiyorum ama içimde acaba sonradan pozitif cıkar mı diye düsünüyorum umut dünyası işte.gerçi ancak mucize olması lazım yatavsiyelerinizi yasadıklarınızı yazmanızı istiyorum.
ELBETTE VAR.. BENDE VARIM...aynen 2 gün sonra adetim dedikleri gibi geldi.. onu tutan kalçadan yediğin iğne zaten... negatif görüşmesi sebebi ile alakalı.. neden tutmamış olabilir ve devamında ne yapman yolunda... Aydın bey sağolsun görüşme yapıp detay veriyor... o içinde hala pozitif aramak da normal.. şöyle örnek varayim çok abartılı olmazsa hani yakının ölürde hep çıkıp gelecekmiş gibi hiz oluşur ya öldüğünü kabullenemezsin.. bende öyle olmuştu hep içimde duruyor sanki o monitörde gördüğüm gibi... ya yanlışsa dedim testi hatta ama değildi tabi ısım da düşmüştü ölçtüm o sabah.. inanmak istemiyor işte insan bir türlü... zonra kendime küztüm kaderime küstüm bebeğime küstüm küstüm işte.. sezonu kapattım hatta... şimdi de açıyorum bak :) inşallah bu kalitesi çok düşük kalan dondurulmuşlarım bana ümit olacak beni tekrar barıltıracak.. aslında şu an bu işe kalkışmamın nedeni bende iyice büyüyen myom idi.. onu aldırayım hiç değilse kurtulayım şundan ona göre yol çizerim diye tekrar başladım ben ancak buraya doğru yol aldım Aydın beyin de tavsiyesi ile... bakalım bu kez neler yaşayacağım... her ne yaşarsak yaşayalım Allahın takdiri elbette.. inşallah annelik duygusunu bize de tattırır... eğer bu dondurulmuşlarda giderse ki gidebilir de o zaman daha garip olacağım bunu biliyorum sanki bana güvenceydi onlar.. benim parçalarım vardı hala bu dünyada sonrası sil baştan.. yine aynı beklentiler kontrollar ilaçlar azalan yumurtalar bunların stresi.. offf kaldırmak zor tabi üst üstüste.. ancak yılmamak da lazım zaman az .. ne yaparsak o kadar karımız var onu da yapmazsak yine bizim kaybımız.. en azından sonuna kadar uğraştık deriz değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?