Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar;
Bugün Nilsu ile telefonla görüştük, akşamüstü bebekleri göreceklerdi.. Sütünü sağıp hastaneye götürüyor.. Bebeklerle ilgili çok fazla bilgi vermiyorlarmış.. durumları aynı.. Gün aşırı görebiliyorlar.. Daha iyi olacaklar inşallah..

Kızlar;
Hepinize güzel bir haftasonu diliyoum.. Biz sabah Safranboluya gidecekmişiz.. Eşimin bir arkadaşı Ankara'dan oraya geçecek, biz de buradan hareket edeceğiz ve orada buluşacağızz :))) Pazar günü akşamüstü tekrar evimizde olacağız inşallah
Hepiniz sevgiyle kalın..

Tebrikler... Bencede en güzel anlardan biri.Allah tamamına erdirsin ,çok sevindim.

Ayşegül ziyaretin ve desteğin için teşekkürler... Kısmet tanışmak doğumla olacakmış. Ço hoş bir ziyaretti ve çok anlamlıydı...

Ayrıca regli olmana ve artık yeniden başklama pozisyonuna gelmene çok sevindim... Hayırlısı Allahtan...

Doğu yapalı on gün oldu ve çocuklar küvezdeler... 31.haftada doğum nasip oldu.Hemde Aydın Beyi ziyaretimizin akşamında .. Yakın hastaneye ulaştık ve doğuma girdim.Artık sabır.

Selamalrınızı ve iyi dileklerinizi Ayşegülden aldım.. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve herkezin sağlıklı çocuklara kavuşmasını diliyorum.. White Cat nerdesin.Aklımız sende . Sevgiler..

Sen bir daha girene kadaaaarr beğendim beğenmedi yapmışlar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eveettkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa amma da geri kalmışım bilmiyorumkismile

iyi tatiller canımmm

Delipery; tebrik ederim. Allah tamamını erdirir kucağına sağ sağlıklı almayı nasip eder inşallah.

deliperycim çok sevindim güzel haberlerine, hep böyle güzel haberlerin olsun inşallahhhh

canım gerçekten yaşadıkların kolay şeyler değil . allah sabır versin ama bunlar da geçicek kucağına alıp bebeklerini doya doya koklıycaksın .fırsat bulduğunda gelişmeleri haber verirsen çok seviniriz.
whitecati ben de merak ettim hiç haber gelmedi

aslında o hep kıpır kıpır da sen hissetmiyorsun canım. 7-8 haftalıkken harekete başlıyorlarmış :) deneyimli anneler daha erken hissetseler de bizim gibi acemiler ancak 19-20. haftalarda hissedebilirmişiz. söylediğin gibi canım bu bööyle upuzun bir yol endişeler, meraklar, heyecanlar eksik olmuyor.

hemen başlıyor musun canım? yoksa doğum kontrol haplı bir ay falan gerekiyor mu?

selam kızlar bende asm de tüp bebek başlamıştım.bu gün kan testi yaptım malesef negatif çıktı(.kısmet değilmiş.asm de diger tedavi gören arkadaşlara Allah hayırlısını nasip etsin

bejan canım bu ilk denemendi diye hatırlıyorum. gerçekten bu uzuun bir süreç... hepimiz birbirimizin ilk denemesinde hemencecik güzel haber almasını diliyoruz. ama bu dileğimiz çok sık gerçekleşmiyor. istersen utkum'un mesajlarından listemizi bir incele.. bak en son grapes ne kadaarrr uzuuun bir sabrın sonunda bize müjdeli haberi verdi göreceksin... o yüzden umutsuzluğa kapılma ltf...

Son düzenleme:

çok güzel canım, çok sevindim... her şey yolunda ve inşallah hep böyle devam edecek. şu ilk bir kaç ay yine çok dikkat et kendine... diğer hamilelerden çok daha özenli, çok daha dikkatli olmalıyız canım... ama en önemlisi huzurlu ve sakiiinn, tamam mı?

Benimde icime kurt dustu.aysegul cuma gunu hayri beyin detayli ultrasonuma bakacagini soyleyince mystryy,sancux ve kendisinin tasvip etmedigini soylemis.pazartesi baska doktor bulacagim insallah

nilsucum bak on gün gelip geçti. inşallah hastaneden güle oynaya çıktığınız gün de gelecek canım... sen onlara kavuşmak için ne yollardan geçtin, şimdi ki bekleyişin de bitecek inşallah... kiloları nasıl canım?

Benimde icime kurt dustu.aysegul cuma gunu hayri beyin detayli ultrasonuma bakacagini soyleyince mystryy,sancux ve kendisinin tasvip etmedigini soylemis.pazartesi baska doktor bulacagim insallah

iyiyim canım, tekrar güle güle otur sen de... ya bu yakada da hiç ayrıntılı ultrason tavsiyesi duymadık. mystryy rıza madazlı'dan çok memnun kalmıştı ama sanırım o da n.taşındaydı... bir an evvel randevu alman lazım. kızlar seni aydınlatırlar yarın..

merhabalar herzaman giremiyorum ama hayıt otu konuşmalarınızı okudum şimdi.bende duydum ve hayıt suyu satılıyordu aldım .içiyorum ama gerçekten iğrenç bi tadı var..sanki yağlı boya içiyorum..arı sütü bal karışımıda yaptım son sürat hazırlanıyorum...bide kendime uğraş bulmaya çalışıyorum şimdilerde..işten çıktığımdan beri varsa yoksa çocukk..neyi düşünürsen onu çağrıyorsun polip ameliyatından sonra ayy ya çocuğum olmazsa dedim dedim şimdi uğraş dur..ama en azından umudum var..evli olmayan bir sürü arkadaşım var en azından benim şansım var diye kendimi gazlıyorum..

ya bide bişey sorucam gördüğünüzde cevaplarsanız sevinirim...geçen ay hastalandıktan sonra doğum kontrol hapına başladım tedaviye başlamak için.ama tedavi sırasında eşimin şehir dışı işi çıktığını öğrendik bidahaki aya kaldı diye bende 5 hap almıştım daha bıraktım ilacı.. aydın beyi aradım o yoktu bi kadına bağladılar niye bıraktın diye azarladı biraz ya erken ya geç adet olursun dedi..hiç başınıza geldimi..normalde 1 hafta evvel adet olmam gerekirdi olmadım arasam gene azar işitirim diye tırstım

ahh keşke bırakmadan önce bize bari sorsaydın mayacım. lmaz: şu durumda bu adetinle yeniden doğum kont hapı içmeye başlayacaksın sanırım. ama mutlaka acilen aydın bey ile görüş belki bu adetinde de görmek ister seni. hatta ulaşamassan aydın beye mail de atabilirsin, aynı gün döner sana...

nilsucum inşallah en yakın zamanda evinize döneceksiniz dualarım sizinle canım kolay değil mutlaka ama bu da geçicek emin ol hemde çok yakında. bizede fırsat buldukça haber ver canım

geceye katılıyorum bencede iyi olmamış doğum k hapı direkt etkiliyor geciktirici olması açısındanda kullanıldığı oluyor. bence kesinlikle ara hastaneyi ve ebru hanıma danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…