:kedi: :1hug:
hımm bilmezmiyim mafoldumben yedim oklavayı genede kaçsam nolcakki sırnaşık şey
sen gel ne demek hemen hazırlarlar ikisi de... böreği yiyince dövmezsin hem beni dayaktan da yırtarım böylece :))
Belizz hadi gel atışalım istek var bak alsanaalsanasmile
Hahh şöyleee... Eski Geshenk ol bakimmmm.. Değiş toton sırnaşık şeysırnaşık şey
Bir daha da "tamam artık yazmam, hastaneye sorarım" falan gibi şeyler yazma e mi tatlım.. Çünkü cidden üzülüyoruz.
Bir daha ki İzmit'e gidişimizde seni arayacağım şimdiden haberin olsun..
kızlar slm,
transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim
1 kasımda.... bana çok kızıyorsunuz ya ben de artık bişi sormayacam size.. yahu çok uykusuzum kafamda elli tane şey var.. yanlış olmasın dedim.. öyle içiyorum zaten yanlışmı oldu acaba diye onaylattırdım.. sağol cevapladığın için...
evet başladım ama 4 tane dondurulmuşun hepsi aynı anda çözündürülüyormuş ve tekrar dondurmak yokmuş... yani onlar da bitince sil baştan ee zaten rezervim düşük kalite düşüyor.. sanki sona yaklaşıyorum gibi meliss.. kızmayın bana ama gerilim senaryolarına başladım ben yine offf.... rahim biraz kalın bulundu 5 cm miş ama başlamaya engel değil diye ilaçlarımı aldım içmeye başladım yukarıda okursanız yanlış da içtim galiba... uçtum iyice he :))) şu kafamı bir toplayım en iyisi amaaannn... yok barıştım artık sezonu da açtım hemen değiştiriyorum yazımı da :))) amma velakin ilk verilen tazeler en kaliteliydi ya bu buzlular daha düşük kalite bide.. ya ne bileyim sanki şansım yine çok az gibi( keşke ikisi kalsaydı bari ileride yine denerdim... ne olur çoook dua edin bana evhamlar geldi yine :)))) Allahım yardım etsin hepimize...
1 kasımda.... bana çok kızıyorsunuz ya ben de artık bişi sormayacam size.. yahu çok uykusuzum kafamda elli tane şey var.. yanlış olmasın dedim.. öyle içiyorum zaten yanlışmı oldu acaba diye onaylattırdım.. sağol cevapladığın için...
ay bendede yaş paniği başladı ...sağ yumurtalığım iyi çalışıyormuş 7 yumurta var ama sol tembel 3 tane...10 tane ..az ilaçla son tedavide 5i büyüdü ..2si iyiydi yani bende dondurulmuş maleseff...
Badeciğim;
Transfer sonrasında her birimiz farklı şeyler yaşadık..
Bak yaaa... Kızcağız sana güzel güzel yazmış, yanlış içmeyesin diye, Allagıımmm nasıl cevap yazmışsın deli kız seni.. Sanki soru sorma diyen var karşısında..
Kafandaki elli tilkiyi bana gönder senn.. onlardan tilki kürkü yaptırayım.. sırnaşık şeysırnaşık şey
Geshenkciğim;
Aklımdayken sorayım, sen bir ara hıyat otu mu tohumu mu birşeyden bahsediyordun.. Nası bişii anlatsana bana.. Malum sıfırdan başlayacağız biz(((
ordan banada kurk cikar herhalde di mi:):):):)
sen bana onerdin ya... hayat tohumu die hani, sert oluomus dovecekmissin die anlattin.. o o iste... yumurtanin gelismesine falan faydasi varmis... bence bana dedigin kuru sen de yapabilirsin, ben baktim hepsi faydali seyler...
Badeciğim;
Transfer sonrasında her birimiz farklı şeyler yaşadık..
Test sonucu pozitif olan arkadaşlar olarak hiçbirimizinki diğerine benzemiyor.. Potizif sonuç alanlar arasıda kimimizin kasık ağrısı oldu, ama benim olmadı, kimimiz adet belirtileri hissettik, benim olmadı.. kimimizin kasığına kramplar girdi benim olmadı... kimimizin lekesi oldu, benim olmadı.. kimimizin de kanaması oldu.. benim olmadı.. bunlara şişkinlik, devamlı tuvalete gitme hissi de ekleyebiliriz..
Yani şekerciğim bunları yaşayabilirsin deeee, yaşamayabilirsin de..
Sen sadece bebişini düşünn :)))))
Bak yaaa... Kızcağız sana güzel güzel yazmış, yanlış içmeyesin diye, Allagıımmm nasıl cevap yazmışsın deli kız seni.. Sanki soru sorma diyen var karşısında..
Kafandaki elli tilkiyi bana gönder senn.. onlardan tilki kürkü yaptırayım.. sırnaşık şeysırnaşık şey
Geshenkciğim;
Aklımdayken sorayım, sen bir ara hıyat otu mu tohumu mu birşeyden bahsediyordun.. Nası bişii anlatsana bana.. Malum sıfırdan başlayacağız biz(((
ordan banada kurk cikar herhalde di mi:):):):)
Çıkar çıkarr
Belizzcikk;
Sana söylediğim birden fazla ottan oluşan bir çay idi.. Miyom ve kistler için..
Geshenke sorduğum yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için sadece hıyattan yapılan bir kür.. Yani hıyat otunun bir sürü faydası var.. sempatiksalakcinni
tamam kızma artık... sustum :1closedeyes: kürkleri yaptır Beliz e yolla sen.. ben hiç sevmem çünkü.. -tatlicadiarzu-
hayıt tohumu var evet.. tüm hormonları düzenlediği yazıyor her tarafta deneyenlerin büyük kısmı da hemfikir bu konuda.. ben 2-3 kez içtim ilaçlara başlayınca o sırada bıraktım tabiki.. yapılışı şöyle ; bir çorba kaşığı kadar hayıt tohumu biraz ezilerek (havanda dövebilirsin ) kaynar su ile bir kupada demlendiriliyor üzerini kapatırsan daha iyi olur.. 10 dk sonra içebilirsin bitki çayı için demlik kupalara iyi oluyor... myom için de civanperçemi en çok tavsiye edilenler arasında.. bide aslanpençesi dönüşümlü yapılıyormuş aslında.. seninde vardı ama belki kürtajla alınmıştır bilmiyorum kaçırmış olabilirim o kısmı...
al hepsi senin olsun ben sevmem zaten.. huysuz insanım kürke de karşıyım lülülülülülü
demek ilk geldiğinde negatif yazımı okuyup bana uyuz oldun.. tanışmamız tek taraflıyken bile enteresanmış... senin pozitifliklerini okuruz inşallah Belizcim.. güzel şeyler öğrenirim böylece sayende inşallah... a.s
Geshenkciğim;
Teşekkür ederim canım.. Hiç kullanmadım ama senden ve okuduğum bir kaç topikten duymuştum.
Doğumdan sonra kürtaj yapmışlar tabii ki, ama miyomla ilgili herhagi bir bilgim yok. Ayrıca yapılan kürtejla miyom da alınabilir mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü şeyler yaşadım ve çok üzgündük, hiç aklıma bile gelmedi miyoma birşey yapıp yapmadıkları..
Kontrole gittiğimde göreceğiz ak koyun kara koyun belli olacak. :1no2:
ole de ben hepsini tek tek inceledim, bi suru faydasi olan seyler ben ztn icine bir cay kasigi hıyat tohumu koyuyorum... sen de incele bak o dediklerini, bisi olmasa bile icilir aslinda... ha karistirmayayim dersen hiyat tohumu al, ben blendardan gecirdim, cok ezilmedi ama ust kabugu falan soyuldu... bu arada bana funda yapragi ve isirgan demistin, zayiflamak icin kullaniliomus onlar, onlari da karistir istersen
iste karabasotu, kirkilitot da var bende... bu dediklerinden birinin adi benim bu yazdigimla ayni sanirim.. evdeki posetinde yaziodu, sen diyince tanidik geldi...
hem ben sana uyuz olmadim, kizdim.. uyuz oldum mu yazmisim, yanlis olmus, yazmamaliydim!!!! ama sende bu kdr negatif olmamalisin... hepimizin aklindan kotu seyler gecio, pollyannacilik yapmayalim ama bi sekilde kendimizle olumlu dusunmek konusunda konusuyoruz. ben bu klube girmeden once cok kotu hissediyordum, aglayacagim ama gozumden yas gelmiyordu, enteresan bir psikolojiydi, bu klupte cok uzuldugum zmnlar oldu, girmeseydim keske hic duymazdim dedigim olaylari yasadik ama ne olursa olsun bu klup bir umut klubu... neler neler yasamis arkadaslarimiz gelecege nsl umutla bakarken bizim negatif dusunmeye hakkimiz yok... ne demek istedigimi anladin mi? seninde icinde yeni bir umut buyuyecek insallah, baska seye takma diyoruz:):):) ikimizde birbirimizden hatta hepimiz birbirimizden guzel seyler ogrenecegiz insallah:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Belizciğim;
Şu an gingko biloba, elevit ve kan için değerlerim için ilaç içiyorum. Ayrıca taze sıkılmış meyva suları tüketiyorum. Çok karıştırmak da istemiyorum. Eşime de keçiboynuzu yapıyorum.. Çok yoruyor bunları yapmak beni senağlama
Kasım ayına bi girelim daha iyi olacağım ve o zaman yapabilirim sanırım.
Ne güzel şeyler yazmıssın Geshenk'e... Hepimiz güzel günlerinizi göreceğiz inşallah canlarım benim.
ya bu ot işine ben bir türlü giremedim, yapayım yapayım dedim, geçen gün de kardeşim soğan kürü yollamış myomlar için, öylece duruyor, çoook tembelim çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?