Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Harikasınız valla , şimdilik afiyet şeker olsun demekle yetineceğim

kızlaar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun kimsecikler yok ortalıkta demekkii herkez tatili değerlendiriyor.bende evde sıcak sıcak yan gelip yatıyorum:))

Ohhhhh sefanızz olsun oğluşunla :CüvCüv:

cevap veriyorum: kontrolün önemini anlamamış olabilir miyiz: evet, sonuç :öğrendik:kedi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ehh o zaman sorun kalmadı.. Bu günden tezi yok arayıp randevu alıver canım..

show tv de agubugu diye bir program var arkadaşlar tavsiye ederim, muhtemelen seyrediyosunuzdur seyretmeyenlere duyrulur, özellikle bebiş bekleyenlere

Evet canım..
Ben de bir gözümle seyrediyorum şu an.. Daha evvel de hiç kaçırmazdım. Beğeniyorum bu agubuguyu.. Bir doktor hanım çıkıyor 50'li yaşlarında koyu renk saçlı.. çok güzel konuşuyor.. bebek bakımı ile ilgili konuşuyor.. Bayılıyorum ona.. Adını unuttum ama (((

Harikasınız valla , şimdilik afiyet şeker olsun demekle yetineceğim

:))))))
Teşekkür ederiz canım.. :içelim:
Başka bir zaman bekleriz olumunekankayizsmile

kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin

Kızlar bir sorum var :) Bende ASM'de tekrar başlamayı düşünüyorum ama herkes çok pahallı olduğunu söylüyor. Sizler bilirsiniz tüp bebek kaça mal oluyor. Gerçekten çok mu pahallı?

Kızlar bir sorum var :) Bende ASM'de tekrar başlamayı düşünüyorum ama herkes çok pahallı olduğunu söylüyor. Sizler bilirsiniz tüp bebek kaça mal oluyor. Gerçekten çok mu pahallı?

Kavun ici bizler asm'de prof.dr.aydin arici'nin hastalariyiz.doktorumuz alaninda turkiye'de ve dunya'da en iyi doktorlar arasinda.doktorumuzun bilgi ve tecrubesinin yaninda guleryuzlu,mutevazi ve naif tavri ayri bir takdir gerektiren ozellikleridir.ayrica kafana takilani da kolayca sorup bizlerin anlayagi dilden anlatan bir doktordur.ben uc tup bebek dwnememi de aydin beyle gerceklestirdim.su an masallah 22 haftalik bebisi olan ve saglikla kucagina almayi bekleyen anne adayiyim.her bir denememiz bize testler,ilaclar ve islem dahil ortalama 6.500 tlye mal oldu.eger sende boyle zor kavusan anne adayi isen sana da tum buradaki arkadaslarimla beraber siddetle aydin beye en kisa surede tedavi olmani tavsiye ederim.insallah sende en kisa zamanda kuzucuguna kavusursun

...........................................................................................

bade canım gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş.
arkadaş problem mi var nedir bu nktalama işaretleri anlayamadım
ASM de tedavi yaptırmak isteyen arkadaslar aydın beyle ücrtsiz öngörüşme yapıp hastaneden ücret konusunda bilgi almalısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…