Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bu arada pazar bu saatlerde çocukluğumdan beri hüzün basar gene oldu bak yarın pazartesiii ve ben artık popomu yataktan kaldıramıyorum bide uyandığımda hava karanlık oluyo hiiç kalkamıyorum ki uykuyu çok sevmem aslında ama işte şu evden çıkmak yokmu sabah sabah

aşkolsun bade hissetmessin tabii arama öyle belirti falan neden olumsuz planlar yapıyorsun ki oldu canım benim olduuu:CüvCüv:

bende malesef erken doğum yapmıştım ve bu kadar gecikmemişti ilk reglim gerçi benim sezeryanla oldu doğumum bilmiyorum farkedermi seni telaşlandırmak istemem ama istersen danış aydın beye ya da ebru hanıma olmadı bi mail at en azından normal derse içimiz rahat eder.

saol canım inş. olmuştur. bide 10. günde yapsam çıkan sonuç fikir olurmu gerçi 12. gün demelerinin mutlaka bi anlamı vardır ama dayanamazsam diye soruyorum.

pazar günü konusunda sana katılıyorum benim için pazar p.tesi kaygısıyla heba ettiğim bi gün. bende aynı senin gibi pazar günü akşamları hüzünlenirim. kendimi yalnız hissederim

ya aslında gününü beklemek en doğrusu erken yapılan testler daha sıkıntılı durumları doğurabiliyor ama benden akıl almak mantıklı değil çünkü bende dayanamayan yaramazlardanım ben yaptırmıştım 10. günde çok şükür çıkmıştı ama dedimya farklı da olabiliyor...

ok. ben inanılmaz sabırsızımdır ama kndi kendimi yesemde o güne kadar beklerim herhalde. en azından şimdi böyle düşünüyorum gün yaklaştıkça ne olur bilemem. bide o kadar umutsuzumki aslında 12. gün bile olsa yaptırmaya korkuyorum görmek istemiyorum sonucu.

Biliyorum kızacaksınız ama bana transfer yapıldı daha masadaydım içimden olmadı diye hissettim ya biliyorum çok saçma , evet kızıyosunuz tahmin ediyorum klava:. oysaki o ana kadar çok umutluydum herşey yolunda gitti 5. gün blast embriyo transfer edildi diğer yumurtalarımda kaliyeliydi ve hepsi donduruldu. ama içimi o an karamsarlık sardı. yada bilinç altım aksi bir sonuca karşı saçma sapan bir yol izleyerek beni alıştırıyor. ama ok. o güne kadar artık böyle şeyler düşünmicem.

kötükedihüso alıştırmak diye saçma bişi yoktur yaşanmadan hiç bir duygu bilinemez ve önceden üzülmek kadar saçma bilide yoktur ya yapma nolursun bu kadar umutsuz olunurmu hiç sonucu alınca çok üzülüceksin boşuna üzdün bebeğini diye

Badecim şu an bebeğin sana tutunmaya çalışıyor, sen de olumlu düşünerek ona yardım eder misin ltf. bak psikolojik nedenlerle hamile kalamayan bir çok çift var. insanlar hep bu konuyu düşünmedikleri dönemde hamile kalabildiklerini söylüyorlar. yani tıbbın açıklayamadığı işin bir öbür yanı var... sakin, rahat ve pozitif olmak lazım. sen ultrason ekranında görmedin mi embriyonun yerleştirildiğini o anı.. nasıl umutszuluğa kapılırsın? o andan itibaren sürekli bölünüp, büyüyen bir embriyo var rahmin de ona yardım et tmm mı?

Son düzenleme:

ok. canım hepinize çok teşekkür ederim. inşallah:Saruboceq:

kızlar varya 87. sayfaya kadar okudum. yemin ederim roman gibi olmuş dahada okucaktım aslında çok merak ettimeyvahedigeldismile kim ne yaşamış zamanında diye ama belim ve gözlerim ağrıdı mafoldumben

kızlar varya 87. sayfaya kadar okudum. yemin ederim roman gibi olmuş dahada okucaktım aslında çok merak ettimeyvahedigeldismile kim ne yaşamış zamanında diye ama belim ve gözlerim ağrıdı mafoldumben

günaydın bade.bende negatif sonuc almadan çokkkk çok okdum.negatif sonuc alıncada cok okudum.bak kısmetinde varsa oluyor yoksa hiç üzülme emin ol hemen toparlanıyorsun.bende ilk gün inanamazsın sonucu alana kadar agzımdan pozitif pozitif yüzlerce kez cıktı.laborataryadaki arkadasım sonuc negatif dyince yüzümü görmeliydi megerse aynı isimde biri daha varmıs aa dedi pardon karıstırdım senin daha 17 dk var dedi.ama bi yandanda dua ediyordum ya dıs gebelik gecirirsem çünkü daha önce gecirmistim tekrar olsa riski yüksekti.sonra Allahım hayırlısıysa nasip et dedi etmedi.malesef negatif çıktı.daha önceki tedavim olumsuz çıkınca cok ağladım bu sefer gözümde tek damla gelmedi.içim burkuldu sadece ağlamak sadece kendimize acımakta baska bisey değil emin ol.ya hayat dileğimiz gibi olmuyor emin ol zorlamamak lazım canım.olacak emin olacak zamanı gelince olacak.ama sen istediğinde değil umutsuz kaldıgında olacak ki sen bile nasıl olur diyeceksin.hayatın anlamı ve tadı burda cıkacak iste.neyse yeter bu kadar felsefe :)))hepimiz istiyoruz hepimiz bir gün o essek sıpalarını kucagımıza alacagız.:ecrin_bebek:

canın sıkıldığında roman niyetine okursun canım:))
bu arada şu ana kadar hamile kalamadığımız için hiç olmıycakmış gibi geliyo ama ben de pozitif i görünce demek ki olabiliyomuş dedim:))sen de öyle diyceksin..

melisss sürecini bizle paylasırmsın?dr kmdi kacıncı denemendi kaç yasındasın vs vs deneyimlerini payşasırsan sevinirim.

melisss sürecini bizle paylasırmsın?dr kmdi kacıncı denemendi kaç yasındasın vs vs deneyimlerini payşasırsan sevinirim.

canım burda yazan herkes aydın beyin hastasıdır ve uzun süredir yazıyorum ben de.
ben 29 yaşındayım temmuzda ilk denemem oldu ve pozitifti ama ikinci kontrolümde bebeğin kalp atışlarının durduğu farkedildi. tabi kürtaj. eşimde sperm sayı ve morfoloji problemi olunca aşılama filan yapmadan direkt tüp bebek yaptırdık.
ikinci denememi şubatta dondurulmuşla yapıcam (sigorta bekleme sürem dolucak)
senin sonucunu aldığın gün ben de kontrole gitmiştim 12 gibi salonda bekliyodum belki o ara gelip sonucunu veren kız sendin bilmiyorum:)

Son düzenleme:

su güzeller güzeli uzun boylu düz kopuklu birimiydin:))benim üstümde kahve rengi der mont vardı.masada 2 bayan vardı buyrun oturun dedi sana dr haber verelim dedi :))sendin sendin sanki üstünde kırmızılı bisey vardı demi???

evet uzun boylu olduğum doğru da güzeller güzeli o kırmızılı bayan ben olmayabilirim:))
evet senin deri kahverengi bi çeketin vardı ama benim üzerimde mavi bi kazak kolları bol. kot, ve kahverengi bot giymiştim ve beyaz kısa mont siyah çanta vardı. bankonun tam karşısında oturuyodum ve yanıma sonradan hamile bi bayan gelmişti eşiyle

dogrudur melisss.ayın 5 tekrar kontrolüm var ozaman denk geliriz belki.aslında cok kişi geliyor orda tanısmaya kimse cesaret etmiyor:))

bende kizicam simdi, nie biraktin ki, kullanmanin sana bi zarari yok, ztn esinde yokmus, kullansaydin, bir ay daha kullanirdin olmadı.. dk hapina adetin 2..gunu baslamamak veya ortasinda birakmak duzensizlik yapiormus. aydin beyde demisti bana, ben ilk gittigimde ara bi gundeydim, adetini bekle snr al, yoksa ara ara kanama yapar telas yaparsin demisti... bir daha ayni sey olursa birakma cnm... hala olmadin mi????

bade sik disini bekle... 12 ve 14. gunde en ii gelisme goruluyormus, katlamasi falan gerekiyor ya, ara gunde yaptirdiginda istenilen katlama olmayinca uzulebilirsin falan, onun icin sen 12. gunune kdr sabret, biliyorum zor olacak ama sonuc olumlu olduktan snr bir guncuk dayanacaksin, bole dusun

canim regl oldun mu sen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…