Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bu akşam 19.00 gibi Nilsu ile görüştüm kızlar..
Bebişler hala küvezdeler. Hala gün aşırı gidip görebiliyorlar. Oğlanın kilosu daha iyiymiş, kızın kilosu az.. Ama oğlan nefes problemi yaşıyor. Oksijen makinasından çıkmış ama oksijen çadırlı küvezdeymiş.
Bebişler 45 günlük olmuşlar maşallahhh Bu kadar gün içinde Nilsucuk sadece 2 kere kızını kucağına alabilmiş, o da bir kaç dakika..
Allah yardımcıları olsun..
En kısa zamanda çıkarlar inşallah yoğun bakımdan..
Mübarek cuma akşamı hepimiz dua edelim, pozitif enerjimizi gönderelim bebişlerimize kızlar...
İyi geceler diliyorum..

Evet canım bir an önce sıcak yuvalarına kavuşsunlar. annesi, babası doya doya sevsin koklasın

merhaba bayanlar
aysegul hanım cook gecmısolsun allahım acıl sıfalar versın sızede herkese hepımıze
bende sızden bılgı almak ıstıyorum
asm bana cok yakın ve orayla gorusmek ıstıyorum
sızden yardım beklıyorum
bu 3,denemem olacak artık daha temkınlıyım
sızce asm nasıl:?

cristoball kızımızın ayrıntılı ultrasonuna çok sevindim. inş. hep böyle devam edecek...
aslında 4,5,6. aylar hamileliğin en güzel zamanları deniyor. senin problemlerin de umarım seni çok engellemez, bu dönemin keyfini çıkarırsın... bu arada melis'de sormuş gerçi, kontrollerini nerde yaptırıyorsun?

nisam hoşgeldin sen de... kaç yıldır bekliyorsun ve daha önceki denemelerini nerde yaptırdın canım?

nisamcım asm'de ilk görüşme ücretsiz. hemen randevu al aydın bey ile görüşüp, kendin karar ver. zaten konu hk.da bilgili tecrübelisin de...
biz hepimiz doktorumuzdan da hastaneden de buradaki paylaşımımızdan da çok memnunuz. inş. kendi adına doğru ve güzel bir karar verirsin :26:

cristoball bölge hastanesini iyi duymuştum ama kalabalık sanıyordum. iyi oldu bilgi verdiğin... peki ayrıntılıdan sonra cd verdiler mi sana?

Boşver canım kiloları doğumdan sonra verirsin:) doktora sordum mu peki bu durumu?
kontrollere nereye gidiyosun,
değiştirdin mi?

evet bundan sonra medipol yada bölge hastanesinden birine devam edeceğim.medipol hastanesini ve doktorlarını çok beğendim ama bize biraz uzak kalıyor.bölge hastanesinde banu hanım var oda işinde başarılı bir doktor.medikalparktan gelmiş.benim evimede yakın.acil bir durumda hemen müdahalede bulunula bilir.tabi asm dende tamamen kopmuş değilim.ebru hanımlada konuştuk.her türlü acil durumda araya bilirsin dedi.

Pendik Bölge Hastanesi Utkumm'un evinin karşısı sayılır, biz de Kurtköydeyi bize de yakın.. Ne kaaa ucuzmuş di mi

arada senden haber almak bizi rahatlatıyor.kendini iyi hissettiğinde hemen yaz.bizleri yanlız bırakma.inşallah tahlillerinde hiç birşeycik çıkmaz.tekrar geçmiş olsun canım.
evet bölge hastanesi fiyatları banada uygun geldi.yeni açıldığı için sanırım.ilgi alakada çok güzel.doktorlarıylada görüştüm işlerinde çok ciddiler.hepsi iyi hastanelerden transfer olmuşlar.banada çok yakın .bende alt kaynarcada oturuyorum.utkumm'la demekki komşuymusuz haberimiz yok.

cristoball bölge hastanesini iyi duymuştum ama kalabalık sanıyordum. iyi oldu bilgi verdiğin... peki ayrıntılıdan sonra cd verdiler mi sana?

mehaba gececiğim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .inşallah sorunsuz bir şekilde böyle devam eder.bu aya kadar asm ye devam ediyordum ama bu ay medipol ve bölge hastanesine gittim ikisinden birine karar vereceğiz.bize bölge daha yakın medipol hastanesi birazda fazla kalabalık.bölge hastanesi çok yoğun olmuyor.

45 dakikaya yakın kontrol ediyor doktor.2 adet siydi verdiler.birinde yapılan tüm incelemeler var.diyerinde birkaçtane bebeğin renli ultrason görüntüleri ve hareketleri var.birde renkli fotoğrafını çekip verdiler .çok güzel bir hatıra sürekli eşimle izliyoruz.bunların hepsi fiyata dahil.

aaa çok güzel:) içine de sinmiş memnunsun en önemlisi bu. ebru hanımla da irtibatı kesmemen çok güzel:)

hayırlısı ile cıkacaklar küvezdden az kaldı..
demek pendik bölge hastenesi iyi diyorsunuz aklımda bulunsun..
yeni arkadaslar bizler aydın hocanın hastalarıyız ve ondan çok memnunuz ama herkes birkaç merkezle görüşüp kendi degerlendirmesini yapsın diyoruuz her zaman, gecenin sorularının cevaplarını bekliyoruz ayrıca bende bir kaç soru eklemek istiyorum
kaç yıldır bebek düşünüyorxunuz
herhangi bir problem var mı yoksa sebepsiz interfilite mi?
daha önce ki denemelerin nasıl sonuclandı?tedavilerin nerde oldu?bize tedavi sürecinden bahsedersen ii olur.

Aşkolsun canım ayıp olurmu hiç..Aralık ve ocak aylarında tahsil edeceğimiz senetlerimiz var onlarla gelecek para..Eşim mimar. Yaptığı projenin parası...Ocak ayı olmazsa şubat ayında gideriz inş Aydın beye...
Nasıl oldun sen umarım çok daha iyisindir...??

bir süredir siteye girmiyordum. Neler olmuş bu siteye kimin ne zaman yazdığı belli değil. Nerde kaldığımı bulamadım. zaten bilgisayar yavaş hiç sevmedim hiiiççç

kızlar kimse yok yahu misafirim bi tek sen varsın sanırım nasıl gidiyor varmı yenilik?

ayşegülcüm geçmiş olsun canım arıcaktım ama rahatsız etmekten çekindim.

benim mide bulantılarım var son 10 gündür valla seviniyorum olmasına herşey yolunda diyorum

Haydaaaa arkadaşım bir nazar boncuğu falan tak bence nazara gelmeye başladın bu ne ayol. Çok çok geçmiş olsun.Nazar boncuğun da benden olsun

merhaba arkadaşlar... evliliğimde 4 yıldayım.bu süre içinde bir sürü tedaviler ve 3 aşılama yaptırdım.hepsi hüsran oldu.ocak ayından sonra tüp bebek işlemlerine başlayacağız.fakat merak ettiğim hususlar var.rapor almak için hangi şartlar aranıyor.yardımcı olursanız çok sevineceğim bu arada 28 ocak 1988 doğumluyum.

gececım sagol canım
ben 2 defa tup denedım ıkısınıde umuttupte denedım
gebzede oturuyorum ve calıstıgım ıcın bırde 3,denememde artık baska yuz ve ekıp gormek ıstıyorum
yol cılesıde benı zorluyor
ınsallah yılbasına dusunuyoruz ama bakalım hayırlısı dıyorum
benım esımdede bır haftadır bas donmesı var anıden ona sıkılıyourm bu ara bgun norolaga gıttı bakalım ne cıkacak sımdı sıkıntı onda allahım hepımıze saglık sıhhat ve haırlısıyla evlat nasıp etsın

utkum merhaba
sankı senı daha onceden hatırlıyor gıbıyım ama bu topıkte degıldı
asm ye gıderken ben bır dernek vasıtasıyla gıdıcem o dernege ındırım yapıyorlar
bırde bayanlar ılacı onlarmı verıyor yoksa bızmı alıyruz
allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…