Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hişşşşşşşşşttttttt sakin ol tatlım... her şey yolunda artık belirtiye gerek varmı ortada değilmi durum :))) bundan sonra sakin olma zamanı artık gelişiyor iyice yerleşiyor annesi bunu da sana hiçç hissettirmeden yapıyor demekki.. bazı kişilerde kaç ay geçiyor adet düzensiz felan dişye ilgilenmiyorlar hamile çıkıyor yani belli olmazki o.. sende beni geçmişsin he.... kızarlar bak deyim sana :93:

kizayim ilk olarak ben hemen... birazdan oklavada gelir sana:):):)

bade ya yapma boyle, ne alakasi var... bosu bosuna kendini uzuyorsun, stresden uzak durman gerekirken kendin stres yaratiyorsun... olmaz ki!!!! herkes de ayni etkiler olmuyor, geshenk'in dedigi gibi kimisi hamile kaldigini bile anlamiyor. kendini incelemeyi bi kenara birak lutfen... artik yerlestiyse agri sizi da vermiyor olabilir sana... uzme kendini!!! bayramda burda olmayacagim icin bugunden snr giremem klube ancak, ultrasonda herseyin yolunda gittigini goreceksin ve bize burdan hbr vereceksin, bayram donusu okuyacagim bende, eminim:)))))) rahat ol

Oklava geldi bile ama simgeyi bulamadım.. Saçını çekeyim bariii
Badeciğim;
Lütfen vücudunu dinleme.. Hiç bir sorun yok.. 3 gün sonra deriiinnn bir nefes alacaksın ultrasona girdiğinde..
Kötü birşeyler düşünmen için çok yoğun kanaman olması gerek (ki lekelenme ve bir miktar kanama bile gayet normal, bebeğin tutunduğunu düşünürüz) ya da kasıklarında çok şiddetli dayanılmaz bir ağrı olması gerek..
Ehhh bunlar mevcut olmadığına göre herşey gayet normal ve yolunda gidiyor.. Korkmanı gerektirecek hiçç bişiii yok canım.. Sakin lütfen

kızlar asm deki şu enkaliteli embryo seçimi ile ilgili yöntemi deneyeniniz varmı? baya maliyeli bişi ama yararı oluyormu acaba

bak canım az kalmış sık dişini biraz daha sonra bebeğini görüceksin. stres yapma lütfen hamilelik başlangıçlarında böyle şeyler yaşanır

Kızlar ben de bi hafta boyunca takip edemiycam. sizlere iyi bayramlar diliyorum:) aslında çok merak edicam ama fırsatım olursa girmeye çalışıcam. geshenk canım inşallah pozitif olucak canım:)
bede canım senin için de herşey yolunda olucak inşallah:)

kızlar gerçekten çok teşekkürler ya inanın terapiye gitsem bu kadar olmaz..iyikide bulmuşum sizleri. işte böyle gel gitlerim oluyor ama ok. sonuç görmeden kötü düşünmek yok söz.. ben bayramda büyük ihtimalle buralarda olcam. sanırım kimsecikler olmayacak. şimdiden iyi bayramlar diliyorum hepinize, iyi yolculuklar, iyi tatiller....

Saol ayşegül72, ama dediğin gibi birzduysam o pıt pıt atışları içim rahat edecek ve o zaman gerçekten o moda giricem, hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşey yok gibi şimdilik... Hepiniz kendinize iyi bakın çok sık yazamazsam kusura bakmayın, çünkü işe başladım, cumartesi pazar ve pazartesi, bayramın 3. günü ve son tatil günü olan pazar günü de çalışıyorum... OFFFFFFFFFFF

GESHENK'e katılıyorum bade-34 stres sıkıntı yok, benim gögüs :2:ağrılarımda sadece iğnelerin 3. gününden sonra olmuştu ama şimdi hiç yok...
Olucak olucak, herşey çok güzel olucak....

GESHENK'e katılıyorum bade-34 stres sıkıntı yok, benim gögüs :2:ağrılarımda sadece iğnelerin 3. gününden sonra olmuştu ama şimdi hiç yok...
Olucak olucak, herşey çok güzel olucak....

ok. inşallah biran önce duyarız kalp atışlarını. o zaman dediğin gibi tam moda gircem
o zaman yandı kocam şımarcam şımarcam şımarcam

ok. inşallah biran önce duyarız kalp atışlarını. o zaman dediğin gibi tam moda gircem
o zaman yandı kocam şımarcam şımarcam şımarcam

şımar şımar yakışır
Hayatımız boyunca kaç defa beylere böyle şımarabiliriz ki....:81:
Dediğin gibi ; :76:bu fırsattan yararlanmak gerek.

hayırlı pazarlar.. herkes tatile çıktı ve uzaklara yol aldı sanırım.. bis burda kaldık bebeklerimle.. inşallah :)

hayırlı pazarlar.. herkes tatile çıktı ve uzaklara yol aldı sanırım.. bis burda kaldık bebeklerimle.. inşallah :)

Bebeklerinle sana hayırlı bayramlar dilerim, ama yalnız değilsiniz, bende Sakarya'dayım, Erenler'de...............................

Bebeklerinle sana hayırlı bayramlar dilerim, ama yalnız değilsiniz, bende Sakarya'dayım, Erenler'de...............................

SANA BAYRAMLAŞMAYA MI GELSEK YOKSA :)) bayramda çalışmak zor olsa gerek.. özel sektördeydin dimi sen.. eşin çalışmayacaksa ona da zor olur.. eh ne yapalım ekmek parası.. işsiz olmak hepsinden zor o yüzden varsın bayramlar böyle geçsin yeterki işin daim olsun nurbencim.. sanada hayırlı bayramlar olsun canım..

Hepinize merhaba kızlarrr....
Cumadan bu yana yoğun bir tempo vardı yine :))))
Cuma bir yandan temizlik yapılırken, ben de bir yandan ıspanaklı börekler, kuru dolmalar yaptım.
Niye mi Çünkü bizzz cumartesi günü Sancux'un oğullarını görmeye gitmeye karar verdik.. Ladybird, grapes, belizz, mytryy, ben ve utkumm.. İmpression, Melis, ve Mariner malesef tatil programları nedeniyle, GEce de rahatsız olması nedeniyle katılamadılar.
Her birimiz bişiiler yaptık.. Veeee cumartesi günü Sancux'un kapısını çaldık..
Bana, Mystryy ve Belizze eşlerimiz de eşlik etti ve hem bebekleri sevdiler hem de mamalardan paylarına düşenleri yediler
Oğluşlarımız çokk tatlı çoookk şekerler kızlar.. Allah hepimize nasip eder inşallah.. Henüz 50 günlük olmaları nedeniyle mıncırmadık.. Uzaktan uzaktan sevdik, azıcık da kucağımıza aldık..
Sonra da sofraya oturduk.. Yaptığımız mamaları yedik.. Sancux ve eşi çoook güzelll bebek pastası yaptırmışlar.. Üzerine mumlar koyduk ve üflediler.. Çookkk güzelll bir gündü... Akşamüstü zor kalktıkk :))

Son düzenleme:
Dün de biraz dinlendik ve ardından evimize çok yakın bir spor klubüne gittik... Üyelik işlemlerimizi yaptırdık, tartıldık, ölçüldük
Önümüzdeki hafta cumartesi gününden itibaren yoğun spora başlayacağız eşimle... Yüzme, tenis, spining, plates ve kardiyo.. Hepsi bir arada.. Her akşam ve hafta sonları kulüpte olacağız.. Fazla kilolarımızdan kurtulup yeni bebeğimize bedenlerimizi hazırlayacağız :))))

Bugün evimizi toparladım, eşim de ofise işlerini toparlamaya gitti.. Gece yola çıkacağız ve bayramı İzmir'de geçireceğiz...
Hepinize İYİ BAYRAMLAR diliyorum ve yanaklarınızdan öpüyorum.

Geshenkciğim;
Perşembe günü iyi haberlerini bekliyorum canım .. Çokkkk öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…