Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

badecim yaşasssıııııınnnn...... tebrikler, bak işte endişelerin boşunaymış. bebeğin seninle :ecrin_bebek: hadi bakalım p.tesi de güzel haberin devamını bekliyorus...

arkadaş, seni hatırlıyorum. tedaviye başlamak üzereydin ve yumurta sayın azdı. ne oldu, ne aşamadasın?
ve daha önemlisi boşluklarla, noktalar ve virgüllerle bize ne anlatmaya çalışıyorsun?

Kızlar bir sorum var :) Bende ASM'de tekrar başlamayı düşünüyorum ama herkes çok pahallı olduğunu söylüyor. Sizler bilirsiniz tüp bebek kaça mal oluyor. Gerçekten çok mu pahallı?

Merhaba Kavuniçi;

Mariner arkadaşım sana gerekli bilgileri vermiş, ancak ben minik bir ekleme yapmak istiyorum.
Tüp bebek tedavisinde kadının yaşı ve yumurta rezervi önem taşıyor. Bu noktada da kullanılacak ilaçlar farklılaşabiliyor.
3600 hastaneye tüp bebek için ödenmesi gereken rakam, (eğer Çider'e üye olursan bu rakam çider indirimiyle 3000 liraya düşüyor. Çider: çocuk istiyorum derneği. 150tl karşılığında üye olunuyor. )
Hastaneye ödenen bedelin dışında ilaçlara ödemen gereken rakam da kullanılacak doza göre değişiyor. Bu da aşağı yukarı 1500 ile 2200 civarında tutuyor. Yani çidere üye olursan 150 çidere, 3000 tüp bebek için hastaneye, en iyi ihtimalle 1500 tl civarında da ilaçlara verilebilir. Yani 5000-5500 civarında rakamlara malolabiliyor.
Küçük bir araştırma yaparsan göreceksin ki diğer merkezlerde fiyatlar daha da pahalı..
Şansın bol olsun..
Sevgiler.

..............................................

[.............................................................................

aasnkanskans.........................

...........................................................................................

...............,,,,,,

arkadaş, seni hatırlıyorum. tedaviye başlamak üzereydin ve yumurta sayın azdı. ne oldu, ne aşamadasın?
ve daha önemlisi boşluklarla, noktalar ve virgüllerle bize ne anlatmaya çalışıyorsun?

Merhaba Gececiğim;
Az evvel diğer topiklerde yazdığı mesajlara baktım.. Arkadaş nickli arkadaş bize sanırım ağustos ayında yazmış.. Mystryy ve Belizzciik kendisine cevap vermişler..
Sanırm klavyesinde bir sorun var.. Yoksa niye noktalama işaretleriyle bize yazmaya çalışsın ki di mi

Kızlarrr bu saate kadar buluşmamıza katılacak olan kimse yok..
Sabah son bir defa bakacağım..
Hepinize iyi gecelerrr ve iyi pazarlarr

Badee tebrik ederim, sonuna kadar güzel ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Pzt iyi haberinin devamını bekliyoruz.

Günaydın Kızlarrr;
Çookk güzel bir güne uyandık... :sm_cool:
Buluşmamıza katılmak isteyen var mı diye son bir defa kulübe bakmak istedim... cokacimcoook
Hepinize iyi pazarlar diliyorum.. opuyorumnanaktan

kızlar benim değerim dün 900 lerdeydi bana çok fazla geldi tek embriyoydu çünkü. o yüzden telaşlandım ama faxladık sonucu hemşire birz yüksek ama 5. gün transferi olduğu için normal aralıklarda dedi. tabi ben yinede telaşlıyım. ama olsun mutluyum yinede evdede test yapmıştım çift çizgiyi gördüm ya daha ne olsun:)))) yarın tekrar yaptırcam hayırlısı olur inşallah

Badecim hayırlı olsun canım...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...Sizlerin böyle teker teker bebişlerinize kavuştuğunuzu görmek beni hem çok seindiriyo hemde umutlandırıyo..Bu arada değerinin yüksek çıkması tek embriyo transferi olduğuna göre tek yumurta ikizi olabilirmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ayyyyyy hadi bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun....alkisalkisalkis

olsunda tek çift farketmez.kötü bişey olmasın yeter. ama bişey diyimmi benim ailemde ikiz olanlar var. ama hep biri yaşamış diğerini kaybetmişler doğumdan sonra (( hayırlısı olsun. ben o kadar umutsuzdumki anlatamam ya aslında henüz kesin bişey yok ama bu bile bana umut oldu.

Kötü anıları at bir kenara..... Önünde güneşli günlerle dolu bir 9 ay var.... Dediğin gibi tek yada çift fark etmez sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak yuvanıza gelsin yeter.... Sevinçten yerinde duramazsın şimdi ama dinlenmeyi unutma çok yorma kendini... İlk kontrolün ne zaman? Bu arada mide bulantıların başladımı?

Çok teşekkürler Ayşegül :) Ben geçen hafta Yeditepe'den negatif sonucu gördüm Sanırım 2-3 ay sonra tekrar denerim. ASM hakkında hiçbir bilgim yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla tüp bebek konusunda başarılılar. Zor bir süreç rahat bir hastane arıyorum. Umarın bu yola giren herkesin şansı bol olur

ayşegül ve eşi, ladybird ve eşi,mystryy ve ablası, gece ve eşi, mariner ve eşi, melissss, grapes ve eşi, belizz ve eşi; eşim ve ben sizinle tanıştıgımıza çok mutlu olduk çok güzel bir gündü herkese teşekkür ederiz inş bir gün bundan çok daha kalabalık bir şekillde bebişler kucagımızzda buluşacagız:))öptüm hepinizi

kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin

badecimm, hayırlı uğurlu olsunnn, inşallah güzel haberlerinin devamı gelsinn...

sanırım rakamın yüksek olması ile tek çift olması arasında bağlantı olmuyor, ben hemşireye sorduğumda ancak onu muayenede anlayabiliriz demişti, tek transferde bu kadar yüksek çıkması da bunu doğruluyor gibi sanki...

bencede öyle baktım değerler aralıklar o kadar genişki bunu anlamak zor yani. ama önemli olan gebeliğin sonuna kadar devamı ve sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil

Merhaba Kızlarrr,
Biz çok güzel bir gün geçirdik.. Hem eşlerimiz hem biz güzel güzel kaynaştık ve çok keyifli saatleri paylaştık...
Keşke sizler de olabilseydiniz...

Seni yaramazzz... Demek test öncesi test yaptın öyle mi
Yarın test sonucunu alır almaz bizimle paylaş e mi canım.

Emirimm;
Merhaba canım, nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun.. Herşey yolunda mı? Neler yapıyorsun?

Sevgili Kavuniçi;
Seçeceğin merkezin kullandığı yöntemin sizin sorununuza uygun olup olmaması çok önemli, ayrıca özellikle yumurta takibi sırasında gün aşırı hastaneye gitmemiz gerektiği için evine yakın olması da önemli.. Tabiii en önemlisi tam anlamıyla güven duyacağın bir doktor ve ekibi olmalı...
Biz doktorumuzu çokkkk seviyoruz ve onun hastaları olmakla kendimizi şanslı hissediyoruz.
Senin de en doğru yeri seçmeni dilerim.
Aklına takılan her konuyu bize sorabilirsin..
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…