Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın kızlar:)
yarın randevun vardı dimi belizcim. hazırladın mı bakım sorularını:)

evt cnm, 16:30da randevum.. hazirladim bu sefer, yazdim bir kagida... simdi aydin beyin yaninda cikaramam ama iceri girmeden once bi ustunden gecicem:) unutmam herhalde bu sefer:):):) ztn yanimda esimde olacak, o da bir iki soru sorar destek olur herhalde bana:) heyecanliyim bakalim ins, kistim gitmistir... o kdr cay ictim:))))))))))
o diil cayi da bir haftadir icemiyorum, ictigim zmn midem agzima gelio surekli, ilk zmnlar bole diildi ama snrdan rahatsizlik vermeye basladi... icemiyorum... hangisi yapio deneme yanilma yolu ile ogrenmem gerekio, icinden onu cikarip, icebilirim yine

Geshenk kusura bakma, öyle üzüldüm ki... Sanırım bilgisayarım açık kalmış ve bizim ufaklık da bütün tuşlara olanca hırçınlığı ile basınca böyle birşey ortaya çıkmış. Ben hiç öyle şey yapar mıyım... Hele de sen bu durumdayken... Kusurumuza bakma teyzesi,bir daha olmaz

ah canım benim Güneşciğim mi yapmış onu.. kusur olurmu hiç öperim ben onu gözlerinden yanaklarından.. mesajıma değmiş ya farkında olmadan bana uğur getirir belkim..:))) tatlım benim

ahahahahahahahhaaa oleeeeeeeeeeeey cift kalp oldum.... kendi kendime sevindim ama olsun, napalim:):):)

hadi gözün aydın.. :13:

gitmedim zaten merak etme.. eczane yakın hem bana yürüyüş olsun acık dimi hepten hareketsiz kalmak kan dolaşımını yavaşlatıyormuş ve rahimi güçsüzleştiriyormuş ya hani ondan yanii :))) yoksam ağırım ben :93: yatmıyorum ama ayakta değilim sürekli oturuyorum yavaş hareketlerle geziniyorum o kadar.. sen nasılsın? pek gelmiyorsunuz siz hepiniz face de misiniz yaaa..

ayyyyyyyyyyyyyyy bende hep ona yoruyorum nurbencim belimin ağrıyası varsa da ondan işteee :81: bence öyle yani :))))))) ananas yiyorum çok fazla değil zaten iki günde bir ananası yiyorum 5-6 gün sonra yenmese daha iyi diye okudum bir kaç yerde ilk başlarda iyiymiş.. bende yarın artık yemeyim diyorum 6. günüm yarın.. valla istediği kadar yer yapsın ağrıya sızıya razıyım kalsınlar yeterki :)

Geshenkciğim;
Muşmula aldın mı canım.. Her gün yiyiver olur mu.. Haftaya perşembe di mi test günün? Bayram nedeniyle İzmir'e gidebiliriz.. Kulübe giremeyebilirim. Telefonlaşırız olur mu canım.

kizlar bugun klupte pek bi durgun... 2 gun girmesem sayfalarca yazi cikio karsima, bugun surekli kontrol ettim, kimsecikler yok

Belizcik;
Bayram öncesi ya canım, herkes bir an evvel işini gücünü bitirmek istiyor, bu nedenle fırsat bulamıyor sanırım canım...

Nurbenciğim;
Herşey yolunda görünüyor ve öyle de devam edecek canım. İkinci testin, ilk test rakamını ikiye katlaması gerekiyor ki, aynen öyle olmuş canım.
23 Kasım'da bebişinin kalp atışlarını da duyacaksın, sonra da artık tamamen hamile moduna girmiş olacaksın.
Beslenmene dikkat et olur mu, bol sebze, meyva, peynir (süt ve yoğurttan çok daha fazla kalsiyum peynirde mevcut) ve et (özellikle haftada iki defa balık) yemeye özen göster..
Anne ne kadar sağlıklı beslenirse bebiş de o kadar sağlıklı olur canım...
Çok öpüyorum seni.

Geshenkciğim;
Muşmula aldın mı canım.. Her gün yiyiver olur mu.. Haftaya perşembe di mi test günün? Bayram nedeniyle İzmir'e gidebiliriz.. Kulübe giremeyebilirim. Telefonlaşırız olur mu canım.

tamam canım.. telefonlaşırız tabiki zaten pozitif alırsam saate bakmam ararım haberin olsun :))) sen şimdi hangi aşamadasın Aydın beyle konuştun.. ne yapacaksın şimdi varmı bir plan?

Belizzciğim;
Umarım kistin kaybolmuştur canım.. Yarın için bol şans diliyorum sana.

Bende o yaramaz parmaklarını tek tek öperimm Güneşciğimizin

tamam canım.. telefonlaşırız tabiki zaten pozitif alırsam saate bakmam ararım haberin olsun :))) sen şimdi hangi aşamadasın Aydın beyle konuştun.. ne yapacaksın şimdi varmı bir plan?

Pozitif olacak inşallah canım... Gecenin 3'ü bile olsa lütfen ara tamam mı tatlım..
Ben bir sonraki regliyi bekliyorum canım. Aydın Bey, regli sonrasında kontrol edecek ve sis yapacak (yani muayene odasında azıcık ilaç vererek rahimde herhangi bir yapışıklık olup olmadığını kontrol edecek)
Ama herhangi bir yapışıklık olmadığını biliyorum ben , kaç yıllık rahmim tanımam mı :90::90:

kızlar herkese slm,

ya kızacaksınız ama ben bütün belirtilerimi kaybettim gögüs ağrılarım yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama çok az. kötü giden bişeymi var. bundan 1 hafta önce belirtilerimi çok hissediyodum. ama artık yok. ya ne kadar karamsar olldum ama inanın şu saate uyandım uyuyamıyorum. biran önce sonucu öğrenmeliyim ultrasona 3 gün kaldı ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…