Bu akşam 19.00 gibi Nilsu ile görüştüm kızlar..
Bebişler hala küvezdeler. Hala gün aşırı gidip görebiliyorlar. Oğlanın kilosu daha iyiymiş, kızın kilosu az.. Ama oğlan nefes problemi yaşıyor. Oksijen makinasından çıkmış ama oksijen çadırlı küvezdeymiş.
Bebişler 45 günlük olmuşlar maşallahhhBu kadar gün içinde Nilsucuk sadece 2 kere kızını kucağına alabilmiş, o da bir kaç dakika..
Allah yardımcıları olsun..
En kısa zamanda çıkarlar inşallah yoğun bakımdan..
Mübarek cuma akşamı hepimiz dua edelim, pozitif enerjimizi gönderelim bebişlerimize kızlar...
İyi geceler diliyorum..
Boşver canım kiloları doğumdan sonra verirsin:) doktora sordum mu peki bu durumu?
kontrollere nereye gidiyosun,
değiştirdin mi?
Pendik Bölge Hastanesi Utkumm'un evinin karşısı sayılır, biz de Kurtköydeyi bize de yakın.. Ne kaaa ucuzmuş di mi
cristoball bölge hastanesini iyi duymuştum ama kalabalık sanıyordum. iyi oldu bilgi verdiğin... peki ayrıntılıdan sonra cd verdiler mi sana?
cristoball bölge hastanesini iyi duymuştum ama kalabalık sanıyordum. iyi oldu bilgi verdiğin... peki ayrıntılıdan sonra cd verdiler mi sana?
evet bundan sonra medipol yada bölge hastanesinden birine devam edeceğim.medipol hastanesini ve doktorlarını çok beğendim ama bize biraz uzak kalıyor.bölge hastanesinde banu hanım var oda işinde başarılı bir doktor.medikalparktan gelmiş.benim evimede yakın.acil bir durumda hemen müdahalede bulunula bilir.tabi asm dende tamamen kopmuş değilim.ebru hanımlada konuştuk.her türlü acil durumda araya bilirsin dedi.
45 dakikaya yakın kontrol ediyor doktor.2 adet siydi verdiler.birinde yapılan tüm incelemeler var.diyerinde birkaçtane bebeğin renli ultrason görüntüleri ve hareketleri var.birde renkli fotoğrafını çekip verdiler .çok güzel bir hatıra sürekli eşimle izliyoruz.bunların hepsi fiyata dahil.
Bu akşam 19.00 gibi Nilsu ile görüştüm kızlar..
Bebişler hala küvezdeler. Hala gün aşırı gidip görebiliyorlar. Oğlanın kilosu daha iyiymiş, kızın kilosu az.. Ama oğlan nefes problemi yaşıyor. Oksijen makinasından çıkmış ama oksijen çadırlı küvezdeymiş.
Bebişler 45 günlük olmuşlar maşallahhhBu kadar gün içinde Nilsucuk sadece 2 kere kızını kucağına alabilmiş, o da bir kaç dakika..
Allah yardımcıları olsun..
En kısa zamanda çıkarlar inşallah yoğun bakımdan..
Mübarek cuma akşamı hepimiz dua edelim, pozitif enerjimizi gönderelim bebişlerimize kızlar...
İyi geceler diliyorum..
Emirim Teşekkür ederim canım...
Aynı programı ben de izledim.. Kadıncağız benimle yaşıt (ama benden çoookkk yaşlı gösteriyor) ve yanıp tutuşuyor.. Hani yanımdaki kadının bebeğini seveceğim diye 4 durak ileride indim dedi ya, çok içim parçalandı.. Allah tez elden yavrularına kavuşturur inşallah.. Kocası da ne tatlı adamcağızdı di mi.
Şeyy ayıp olacak ama o beklediğiniz para geldi mi canım????
Arkadaşlar ben hala aynıyım... Ancak vertigo'ya (meniere sendromu) alıştım, kanıksadım... Her daim çakır keyf gibi dönüyor başım. İnşallah tez elden geçer.
1 Aralık Çarşamba günü Aydın Bey ile randevumuz var.. Bayramda rengli olmuştum, bitti ve randevumu aldım. Sis yapılacak.. Bakalım rahmimizin durumu ne alemde..
Yarın da Medicalpark Hastanesinde randevumuz var. Checkup yaptırmıştık 13 Kasımda, tüm sonuçlarımızı göstereceğiz doktora. İzmir'de vertigo teşhisi konulurken zatüre başlangıcı teşhisi de konulmuştu.. Yarın bi de ciğerlerime baktıracağız..
Ayyy tam çürük elma gibiyim yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?