kızlar biz geldik duydum güm güm kalp atışlarını. herşey yolundaymış sorun yok. zaten lekelenme ve kanamamda olmadı hiç. inanaın o an elim ayağım titredi... allah herkese nasip etsin bu duyguyu. ya sizinde desteklerinizi unutamam çok teşekkür ederim hep yanımdasınız,yardımcı oldunuz......
kızlar bayram diye kimsecikler yok tabi ortalarda.bende hepinizin bayramını kutluyorum ve mavi mercanın temennilerine katılıyorum:))
geshenk meraktan çatlıycam bu arada naptın nerdesin yaptırdınmı testini bi haber veriver yahuuu
ve sevgili geshenk, seni çok merak ediyoruz... sonuç ne olursa olsun yanında olmayı istiyoruz ama tabi sen de istersen...
burada hepimiz türlü türlü şeyler yaşadık, yaşıyoruz ve hepimiz er ya da geç mutlu sona ulaşacağımız düşüncesiyle motive oluyoruz.. ha bununla motive olamayanlara ise oklava yöntemini kullanıyoruz o ayrı :)
hadi gel bizi merakta bırakma, biz hala dua ediyoruz senin için.....
merhaba herkese hep problem var sistemde, geshenk bizi çok üzdün öyle olsun bakalım
ayşegül sorardı sana ama o çok hasta, geçmiş olsun arkadasımıza... ayrıca seni aramıs telin kapalıymıs bizde de telefonun yok ne yazıkki..inş. en kısa sürede bize yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?