Kızlar bir sorum var :) Bende ASM'de tekrar başlamayı düşünüyorum ama herkes çok pahallı olduğunu söylüyor. Sizler bilirsiniz tüp bebek kaça mal oluyor. Gerçekten çok mu pahallı?
Kavun ici bizler asm'de prof.dr.aydin arici'nin hastalariyiz.doktorumuz alaninda turkiye'de ve dunya'da en iyi doktorlar arasinda.doktorumuzun bilgi ve tecrubesinin yaninda guleryuzlu,mutevazi ve naif tavri ayri bir takdir gerektiren ozellikleridir.ayrica kafana takilani da kolayca sorup bizlerin anlayagi dilden anlatan bir doktordur.ben uc tup bebek dwnememi de aydin beyle gerceklestirdim.su an masallah 22 haftalik bebisi olan ve saglikla kucagina almayi bekleyen anne adayiyim.her bir denememiz bize testler,ilaclar ve islem dahil ortalama 6.500 tlye mal oldu.eger sende boyle zor kavusan anne adayi isen sana da tum buradaki arkadaslarimla beraber siddetle aydin beye en kisa surede tedavi olmani tavsiye ederim.insallah sende en kisa zamanda kuzucuguna kavusursun
Çok tebrik ediyorum, gözünüz aydın.Doya doya yaşa mutluluğunu hihoyyyt
..............................................
[.............................................................................
aasnkanskans.........................
...........................................................................................
...............,,,,,,
arkadaş, seni hatırlıyorum. tedaviye başlamak üzereydin ve yumurta sayın azdı. ne oldu, ne aşamadasın?
ve daha önemlisi boşluklarla, noktalar ve virgüllerle bize ne anlatmaya çalışıyorsun?
kızlar benim değerim dün 900 lerdeydi bana çok fazla geldi tek embriyoydu çünkü. o yüzden telaşlandım ama faxladık sonucu hemşire birz yüksek ama 5. gün transferi olduğu için normal aralıklarda dedi. tabi ben yinede telaşlıyım. ama olsun mutluyum yinede evdede test yapmıştım çift çizgiyi gördüm ya daha ne olsun:)))) yarın tekrar yaptırcam hayırlısı olur inşallah
Badecim hayırlı olsun canım...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...Sizlerin böyle teker teker bebişlerinize kavuştuğunuzu görmek beni hem çok seindiriyo hemde umutlandırıyo..Bu arada değerinin yüksek çıkması tek embriyo transferi olduğuna göre tek yumurta ikizi olabilirmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ayyyyyy hadi bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun....alkisalkisalkis
Merhaba Kavuniçi;
Mariner arkadaşım sana gerekli bilgileri vermiş, ancak ben minik bir ekleme yapmak istiyorum.
Tüp bebek tedavisinde kadının yaşı ve yumurta rezervi önem taşıyor. Bu noktada da kullanılacak ilaçlar farklılaşabiliyor.
3600 hastaneye tüp bebek için ödenmesi gereken rakam, (eğer Çider'e üye olursan bu rakam çider indirimiyle 3000 liraya düşüyor. Çider: çocuk istiyorum derneği. 150tl karşılığında üye olunuyor. )
Hastaneye ödenen bedelin dışında ilaçlara ödemen gereken rakam da kullanılacak doza göre değişiyor. Bu da aşağı yukarı 1500 ile 2200 civarında tutuyor. Yani çidere üye olursan 150 çidere, 3000 tüp bebek için hastaneye, en iyi ihtimalle 1500 tl civarında da ilaçlara verilebilir. Yani 5000-5500 civarında rakamlara malolabiliyor.
Küçük bir araştırma yaparsan göreceksin ki diğer merkezlerde fiyatlar daha da pahalı..
Şansın bol olsun..
Sevgiler.
kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin
kızlar benim değerim dün 900 lerdeydi bana çok fazla geldi tek embriyoydu çünkü. o yüzden telaşlandım ama faxladık sonucu hemşire birz yüksek ama 5. gün transferi olduğu için normal aralıklarda dedi. tabi ben yinede telaşlıyım. ama olsun mutluyum yinede evdede test yapmıştım çift çizgiyi gördüm ya daha ne olsun:)))) yarın tekrar yaptırcam hayırlısı olur inşallah
badecimm, hayırlı uğurlu olsunnn, inşallah güzel haberlerinin devamı gelsinn...
sanırım rakamın yüksek olması ile tek çift olması arasında bağlantı olmuyor, ben hemşireye sorduğumda ancak onu muayenede anlayabiliriz demişti, tek transferde bu kadar yüksek çıkması da bunu doğruluyor gibi sanki...
Badecim hayırlı olsun canım...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...Sizlerin böyle teker teker bebişlerinize kavuştuğunuzu görmek beni hem çok seindiriyo hemde umutlandırıyo..Bu arada değerinin yüksek çıkması tek embriyo transferi olduğuna göre tek yumurta ikizi olabilirmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ayyyyyy hadi bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun....alkisalkisalkis
Çok teşekkürler Ayşegül :) Ben geçen hafta Yeditepe'den negatif sonucu gördümSanırım 2-3 ay sonra tekrar denerim. ASM hakkında hiçbir bilgim yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla tüp bebek konusunda başarılılar. Zor bir süreç rahat bir hastane arıyorum. Umarın bu yola giren herkesin şansı bol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?