kızlar herkese slm,
ya kızacaksınız ama ben bütün belirtilerimi kaybettimgögüs ağrılarım yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama çok az. kötü giden bişeymi var. bundan 1 hafta önce belirtilerimi çok hissediyodum. ama artık yok. ya ne kadar karamsar olldum ama inanın şu saate uyandım uyuyamıyorum. biran önce sonucu öğrenmeliyim ultrasona 3 gün kaldı ......
kızlar herkese slm,
ya kızacaksınız ama ben bütün belirtilerimi kaybettimgögüs ağrılarım yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama çok az. kötü giden bişeymi var. bundan 1 hafta önce belirtilerimi çok hissediyodum. ama artık yok. ya ne kadar karamsar olldum ama inanın şu saate uyandım uyuyamıyorum. biran önce sonucu öğrenmeliyim ultrasona 3 gün kaldı ......
kızlar herkese slm,
kızlar herkese slm,
ahahahahahahahhaaa oleeeeeeeeeeeey cift kalp oldum.... kendi kendime sevindim ama olsun, napalim:):):)
Nurbenciğim;
Herşey yolunda görünüyor ve öyle de devam edecek canım. İkinci testin, ilk test rakamını ikiye katlaması gerekiyor ki, aynen öyle olmuş canım.
23 Kasım'da bebişinin kalp atışlarını da duyacaksın, sonra da artık tamamen hamile moduna girmiş olacaksın.
Beslenmene dikkat et olur mu, bol sebze, meyva, peynir (süt ve yoğurttan çok daha fazla kalsiyum peynirde mevcut) ve et (özellikle haftada iki defa balık) yemeye özen göster..
Anne ne kadar sağlıklı beslenirse bebiş de o kadar sağlıklı olur canım...
Çok öpüyorum seni.
hişşşşşşşşşttttttt sakin ol tatlım... her şey yolunda artık belirtiye gerek varmı ortada değilmi durum :))) bundan sonra sakin olma zamanı artık gelişiyor iyice yerleşiyor annesi bunu da sana hiçç hissettirmeden yapıyor demekki.. bazı kişilerde kaç ay geçiyor adet düzensiz felan dişye ilgilenmiyorlar hamile çıkıyor yani belli olmazki o.. sende beni geçmişsin he.... kızarlar bak deyim sana :93:
GESHENK'e katılıyorum bade-34 stres sıkıntı yok, benim gögüs :2:ağrılarımda sadece iğnelerin 3. gününden sonra olmuştu ama şimdi hiç yok...
Olucakolucak, herşey çok güzel olucak....
ok. inşallah biran önce duyarız kalp atışlarını. o zaman dediğin gibi tam moda gircem
o zaman yandı kocam şımarcam şımarcam şımarcam
hayırlı pazarlar.. herkes tatile çıktı ve uzaklara yol aldı sanırım.. bis burda kaldık bebeklerimle.. inşallah :)
Bebeklerinlesana hayırlı bayramlar dilerim, ama yalnız değilsiniz, bende Sakarya'dayım, Erenler'de...............................
SANA BAYRAMLAŞMAYA MI GELSEK YOKSA :)) bayramda çalışmak zor olsa gerek.. özel sektördeydin dimi sen.. eşin çalışmayacaksa ona da zor olur.. eh ne yapalım ekmek parası.. işsiz olmak hepsinden zor o yüzden varsın bayramlar böyle geçsin yeterki işin daim olsun nurbencim.. sanada hayırlı bayramlar olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?