bende malesef erken doğum yapmıştım ve bu kadar gecikmemişti ilk reglim gerçi benim sezeryanla oldu doğumum bilmiyorum farkedermi seni telaşlandırmak istemem ama istersen danış aydın beye ya da ebru hanıma olmadı bi mail at en azından normal derse içimiz rahat eder.
ya bide bişey sorucam gördüğünüzde cevaplarsanız sevinirim...geçen ay hastalandıktan sonra doğum kontrol hapına başladım tedaviye başlamak için.ama tedavi sırasında eşimin şehir dışı işi çıktığını öğrendik bidahaki aya kaldı diye bende 5 hap almıştım daha bıraktım ilacı.. aydın beyi aradım o yoktu bi kadına bağladılar niye bıraktın diye azarladı biraz ya erken ya geç adet olursun dedi..hiç başınıza geldimi..normalde 1 hafta evvel adet olmam gerekirdi olmadım arasam gene azar işitirim diye tırstım
bende kizicam simdi, nie biraktin ki, kullanmanin sana bi zarari yok, ztn esinde yokmus, kullansaydin, bir ay daha kullanirdin olmadı.. dk hapina adetin 2..gunu baslamamak veya ortasinda birakmak duzensizlik yapiormus. aydin beyde demisti bana, ben ilk gittigimde ara bi gundeydim, adetini bekle snr al, yoksa ara ara kanama yapar telas yaparsin demisti... bir daha ayni sey olursa birakma cnm... hala olmadin mi????
bade sik disini bekle... 12 ve 14. gunde en ii gelisme goruluyormus, katlamasi falan gerekiyor ya, ara gunde yaptirdiginda istenilen katlama olmayinca uzulebilirsin falan, onun icin sen 12. gunune kdr sabret, biliyorum zor olacak ama sonuc olumlu olduktan snr bir guncuk dayanacaksin, bole dusun
canim regl oldun mu sen???
badee nerdesin merak ediyorum seni??
canım burdayım 8. günüm adet olacak gibiyim. ya çok heycanlıyım
Misafirim;
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.
zaten aklımda sürekli bu vardı, stres yaptım bakın şimdi. kürtajdan sonra 15 gün damardan , sonra 10 gün ağzıdan antibiyotik tedavisi aldım . Süt kesilmesi için ilaç almadım. sadece sıkı bandaj önerdiler.kanamaların yavaş yavaş kesilir dediler gerçekten kesildi ama gerisi yok. bilmiyorumkismile Tahmininiz üzere canım bir süre daha jinokolog görmek istemiyor. bir kaç hafta daha müsaade edeyim bari. Sevgili Ayşegül valla 3 Kasım bende iple çeker olacağım. Sana ne denirse kendime de onları kabul edeceğim için.:1hug:
sorma canım hemde nasıl ya.bilmiyorum bu tüp bebek tedavisi negatif olanlarda oldumu bilmem ama ilk regl günümde resmen orası yandı sanki kesik yere tuz basılmıs gibi ilk 2 gün öyle zorlandım ama simdi normale göndü acaba kullandıgımız ilacların etkisimi.neyse belizcigim en azında kafamdaki soru isaretleri yani acaba hamilemiyim demeler bitti.artık bi dahakine insallah kısmetimde varsa tabi.5 kasımda randevun var negatif sonucu konuscagız.
selam..
nasılsınız arkadaşlar?? değişiklikler varmı? ben perşembe günü karadeniz turu yapacam 29 ekim tatil diye 3 gün değerlendirecez az zaman ama ne görebilirsek artık.. perşembe çıkacaz pazar dönecez o yüzden 4 -5 gün olmayacağım.. dönüşte de yani 1 kasımda hemen hastaneye kontrole...
geshenk , ben de 15 temmzuda gitim karadenize, ailecek kendi arabamızla gittik, tura katılmadık ama internetten bir tur programı indirip onu uyguladık aşağı yukarı, tabi istediğimiz yerde durduk istediğimiz yerde çay içtik, yemek yedik :) Karadeniz şahane, çok beğeneceksin, ben bayıldımmm... trabzonda sümela manastırı ve manastıra giden yol, borçka karagöl, uzungöl buralar favorim oldu :) en uca kadar gittik hatta sarp sınır kapısından geçip batuma bile geçtik :)) 1 hafta bize yetmedi , daha doğrusu bana yetmedi :))
hadi bakalım iyi tatiller, iyi eğlenceler canımm :))
anlattıkların çok güzel geldi kulağıma bende ilk fırsatta karadenize gitmek istiyorum...
selam..
nasılsınız arkadaşlar?? değişiklikler varmı? ben perşembe günü karadeniz turu yapacam 29 ekim tatil diye 3 gün değerlendirecez az zaman ama ne görebilirsek artık.. perşembe çıkacaz pazar dönecez o yüzden 4 -5 gün olmayacağım.. dönüşte de yani 1 kasımda hemen hastaneye kontrole...
misafirim bence kendini aysegul ile ayni dusunme... sonucta o regl de oldu, ona farkli bir yonlendirme yapabilir aydin bey... bence sende biraz daha bekle olmadi bi git doktora hatta aysegul gibi adetin bittikten snr da gorun... ikinizin rahmi bir olmayabilir, ne bileyim farkli deformasyonlar olmus olabilir, cok da bilgili diilim tabi ama bu benim sahsi fikrim...
Yok tabi ki aynı düşünmüyom herkes farklı ama kaderler ortak olunca insan ister istemez böyle düşünüyo işte. Adet sonrası görünmek istiyodum ama hoca 6 ay dinlen başlamayalım dedi acaba yanlış mı anlaştık anlamadım o yüzden Ayşegül'e diyeceklerini bekliyorum. 1-2 aya tedaviye başlarsa ben de gideceğim yanlış mı anladım falan diye. Gerçi zaman da çabuk geçiyo baksanıza 2 ay geçti bile adet oldum olucağım derken . Hocanın içine doğdu herhalde ben 1. yi görene kadar 6 ay olacak kaydirigubbakcemile3
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize merhabalarrr...
Cumartesi sabah errrrkendennn yola çıktıkk.. Öğlen gibi Safranbolu'da olduk ve arkadaşlarımızla buluştuk.. Akşamına güzel bir balık ziyafeti çektik :)) Geç vakte kadar da oturduk ve güzel vakit geçirdik. Kaldığımız konak çok güzeldi.. Pazar sabahına bize güzell bir kahvaltı sofrası hazırlamışlardı.. Üstüne 2 keyifle 2 türk kahvesi içtim vallahi :))) Öğlen Safranbolu'yu birazcık gezdik, eski çarşıyı talan ettik, köylü pazarında ne satılıyorsa aldık :))) Öğle sonrasında dönüş yoluna geçtik veeee Bolu Dağında yine bir ziyafet :))))
Evimize uğramadan İstinye'ye ablamıza gittik, gece yarısından sonra da evimize döndük..
Pek yorulmuşuzzz pektabii
Pazartesi ve bugün de kursum vardı :)))
Halen çok yorgun hissediyorum kendimi.. Neyse ki yarın evdeyim ve güzelllce dinlenebileceğim.
Benden haberler bu kaaaa..
Bakalım sizler neler yapmıssınız ben yokken a.s.
Tebrikler... Bencede en güzel anlardan biri.Allah tamamına erdirsin ,çok sevindim.
Ayşegül ziyaretin ve desteğin için teşekkürler... Kısmet tanışmak doğumla olacakmış. Ço hoş bir ziyaretti ve çok anlamlıydı...
Ayrıca regli olmana ve artık yeniden başklama pozisyonuna gelmene çok sevindim... Hayırlısı Allahtan...
Doğu yapalı on gün oldu ve çocuklar küvezdeler... 31.haftada doğum nasip oldu.Hemde Aydın Beyi ziyaretimizin akşamında .. Yakın hastaneye ulaştık ve doğuma girdim.Artık sabır.
Selamalrınızı ve iyi dileklerinizi Ayşegülden aldım.. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve herkezin sağlıklı çocuklara kavuşmasını diliyorum.. White Cat nerdesin.Aklımız sende . Sevgiler..
Benimde icime kurt dustu.aysegul cuma gunu hayri beyin detayli ultrasonuma bakacagini soyleyince mystryy,sancux ve kendisinin tasvip etmedigini soylemis.pazartesi baska doktor bulacagim insallah
saol canım inş. olmuştur. bide 10. günde yapsam çıkan sonuç fikir olurmu gerçi 12. gün demelerinin mutlaka bi anlamı vardır ama dayanamazsam diye soruyorum.
pazar günü konusunda sana katılıyorum benim için pazar p.tesi kaygısıyla heba ettiğim bi gün. bende aynı senin gibi pazar günü akşamları hüzünlenirim. kendimi yalnız hissederim
kızlar varya 87. sayfaya kadar okudum. yemin ederim roman gibi olmuş dahada okucaktım aslında çok merak ettimeyvahedigeldismile kim ne yaşamış zamanında diye ama belim ve gözlerim ağrıdı mafoldumben
su güzeller güzeli uzun boylu düz kopuklu birimiydin:))benim üstümde kahve rengi der mont vardı.masada 2 bayan vardı buyrun oturun dedi sana dr haber verelim dedi :))sendin sendin sanki üstünde kırmızılı bisey vardı demi???
ooooh süper öyle yorgunluğa canım kurban , yanlız şu türk kahvesi burnumda tütüverdi valla, ama çayımla idare edeceğim artık yapmış bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?