Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar slm,

transfer gününüde sayarsak 4. günüm. belim ve karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. böyle şeyler olurmu yoksa anormal bişeymi var. yada ben adet olacak olabilirmiyim

Badeciğim;
Transfer sonrasında her birimiz farklı şeyler yaşadık..
Test sonucu pozitif olan arkadaşlar olarak hiçbirimizinki diğerine benzemiyor.. Potizif sonuç alanlar arasıda kimimizin kasık ağrısı oldu, ama benim olmadı, kimimiz adet belirtileri hissettik, benim olmadı.. kimimizin kasığına kramplar girdi benim olmadı... kimimizin lekesi oldu, benim olmadı.. kimimizin de kanaması oldu.. benim olmadı.. bunlara şişkinlik, devamlı tuvalete gitme hissi de ekleyebiliriz..

Yani şekerciğim bunları yaşayabilirsin deeee, yaşamayabilirsin de..
Sen sadece bebişini düşünn :)))))

Bak yaaa... Kızcağız sana güzel güzel yazmış, yanlış içmeyesin diye, Allagıımmm nasıl cevap yazmışsın deli kız seni.. Sanki soru sorma diyen var karşısında..
Kafandaki elli tilkiyi bana gönder senn.. onlardan tilki kürkü yaptırayım.. sırnaşık şeysırnaşık şey

evt gercekten allah yardim etsin bize:):):) e seni cekmek kolay olmayacak
sen evde oturup, kurup kurup duruosun herhalde.. daha siteye tam girmemisken, senin negatif sonuc uzerine verdigin tepkiyi okudugumda cok kizmistim ama o zmn bisi yazmamistim, simdi sen negatif olacak ztn die basliyorsun tedaviye. bole olmaz ki.. hem negatif olursada olur, ne yapalim yani, bir daha denersin. aydin bey sana artik hic umut yok diyene kdr denemeye dvm... tip ne kdr ilerledi, yillar once bizim durumumuzdaki kisiler kaderine razi gelip, oturuyorlardi, bize baksana simdi, ne kdr sansliyiz... nie olumlu yonleri diilde hep olumsuzluklari dusunuyorsun.. bana bak anacim sen bole hamile kalir ve bu sekilde huysuzluk edersen senin bebis de cok huysuz bisi olur, snr ben ne yapicam yardim edin die dusersin yine elimizePPP
aysegul de demis, guzel dusuncelere yer ac artik. cok guzel gunler seni bekliyor, buna odaklan olur mu? ilaclarinin nsl alinacagi bilgisini de almissin, bi yere yaz, saatlerini cep telefonuna alarm olarak kur ve rahatina bak canim

e sen bi daha bize bisi sormazsan 5 kalp nsl olacaksin

ay bendede yaş paniği başladı ...sağ yumurtalığım iyi çalışıyormuş 7 yumurta var ama sol tembel 3 tane...10 tane ..az ilaçla son tedavide 5i büyüdü ..2si iyiydi yani bende dondurulmuş maleseff...

kizlar stres yok... bir yumurta bile yeter bize:):):)

Geshenkciğim;
Aklımdayken sorayım, sen bir ara hıyat otu mu tohumu mu birşeyden bahsediyordun.. Nası bişii anlatsana bana.. Malum sıfırdan başlayacağız biz (((

ordan banada kurk cikar herhalde di mi:):):):)

Geshenkciğim;
Aklımdayken sorayım, sen bir ara hıyat otu mu tohumu mu birşeyden bahsediyordun.. Nası bişii anlatsana bana.. Malum sıfırdan başlayacağız biz (((

sen bana onerdin ya... hayat tohumu die hani, sert oluomus dovecekmissin die anlattin.. o o iste... yumurtanin gelismesine falan faydasi varmis... bence bana dedigin kuru sen de yapabilirsin, ben baktim hepsi faydali seyler...

Çıkar çıkarr

sen bana onerdin ya... hayat tohumu die hani, sert oluomus dovecekmissin die anlattin.. o o iste... yumurtanin gelismesine falan faydasi varmis... bence bana dedigin kuru sen de yapabilirsin, ben baktim hepsi faydali seyler...

Belizzcikk;
Sana söylediğim birden fazla ottan oluşan bir çay idi.. Miyom ve kistler için..
Geshenke sorduğum yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için sadece hıyattan yapılan bir kür.. Yani hıyat otunun bir sürü faydası var.. sempatiksalakcinni

tamam kızma artık... sustum :1closedeyes: kürkleri yaptır Beliz e yolla sen.. ben hiç sevmem çünkü.. -tatlicadiarzu-

Geshenkciğim;

hayıt tohumu var evet.. tüm hormonları düzenlediği yazıyor her tarafta deneyenlerin büyük kısmı da hemfikir bu konuda.. ben 2-3 kez içtim ilaçlara başlayınca o sırada bıraktım tabiki.. yapılışı şöyle ; bir çorba kaşığı kadar hayıt tohumu biraz ezilerek (havanda dövebilirsin ) kaynar su ile bir kupada demlendiriliyor üzerini kapatırsan daha iyi olur.. 10 dk sonra içebilirsin bitki çayı için demlik kupalara iyi oluyor... myom için de civanperçemi en çok tavsiye edilenler arasında.. bide aslanpençesi dönüşümlü yapılıyormuş aslında.. seninde vardı ama belki kürtajla alınmıştır bilmiyorum kaçırmış olabilirim o kısmı...

al hepsi senin olsun ben sevmem zaten.. huysuz insanım kürke de karşıyım lülülülülülü

demek ilk geldiğinde negatif yazımı okuyup bana uyuz oldun.. tanışmamız tek taraflıyken bile enteresanmış... senin pozitifliklerini okuruz inşallah Belizcim.. güzel şeyler öğrenirim böylece sayende inşallah... a.s

ole de ben hepsini tek tek inceledim, bi suru faydasi olan seyler ben ztn icine bir cay kasigi hıyat tohumu koyuyorum... sen de incele bak o dediklerini, bisi olmasa bile icilir aslinda... ha karistirmayayim dersen hiyat tohumu al, ben blendardan gecirdim, cok ezilmedi ama ust kabugu falan soyuldu... bu arada bana funda yapragi ve isirgan demistin, zayiflamak icin kullaniliomus onlar, onlari da karistir istersen

iste karabasotu, kirkilitot da var bende... bu dediklerinden birinin adi benim bu yazdigimla ayni sanirim.. evdeki posetinde yaziodu, sen diyince tanidik geldi...

hem ben sana uyuz olmadim, kizdim.. uyuz oldum mu yazmisim, yanlis olmus, yazmamaliydim!!!! ama sende bu kdr negatif olmamalisin... hepimizin aklindan kotu seyler gecio, pollyannacilik yapmayalim ama bi sekilde kendimizle olumlu dusunmek konusunda konusuyoruz. ben bu klube girmeden once cok kotu hissediyordum, aglayacagim ama gozumden yas gelmiyordu, enteresan bir psikolojiydi, bu klupte cok uzuldugum zmnlar oldu, girmeseydim keske hic duymazdim dedigim olaylari yasadik ama ne olursa olsun bu klup bir umut klubu... neler neler yasamis arkadaslarimiz gelecege nsl umutla bakarken bizim negatif dusunmeye hakkimiz yok... ne demek istedigimi anladin mi? seninde icinde yeni bir umut buyuyecek insallah, baska seye takma diyoruz:):):) ikimizde birbirimizden hatta hepimiz birbirimizden guzel seyler ogrenecegiz insallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Geshenkciğim;
Teşekkür ederim canım.. Hiç kullanmadım ama senden ve okuduğum bir kaç topikten duymuştum.
Doğumdan sonra kürtaj yapmışlar tabii ki, ama miyomla ilgili herhagi bir bilgim yok. Ayrıca yapılan kürtejla miyom da alınabilir mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü şeyler yaşadım ve çok üzgündük, hiç aklıma bile gelmedi miyoma birşey yapıp yapmadıkları..
Kontrole gittiğimde göreceğiz ak koyun kara koyun belli olacak. :1no2:

belki almışlardır o zaman.. sen öğren en iyisi bunu... yumurta gelişimi için polen de yiyebilirsin canım faydası oluyor... bütün yaşadıklarını geride bırakacak tatlı miniklerin inşallah hemen kendiliğinden yola çıkar.. istersen doğal yol için ovülasyon testleriyle takip de yap.. sonuçta sen hiç denemedin doğal yoldan hemen heyecan yaptın ben gibi o sırada çok istediğin için direk tüple başladın... haklı olarak.. hepimiz ne çok istiyoruz bunu Allah biliyor... Rabbim gönlüne göre versin...

Belizciğim;
Şu an gingko biloba, elevit ve kan için değerlerim için ilaç içiyorum. Ayrıca taze sıkılmış meyva suları tüketiyorum. Çok karıştırmak da istemiyorum. Eşime de keçiboynuzu yapıyorum.. Çok yoruyor bunları yapmak beni senağlama
Kasım ayına bi girelim daha iyi olacağım ve o zaman yapabilirim sanırım.

Ne güzel şeyler yazmıssın Geshenk'e... Hepimiz güzel günlerinizi göreceğiz inşallah canlarım benim.

Amin canım, Allah hepimize nasip edecek..
Vanilya yazmıştı, poleni, testleri, preseed falan.. Onları çalışmaya başladığımız zaman kullanacağız.. Bilmiyorum işte, ben de sorup öğreniyorum böyle..

merhaba kızlar mayacım sende tekrar hoşgeldin.kızlar nedensiz bir takım olumsuz konuşmalar geçiyor yapmayın nolur herşey güzel olucaaak tedaviye başalayanlar umutla heyecanla başlasın sonuç bekleyenler kendini harab etmesin nolur olumlu olun olucağına inanın.

teskur ederim

ay bende simdi 3 gundur yemekten snr sofrayi toplarken hemen suyu kaynatip cayimi hazirliyorum, caydanligin ust demleme yerinde yapiyorum, onunla beraber oturma odasina geciyorum(oturursam kalkmam zor benim, usenirim die:))) bakalim kac gun dvm edicem:):):) hergun sogan kaynat bilmem ne yapmayacagim icin ona hic baslamadim bile ama bunu yapayim diyorum, bu kolay sende dedigin gibi zmn gecsin deneyecegin zmn basla ama yumurtan gelisirken basla bu hiyata, faydasi olsun

kızlar ben siteye girmeyeli yenilikler olmuş buralarda, katılıyorum katılmıyorum, en iyisi mi yarışma yapalım en çok katılınan yoruma hediye verelim eheheheh

ya bu ot işine ben bir türlü giremedim, yapayım yapayım dedim, geçen gün de kardeşim soğan kürü yollamış myomlar için, öylece duruyor, çoook tembelim çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…