kızlar 10. gün ama dayanıcam yaptırmıcam test. hatta c.tesi akşam yaptırmayı düşünüyorum
Geleyim önemli bir konuya...lülülülülülü
KIZLAR
BİZ 31.10.2010 PAZAR GÜNÜ SABAHI EŞLERİMİZLE BİRLİKTE BULUŞMAYA KARAR VERDİK.. zemuszemus
(Katılacak olanlar : BEN, UTKUMM, LADYY, MYSTRYY, GRAPES, MARİNER, MELİSS, BELİZZ, belki GECE... Malesef Impression ve Margaar mazeretleri nedeniyle gelemeyecekler)
Sahra-i Cedit civarında bir yer belirledik.. :içelim:
Merkezi bir nokta.. Rezervasyonumuzu yaptırdık..
Hem güzelce kahvaltı yapmış olacağız, hem hasret gidereceğiz, hem göbüşünde bebişi olanların göbüşlerini seveceğiz, hem de dertleşeceğiz.. :1hug:
Hepinizin başımızın üstünde yeri var..
Katılmak isteyen olursa lütfen yazın, ben de size iletişim numaramı ve nerede buluşacağımızı yazarım..
Yarın akşam ve pazar sabahı kulübe bir kere daha girerek gelmek isteyen olup olmadığına bakacağım. Zaten diğer arkadaşlarımda kulübe girdiklerinde görerek katılmak isteyene bilgi verirler.
Sevgilerrr
kızlaar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun kimsecikler yok ortalıkta demekkii herkez tatili değerlendiriyor.bende evde sıcak sıcak yan gelip yatıyorum:))
cevap veriyorum: kontrolün önemini anlamamış olabilir miyiz: evet, sonuç :öğrendik:kedi:
show tv de agubugu diye bir program var arkadaşlar tavsiye ederim, muhtemelen seyrediyosunuzdur seyretmeyenlere duyrulur, özellikle bebiş bekleyenlere
Harikasınız valla , şimdilik afiyet şeker olsun demekle yetineceğim
kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin
kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin
Kızlar bir sorum var :) Bende ASM'de tekrar başlamayı düşünüyorum ama herkes çok pahallı olduğunu söylüyor. Sizler bilirsiniz tüp bebek kaça mal oluyor. Gerçekten çok mu pahallı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?