Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bu sefer çoşacaksın canım benim..

Kendi adıma müjdeli haberimi sizlerle paylaşmak istedim. Mens oluvermişim habersiz ağrısız şaştım kaldım. :lepi:

Ayyyy tebrik ederim canım.. Çok sevindim.. Hani sen demiştin ya aynen öyle oldu vallahi.. İnsan arkadaşının regli olmasına nasıl seviniyormuş
Eh bugün çarşamba sen de önümüzdeki hafta için Aydın Beyden bir randevu almalısın.

[Cumartesi de mi çalışıyorsunuz????

bazen eşimin bazen benim nöbetler oluyo gerçi benim az ama fırsat buldukça da geziyoruz. Doğru yoldayız yani :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

[

Impression;
Ben de sana katılıyorum canım.. Aydın Bey Misafirime yeni tüp bebek tedavisi için 6 ay demiş olabilir diye düşünüyorum..
Misafirim senin gebeliğini kim takip ediyordu?

evet madem kırmızılar görüldü 1. sorun atlatıldı şimdi bu soruya cevap bulmaya geldi. Bunun cevabı da ASM de galiba. Beni de sağolsun Aydın hoca takip ediyordu.[/QUOTE]

Hımmm ben Atıl Hocaya gittiğin için karşıda bir doktorun seni takip ettiğini düşünmüştüm.. Yani tüp bebek tedavisi sonrasında Aydn Beyden ayrılıp, gebelik takibini başkasının yaptığını düşünmüştüm..
E hadiii randevu al sende. zemuszemus

valla birbirimizi en iyi gene bizler anlıyoruz. Teşekkür ederim. İyi ki buradayım

Evet canım, iyi ki burdasın. :1hug:

kızlar slm

be artınk 9. günün akşamındayım.ama bugün akşama kadar adet sancılarım hiç durmadı diyebilirim. biliyorum kızacaksınız ama ben hamilelikte ara ara adet sancısı olabilir diye okumuştum benimkisi daha önce adet olduğum dönemlerde olduğu gibi sürekli

bence test gününe kadar bunları düşünme, hiiiç belli olmuyor bu işler, adet oldum deyip bırakıp test yaptırmayan ama birkaç gün sonrasında test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşım var benim... yani kanama bile olsa pozitif sonuç alınabiliyor, kötü şeyler düşünüp te içini karartma bade...sakin sakin test gününü bekle , güzel şeyler düşün...

saol canım ya yapamıyorum iyi şeyler düşünemiyorum. adet olacakmışımda bi türlü olamıyomuşum gibi. 26-28 günde bir olurum bugün 27. günüm

arkadaşlar ben gidiyorum.. kendinize iyi bakın.. müjdeli haberler almayı umuyorum dönüşümde.. hoşçakalın..

Hımmm ben Atıl Hocaya gittiğin için karşıda bir doktorun seni takip ettiğini düşünmüştüm.. Yani tüp bebek tedavisi sonrasında Aydn Beyden ayrılıp, gebelik takibini başkasının yaptığını düşünmüştüm..
E hadiii randevu al sende. zemuszemus

Aydın hocadan ayrılmak ne mümkün, şöyle bir git amniosentez yaptır dedi ağzıma yüzüme bulaştırdım. Bir daha ki sefere nasip olursa inşallah kovsa da gitmem. randevu bana kalsa bugün alacağım ama razı etmem gereken birileri var bu evde

2 kerelik denemem olunca seni çok iyi anlıyom, anlıyoruz. İnsanın aklı sürekli bunda oluyo. Adet olacam, olacağım, oldum mu.. Biz düşünme desek de düşüneceksin ama inşallah sonucun pozitif olur da hep birlikte senin için seviniriz. Sende tüh boşuna sızlanmışım dersin

Maalesef Amniosentez çapada olunca çapaya gittim. Ama her adımdan Aydın hocanın haberi vardı. Sağolsun hep de moral vermeye çalıştı. Allah razı olsun ne denir ki.

Şimdi anladım canım kurtajın orda olduğu için aydın bey sana tedavi için 6 ay sonra olsun anlamında görüşmeyelim demiştir. benim kurtajı aydın bey yaptı ve kontrol için regl sonrası gelirsin demişti. yani kurtajda parça kalmışmi yada incelme olmuşmu diye bakmak için. senin de canım reglin bittikten sonra bi muayene olman gerekiyo hatta aydın bey e de gidebilirsin

arkadaşlar ben gidiyorum.. kendinize iyi bakın.. müjdeli haberler almayı umuyorum dönüşümde.. hoşçakalın..

Geshenkciğim,
Güle güle gittt, güle güle gel canım..
Sakın üşütme.. İyi tatiller ve iyi eğlenceler..
Çoook öpüyorumopuyorumnanaktan

Hımmmm evde razı edilmesi gerken biri varsa bu önemli bir sorun.. lmaz:
Ama bu senin sağlığın için gerekli canım benim.. Regliden sonra mutlaka bir kontrol yapılması gerek.. Rahminin durumu nasıl, toparlanmış mı, herhangi bir parça kalma durumu var mı, enfeksiyon var mı.. Bunların kontrol edilmesi gerek.. Böyle önemli bir kontrol için , senin sağlığın için aslında elinden tutularak dooğğğru doktora götürülmen gerek.. olumunekankayizsmile
Acaba bu kontrolün önemini anlatamamış olabilirmisin?

kızlar 10. gün ama dayanıcam yaptırmıcam test. hatta c.tesi akşam yaptırmayı düşünüyorum

Badeciğim;
Testini ASM'de yaptırmanı öneririm.
Daha evvelki yazışmaları hatırlarsan: zaman zaman başka merkezlerde doğru sonuçlar alamadığımızı yazmıştık.. Bunu yaşayan arkadaşlarımz var.
Ayrıca akşam yaptırmak niye?
Cumartesi sabahı eşinle elele tutuşup gidersiniz hastaneye , kan verirsin ve cafede kahvaltınızı yaparken de vakit geçirmiş olursunuz.. Haaa yanlış anlama açlık tokluk gerekmiyor kan vermek için.. Açken de tokken de kan testi yapılıyor. Sonra da bize müjde verirsin şekerciğim..

Geleyim önemli bir konuya...lülülülülülü

KIZLAR
BİZ 31.10.2010 PAZAR GÜNÜ SABAHI EŞLERİMİZLE BİRLİKTE BULUŞMAYA KARAR VERDİK.. zemuszemus

(Katılacak olanlar : BEN, UTKUMM, LADYY, MYSTRYY, GRAPES, MARİNER, MELİSS, BELİZZ, belki GECE... Malesef Impression ve Margaar mazeretleri nedeniyle gelemeyecekler)

Sahra-i Cedit civarında bir yer belirledik.. :içelim:
Merkezi bir nokta.. Rezervasyonumuzu yaptırdık..
Hem güzelce kahvaltı yapmış olacağız, hem hasret gidereceğiz, hem göbüşünde bebişi olanların göbüşlerini seveceğiz, hem de dertleşeceğiz.. :1hug:
Hepinizin başımızın üstünde yeri var..
Katılmak isteyen olursa lütfen yazın, ben de size iletişim numaramı ve nerede buluşacağımızı yazarım..
Yarın akşam ve pazar sabahı kulübe bir kere daha girerek gelmek isteyen olup olmadığına bakacağım. Zaten diğer arkadaşlarımda kulübe girdiklerinde görerek katılmak isteyene bilgi verirler.
Sevgilerrr

kızlaar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun kimsecikler yok ortalıkta demekkii herkez tatili değerlendiriyor.bende evde sıcak sıcak yan gelip yatıyorum:))

geshenkçim iyi tatiller iyi eğlencelerr canım , dönüşte maceralarını dinleriz artık sırnaşık şey

misafirim,
sağlık için mutlaka gidilmesi gerekiyor , o açıdan bakınca razı olması kolay olur evdeki kişininyerimseniben

kızlaar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun kimsecikler yok ortalıkta demekkii herkez tatili değerlendiriyor.bende evde sıcak sıcak yan gelip yatıyorum:))

senin de kutlu olsun şekercim sırnaşık şey

cevap veriyorum: kontrolün önemini anlamamış olabilir miyiz: evet, sonuç :öğrendik:kedi:

show tv de agubugu diye bir program var arkadaşlar tavsiye ederim, muhtemelen seyrediyosunuzdur seyretmeyenlere duyrulur, özellikle bebiş bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…