herkese günaydın güzel bir gün diliyorum
gunaydin gunaydin:):):):)
Günaydın kızlar:)
yarın randevun vardı dimi belizcim. hazırladın mı bakım sorularını:)
görkembilgin mesajımı beğenmemişsin keşke açıklasaydın.. bu butonların çıktığı iyi olmadı ya. beğenmedim deyip kestirip atıyorlar :)) ben mi yanlışım ne peki?? elimde tek parça kağıt yok bunlarla ilgili bilgi yok telefonda ne deniliyorsa onunla yani..
Ayşegül hayır hiç bişi verilmedi bana.. gün olarak 18 kasımda test günü denildi geçen seferde böyle olmuştu... sizlere verilmiş anlaşılan .. bilemiyorum...
ahahahahahahahhaaa oleeeeeeeeeeeey cift kalp oldum.... kendi kendime sevindim ama olsun, napalim:):):)
Geshenk kusura bakma, öyle üzüldüm ki... Sanırım bilgisayarım açık kalmış ve bizim ufaklık da bütün tuşlara olanca hırçınlığı ile basınca böyle birşey ortaya çıkmış. Ben hiç öyle şey yapar mıyım... Hele de sen bu durumdayken... Kusurumuza bakma teyzesi,bir daha olmaz
ahahahahahahahhaaa oleeeeeeeeeeeey cift kalp oldum.... kendi kendime sevindim ama olsun, napalim:):):)
geshenk sen niye bu sefer kıpır kıprsın yaaa... yok işe gitcem, yok eczaneye gitcem, yok oraya, yok buraya.... evde olcaksın elinden geldiğince, dinlenceksin bol bol, şımarcaksın eşine, öööyle yavaşça tutuncak bebişlerinde sana... e tabi bir de relax olacaksın hem de her açıdan...
mystryy teşekkürler iyi dilekleriniz için.....
Bu arada ilk testim (beta hcg) 624'tü, iki gün sonra aynı saattte aynı hastanede yaptırdığım testte (beta hcg) 1387 çıktı. Şu anda sanırım herşey yolunda, 23 kasım salı için ultrason randevusu aldım, inşallah bu sefer bebeğimin kalp atışlarını duyar ve kucağıma alırım...
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...
GESHENK, ben ananas ve hurma yedim ama abartmadan tabi,bu arada benim de bel ağrılarım hala devam ediyor,
bebişimizkendine yer yer yapıyor, yaparkende bizi biraz yoruyor...
Pozitif düşünelimherşey çok daha güzel olsun...
ah canım benim Güneşciğim mi yapmış onu.. kusur olurmu hiç öperim ben onu gözlerinden yanaklarından.. mesajıma değmiş ya farkında olmadan bana uğur getirir belkim..:))) tatlım benim
hadi gözün aydın.. :13:
gitmedim zaten merak etme.. eczane yakın hem bana yürüyüş olsun acık dimi hepten hareketsiz kalmak kan dolaşımını yavaşlatıyormuş ve rahimi güçsüzleştiriyormuş ya hani ondan yanii :))) yoksam ağırım ben :93: yatmıyorum ama ayakta değilim sürekli oturuyorum yavaş hareketlerle geziniyorum o kadar.. sen nasılsın? pek gelmiyorsunuz siz hepiniz face de misiniz yaaa..
ayyyyyyyyyyyyyyy bende hep ona yoruyorum nurbencim belimin ağrıyası varsa da ondan işteee :81: bence öyle yani :))))))) ananas yiyorum çok fazla değil zaten iki günde bir ananası yiyorum 5-6 gün sonra yenmese daha iyi diye okudum bir kaç yerde ilk başlarda iyiymiş.. bende yarın artık yemeyim diyorum 6. günüm yarın.. valla istediği kadar yer yapsın ağrıya sızıya razıyım kalsınlar yeterki :)
kizlar bugun klupte pek bi durgun... 2 gun girmesem sayfalarca yazi cikio karsima, bugun surekli kontrol ettim, kimsecikler yok
mystryy teşekkürler iyi dilekleriniz için.....
Bu arada ilk testim (beta hcg) 624'tü, iki gün sonra aynı saattte aynı hastanede yaptırdığım testte (beta hcg) 1387 çıktı. Şu anda sanırım herşey yolunda, 23 kasım salı için ultrason randevusu aldım, inşallah bu sefer bebeğimin kalp atışlarını duyar ve kucağıma alırım...
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...
GESHENK, ben ananas ve hurma yedim ama abartmadan tabi,bu arada benim de bel ağrılarım hala devam ediyor,
bebişimizkendine yer yer yapıyor, yaparkende bizi biraz yoruyor...
Pozitif düşünelimherşey çok daha güzel olsun...
Geshenkciğim;
Muşmula aldın mı canım.. Her gün yiyiver olur mu.. Haftaya perşembe di mi test günün? Bayram nedeniyle İzmir'e gidebiliriz.. Kulübe giremeyebilirim. Telefonlaşırız olur mu canım.
evt cnm, 16:30da randevum.. hazirladim bu sefer, yazdim bir kagida... simdi aydin beyin yaninda cikaramam ama iceri girmeden once bi ustunden gecicem:) unutmam herhalde bu sefer:):):) ztn yanimda esimde olacak, o da bir iki soru sorar destek olur herhalde bana:) heyecanliyim bakalim ins, kistim gitmistir... o kdr cay ictim:))))))))))
o diil cayi da bir haftadir icemiyorum, ictigim zmn midem agzima gelio surekli, ilk zmnlar bole diildi ama snrdan rahatsizlik vermeye basladi... icemiyorum... hangisi yapio deneme yanilma yolu ile ogrenmem gerekio, icinden onu cikarip, icebilirim yine
Geshenk kusura bakma, öyle üzüldüm ki... Sanırım bilgisayarım açık kalmış ve bizim ufaklık da bütün tuşlara olanca hırçınlığı ile basınca böyle birşey ortaya çıkmış. Ben hiç öyle şey yapar mıyım... Hele de sen bu durumdayken... Kusurumuza bakma teyzesi,bir daha olmaz
tamam canım.. telefonlaşırız tabiki zaten pozitif alırsam saate bakmam ararım haberin olsun :))) sen şimdi hangi aşamadasın Aydın beyle konuştun.. ne yapacaksın şimdi varmı bir plan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?