olmıycaksııınnn az kaldı dayan ama stres yapma bebeği daha fazla nolur
Merhaba Misafirim;
Sağolsun eşim her haftaya bir program yapıyor, bayrama kadar her haftasonu hem cumartesi, hem pazar doluyuz.. Ama çok iyi geliyor bana.. Kendimi çok iyi hissediyorum.. Tamamen toparlandım.. Eşim de ben de artık gülen gözlerle bakıyoruz..
Sen şimdilik çayınla idare et :))) Ama sizde eşinle evde beş dakika kalmayın valla, gezin tozunnn...
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize merhabalarrr...
Cumartesi sabah errrrkendennn yola çıktıkk.. Öğlen gibi Safranbolu'da olduk ve arkadaşlarımızla buluştuk.. Akşamına güzel bir balık ziyafeti çektik :)) Geç vakte kadar da oturduk ve güzel vakit geçirdik. Kaldığımız konak çok güzeldi.. Pazar sabahına bize güzell bir kahvaltı sofrası hazırlamışlardı.. Üstüne 2 keyifle 2 türk kahvesi içtim vallahi :))) Öğlen Safranbolu'yu birazcık gezdik, eski çarşıyı talan ettik, köylü pazarında ne satılıyorsa aldık :))) Öğle sonrasında dönüş yoluna geçtik veeee Bolu Dağında yine bir ziyafet :))))
Evimize uğramadan İstinye'ye ablamıza gittik, gece yarısından sonra da evimize döndük..
Pek yorulmuşuzzz pektabii
Pazartesi ve bugün de kursum vardı :)))
Halen çok yorgun hissediyorum kendimi.. Neyse ki yarın evdeyim ve güzelllce dinlenebileceğim.
Benden haberler bu kaaaa..
Bakalım sizler neler yapmıssınız ben yokken a.s.
misafirim bence kendini aysegul ile ayni dusunme... sonucta o regl de oldu, ona farkli bir yonlendirme yapabilir aydin bey... bence sende biraz daha bekle olmadi bi git doktora hatta aysegul gibi adetin bittikten snr da gorun... ikinizin rahmi bir olmayabilir, ne bileyim farkli deformasyonlar olmus olabilir, cok da bilgili diilim tabi ama bu benim sahsi fikrim...
Yok tabi ki aynı düşünmüyom herkes farklı ama kaderler ortak olunca insan ister istemez böyle düşünüyo işte. Adet sonrası görünmek istiyodum ama hoca 6 ay dinlen başlamayalım dedi acaba yanlış mı anlaştık anlamadım o yüzden Ayşegül'e diyeceklerini bekliyorum. 1-2 aya tedaviye başlarsa ben de gideceğim yanlış mı anladım falan diye. Gerçi zaman da çabuk geçiyo baksanıza 2 ay geçti bile adet oldum olucağım derken . Hocanın içine doğdu herhalde ben 1. yi görene kadar 6 ay olacak kaydirigubbakcemile3
misaifirim , 6 ay görüşmeyelim lafı yankış anlaşılmış olabilir mi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çünkü en azından bir kontrol şart, rahimin durumunu görmek bir sorun varsa tedavisini yaptrmak yoksa da yeni bebek için doğal yolsa doğa lyol için kaç ay bekleneceği veyahut tüp bebek şartsa en az ne kadar bekleneceği filan görüşülür , 6 ay bekleme bence kesinlikle, ilk adet sonrası kontrol benim şahsi düşüncem şart...ben de ilk adet sonrası kontrole gittim ve polip tespit edildi histereskopi gerekti bunun için gene adet sonrası en uygun dönem olduğu için onu bekledik filan derken zaman geçiyor zaten öyle veya böyle, ama sağlık durumunu görmen lazım.
ayşegülcüm süpersiniz valla ne güzel yapmışsınız. yorgunkta olsa iyi gelmiştir.
bu arada bn p.tesi işe başladım. işler baya bi yoğun allahtan hep oturuyorum hatta oturmaktan yoruluyorum bazen zaman zamn kalkıp dolaştım odanın içinde. ama doğrusunu söylemek gerekirse unuttuğum zamnlarda oldu. evdede artık temizlik falan diil ama yemek işte ufak tefek işler yapıyorum. ne yapiyim o kadar kasıldımki artık belim kırıkmış gibi davranamıcam. bide edetten önce nasılsam öyleyim karnım ve belim ağrıyo, gerginim ara ara üşüyorum falan. her an adet olacakmış gibiyim hatta bi kaç defa oldum sandım.normaldede ya bugün yada yarın adet olmalıydım
güzel sonucunu ne zaman alıyoruz badecim, test günü ne zamandı ?
biz çalışıyooz :gitme:
hafta sonları? kısa kaçamaklar bilmiyorumkismile
Misafirim;
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.
Seni endişelendirmek istemem ama bence de bir gariplik var.. eyvahedigeldismile
Sana doğum ve kürtajdan sonra ne dediler? İlaç verdiler mi? Antibiyotik ya da sütünün kesilmesi için herhangi bir şey? Ne kadar süre sonra regli olman gerektiğini söylemediler mi? 7 hafta olmuş, iki ay olacak neredeyse ve bu çok uzun bir süre..
Ben "6 hafta lohusa olacağımı, kanamamın çok azalarak lekeye döneceğini ve regli olacağımı" biliyordum.. 6.haftaya girerken oldu.. Bu arada bir kaç arkadaşımla görüştüm biri 35.gün, 40.gün , bir diğeri ise 38.gün regli olmuş..
Bak az evvel internetten araştırdım : erken doğumdan ve kürtajan sonra normal regli süresi kadar bir süre sonra regli olunur diyor.. Bu noktada erken doğum ya da kürtaj tarihi reglinin ilk günü sayılarak hesaplanıyormuş.. Ancak uzunca zaman regli olunmadığı için bu süre uzuyabiliyormuş.. Genelde 5. ve 6.haftalarda regli olunuyormuş.. Gecikmesinin normal bir durum olmadığını da okudum şimdi. Sende lütfen internetten bir araştırma yap ve en kısa zamanda da bir doktora görün.. Hatta haftasonu çıksın aradan pazartesi günü mutlaka bir jinekologdan randevu al. Sakın ihmal etmelmaz:
Bu arada ben bugün Sevilciğimi aradı ve 3 Kasım 11.15'e randevu aldım. Aydın Bey 1 Kasımda dönecekmiş Türkiye'ye..
Sevgiler opuyorumnanaktan
zaten aklımda sürekli bu vardı, stres yaptım bakın şimdi. kürtajdan sonra 15 gün damardan , sonra 10 gün ağzıdan antibiyotik tedavisi aldım . Süt kesilmesi için ilaç almadım. sadece sıkı bandaj önerdiler.kanamaların yavaş yavaş kesilir dediler gerçekten kesildi ama gerisi yok. bilmiyorumkismile Tahmininiz üzere canım bir süre daha jinokolog görmek istemiyor. bir kaç hafta daha müsaade edeyim bari. Sevgili Ayşegül valla 3 Kasım bende iple çeker olacağım. Sana ne denirse kendime de onları kabul edeceğim için.:1hug:
sorma canım hemde nasıl ya.bilmiyorum bu tüp bebek tedavisi negatif olanlarda oldumu bilmem ama ilk regl günümde resmen orası yandı sanki kesik yere tuz basılmıs gibi ilk 2 gün öyle zorlandım ama simdi normale göndü acaba kullandıgımız ilacların etkisimi.neyse belizcigim en azında kafamdaki soru isaretleri yani acaba hamilemiyim demeler bitti.artık bi dahakine insallah kısmetimde varsa tabi.5 kasımda randevun var negatif sonucu konuscagız.
selam..
nasılsınız arkadaşlar?? değişiklikler varmı? ben perşembe günü karadeniz turu yapacam 29 ekim tatil diye 3 gün değerlendirecez az zaman ama ne görebilirsek artık.. perşembe çıkacaz pazar dönecez o yüzden 4 -5 gün olmayacağım.. dönüşte de yani 1 kasımda hemen hastaneye kontrole...
ayşegülcüm süpersiniz valla ne güzel yapmışsınız. yorgunkta olsa iyi gelmiştir.
bu arada bn p.tesi işe başladım. işler baya bi yoğun allahtan hep oturuyorum hatta oturmaktan yoruluyorum bazen zaman zamn kalkıp dolaştım odanın içinde. ama doğrusunu söylemek gerekirse unuttuğum zamnlarda oldu. evdede artık temizlik falan diil ama yemek işte ufak tefek işler yapıyorum. ne yapiyim o kadar kasıldımki artık belim kırıkmış gibi davranamıcam. bide edetten önce nasılsam öyleyim karnım ve belim ağrıyo, gerginim ara ara üşüyorum falan. her an adet olacakmış gibiyim hatta bi kaç defa oldum sandım.normaldede ya bugün yada yarın adet olmalıydım
biz çalışıyooz :gitme:
oooh ohhh ne güzel, gezin tozun en güzelini yapıyorsunuzz canımcımm, herşeyin başı sağlık ve moraaallllopuyorumnanaktan
misaifirim , 6 ay görüşmeyelim lafı yankış anlaşılmış olabilir mi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çünkü en azından bir kontrol şart, rahimin durumunu görmek bir sorun varsa tedavisini yaptrmak yoksa da yeni bebek için doğal yolsa doğa lyol için kaç ay bekleneceği veyahut tüp bebek şartsa en az ne kadar bekleneceği filan görüşülür , 6 ay bekleme bence kesinlikle, ilk adet sonrası kontrol benim şahsi düşüncem şart...ben de ilk adet sonrası kontrole gittim ve polip tespit edildi histereskopi gerekti bunun için gene adet sonrası en uygun dönem olduğu için onu bekledik filan derken zaman geçiyor zaten öyle veya böyle, ama sağlık durumunu görmen lazım.
güzel sonucunu ne zaman alıyoruz badecim, test günü ne zamandı ?
hafta sonları? kısa kaçamaklar bilmiyorumkismile
Impression;
Ben de sana katılıyorum canım.. Aydın Bey Misafirime yeni tüp bebek tedavisi için 6 ay demiş olabilir diye düşünüyorum..
Misafirim senin gebeliğini kim takip ediyordu?
kızlar bi ben mi varım sonuç bekleyen?
Bizde senin sonucunu bekliyoruzz :ecrin_bebek: eyvahedigeldismile
canım yani Aydın Bey'e tüp bebek yaptırıp bu topiğe takılan sonuç bekleyen varmı anlamında sordum.
kaydirigubbakcemile3 ya utandım ama:kedi: ok. anladım varya bu aralar gerçekten böyle oldum ve hiç bişeyi unutmayan ben ilaçlarımı aldığımı not ediyorum.
bide beim sabahları troid ilacım var. iğneleri zaten unutmuyorum. troid ilacımda fena değil ama elevit ve corasprin unuttğum oluyodu özellikle aspirin 36 saatte bir ya işte o fena. ama komik olan ilaçları içmeyi unutmuyorum. içtiğimi unutuyorum
geshenk , ben de 15 temmzuda gitim karadenize, ailecek kendi arabamızla gittik, tura katılmadık ama internetten bir tur programı indirip onu uyguladık aşağı yukarı, tabi istediğimiz yerde durduk istediğimiz yerde çay içtik, yemek yedik :) Karadeniz şahane, çok beğeneceksin, ben bayıldımmm... trabzonda sümela manastırı ve manastıra giden yol, borçka karagöl, uzungöl buralar favorim oldu :) en uca kadar gittik hatta sarp sınır kapısından geçip batuma bile geçtik :)) 1 hafta bize yetmedi , daha doğrusu bana yetmedi :))
hadi bakalım iyi tatiller, iyi eğlenceler canımm :))
canım, kesinlikle tavsiye ediyoruummmm, çok seveceksinizzz, bu arada ayder yaylasını unuttum :))
süper düşünmüşsün canım git gez tabi kafanı dağıtmış olursun:)
kızlar bi ben mi varım sonuç bekleyen?
Yahuu Badeciğim;
Ben de öyle anladım ama espri yapayım dedim şekerimmm kaydirigubbakcemile Azıcık stres atarsın diye sempatiksalakcinni
Daha rahat olmaya çalış canım..
Ayrıca elevit ayrı, coraspin ayrı, iğne ayrı... ben de telefonumun saatini kurarak ilaç alıyordum.. :))
teşekkür ederim impression .. ne güzel de anlatmışsın valla iyi geldi.. sağol.. herkes bu havada gisilmez yazın gitseydiniz falan dedikçe ayyh demeye başlamıştım yani :)) sonuçta bir karar verdik ve şimdi bulduk fırsatını napalım bu mevsimde de mutlaka güzel olur.. bakalım ne kadar yer gezebilirsek artık hiç bir şey yapamasak tertemiz oksijen doldurup geliriz ciğerlerimize transfer öncesi iyi gelir banada belki buz bebeğim durur benle de bir daha vakit bulamam değilmi..
orası da var canım programda.. şimdi soğuktur iyice kalın şeyler alıtım yanıma artık..
sağol meliscim.. bencede... zaten hep merak edip gidemediğim bir yerdi kusur kalmamış olurum :))
Ayşegülcüğüm sende gezmişsin ne güzel ne iyi etmişsin.. ne iyi geliyor değilmi insana farklı yerlere gitmek görmek.. değişiklik.. hepimizin ihtiyacı oluyor bu değişikliğe.. iyi olmana çok sevindim canım.. bende geziyorum bu da senin hoşuna gitmiş sağol canım :) 2 kasımda hem gezi ile ilgili hem son kontrolüm ile ilgili gelirim yine.. öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?