Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

biz çalışıyooz :gitme:

Marinerciğim;
Hayri Bey son derece başarılı bir doktor.. Türkiye'deki 3 adamdan biri.. Prof. Hayri Ermiş; Prof. Atıl Yüksel ve Prof. Rıza Madazlı hepsi fetus uzmanı ve konularında bir numara.. Ama Hayri Bey ayrıntılı ultrasona 10 dakika bakıyormuş, bir kaç arkadaşımız ayrıntılı ultrasonu ona yaptırdı, kısa sürdü diye çok üzüldüler... Eeee bakar bakmaz görüyor demek ki Ama biz bebişlerimize ultrasonda bakmaya doyamıyoruz ya.. Bu nedenle up-uzunnnn bakan diğer iki doktordan birini seçmeni tavsiye etmiştim sana :))))

Ben Atıl Hocaya gitmiştim. Her bir bebeğe 20 dakika falan bakıyor. Kendi kendine konuşuyo gibi yorum yapıyo. Ben ultrasonuna hayran kalmıştım. Gerçi her gidişimde ağlayarak çıktım ama o benim şansızlığım. Nasip. Çevremde sorduğum her kadın doğum uzmanı da Türkiye'nin en iyi hocalarındandır demişti. Muayenesi biraz yüksek ama diğerlerini bilmediğim için yorum yapamıycağım. Ama muayene için çok zor randevu almıştım hatta telefon numarasının yanlış olduğunu düşünecek kadar çok meşgul çalıyodu telefonu.

oooh ohhh ne güzel, gezin tozun en güzelini yapıyorsunuzz canımcımm, herşeyin başı sağlık ve moraaallllopuyorumnanaktan

Misafirim;
Ben beklemenden yana değilim.. Tamam jinekolog görmek istemiyorsun.. Ama mutlaka sormalısın.. Aydın Beyin mail adresini sana vermemi istermisin? Mail gönderip durumunu Aydın Beye anlatmak istersen, sana özelden mail adresini vereyim. Aydın Bey şu an Amerikada ama kendisine gelen mailleri hemencek cevaplandırır sağolsun.
Benim herşey olması gerektiği gibi gidiyor, söyledikleri zamanda regli oldum, akabinde de randevu aldım.. Bakalım 3 Kasımda rahmimin durumu da netleşmiş olacak. Ama senin sürecin (regli olmaman) beni endişelendiriyor.. Beklemen de kızdırıyorrr klava: Ya parça unutuldu ise, ya enfeksiyon olduysa, ya, ya, ya.... Lütfen kendine gereken özeni göster ve bu konuyu önemse.

Bejan;
Umarım 5 Kasımda yeni sürecini netleştirirsin. Ama Aydın Beye soracaklar varsa mutlaka bir kağıda yaz ve görüşmeye gittiğinde kendisine sor.
Ben her görüşmeye gittiğimde bloknotumu çıkartıp sorularımı soruyordum.. O da sağolsun her konuda adı gibi AYDINLATIYORDU :)
Kısmetinde bir değil birden fazla bebiş olsun canım

Geshenk;
Harikasınnızz.. Çok güzel bir program yapmıssın, moral ve bol oksijen depolayıp geleceksin. Harikasınnn

Teşekkür ederim canım..
Bu arada şu adeti madeti kafandan çıkar.. Bak Mystryy de aynen senin gibi, regli öncesi belirtiler hissetmişti transferden sonra.. Ama bebişi göbüşünde.. 2 gün kaldı test gününe.. Düşünme böyle şeyler.. İşyerinde de hiç yorma kendini olur mu..

biz çalışıyooz :gitme:

Cumartesi de mi çalışıyorsunuz????

kaydirigubbakcemile3 ya utandım ama:kedi: ok. anladım varya bu aralar gerçekten böyle oldum ve hiç bişeyi unutmayan ben ilaçlarımı aldığımı not ediyorum.

kaydirigubbakcemile3 ya utandım ama:kedi: ok. anladım varya bu aralar gerçekten böyle oldum ve hiç bişeyi unutmayan ben ilaçlarımı aldığımı not ediyorum.

Daha rahat olmaya çalış canım..
Ayrıca elevit ayrı, coraspin ayrı, iğne ayrı... ben de telefonumun saatini kurarak ilaç alıyordum.. :))

bide beim sabahları troid ilacım var. iğneleri zaten unutmuyorum. troid ilacımda fena değil ama elevit ve corasprin unuttğum oluyodu özellikle aspirin 36 saatte bir ya işte o fena. ama komik olan ilaçları içmeyi unutmuyorum. içtiğimi unutuyorum

Elevit de önemli ama coraspin çok daha önemli canım..
Aynen dediğin gibi bende içtiğimi unutuyordum :)))

teşekkür ederim impression .. ne güzel de anlatmışsın valla iyi geldi.. sağol.. herkes bu havada gisilmez yazın gitseydiniz falan dedikçe ayyh demeye başlamıştım yani :)) sonuçta bir karar verdik ve şimdi bulduk fırsatını napalım bu mevsimde de mutlaka güzel olur.. bakalım ne kadar yer gezebilirsek artık hiç bir şey yapamasak tertemiz oksijen doldurup geliriz ciğerlerimize transfer öncesi iyi gelir banada belki buz bebeğim durur benle de bir daha vakit bulamam değilmi..

canım, kesinlikle tavsiye ediyoruummmm, çok seveceksinizzz, bu arada ayder yaylasını unuttum :))

orası da var canım programda.. şimdi soğuktur iyice kalın şeyler alıtım yanıma artık..

süper düşünmüşsün canım git gez tabi kafanı dağıtmış olursun:)

sağol meliscim.. bencede... zaten hep merak edip gidemediğim bir yerdi kusur kalmamış olurum :))

Ayşegülcüğüm sende gezmişsin ne güzel ne iyi etmişsin.. ne iyi geliyor değilmi insana farklı yerlere gitmek görmek.. değişiklik.. hepimizin ihtiyacı oluyor bu değişikliğe.. iyi olmana çok sevindim canım.. bende geziyorum bu da senin hoşuna gitmiş sağol canım :) 2 kasımda hem gezi ile ilgili hem son kontrolüm ile ilgili gelirim yine.. öpüldünüz...

kızlar bi ben mi varım sonuç bekleyen?

badecim çook az kalmış, bence sabret ve denilen günde yaptır...

Yahuu Badeciğim;
Ben de öyle anladım ama espri yapayım dedim şekerimmm kaydirigubbakcemile Azıcık stres atarsın diye sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şey

Daha rahat olmaya çalış canım..
Ayrıca elevit ayrı, coraspin ayrı, iğne ayrı... ben de telefonumun saatini kurarak ilaç alıyordum.. :))

aynen ben de öyle yapmıştım telefonun saatini kurmasam unutabilir ve karıştırabilirim diye, en garanti yol, telefonun alarmı :)

geshenk karadenize zaten hiç bi mevsimde güven olmaz, her an yağmur yağabilir, tabi sonbaharda bu risk biraz daha fazla, ama her mevsimi güzel olur diye tahmin ediyorum , biz yazın giderken bile , yanınıza hırka uzun pantolon filan alın üşüyebilirsiniz akşamları, filan demişlerdi, ona göre yani :)) inşallah sis olayı olmaz, çünkü o bütün manzarayı yok edebiliyor, özellikle uzungöle giderken böyle dua ede ede gittik, sis olmasın allahım noooolur diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…