kızlar biz geldik duydum güm güm kalp atışlarını. herşey yolundaymış sorun yok. zaten lekelenme ve kanamamda olmadı hiç. inanaın o an elim ayağım titredi... allah herkese nasip etsin bu duyguyu. ya sizinde desteklerinizi unutamam çok teşekkür ederim hep yanımdasınız,yardımcı oldunuz......
çok komik bişey söyliyim mi ; 2,5 hafta sonra dedi aydın bey, bende randevu aldım ama unuttum o heyecanlatekrar arayıp öğrencem. ya ben tel numarasını bulamıyorum randevu için verebilirmisin
ayşegül çok iyi yapmışsın spor olayını gerçi ben sen bana hep zayıfmışsın gibi geliyosun.bende o kadar çok kilo aldımki zaten çok çabuk kilo alıyorum bu tedavi süresince iyice şiştim ama napim olsun bebiş olsunda kilod olsun farketmez olduktan sonra veririz.
iyi bayramlar, iyi yolculuklar canım.... çok eğlenin, çok dinlenin..
kızlar biz geldik duydum güm güm kalp atışlarını. herşey yolundaymış sorun yok. zaten lekelenme ve kanamamda olmadı hiç. inanaın o an elim ayağım titredi... allah herkese nasip etsin bu duyguyu. ya sizinde desteklerinizi unutamam çok teşekkür ederim hep yanımdasınız,yardımcı oldunuz......
Gözünaydın badecim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Geshenk canım seninde inşallah güzel haberleri alacağız az kaldı.
inşallah canım inşallah... az evel dondurulmuşlarla şansını deneyenler topiğinde 9. günde kanda değeri 0,4 çıkmış bir arkadaşın tabi çok üzülmüş.. bende bozuldum sona yaklaşırken.. bu aralar o kadar negatif okudumki .. 9. günde belli oluyor demek benimde bugün 9. günüm ya aslında belli yani ama benim cesaretim yok bu sefer test yaptırmaya.. herkes kızar bana ama kimseler yok Allahtan herkes tatilde yazabilirim yani :))) gününde bile yaptırmak gelmiyor içimden bırakayım öyle kalsın bu konu varsa elbet çıkar yoksa ilelebet susalım bu konuyu açmayalım :)))))))
Geshenk lütfen yapma bak bende senin gibiydim. inan test günümde son anda gidip yaptırdım. Ama bak bugün kalp atışlarını duydum o an, ben niye üzdüm yok yere strese koydum bebişi dedim. ya hiç belirtine hislerine başka bişeye takılma ne olur, o gün git güzelce yaptır testini. şimdi tabi ben atlatmışken böyle rahat rahat konuşmak kolay diye düşünebilirsin. bu stresi daha yeni atlatmış ve çok panik biri olarak söylüyorumki zaten stresin sınırı yok insan yeni yeni şeylere takılıyor ilk önce pozitif olcakmı diye stres yaptım sonra kalp atışı için kaç gündür uyuyamıyordum şimdi başka şeyler çıkacak. sana tavsiyem, her şey olacağına varır sen elinden geleni yaptın bırak rahat ol ki bak göreceksin bebişin seninle inan buna boş yere üzme kendinide bebişide... ayrıca buralardayım kontrol ediyorum seni bak şikayet ederim seni kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?