Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Arkadaşlar hepinize selamlar, uzun süre giremedim şimdi bakıyorumda bayağı bişeyler olmuş.

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun.Benim eşimde de vardı ve gerçekten çok can sıkıcı bi hastalık inşallah kısa zamanda atlatırsın.Ani hareketlerden kaçınmaya çalış özellikle o zaman dönme çok oluyormuş.

Nisam83 inşallah bu defa pozitif sonuçlanır tedavin.Burdaki arkadaşların hepsi İstanbuldan ama ben ta Mersinlerden kalkıp ASM ye geldim çok araştırdım ve kesinlikle çok iyi bir hastane ve Aydın bey çok iyi bir doktor.Hastalarına para kaynağı olarak değilde insan olarak bakıyor ve değer veriyor. Ben şimdi 3 aylık hamileyim ve etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum.

Bade34 sanırım herşey yolunda, bu çok güzel bi haber, inşallah hep böyle devam edicek.

Cristoball seninde kızın iyiymiş maşallah diyelim annesi :))

Bize gelince bizde iyiyiz, 3 ayımız bitti. Testlerini yaptırdık bebeğimizin çok şükür temiz çıktı.Galiba bizimki biraz yaramaz son 3 haftadır uzandığım yerde rahimde sertleşme hissediyordum, taş gibi oluyor 20 sn. sürüyor sonra geçiyordu.Bizde doktora gittik biraz korktum açıkçası doktorumuzda ayrıntılı ultrasonla baktı çok şükür çok iyi hiç bir sorun yok dedi.Benim çok zayıf olmamdan rahimi hissettiğimi söyledi. Ben zaten karnımda ne oluyo ne bitiyo hepsini hissediyorum, çok komik :)))
Neyse bizden haberler şimdilik bu kadar, görüşürüz :)))

Masallah canım:) 3 ayini doldurmuşsun, en zorlu dönem bitmis. sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle:)

valla bende bir değişiklik yok inşallah yakında randevu alıp yollara düşeceğim. Bulantılarının da tadını çıkar arkadaşım , özledim sabahları midemin bulanmasını.

Kızlar günaydın;

3. transferimiz bir aksilik çıkmazsa 13 Aralıkta olcakmış; 06 Aralıkta kontrolümüz var sadece haplarımı kullanıyorum bu arada. Bakalım bu nasılgeçcek :)

Kızlarr Merhabaaaaa,
Bir kaç gündür yazamadım size özür dilerim .
Öncelikle daha iyi olduğumu söylemek istiyorum. Baş dönmem devam ediyor ancak gündüz çok rahatım, gece özellikle sağa sola dönerken çok rahatsız oluyorum, onun dışında çok daha iyi olduğumu söyleyebilirim.
Bugün Aydın Bey ile 10.30'da randevumuz vardı. Doğumdan sonra herhangi bir yapışıklık olup olmadığını görmek için sis yapılacaktı. Rahim filmi gibi bir işlem. Ancak tüp bebek bölümündeki muayene odasında yapıldı. Demet ve Emine Hemşirehanımlar, eşim, Aydın Bey ve ben güle oynaya keyifle yaptık işlemi. Ekrandan da gayet güzel gördük. Şükürler olsun rahimde herhangi bir yapışıklık yok.
Ancaakkkkkk malesef doğumdan kaynaklanan bir tümsek oluşmuş ve ameliyat ile düzeltilmesi gerekiyor. Aydın Bey : "Bu durumda gebe kalmak imkansız değil ancak yüzdemizi yükseltmek için ameliyatla düzeltmeliyiz çocuklarr" dedi veeeeeeee bu cumartesi günü saat 12.30'da genel anestezi ile ameliyat olacağım.. Akşamına da taburcu olacağım inşallah.
Benden bu kadar.. Daha ne olsun di mi

Merhaba Nisam83;
Öncelikle hoşgeldin demek istiyorum ve güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
ASM'nin yakın olması çok önemli bir avantaj. Ben Kurtköy'de oturuyorum ve hastanenin evime ve eşimin ofisine yakın olmasının avantajlarını hiçbir şeye değişmem. Hem tedavi döneminde, hem de bebeklerim varken bir çok kez çok acil hastaneye gitmek zorunda kaldık ve kısa süre içerisinde hastaneme ve doktorum ulaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir fiil yaşadım. Gece arkadaşım sana cevap vermiş, ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Bizler Prof.Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarıyız ve doktorumuzu ekibini çok seviyoruz. Ayrıca hastanemiz de tam teşekküllü çok kaliteli bir hastane. Fakat SSK anlaşması yok, özel sağlık sigortan yoksa sıkıntı olabilir. İlk görüşme ücretsiz yapılıyor ve eşinle birlikte gidip Aydın Bey ile görüşmeni tavsiye ederim. Eminim ki doktorumuzu sende çok seveceksin ve güven duyacaksın. Tabiii 3.denemen olacağı için bu konuda tecrübe sahibi sayılırsın. Aklına takılanları, sorman gerekenleri bir kenara not al ve görüşmeniz esnasında bu soruları Aydın Beye sor. Ben bugün ki randevumda bile not kağıdımı çıkardım ve sorlarımı sordum. Yoksa insan unutuveriyor. Aldığın cevaplar doğru yeri seçmene yardımcı olacaktır.
Sigortanın olup olmaması, hastanenin evine yakın olması, merkezin tesisatı, doktorun kalitesi ve güvenilirliği, hastaların görüşleri ve en önemlisi senin ve eşinin doktor sevmesi çoookkk önemli.. Herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
Sormak istediğin her konuyu bize sorabilirsin. Hepimiz memnuniyetle cevaplandırırız.
Sevgiler.

Cristobal;
Bizim zamanımızda doğduktan sonra fotograf çektirmek bile lükstü vallahi, şimdi baksanıza daha anne karnındayken bir koca albüm dolduruyor miniklerimiz

Son düzenleme:

Cristoball;
Benim bir komşum Bölge Hastanesine gidiyor. Banu Hanımın da çok sevdiğini söyledi. Hastane de yeni açıldığı için yazın daha sakinmiş ama şimdi bir miktar kalabalıklaştığını söyledi.
Kişisel fikrim evine yakın olması çok önemli canım. Ancak küvez konusunu da öğrenmelisin.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Sizlerin pozitif enerjisiyle çok daha iyi olacağım inşallah.

Emirimm;
Ehhh yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az kaldı.. Bizim yılbaşı hediyelerimiz de bebilerimiz olur inşallah canım. Bizim de ameliyat sonrasında ocak ayı içinde çalışmalarımız başlayacak inşallah.. Seninle de kırklarımız karışacak ne güzell

bir süredir siteye girmiyordum. Neler olmuş bu siteye kimin ne zaman yazdığı belli değil. Nerde kaldığımı bulamadım. zaten bilgisayar yavaş hiç sevmedim hiiiççç

Misafirim;
Ay evettt, önceki gün bi gireyim dedim, yine sitede tadilat vardı Bir tuhaf olmuş, cevap yazarken nasıl yazacağımı şaşırıyorum, cevapla yazıyor, alıntı ile cevapla diyor, sonra bu mesajdan alıntı diyor... diyor da diyor... allag allagggg

Badeciğim teşekkür ederim..
Size de maşalahh diyeyim önce ama bulantıların kesilir inşallah. Geçmişi okudun mi bilmiyorum ama ben bu bulantılardan çoook çektim. Allah hiçbirinizin başına vermesin. Ne yemek yedim, ne su içebildim, ne televizyon seyredebildim offfff zor günlerdi.. Umarım çabucak geçer bulantıların canım. Randevun ne zaman ?

Haydaaaa arkadaşım bir nazar boncuğu falan tak bence nazara gelmeye başladın bu ne ayol. Çok çok geçmiş olsun.Nazar boncuğun da benden olsun

Nazarlığım da var ama yine de üst üste geliveriyor işte napalım.. Allah beterinden korusun.
Sen neler yaptın misafirim? Bak biz bugün sis yaptık ve tümsek çıktı , ameliyat olmam gerekiyor, lütfen sende ihmal etme, baştan çaresine bakmak gerek. Gecikmeni ve vakit kaybetmeni istemiyorum. Ameliyattan sonra göreceğim ilk regliden sonra çalışma izni verdi Aydın Bey.. Lay lay lommmm

Biumut Hoşgeldinnnn,

Seni minnoş diyeceğim öncelikle.. Çünkü bizim topiğimizde en küçüğümüz Belizz'di, şimdi 88 doğumluyum diyince gözlerim kocaman oldu.. Sıksaymışım senin kadar kızım olurmuş, çünkü ben 72 doğumluyum tatlım.. Neyseee tekrar hoşgeldin.

Bizler ASM'de tedavi gören kişileriz, hepimiz Prof. Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarıyız. Doktorumuzu da , hastanemizi de çok seviyoruz. Utkummun dediği gibi malesef hastanemizde SSK geçmiyor, anlaşmaları yok. Özel sigortan da yoksa ASM'de çok sıkıntı yaşanabilir. Bizlerin özel sağlık sigortası var ve bu nedenle pek sıkıntı yaşamıyoruz.

Hiçbirimiz de rapora gerek duymadık. Bu nedenle rapor şartları ile ilgili pek bir bilgimiz yok. Başka topiklerde bu konuda bilgi alabileceğini düşünüyorum.

Aşılamalar ve tedavilerden bahsetmişsin. Bu tedavileri nerede oldun ve sorununuz ne bilmiyorum ama yaşın o kadar genç ki, önünde kocmaaaannn yıllar var.. "Hüsrann oldu" demişsin ama yolun çok başındasın ve zaman açısından çok şanslısın canım. Ayrıca tıptaki gelişmelerle bebek sahibi olamamak neredeyse imkansız hale geliyor :)))) Kendini kötü hissettiğinde lütfen beni düşün olur mu. Çünkü ben 38 yaşındayım ve hala kucağımda bir bebek yok. Ama hiç ümidimi yitirmedim. Yeni yılda bebek müjdesi vereceğim inşallah..
Lütfen rahat olmaya çalış. Anlaştık mı minnoş

Nisam,
Eşinin nörolog randevusu nasıl geçmiş? doktor ne demiş???
Ben baş dönmesinin öncelikli olarak kulak burun boğaz kontrolü gerektirdiğini biliyorum, eşin neden direkt nörologa gitti, niçin oraya yönlendirdiler merak ettim. Bilgi verirsen sevinirim. Çoook geçmiş olsun..

Nisam,
O dediğin dernek ÇİDER olmalı.. Yani Çocuk İstiyorum Derneği.. Hepimiz üyeyiz canım.. Çider indirimiyle 3600 tl olan hastaneye ödenecek bedel 3000 tl ye düşüyor. Tabii 150 tl karşılığında Çider'e üye oldumuz düşünülürse 3150 tl oluyor bize maliyeti.
İlaçlarımızı da kendimiz alıyoruz. Kullanılacak doza göre 1500-2500 tl arasında değişiyor ilaç masrafı da. Değişiyor çünkü hepimizin sorunu farklı ya da farklı boyutta olduğu için ilaçlarımız ve dozları da deşiklik gösteriyor.
Bilgin olsun.

Deliperyy;
Öncelikle teşekkür ederim canım.. Geçecek inşallah. Sonra da kocamaaannn bir maşallahh bebeğine de sana da..
Daha dün gibi İstanbul'a gelişin, ilaçları kullanışın, transferin, gidişin, bekleyişin... Bak gördün mü 12 haftayı geçtiniz bile annesi :)))) Ben de senin gibi çokk erken hissetmeye başlamıştım bebeklerimi, tabii ikiz olmalarının da etkisi vardı...
Testimiz güzel sonuçlandı demişsin, ense kalınlığınız kaç çıktı canım?

Kızlar günaydın;

3. transferimiz bir aksilik çıkmazsa 13 Aralıkta olcakmış; 06 Aralıkta kontrolümüz var sadece haplarımı kullanıyorum bu arada. Bakalım bu nasılgeçcek :)

Mavi Mercan Merhaba;
Ne demek "bakalım bu nasıl geçecek".. Aşk olsun... Biz biliyoruz nasıl geçeceğini "HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAK" Allahın izniyle canım. Pazartesi günü kontrolünden sonra bize bilgi vermeyi unutma olur mu..
Sevgiler...

Ayşegülcüğüm....
baş dönmelerinin düzelmeye başlamasına çok sevindim... Senin pozitif dünyan varya bence o en büyük ilacın... Yapışıklığın olmaması çok iyi..Tümsek nasıl bişiy onu anlamadım!!! Aydın bey ne olduğu hakkında bilgi verdiyse sana bizede anlatırmısın canım? Aslında bende ilk görüşmede rahime bakılmasını rica edicem.. Histereskopi ve laparoskopi operasyonu ile rahim şekli ve tüplerimin açıklığı kontrol edilmişti benim..Bu kontrolde tespit edilen çok küçük bir miyom büyüyüp gebeliğe engel olmasın diye alınmışştı aynı opersayonla..Zaten ondan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım ama durmadı yaramaz yerinde...Sonrasında adetlerimin zamanı değil ama miktarı azaldı...Burda tekrar histereskopiye gerek duymadılar ve ne kadar ısrar ettiysem görüyoruz biz gerek yok dediler... Benim korkum yapışıklık olması...İnşallah yoktur...
Sanırım sende laparoskopi ile operasyon olacaksın dimi canım... Herşey yolunda gidecek ve en kısa zamanda dünyanın en güzel annesi olacaksın ayşegülcüğüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…