Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

amin canımmm :))
çok sevindim bu güzel habere, inşallah hep böyle devam etsinnn

iyi bayramlar herkese... :119:

hepimiz dinlendik, kendimize geldik inş. çünkü bu son tatildi. 1 ocak ve 23 nisan c.tesi en yakın tatil 19 mayıs çalışanlar için...

badecim inş. bundan sonra 9 ay boyunca tüm muayenelerinden heyecan ve sevinçle döner, sağlıkla kucağına alırın bebeğini...

edut, yeni yöntem çok pahalı değil. embriyo başına 250-300 tl gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam... ama gerektiğinde kullanılıyor. yani örn. embriyolarından üçü 8 hücreli diğerleri daha az gelişme gösteriyor. sana da 1 transfer yapılacak. işte o durumda o 3 embriyonun hangisi daha kaliteli diye senin de onayın alınarak metabolikse başvuruluyor. ama senin zaten bir embriyon diğerlerinden daha ileri bir gelişmeye sahipse o zaman zaten transfer için o embriyo kullanılıyor ve metaboliksle embriyo mukayesesi gerekmiyor...

ve sevgili geshenk, seni çok merak ediyoruz... sonuç ne olursa olsun yanında olmayı istiyoruz ama tabi sen de istersen...
burada hepimiz türlü türlü şeyler yaşadık, yaşıyoruz ve hepimiz er ya da geç mutlu sona ulaşacağımız düşüncesiyle motive oluyoruz.. ha bununla motive olamayanlara ise oklava yöntemini kullanıyoruz o ayrı :)
hadi gel bizi merakta bırakma, biz hala dua ediyoruz senin için.....

Canım aslında arada yazanlar oluyodu ama son yazılanlar silinmis:-(

evet canım tamamen sana katılıyorum
geshenk canım her ne olursa olsun asla pes etmek yok.

ben de eve dönüş yaptım arabada uyuyunca şimdi cin gibiyim:)

ben de geçmiş bayramınızı tekrar kutlarım. Neden böyle diyorum yazdıklarım silinmiş Nice nice sevdiklerimizle sağlıklı bayramlara ...

O kadar şey yazdım ama hiçbiri gözükmüyor.....
Geshenk nerelerdesin, haber bekliyoruz senden...

merhaba herkese hep problem var sistemde, geshenk bizi çok üzdün öyle olsun bakalım
ayşegül sorardı sana ama o çok hasta, geçmiş olsun arkadasımıza... ayrıca seni aramıs telin kapalıymıs bizde de telefonun yok ne yazıkki..inş. en kısa sürede bize yazarsın

Utkumm selam nasılsın, Ayşegül'ün nesi var?

canım vertigo teshisi konuldu başı dönüyor, bayramda izmmire gitmişti hastalık orada kendini gösterdi, dierim hemen iyileşir iaçlara basladı aama yatarken sagdan sola dönerken bile baı dönüyormus(

Ayşegüle geçmiş olsun, benim kayınpederimde ve abimde vardı ama ilaç tedavisi ile geçiyor, allahın izniyle....
Tekrardan gğeçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…