Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))
Sen bir daha girene kadaaaarr beğendim beğenmedi yapmışlar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sogan daha iiimis galiba ama tadi kotuymus, benim yaptigimin tadi ii, sekersiz iciyorum hemde.. ama dun hayit tohumu mu ne var ondan fazla koymusum galiba onun tadi kotu biraz, bozdu cayin tadini ( bu arada ben bunu hep karistiriyorum, hayit mi hiyat mi??? dun bi paket daha aliim die aktara gittim, ters solemisim, cocuk duzeltti beni snr dedim kendi kendime ole olur mu, ne sacma kelime kulagada kotu gelio hala sen soluosun die ama bak yine emin diilim hangisiydi die(())))
babam kuruyemişçiden 100 gr şundan 100 gr bundan diyerek bir karışım yaptırıp alıyordu bize, anaannem de çok sever babamın yaptığı bu karışımı ve adını da kişniş takmıştı :) kardeşim de bir gün kuruyemişçiye gidip şu kadar kişniş demiş, tabi kuruyemişçi şook ve anlamayan gözlerle o ne abi demiş :)) kardeşim beni arayıp abla, babamın aldığı kuruyemişe kişniş denmiyor mu diye , tabi gülmekten yerlere yatmıştık biz, o sadece anaannemin buna taktığı bir isimdi, sen karışımı kendn oluştur dedim :))) şimdi beliz ben adını karıştırıyorum deyince aklıma geldi :))
cnm ben ilk kalbi alali cok oluo... 4 kalp pesindeyim ben, hedefim buyuk
Kızlar;
Hepinize güzel bir haftasonu diliyoum.. Biz sabah Safranboluya gidecekmişiz.. Eşimin bir arkadaşı Ankara'dan oraya geçecek, biz de buradan hareket edeceğiz ve orada buluşacağızz :))) Pazar günü akşamüstü tekrar evimizde olacağız inşallah
Hepiniz sevgiyle kalın..
Delipery; tebrik ederim. Allah tamamını erdirir kucağına sağ sağlıklı almayı nasip eder inşallah.
Doğum yapalı on gün oldu ve çocuklar küvezdeler... 31.haftada doğum nasip oldu.Hemde Aydın Beyi ziyaretimizin akşamında .. Yakın hastaneye ulaştık ve doğuma girdim.Artık sabır.
Selamalrınızı ve iyi dileklerinizi Ayşegülden aldım.. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve herkezin sağlıklı çocuklara kavuşmasını diliyorum....
mehaba gece
bebeğimle ikimiz çok iyiyiz.inşallah sonuna kadar böyle devam eder.4,5 aylık oldu oğluşum..kontrollere gittiğimizde kıpır kıpır eli ayağı hiç durmuyor ama ben hissetmiyorum.dört gözle kıpırdanmasını bekliyoruz ama hiç tık yok.ikili testi,cinsiyeti,kıpırdanması derken kısacası doğana kadar her ay ayrı bir bekleyiş içinde olacağız sanırım.
sen nasılsın ,neler yapıyorsun
mavi mercan sen nasılsın? ne zaman başlıyorsun yeniden?
selam canım; yarın kürtajın 4. haftası; 4yada5. hafta regl olursun demişlerdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor, sanırım hasta olacağım :dance:
olayım da bir kendime geleyim rahatlıyım sonra 2. reglim ile yine bize ASM yolları görünür :)
selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin
Arkadaşlar şimdi geldik kontrolden, bu anlatılmaz bi duyguymuş acaba nasıl şükretsem diye şaşıyorum.Kalp atışlarını duyduk, bitanecik bebeğimiz olucak inşallah.Doktor herşey güzel ve yolunda dedi 6 hafta 3 günlükmüş.İnşallah benimle birlikte herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Şimdilik benden haberler bu kadar,görüşürüz :))))))
Tebrikler... Bencede en güzel anlardan biri.Allah tamamına erdirsin ,çok sevindim.
Ayşegül ziyaretin ve desteğin için teşekkürler... Kısmet tanışmak doğumla olacakmış. Ço hoş bir ziyaretti ve çok anlamlıydı...
Ayrıca regli olmana ve artık yeniden başklama pozisyonuna gelmene çok sevindim... Hayırlısı Allahtan...
Doğu yapalı on gün oldu ve çocuklar küvezdeler... 31.haftada doğum nasip oldu.Hemde Aydın Beyi ziyaretimizin akşamında .. Yakın hastaneye ulaştık ve doğuma girdim.Artık sabır.
Selamalrınızı ve iyi dileklerinizi Ayşegülden aldım.. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve herkezin sağlıklı çocuklara kavuşmasını diliyorum.. White Cat nerdesin.Aklımız sende . Sevgiler..
Benimde icime kurt dustu.aysegul cuma gunu hayri beyin detayli ultrasonuma bakacagini soyleyince mystryy,sancux ve kendisinin tasvip etmedigini soylemis.pazartesi baska doktor bulacagim insallah
ya bide bişey sorucam gördüğünüzde cevaplarsanız sevinirim...geçen ay hastalandıktan sonra doğum kontrol hapına başladım tedaviye başlamak için.ama tedavi sırasında eşimin şehir dışı işi çıktığını öğrendik bidahaki aya kaldı diye bende 5 hap almıştım daha bıraktım ilacı.. aydın beyi aradım o yoktu bi kadına bağladılar niye bıraktın diye azarladı biraz ya erken ya geç adet olursun dedi..hiç başınıza geldimi..normalde 1 hafta evvel adet olmam gerekirdi olmadım arasam gene azar işitirim diye tırstım
ya bide bişey sorucam gördüğünüzde cevaplarsanız sevinirim...geçen ay hastalandıktan sonra doğum kontrol hapına başladım tedaviye başlamak için.ama tedavi sırasında eşimin şehir dışı işi çıktığını öğrendik bidahaki aya kaldı diye bende 5 hap almıştım daha bıraktım ilacı.. aydın beyi aradım o yoktu bi kadına bağladılar niye bıraktın diye azarladı biraz ya erken ya geç adet olursun dedi..hiç başınıza geldimi..normalde 1 hafta evvel adet olmam gerekirdi olmadım arasam gene azar işitirim diye tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?