Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar ben siteye girmeyeli yenilikler olmuş buralarda, katılıyorum katılmıyorum, en iyisi mi yarışma yapalım en çok katılınan yoruma hediye verelim eheheheh

Sen bir daha girene kadaaaarr beğendim beğenmedi yapmışlar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Merhaba Kızlar;
Gecenin bu vakti kimseler kalmamış :))) Ama benim yazacaklarım var..
Bugün öğlen vakti aniden bir ıslaklık hissetim ve banyoya (10 adımlık yer) zor yetiştim. Şıp şıp şıp çok yoğun bir kanama... Beklediğim regli kanaması.. 37 gün oldu doğum yapalı.. ya da başka bir deyişle 5 hafta 2 gün... Hiç bir ağrı sancı yok.. Ancak neredeyse oluk oluk...
Tabii ki çok sevindim regli olduğuma.. Bitince Aydın Beye gideceğiz ya zemuszemus
Eşime de haber verdim ama o kanamanın çok olması konusunda endişelendi ve hastaneyi aramamı istedi.. Cici hemşiremiz Demet Hanımla konuştum.. Beklediğimiz regli kanaması olduğunu teyid etti.. Ancak kanamanın çok olması konusunu Dr. Ebru Hanıma sorması gerektiğini söyledi ve sorup çabucak tekrar bana geri döndü. 14.00 civarı aramıştım, Ebru Hanım: uzun zamandır regli olmadığım için yoğun olmasının normal olduğunu ancak akşama kadar 5-6 ped kadar olursa mutlaka hastaneye gitmemi söylemiş.. Neyse ki akşama kadar 3 ped gitti, dördüncü hala duruyor ve çok hafifledi..
Eşim de ofisten gelince kutlayalım dedi ve beni yemeğe götürdü.. Tatlı kocisim benim..
Özellikle Misafirim.. Takip ettiğin için sana bilgi vereyim dedim.. Senin kaçıncı gün olmuştu reglin canım?
Bu durumda reglimin ne kadar süreceğini de bilmiyorum. Normali 4 gündür.. Yarın Sevil Hanımı arayıp Aydın Bey'in ABDden ne zaman döneceğini öğrenip, ona göre randevu almayı planlıyorum..
Lay lay lommm...
a.s.

mrb arkadaşım benimde transferimin 8.günü çarşamba günü test günüm hayırlısı olun inşallah sen nerede yaptırdın

Arkadaşlar ;
Cdursun arkadaşımızın dün test günüydü.. Dün hepimiz merak etmiştik. Ancak bize sonucunu yazmadı.. Ben geçmişi okurken Cdursun'un tüm mesajlarını okudum ve başka bir topiğe dün girip bir mesaj yazdığını gördüm. Malesef sonucu negatifmiş.. Merak ettiğiniz için sizinle paylaşmak istedim.

Sevgili Cdursun ; Sözün bittiği yer.. Herşeyde hayır vardır demekten başka söyleyecek söz bulamıyorum. Canınız sağolsun... Çok üzgün olmalısın ve kendini kötü hissediyorsundur. Kendini bir an evvel toparlamaya çalış. Yeni bebek denemelerin için güçlü olmalısın.. Üzüntü paylaştıkça küçülür.. Kendini iyi hissettiğinde tekrar aramıza katılmanı isteriz.
Bak ben 38 gün evvel erken doğum yaptım ve melek kızımla güzel oğlumu kaybettim.. 4-5 hafta daha içimde tutabilseydim küvezde yaşayabileceklerdi.. Dünya başıma yıkıldı. Gözümde yaş kalmadı.. Her şer'den hayır çıkar diye düşünerek hem eşim hem kendi ruh sağlığım için bir an evvel toparlanmam gerekiyordu. Beni ayakta tutan ise anne olma isteğim ve biricik eşim idi. Şimdi yeni bebek çalışmaları için gün sayıyorum.. Yüreğimdeki yangın sürüyor.. Yavrularım da hiç aklımdan çıkmıyor. Ama hayat devam ediyor.. İçim umut dolu..
Sende umudunu kaybetme ve bir an evvel toparlan e mi canım. :teselli:

Sevgili Zehra Önder;
Seni de merak ediyoruz... Herşey yolunda mı ?

Kendi kendime yazıp duruyorumm kaydirigubbakcemile3
Yatiim bariiii..
Hepiniz güzel rüyalar görün e mii olumunekankayizsmile

selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

herkese günaydın arkadaşlar;
sonuca çok üzüldüm.iyi haberlerini almayı çok isterdik ama herşeyde bir hayır vardır.ümidini yitirme .inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.sonuna kadar denemeye devam.

Son düzenleme:

ilaçlara başladığına çok sevindim.inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olacak.güzel olumlu düşünelim,güzel olumlu sonuçlar alalım.dualarımız seninle.karın şişliği bendede oldu hamile kalmadan sanki hamileymişim gibi karın önde gidiyordu.

inşallah en kısa sürede çalışmalara başlarsınız.güzel sonuçlarını duyarız.ben senden çok ümitliyim.bebek yapmak isteyenlere doktorlar kişiye göre saat öneriyorlar.herkesin yumurtalarının iyi çalıştığı bir saat varmış.aydın beye bunuda bir sor istersen.
bitki kürlerinden bahsedince hep geçmiş aklıma geliyor.hergün bir arkadaş başka kürle geliyordu.bende hemen akşama deniyordum .hatta birgün eşim artık sinirlendi en sonunda bizi zehirliyeceksin demişti.ama beni kırmamak için genede deniyordu garibim.

ya bu ot işine ben bir türlü giremedim, yapayım yapayım dedim, geçen gün de kardeşim soğan kürü yollamış myomlar için, öylece duruyor, çoook tembelim çoook

sogan daha iiimis galiba ama tadi kotuymus, benim yaptigimin tadi ii, sekersiz iciyorum hemde.. ama dun hayit tohumu mu ne var ondan fazla koymusum galiba onun tadi kotu biraz, bozdu cayin tadini ( bu arada ben bunu hep karistiriyorum, hayit mi hiyat mi??? dun bi paket daha aliim die aktara gittim, ters solemisim, cocuk duzeltti beni snr dedim kendi kendime ole olur mu, ne sacma kelime kulagada kotu gelio hala sen soluosun die ama bak yine emin diilim hangisiydi die(())))

beliz ha gayret 1.kalbi almışsın bile, azı gitti çoğu kaldı , hadi bakalım sırnaşık şey

cnm ben ilk kalbi alali cok oluo... 4 kalp pesindeyim ben, hedefim buyuk

teşekkür ederim canım sağol... inşallah.. olumlu düşünüyorum tamam ben içimden gelenleri yazmıştım sadece.. paylaştım sesli düşündüm.. bide işler çok yoğun, uykusuzluk yorgunluk ilacı yanlış aldığımı sandım bir an.. ama çok panik gibi yazıyorum demekki cümlelerim hatalı olmalı yoksa kimseyi sıkmak istemem.. burada olumsuz gibi görünüp moral bozmaya da hakkım yok.. herkes yardımcı oluyor sağolsunlar.... neyse uzatmayım lafı yine...

hayıt tohumu diye satılıyor.. her yerde de adı hayıt diye geçiyor.. hatta çayını içemeyenler için ilacını bile yapmışlar...

hayıt tohumu diye satılıyor.. her yerde de adı hayıt diye geçiyor.. hatta çayını içemeyenler için ilacını bile yapmışlar...

ya evt de iste benim dilimde hiyat die kaldi... dun de aktardan ole istedim.. bi kerede yapistimi kalir bende yandim, sittin sene duzelmez((((( ben karisik ictigim icin sanirim tadi cok kotu gelmiyor ama tek icenler solemis tadi cok kotu die, ben sansliyim

bu arada geshenk kimseyi siktigin yok, moral de bozmuyorsun. biz senin canin sikkin moralin bozuk die endise ediyoruz, kendini uzme die yorumlar yapiyoruz sana... sen yine ne sikintin, derdin, sorun olursa paylas bizimle... bizim acimizdan bir problem yok, diger arkadaslariminda bana katilacagina inaniyorum, bak simdi kac kisi begenecek benim bu msjimi

hamiş: evt biraz paniksin ya da ole gozukuosun bu dogru ama mesela bende sabirsizimdir, herkesin var bi huyu

belizciğim yanlış bastım katılıyor yerine katılmıyoruma başmışım.silemedimde.şimdi düzelttim tamam

Son düzenleme:
bir gün deselerdi bir arkadaşın regl olacak sen de çok sevineceksin gülerdim valla . Biz de bir garip olmaya başladık vallahi. Valla okuyunca gözlerim ışıl ışıl oldu. Ama ben de tık yok . Gözlerim yollarda kaldı. Bir gariplik var ama uzun süredir ilaç kullandık kürtaj falan o yüzden herhalde diye önemsememeye çalışıyorum. Şİmdi hesapladım tam 7 hafta olmuş hadi hayırlısı. Aydın Hoca Allah'tan uzun süre ABD de kalmıyo da , inşallah en kısa zamanda teadviye başlanır da güzel haberleri okurum. Amin Amin Amin

Son düzenleme:
selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

Bejan; gerçekten senin adına çok üzüldüm. Ben de ilk negatifi gördüğümde iş yerindeydim kimse de bilmiyodu bu işlerle uğraştığımı.Sonucu gördüm çılgın gibi ağlamaya başladıydım. Herkes tabi garip garip suratıma bakıyo. İnsan haklı olarak test yanlış mı diyo, ilacı bırakası gelmiyo. Sonra hayat gene başlıyo. Hemen zaman geçsin tedaviye gene başlıyayım diyosun. İnşallah en kısa zamanda yeni bir deneme ve bu sefere pozitif sonucu yakalarsın. Böylesi hayırlısıymış demek lazım tabi demesi kolay diyosun haklı olarak ama Allah sabr veriyo merak etme, güzel haberlerini burda okuyacağız inşallah.

Delipery; tebrik ederim. Allah tamamını erdirir kucağına sağ sağlıklı almayı nasip eder inşallah.

ya benim 4. günüm hç bişey hissetmiyorum olmadı galiba aklıma geldikçe üzülüyorum. negatif çıkınca ne yapıcam diye planlar yapıyorum. bide ben çok hareket ettim sanırım ne biliyim bana öyle geliyo

:)))
Merhaba Cristoball;
Bende büyücü gibiyim.. Mutfağa giriyorum çıkıyorum "bunu yiyeceksin", "bunu içeceksin" diyip duruyorumm sırnaşık şeysırnaşık şey Neyse ki gıkı çıkmıyor kocişimin a.s.

begendim begenmedim olmus simdi de

Begendim ve begenmedim mi begendin mi pekiikaydirigubbakcemile3

:))
Misafirim;
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.
Seni endişelendirmek istemem ama bence de bir gariplik var.. eyvahedigeldismile
Sana doğum ve kürtajdan sonra ne dediler? İlaç verdiler mi? Antibiyotik ya da sütünün kesilmesi için herhangi bir şey? Ne kadar süre sonra regli olman gerektiğini söylemediler mi? 7 hafta olmuş, iki ay olacak neredeyse ve bu çok uzun bir süre..
Ben "6 hafta lohusa olacağımı, kanamamın çok azalarak lekeye döneceğini ve regli olacağımı" biliyordum.. 6.haftaya girerken oldu.. Bu arada bir kaç arkadaşımla görüştüm biri 35.gün, 40.gün , bir diğeri ise 38.gün regli olmuş..
Bak az evvel internetten araştırdım : erken doğumdan ve kürtajan sonra normal regli süresi kadar bir süre sonra regli olunur diyor.. Bu noktada erken doğum ya da kürtaj tarihi reglinin ilk günü sayılarak hesaplanıyormuş.. Ancak uzunca zaman regli olunmadığı için bu süre uzuyabiliyormuş.. Genelde 5. ve 6.haftalarda regli olunuyormuş.. Gecikmesinin normal bir durum olmadığını da okudum şimdi. Sende lütfen internetten bir araştırma yap ve en kısa zamanda da bir doktora görün.. Hatta haftasonu çıksın aradan pazartesi günü mutlaka bir jinekologdan randevu al. Sakın ihmal etme lmaz:
Bu arada ben bugün Sevilciğimi aradı ve 3 Kasım 11.15'e randevu aldım. Aydın Bey 1 Kasımda dönecekmiş Türkiye'ye..
Sevgiler opuyorumnanaktan

Badeciğim;
Negatif çıkınca ne yapacağına dair yaptığın planları çok merak ettim vallahi klava:klava:klava: İnanamıyorum sana..
Tatlımm ben test günüme kadar HİÇ ama HİÇÇÇ BİRŞEY hissetmedim. Çok hareket ettim diye de endişelenme.. "Bir gün istirahat edin, sonra normal hayata dönebilirsiniz" diyorlar zaten biliyorsun. Ben işlerimi ortaklarıma ve asistanlarıma devretmiştim ve imkanım vardı, hep dinlendim.. Ama transfer olup ertesi gün yogun iş temposuna dönen arkadaşlarımız da oldu.. Takıntı yapma lütfen..
Bak bebeğin konuşamıyor onun yerine ben konuşayım "anneciğim ben buyadayımm , beni hissetmiyoymusunn, buydayım diyoyumm, hu huuu anneciğimmm sesim geliyorr muuuu "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…