badecim çook az kalmış, bence sabret ve denilen günde yaptır...
geshenk karadenize zaten hiç bi mevsimde güven olmaz, her an yağmur yağabilir, tabi sonbaharda bu risk biraz daha fazla, ama her mevsimi güzel olur diye tahmin ediyorum , biz yazın giderken bile , yanınıza hırka uzun pantolon filan alın üşüyebilirsiniz akşamları, filan demişlerdi, ona göre yani :)) inşallah sis olayı olmaz, çünkü o bütün manzarayı yok edebiliyor, özellikle uzungöle giderken böyle dua ede ede gittik, sis olmasın allahım noooolur diye :))
anladım canım kalın şeyler alıcas tamam.. haa bide sis çıkmasın diye bol bol dua edices :Saruboceq: sağol bayan tecrübe :))))) ne iyi böyle dimi önceden teftiş yapanlardan bilgileri alıp çıkmak .. çok iyi oldu bak bu... bide çok yağmur yağmasa hani iyi olur sel su olmadan rahatça gezerdik inadına bu hafta hava değişti geçen hafta gibi olsa ne iyi olurdu...
grapes nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?
hee bu arada "sezonu açtım" yazmışsın, bak böyle güzel oldu işte, insanın içini açıyorsırnaşık şey
evet yeni yayın dönemine yeni yapımlarla girdik sırnaşık şey güsel oldu dimi zemuszemus verimli bir sezon olması dileği ile olsun hepimiz için.....
ayy inşallah hep yüzümüzü güldüren programlar olsun ehehhhehhh
sırf eğlence dolu programlara ağırlık veriyoruz yeni anlayışımız bu :roflol: eğlence, sağlık, haber ağırlıklı yayın akışı hazırladık :))
ayyy ayyy ayyyy çok sevdim ben bu kanalıı :)))))) reytingi bol olsun :)))))))
o zaman bizden ayrılmayın zemuszemus bayanssulusmile aklinialirimsmile pişman olmayacaksınız alkisalkisalkis
imperision benim sonucum tesadüfe bak ki valla hiç aklıma gelmemişti bu bayrama denk geliyor gibi... ya bayram unutulmaz olacak pozitif sonuç ile yada hiç hatırlamak istemeyeceğim negatif ile.. inşallah ilk şık olurda coşarım küsmem gene... -tatlicadiarzu- sezonu erkenden kapatmayım dimi daha yeni açtım... :1rolleyes:
Benimde en büyük hayalimdi karadenize gitmek.Hersene yazın gitmeye niyetleniyorduk ama bu tedaviler nedeni ile hastane hastane geziyorduk.Hatta sonucum negatif çıkarsa başımı alıp giderim diye düşünüyordum, kafayı dağıtmak için ama neyseki öyle olmadı.İnşallah önümüzdeki yıllarda bebeğimiz biraz büyüyünce onunla birlikte gidicez.
Geshenkcim bizim yerimizede gez ve o bol oksijeni çek içine, kafanı boşalat ve rahatla.
Badecim bende yaklaşık 25 gün önce senin durumundaydım, sonuç bekliyordum ve çok stresliydim ama bigün şöyle düşündüm, negatif sonuç alırsam zaten yeterince üzülücem niye bu işkenceyi öne alıyorum.En azından bu süreci mutlu ve huzurlu geçir, istesende istemesende 30 ekim gelicek ve sen herşeyle o gün yüzleşiceksin.Şimdiden üzüp hırpalama kendini.Rahat olmaya çalış, herşey olacağına varır........
Daha rahat olmaya çalış canım..
Ayrıca elevit ayrı, coraspin ayrı, iğne ayrı... ben de telefonumun saatini kurarak ilaç alıyordum.. :))
kurban bayramına mı denk geliyor o kadar az mııı, hadi inşallah pozitif olacak hayırlısıyla, ama bir daha küsmek yooookkkkkyerimseniben
ya sen ansıl görünmez oluyorsun geshenk :)) yok gibisin ama yazıyorsun CADIARZU
Benimde en büyük hayalimdi karadenize gitmek.Hersene yazın gitmeye niyetleniyorduk ama bu tedaviler nedeni ile hastane hastane geziyorduk.Hatta sonucum negatif çıkarsa başımı alıp giderim diye düşünüyordum, kafayı dağıtmak için ama neyseki öyle olmadı.İnşallah önümüzdeki yıllarda bebeğimiz biraz büyüyünce onunla birlikte gidicez.
Geshenkcim bizim yerimizede gez ve o bol oksijeni çek içine, kafanı boşalat ve rahatla.
Badecim bende yaklaşık 25 gün önce senin durumundaydım, sonuç bekliyordum ve çok stresliydim ama bigün şöyle düşündüm, negatif sonuç alırsam zaten yeterince üzülücem niye bu işkenceyi öne alıyorum.En azından bu süreci mutlu ve huzurlu geçir, istesende istemesende 30 ekim gelicek ve sen herşeyle o gün yüzleşiceksin.Şimdiden üzüp hırpalama kendini.Rahat olmaya çalış, herşey olacağına varır........
Kendi adıma müjdeli haberimi sizlerle paylaşmak istedim. Mens oluvermişim habersiz ağrısız şaştım kaldım. :lepi:
Kendi adıma müjdeli haberimi sizlerle paylaşmak istedim. Mens oluvermişim habersiz ağrısız şaştım kaldım. :lepi:
aaa hadi gözün aydın canımmm, bitince de kontrole gidersin artık yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?