kızlar ben siteye girmeyeli yenilikler olmuş buralarda, katılıyorum katılmıyorum, en iyisi mi yarışma yapalım en çok katılınan yoruma hediye verelim eheheheh
mrb arkadaşım benimde transferimin 8.günü çarşamba günü test günüm hayırlısı olun inşallah sen nerede yaptırdın
merhaba arkadaslar bende uzun zamandır sıtedekılerı okuyorum ama ılk kez yazıyorum
benımde transferımın 8.gunu vakıtte gecmıyor 10.gunu bellı olacak hersey hıcbır belırtımde yok umudumda fazla kalmadı aslında tutmus olsaydı herhalde azda olsa belırtısı olurdu dıye dusunuyorum sadece bıraz yuruyunce belım agrıyor ılk denemem bakalım hayırlısı
tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyordu yada tutmayanlarda bır belırtı oluyor muydu?benı aydınlatırsanız cok sevınıırm
selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin
ben dün uykusuzluktanmıdır heyecandanmıdır nedir hemşire anlattı o kadar ama ilacı yanlışmı anladım bana bir yardımcı olun lütfen içinde 3 adet bulunan ZITROMAX antibiyotiği şu an içecekmiydim sonlara doğrumuydu sanki ilk tüp bebek transferimde sonlarda içtim ben bunu kafam karıştı... hemde estrofem olan ilaç günde 3 tok denildi eczacı da öyle yzmış ama takvimli üzeri yanlışmı alıyorum onu da.. bide bu ilaç grubu elevit dahil karında şişlik yaptımı sizde benim ilkinde de böyleydi şimdi yine böyle oldu çok şişiyorum nedense... jeli en son alıcam sanırım o doğru olmalı... coraspin 36 saatte bir... bu daha önce de böyletdi zaten...
Merhaba Kızlar;
Gecenin bu vakti kimseler kalmamış :))) Ama benim yazacaklarım var..
Bugün öğlen vakti aniden bir ıslaklık hissetim ve banyoya (10 adımlık yer) zor yetiştim. Şıp şıp şıp çok yoğun bir kanama... Beklediğim regli kanaması.. 37 gün oldu doğum yapalı.. ya da başka bir deyişle 5 hafta 2 gün... Hiç bir ağrı sancı yok.. Ancak neredeyse oluk oluk...
Tabii ki çok sevindim regli olduğuma.. Bitince Aydın Beye gideceğiz ya zemuszemus
Eşime de haber verdim ama o kanamanın çok olması konusunda endişelendi ve hastaneyi aramamı istedi.. Cici hemşiremiz Demet Hanımla konuştum.. Beklediğimiz regli kanaması olduğunu teyid etti.. Ancak kanamanın çok olması konusunu Dr. Ebru Hanıma sorması gerektiğini söyledi ve sorup çabucak tekrar bana geri döndü. 14.00 civarı aramıştım, Ebru Hanım: uzun zamandır regli olmadığım için yoğun olmasının normal olduğunu ancak akşama kadar 5-6 ped kadar olursa mutlaka hastaneye gitmemi söylemiş.. Neyse ki akşama kadar 3 ped gitti, dördüncü hala duruyor ve çok hafifledi..
Eşim de ofisten gelince kutlayalım dedi ve beni yemeğe götürdü.. Tatlı kocisim benim..
Özellikle Misafirim.. Takip ettiğin için sana bilgi vereyim dedim.. Senin kaçıncı gün olmuştu reglin canım?
Bu durumda reglimin ne kadar süreceğini de bilmiyorum. Normali 4 gündür.. Yarın Sevil Hanımı arayıp Aydın Bey'in ABDden ne zaman döneceğini öğrenip, ona göre randevu almayı planlıyorum..
Lay lay lommm...
a.s.
kızlar ben siteye girmeyeli yenilikler olmuş buralarda, katılıyorum katılmıyorum, en iyisi mi yarışma yapalım en çok katılınan yoruma hediye verelim eheheheh
ya bu ot işine ben bir türlü giremedim, yapayım yapayım dedim, geçen gün de kardeşim soğan kürü yollamış myomlar için, öylece duruyor, çoook tembelim çoook
beliz ha gayret 1.kalbi almışsın bile, azı gitti çoğu kaldı , hadi bakalım sırnaşık şey
ilaçlara başladığına çok sevindim.inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olacak.güzel olumlu düşünelim,güzel olumlu sonuçlar alalım.dualarımız seninle.karın şişliği bendede oldu hamile kalmadan sanki hamileymişim gibi karın önde gidiyordu.
sogan daha iiimis galiba ama tadi kotuymus, benim yaptigimin tadi ii, sekersiz iciyorum hemde.. ama dun hayit tohumu mu ne var ondan fazla koymusum galiba onun tadi kotu biraz, bozdu cayin tadini ( bu arada ben bunu hep karistiriyorum, hayit mi hiyat mi??? dun bi paket daha aliim die aktara gittim, ters solemisim, cocuk duzeltti beni snr dedim kendi kendime ole olur mu, ne sacma kelime kulagada kotu gelio hala sen soluosun die ama bak yine emin diilim hangisiydi die(())))
cnm ben ilk kalbi alali cok oluo... 4 kalp pesindeyim ben, hedefim buyuk
hayıt tohumu diye satılıyor.. her yerde de adı hayıt diye geçiyor.. hatta çayını içemeyenler için ilacını bile yapmışlar...
bu arada geshenk kimseyi siktigin yok, moral de bozmuyorsun. biz senin canin sikkin moralin bozuk die endise ediyoruz, kendini uzme die yorumlar yapiyoruz sana... sen yine ne sikintin, derdin, sorun olursa paylas bizimle... bizim acimizdan bir problem yok, diger arkadaslariminda bana katilacagina inaniyorum, bak simdi kac kisi begenecek benim bu msjimi
hamiş: evt biraz paniksin ya da ole gozukuosun bu dogruama mesela bende sabirsizimdir, herkesin var bi huyu
selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin
Kızlar dün negatif sonucumu asmde hemsireye götürdüm.iğneleri asprin bırak dedi.3-4 gün içinde adet olursun dedi.ben gibi olupta sonraki süreci nasıl yasadılar hemen adet oldular mı 2 denemeyi ne kadar sonra yapmak lazım.5 kasıma dr randevu aldık negatif görüsmesi diye.nedendir bilmiyorum ama içimde acaba sonradan pozitif cıkar mı diye düsünüyorum umut dünyası işte.gerçi ancak mucize olması lazım yatavsiyelerinizi yasadıklarınızı yazmanızı istiyorum.
Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))
inşallah en kısa sürede çalışmalara başlarsınız.güzel sonuçlarını duyarız.ben senden çok ümitliyim.bebek yapmak isteyenlere doktorlar kişiye göre saat öneriyorlar.herkesin yumurtalarının iyi çalıştığı bir saat varmış.aydın beye bunuda bir sor istersen.
bitki kürlerinden bahsedince hep geçmiş aklıma geliyor.hergün bir arkadaş başka kürle geliyordu.bende hemen akşama deniyordum .hatta birgün eşim artık sinirlendi en sonunda bizi zehirliyeceksin demişti.ama beni kırmamak için genede deniyordu garibim.
begendim begenmedim olmus simdi de
bir gün deselerdi bir arkadaşın regl olacak sen de çok sevineceksin gülerdim valla . Biz de bir garip olmaya başladık vallahi. Valla okuyunca gözlerim ışıl ışıl oldu. Ama ben de tık yok . Gözlerim yollarda kaldı. Bir gariplik var ama uzun süredir ilaç kullandık kürtaj falan o yüzden herhalde diye önemsememeye çalışıyorum. Şİmdi hesapladım tam 7 hafta olmuş hadi hayırlısı. Aydın Hoca Allah'tan uzun süre ABD de kalmıyo da , inşallah en kısa zamanda teadviye başlanır da güzel haberleri okurum. Amin Amin Amin
ya benim 4. günüm hç bişey hissetmiyorum olmadı galiba aklıma geldikçe üzülüyorum. negatif çıkınca ne yapıcam diye planlar yapıyorum. bide ben çok hareket ettim sanırım ne biliyim bana öyle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?