Merhaba Kizlar,
Geschenkin diger topikten arkadasiyiz vede merak ediyoruz, bi haber alabildinizmi???? Lütfen bilen varsa yazsin............
Arkadaşlar Merhaba;
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Geçecek inşallah...
Bayramda biliyorsunuz İzmir'e gittik.. İkinci günü sabah kalkamadım yataktan.. Hala yatıyorum.. İzmir'de gittiğimiz hastanede vertigonun bir çeşidi olan meniere sendromu teşhisi koyuldu ve hemen ilaca başlandı. Pazartesi günü de Medicalparkta KBB Dr. Şenel Hanıma gittik, karatis dobler, işitme ve basınç testleri yapıldı.. İlk verilen ilaçlara da bir ilaç ekledi.. On gün içind geçeceğini ümit ettiğini söyledi. Eğer geçmezse beyinden kaynaklandığını düşünerek gereken incelemeleri yaparız dedi.. Bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi.. Böylelikle yazabiliyorum.. Yatarken sorun yok ancak ayağa kalktığımda, oturduğumda ve yatarken sağa sola döndüğümde 15-20 saniye süren şiddetli başdönmesi oluyor.. İlaçlarla iyi olacağım inşallah.. :94:
Hepinizi çokk öpüyorum..
Ayrıca günler geçmiş ancak bir sayfa bile ilerlememişsiniz.. Niye yazmıyorsunuzz bakiiimmmm
Sevgili Aycan;
Geshenk sanırım olumsuz sonuç aldı ve yine kapattı kendini..
Perşembe günü test günüydü ve aradım telefonu kapalıydı... Ardından mesaj gönderdim ileti mesajı da, cevap da gelmedi...
Sizler de merak ediyorsunuz , bizler de merak ediyoruz ve ben GESHENK'in bu davranışını hiç doğru bulmuyorum.
Üzüntüsünü yalnız yaşamayı tercih edebilir..
Kulüpten ve çevresindeki herşeyden uzak kalmak isteyebilir..
Hepimiz saygıyla karşılarız.
Ancak bir satır bile yazmamış olması çok incitiyor..
Hele hele bizler herşey yolunda gitsin diye ona dualar ederken, ona sarılmak - destek olmak isterken, gözünden akacak bir damla yaşa kıyamacak kadar onu çok severken bir satırı bile bizlerden esirgemesi içimi acıtıyor..
Yazdıklarımızı okuduğundan da eminim ve sevgili Geshenk bu satırları yazarken bile gözümden yaşlar akıttın ya , sana hiç birşey demiyorum..
Tek diyeceğim : Sen yeterki iyi ol..
canım benim ne güzel ifade etmişsin, ahhh bi de birileri de duysa, o da içindekileri paylaşsa, hatta yüz yüze görüşsek dertleşse o da bizimle...Acılar paylaşıldıkça azalıyor, mutluluk paylaşıldıkça artıyor... Bunu öyle iyi anladım ki...
Günlerce hastanede yattım.. Hepinizin duaları ve pozitif enerjisi ile günlerce dayandı kuzularım.. Ama malesef doğum başladı ve yavrularımı kaybettim.. Tek düşündüğüm topiğimizdeki doğumu yaklaşmış iki arkadaşımın bebeklerine kavuşuncaya kadar üzülmemesi ve yaşadıklarımı öğrenmemesi idi.. İki hafta sonra öğrendiler malesef... Engel olamadık..
KEŞKE ama keşke saklamasaydım.. Keşke çığlıklarımı duyup, hepiniz gelseydiniz de elimden tutup destek olsaydınız, gözyaşlarımız birbirine karışsaydı, beraber ağlasaydık.. Çekip çıkarsaydınız beni o dipsiz kuyunun içinden.. Keşke, keşke, keşke..
Bunu bir çoğunuza bir araya geldiğimizde söylemiştim..
Bir kere daha söylemek istedim..
Biz el ele tutuştuğumuzda her acının, her zorluğun üstesinden geliriz..
İyi ki varsınız arkadaşlarım..
İyi ki varsınız.
tebrik ederim canım,merhaba arkadaşlar
ayşegül canım çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum en kısa sürede ayağa kalkarsın inşallah.kimsecikler yok gene.herkes nerelerde arkadaşlar.
ben bu hafta ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım.allahıma şükürler olsun herşey yolunda.kızımızı uzun uzun inceledik seyrettik.iki tane siydi verdiler biri ölçümlerin olduğu ,diyeri bebeğimizin renkli görüntüleri.birde çok şık fotoğrafını çekip verdiler.sonradan görme buna denir sanırım her gelene gösteriyorum.ilk defa bebeğimi renkli ultrasonda gördüm.ay çok güzel.ben artık hep renkli ultrasona girmek istiyorum.
artık dinlenme, bebeğini bekleme zamanı canım... dikkat ediyosundur zaten ama uzun süre ayakta kalmamaya çalışarkadaşlar
ben fazla hareket edemiyorum rahim biraz aşağıdaymış.az bir yürüyüşte kilitleniyorum rahimim kasılıyor.ayağa zor kalkıyorum.son zamanlarda çok daha fazla olmaya başladı.sağa yatarsam solla dönemiyorum ,sola yatsam sağa.sırt üstü yatmak iyi geliyor ama bende sırt üstü yatmayı hiç sevmem.artık yürüyüşlere başlama zamanım geldi diyordum şimdi bu kasılmalar çıktı.her geçengün dahada şişiyorum .
melisciğim çok teşekkür ederim.bu zamana kadar hep dinlendim.insanın içinde ister istemez korku oluyor.artık herşey yolunda yavaş yavaş yürüyüşlere başlıyayım diyordum bu kasılmalar çıktı.sanırım bu gidişle 9 ay harakatsiz geçireceğim.bebek sağlıklı olsunda en önemlisi bu.ama kilolarda hızla ilerliyor.son zamanlarda iştahım dahada açıldı:125:
merhaba utkumm
ayrıntılı ultrasonumu pendik bölge hastanesinde yaptırdım.çok memnun kaldım.45 dakikaya yakın inceliyorlar.hastane yeni olduğu ve sapa bir yerde kaldığı için çok kalabalıkta değil.ssk anlaşmalı 100 tl fiyatı.
sırada şeker yüklemesi varmış.o nasıl oluyor arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?