canım ben de çok üzüldüm ama kendini çabuk toparlamaya çalış bu asla son değil tekrar deneyip mutlu sona ulaşırsın umarım...
canım sen dün görüştün dimi aydın bey le nasıl geçti görüşmen bu ay başladın yani dimi?
aaa bi de küstüm filan yazmışsın gerçekten sana kızıyorum bu konuda millet bebeğini kaybediyo da kendini hemen toparlayıp yeni denemelere başlıyo sen bi negatif sonuç için küsüyosun yani tamam üzülürsün tabi ki ama küsmek bence zaman kaybından başka bi şeye sebep olmuyo ve bu da büyük bi kayıp
evet başladım ama 4 tane dondurulmuşun hepsi aynı anda çözündürülüyormuş ve tekrar dondurmak yokmuş... yani onlar da bitince sil baştan ee zaten rezervim düşük kalite düşüyor.. sanki sona yaklaşıyorum gibi meliss.. kızmayın bana ama gerilim senaryolarına başladım ben yine offf.... rahim biraz kalın bulundu 5 cm miş ama başlamaya engel değil diye ilaçlarımı aldım içmeye başladım yukarıda okursanız yanlış da içtim galiba... uçtum iyice he :))) şu kafamı bir toplayım en iyisi amaaannn... yok barıştım artık sezonu da açtım hemen değiştiriyorum yazımı da :))) amma velakin ilk verilen tazeler en kaliteliydi ya bu buzlular daha düşük kalite bide.. ya ne bileyim sanki şansım yine çok az gibi( keşke ikisi kalsaydı bari ileride yine denerdim... ne olur çoook dua edin bana evhamlar geldi yine :)))) Allahım yardım etsin hepimize...
Geshenk telaş yama yaaa offf bayılttın beni. sempatiksalakcinni
Zitromax içinde üç adet var şimdi içiyorsun her gün bir tane tok karnına.
Estrofem sabah 1 adet öğlen 1 adet akşam 1 adet.
Elevit sabah 1 adet
ikinci kontrol ne zaman ?
İkinci kontrole gittiğinde sana crinone jele ne zaman başlayacağını söyleyecekler.
merhabalar hazirandan beri girmiyorum..ama arada okuyorum sizleri ...benimde rezervlerde düşme başladı ..bendede bi telaş başladı
kızlar slm,
transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim
hamilelik belirtisi olabilir
harika.. maşallah çok çok iyi... hayırlısı olsun..
çok teşekkür ederim inş hayırlısı olur
1 kasımda.... bana çok kızıyorsunuz ya ben de artık bişi sormayacam size.. yahu çok uykusuzum kafamda elli tane şey var.. yanlış olmasın dedim.. öyle içiyorum zaten yanlışmı oldu acaba diye onaylattırdım.. sağol cevapladığın için...
ah canım ne güzel söylüyorsun ama benim ağrım ara ara değil sürekli diyebilirim. adet olmadan önce tam belli olmayan ama kendinde hissettiren rahatsız edici bel ve karın ağrısı vardı ya işte öyle
ben iyice negatif oldum sanırım olmıcak. transferden önce çok umutluydum ama transfer oldu benim umudum kayboldu neden bilmiyorum
Canım sana kızıyorum panik yapma diye. Sakin ol güzel güzel bebişlerinin seninle olacağı günleri düşün . Gereksiz strese girme stres en kötü şey biliyorsun
dökülüyoruz desene.. aynı andaydı seninle transferler.. ve negatifler değilmi.. yeni buraya girmeye başladım bende hastanaye de yeni gittim daha.. dön dolaş kürkçü dükkanındayız yani... nasılsın maya???[/QUOTE bende bayramdan sonra bi deneme yapıcam..ama kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum.. bi sabah kalkıyorum acayip moralle ertesi sabah kalkıyorum kararsızlık.. arada bi doktora daha gittik fikir almaya...aynı şeyler söyleniyor ...ama aydın beyde diğer doktorda amerikan hastanesi tedavilerimi pek beğenmedi yani orda boşuna zaman ve para harcamışş..
dökülüyoruz desene.. aynı andaydı seninle transferler.. ve negatifler değilmi.. yeni buraya girmeye başladım bende hastanaye de yeni gittim daha.. dön dolaş kürkçü dükkanındayız yani... nasılsın maya???[/QUOTE
bende bayramdan sonra bi deneme yapıcam..ama kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum.. bi sabah kalkıyorum acayip moralle ertesi sabah kalkıyorum kararsızlık.. arada bi doktora daha gittik fikir almaya...aynı şeyler söyleniyor ...ama aydın beyde diğer doktorda amerikan hastanesi tedavilerimi pek beğenmedi yani orda boşuna zaman ve para harcamışş..
canım sen A.S.M de yaptırmamışmıydın ilk transferini?
şu an donukların varmı ?
ay bendede yaş paniği başladı ...sağ yumurtalığım iyi çalışıyormuş 7 yumurta var ama sol tembel 3 tane...10 tane ..az ilaçla son tedavide 5i büyüdü ..2si iyiydi yani bende dondurulmuş maleseff...
pe bir benzettim senle beni.. yaş da aynı :)) bende de sağ taraf myomdan dolay baskıda olduğundan neredeyse hiç verim yok.. sol iyi ama çok az 4-5 kese görünüyor o da... anlayamadığım 16 yumurta toplandı oysa o zamanda düşük denilmişti Aydın bey beklediğimden çok dedi iyi dedi...yine de panik yapmamız doğal .. ancak ümidimizi kesmeyeceğiz sonuna kadar devam...
Merhaba Kızlarr;
Bakalım neler yazmışsınız.. Sayfalar çoğalmış
eyvah Ayşegül de oklava çıkartacak şimdi bana eyvahedigeldismile en iyisi ben buralardan kaçıyım
girmemeye çalışıyorum zaten... elimde değil işte endişeleniyorum yaş paniği var.. rezervler düşük denildikçe panik oldum.. neyse artık bunu ifade etmem.. hayırlısı ne ise öyle olsun... kafama takılanı da hataneyi arar sorarım.. sağolun hepiniz.. teşekkür ederim..
ay bendede yaş paniği başladı ...sağ yumurtalığım iyi çalışıyormuş 7 yumurta var ama sol tembel 3 tane...10 tane ..az ilaçla son tedavide 5i büyüdü ..2si iyiydi yani bende dondurulmuş maleseff...
eyvah Ayşegül de oklava çıkartacak şimdi bana eyvahedigeldismile en iyisi ben buralardan kaçıyım
Kaçma kaçmaaa.. Suçunu da biliyor ve kaçmak istiyorsun ya Geshenk ne diyeyim sana.. Sen negatif düşünmeye devam et , Vallahi hiç üşenmem atlar gelirim.. Kayınvalideciğine söylee o tadına doyamadığımız böreklerden hazırlasın, geliyor Ayşegül de..
Ay ne güzel Belizzle atışıp güldürüyordunuz bizi.. Belizzz neredesinnnn.. alsanaalsanasmile
Benim uzun çubuk krakerimm opuyorumnanaktan
İlaçlara başladığına çok sevindim. Hadi bakalım bu sefer herşey güzel olacak inşallah canım.. Aydın Bey göbüşüne bebiş konduracak :CüvCüv:
Bu arada ben yine kızacağım sana Geshenk..klava: klava: Bize endişelerini, merak ettiklerini, korkularını tabii ki yazacaksın, hepimiz can-ı gönülden cevap veririz sana. Bunun için buradayız. Ayrıca seni çok seviyoruz. Ama öte yandan arkadaşların olarak seni sakinleştirmek istiyoruz.. Sakin.. sakin.. sakin ol lütfen..
Senin şu an yapacağın birinci şey: ilaçlarını vaktinde almak..
İkincisi ise : sadece pozitif düşünmek.. Herşeye iyi tarafından bakmak.
Ne o öyle "artık ifade etmem, hastaneye sorarım" falan.. Gelmiyim yanına.. İzmit yarım saat, vallahi gelirimklava: Yeni tedaviye başlıyorsun, içinin mutlulukla dolu olması lazım.. Şimdi "bu da negatif olusayeniden aynı iğnelere başlayıp, yumurtlayabilirmiyim" diye niye düşünüyorsun anlamıyorum. Biz senin için heyecanlanıyoruz, yeniden deneyeceksin diye nasıl seviniyoruz, hamile kalmanı nasıl istiyoruz bilsen.. Ama sen? kendi kendine eziyet ediyorsun.
İlk tedaviye başladığıda gayet güzel yumurtlamıştın.. Embriyoların da oluştu, hem transfer edildi , hem de dondurulabildi.. Öyle üç beş ayda yumurta rezervleri bitmez şekerim.. Daha yaşın kaç başın kaç, 45 yaşında tüp bebek tedavisi gören var..
Bak ben yumurtlaya yumurtlaya sadece 8 tane yumurtlayabildim, sadece transfere yetecek kadar embriyom oluştu.. DONDURULMUŞUM bile yok. Napiiim şimdi? Tekrar başlayacağım. Şükrediyorum ki az da olsa yumurtlayabiliyorum, ayrıca hiç yumurtaları olmayıp bir yumurta yumurtlamak için neleri feda eden insanlar var biliyormusun? Sadece bunun tedavisini görüyorlar.
Eşin sağlıklı , sen sağlıklısın, durumuna dua et canım..
Ve sadece seni hastanede bekleyen yavrularını düşün..
Kaçma kaçmaaa.. Suçunu da biliyor ve kaçmak istiyorsun ya Geshenk ne diyeyim sana.. Sen negatif düşünmeye devam et , Vallahi hiç üşenmem atlar gelirim.. Kayınvalideciğine söylee o tadına doyamadığımız böreklerden hazırlasın, geliyor Ayşegül de..
Ay ne güzel Belizzle atışıp güldürüyordunuz bizi.. Belizzz neredesinnnn.. alsanaalsanasmile
hımm bilmezmiyim mafoldumben yedim oklavayı genede kaçsam nolcakki sırnaşık şey
sen gel ne demek hemen hazırlarlar ikisi de... böreği yiyince dövmezsin hem beni dayaktan da yırtarım böylece :))
Belizz hadi gel atışalım istek var bak alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?