Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar biz geldik duydum güm güm kalp atışlarını. herşey yolundaymış sorun yok. zaten lekelenme ve kanamamda olmadı hiç. inanaın o an elim ayağım titredi... allah herkese nasip etsin bu duyguyu. ya sizinde desteklerinizi unutamam çok teşekkür ederim hep yanımdasınız,yardımcı oldunuz......

Sevgili Edut
Aşağıdaki linkleri tıklarsan bilgi edinebilirsin canım. Henüz aramızda bu yöntemi kullanan olmadı. Zaten herkese uygulanacak bir yöntem de değil. Aydın Bey yaptığı görüşmede uygulanıp-uygulanmayacağına karar veriyor. Çok maliyetli olmadığını da biliyorum ancak ücret bilgim yok.

Tüp bebekte embriyo devrimi haberi
Yeni yöntemle annelik umudu artacak haberi

Edut;
Malesef linkler çıkmamışş.. Ama 562. sayfamızdan itibaren bir kaç sayfaya göz atarsan görebilirsin canım..
Sevgilerrr ve iyi bayramlar

Badeciğimmm;
Tebrik ederim canım.. Çokkk sevindimm :))))
Bak hiç endişenmene gerek yokmuş di mi canım... Artık lütfen kendi kendini strese sokma ve hiç bir konuda endişelenme..Heppp böyle güzel devam edecek inşallah..
Biz de her zaman yanında olacağız canım..
Bir sonraki randevun ne zaman?

çok komik bişey söyliyim mi ; 2,5 hafta sonra dedi aydın bey, bende randevu aldım ama unuttum o heyecanla tekrar arayıp öğrencem. ya ben tel numarasını bulamıyorum randevu için verebilirmisin

bu arada artık bitti stres söz veriyorum bu günden itibaren hamile modundayım şımarma zamanı o kadar çok bekledimki bunu kimse tutamaz beni.....

çok komik bişey söyliyim mi ; 2,5 hafta sonra dedi aydın bey, bende randevu aldım ama unuttum o heyecanla tekrar arayıp öğrencem. ya ben tel numarasını bulamıyorum randevu için verebilirmisin

Delii kızz senii :))))) Özelden gönderiyorum canım telefon numarasını

Emirimm, Mavi Mercan, Misafirim, Delipery , Cristoball, Margarr...
Niye yazmıyorsunuz bakiimmm sizzz ????? Ben özlüyorum sizleri
Arada bi sesinizi duyurun lütfennn
Hepinizi öpüyorum.. İyi bayramlar diliyorumm...

ayşegül çok iyi yapmışsın spor olayını gerçi ben sen bana hep zayıfmışsın gibi geliyosun.bende o kadar çok kilo aldımki zaten çok çabuk kilo alıyorum bu tedavi süresince iyice şiştim ama napim olsun bebiş olsunda kilod olsun farketmez olduktan sonra veririz.

Evet canım.. Aslında zayıftım.. 60-61 kilo ile hamile kaldım.. Ama tedavi için kullandığımız iğneler, akabinde bebişlerimiz tutunsun diye vurulan iğnelerle hemencek şişiverdim.. Ardından bebekler 9 haftalıkken apandisit ameliyatı oldum ve bir daha kalkamadım yataktan Hergün 4 km yürüyen ben 6 ay boyuca hiççç kıpırdamadım ve kocamaaann oldum.. Şimdi hem tedavi kiloları, hem bebeklerimin kiloları, hem de erken doğum kilolarıyla birlikte 15 kilonun üzerinde fazlam var.. Tabiii derhall verilecek inşallah

iyi bayramlar, iyi yolculuklar canım.... çok eğlenin, çok dinlenin..

Teşekkür ederim... Bende iyi bayramlar diliyorum..

Son düzenleme:

Gözünaydın badecim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Geshenk canım seninde inşallah güzel haberleri alacağız az kaldı.

inşallah canım inşallah... az evel dondurulmuşlarla şansını deneyenler topiğinde 9. günde kanda değeri 0,4 çıkmış bir arkadaşın tabi çok üzülmüş.. bende bozuldum sona yaklaşırken.. bu aralar o kadar negatif okudumki .. 9. günde belli oluyor demek benimde bugün 9. günüm ya aslında belli yani ama benim cesaretim yok bu sefer test yaptırmaya.. herkes kızar bana ama kimseler yok Allahtan herkes tatilde yazabilirim yani :))) gününde bile yaptırmak gelmiyor içimden bırakayım öyle kalsın bu konu varsa elbet çıkar yoksa ilelebet susalım bu konuyu açmayalım :)))))))

Geshenk lütfen yapma bak bende senin gibiydim. inan test günümde son anda gidip yaptırdım. Ama bak bugün kalp atışlarını duydum o an, ben niye üzdüm yok yere strese koydum bebişi dedim. ya hiç belirtine hislerine başka bişeye takılma ne olur, o gün git güzelce yaptır testini. şimdi tabi ben atlatmışken böyle rahat rahat konuşmak kolay diye düşünebilirsin. bu stresi daha yeni atlatmış ve çok panik biri olarak söylüyorumki zaten stresin sınırı yok insan yeni yeni şeylere takılıyor ilk önce pozitif olcakmı diye stres yaptım sonra kalp atışı için kaç gündür uyuyamıyordum şimdi başka şeyler çıkacak. sana tavsiyem, her şey olacağına varır sen elinden geleni yaptın bırak rahat ol ki bak göreceksin bebişin seninle inan buna boş yere üzme kendinide bebişide... ayrıca buralardayım kontrol ediyorum seni bak şikayet ederim seni kızlara

ONLAR DÖNÜNCE GÖRÜR ZATEN BENDE FIRÇAMI YERİM BİR GÜZEL :)))
yok aslında olacağına varır modundayım elbette.. öyle çok gergin endişeli falan değilim.. umutlarım oluyor ya hani çok hayaller kurdum bu sefer gerçekleşmeyecek olmasına buruluyorum azıcık.. hayırlısı tabiki. ne olacağını Allah bilir. açıkçası negatifüzecek demekki dedim o arkadaşı okuyunca aksine bu sefer hiiç etkilenmeyeceğim diyordum kendime ya ondan o da... yani üzülmemek imkansız ama çok olmaz inşallah ki bu da bir ihtimal umarım tam tersi olur da.. sen gitmedin bir yerlere dimi badecim? bayramda buralardamısın sende?

Sevgili arkadaşlarım;
Mübarek Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyotum, umsarımbir sonraki bayramları kucaklarımızda çocuklarımızla kutlarız. AMinnnnnnnnnnnnn

kızlar bayram diye kimsecikler yok tabi ortalarda.bende hepinizin bayramını kutluyorum ve mavi mercanın temennilerine katılıyorum:))
geshenk meraktan çatlıycam bu arada naptın nerdesin yaptırdınmı testini bi haber veriver yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…