Bize gelince bizde iyiyiz, 3 ayımız bitti. Testlerini yaptırdık bebeğimizin çok şükür temiz çıktı.Galiba bizimki biraz yaramaz son 3 haftadır uzandığım yerde rahimde sertleşme hissediyordum, taş gibi oluyor 20 sn. sürüyor sonra geçiyordu.Bizde doktora gittik biraz korktum açıkçası doktorumuzda ayrıntılı ultrasonla baktı çok şükür çok iyi hiç bir sorun yok dedi.Benim çok zayıf olmamdan rahimi hissettiğimi söyledi. Ben zaten karnımda ne oluyo ne bitiyo hepsini hissediyorum, çok komik :)))
Neyse bizden haberler şimdilik bu kadar, görüşürüz :)))
kızlar kimse yok yahu misafirim bi tek sen varsın sanırım nasıl gidiyor varmı yenilik?
ayşegülcüm geçmiş olsun canım arıcaktım ama rahatsız etmekten çekindim.
benim mide bulantılarım var son 10 gündür valla seviniyorum olmasına herşey yolunda diyorum
evet bundan sonra medipol yada bölge hastanesinden birine devam edeceğim.medipol hastanesini ve doktorlarını çok beğendim ama bize biraz uzak kalıyor.bölge hastanesinde banu hanım var oda işinde başarılı bir doktor.medikalparktan gelmiş.benim evimede yakın.acil bir durumda hemen müdahalede bulunula bilir.tabi asm dende tamamen kopmuş değilim.ebru hanımlada konuştuk.her türlü acil durumda araya bilirsin dedi.
arada senden haber almak bizi rahatlatıyor.kendini iyi hissettiğinde hemen yaz.bizleri yanlız bırakma.inşallah tahlillerinde hiç birşeycik çıkmaz.tekrar geçmiş olsun canım.
evet bölge hastanesi fiyatları banada uygun geldi.yeni açıldığı için sanırım.ilgi alakada çok güzel.doktorlarıylada görüştüm işlerinde çok ciddiler.hepsi iyi hastanelerden transfer olmuşlar.banada çok yakın .bende alt kaynarcada oturuyorum.utkumm'la demekki komşuymusuz haberimiz yok.
Aşkolsun canım ayıp olurmu hiç..Aralık ve ocak aylarında tahsil edeceğimiz senetlerimiz var onlarla gelecek para..Eşim mimar. Yaptığı projenin parası...Ocak ayı olmazsa şubat ayında gideriz inş Aydın beye...
Nasıl oldun sen umarım çok daha iyisindir...??
bir süredir siteye girmiyordum. Neler olmuş bu siteye kimin ne zaman yazdığı belli değil. Nerde kaldığımı bulamadım. zaten bilgisayar yavaş hiç sevmedim hiiiççç
kızlar kimse yok yahu misafirim bi tek sen varsın sanırım nasıl gidiyor varmı yenilik?
ayşegülcüm geçmiş olsun canım arıcaktım ama rahatsız etmekten çekindim.
benim mide bulantılarım var son 10 gündür valla seviniyorum olmasına herşey yolunda diyorum
Haydaaaa arkadaşım bir nazar boncuğu falan tak bence nazara gelmeye başladın bu ne ayol. Çok çok geçmiş olsun.Nazar boncuğun da benden olsun
merhaba arkadaşlar... evliliğimde 4 yıldayım.bu süre içinde bir sürü tedaviler ve 3 aşılama yaptırdım.hepsi hüsran oldu.ocak ayından sonra tüp bebek işlemlerine başlayacağız.fakat merak ettiğim hususlar var.rapor almak için hangi şartlar aranıyor.yardımcı olursanız çok sevineceğim bu arada 28 ocak 1988 doğumluyum.
gececım sagol canım
ben 2 defa tup denedım ıkısınıde umuttupte denedım
gebzede oturuyorum ve calıstıgım ıcın bırde 3,denememde artık baska yuz ve ekıp gormek ıstıyorum
yol cılesıde benı zorluyor
ınsallah yılbasına dusunuyoruz ama bakalım hayırlısı dıyorum
benım esımdede bır haftadır bas donmesı var anıden ona sıkılıyourm bu ara bgun norolaga gıttı bakalım ne cıkacak sımdı sıkıntı onda allahım hepımıze saglık sıhhat ve haırlısıyla evlat nasıp etsın
utkum merhaba
sankı senı daha onceden hatırlıyor gıbıyım ama bu topıkte degıldı
asm ye gıderken ben bır dernek vasıtasıyla gıdıcem o dernege ındırım yapıyorlar
bırde bayanlar ılacı onlarmı verıyor yoksa bızmı alıyruz
allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın
Arkadaşlar hepinize selamlar, uzun süre giremedim şimdi bakıyorumda bayağı bişeyler olmuş.
Ayşegülcüm çok geçmiş olsun.Benim eşimde de vardı ve gerçekten çok can sıkıcı bi hastalık inşallah kısa zamanda atlatırsın.Ani hareketlerden kaçınmaya çalış özellikle o zaman dönme çok oluyormuş.
Nisam83 inşallah bu defa pozitif sonuçlanır tedavin.Burdaki arkadaşların hepsi İstanbuldan ama ben ta Mersinlerden kalkıp ASM ye geldim çok araştırdım ve kesinlikle çok iyi bir hastane ve Aydın bey çok iyi bir doktor.Hastalarına para kaynağı olarak değilde insan olarak bakıyor ve değer veriyor. Ben şimdi 3 aylık hamileyim ve etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum.
Bade34 sanırım herşey yolunda, bu çok güzel bi haber, inşallah hep böyle devam edicek.
Cristoball seninde kızın iyiymiş maşallah diyelim annesi :))
Bize gelince bizde iyiyiz, 3 ayımız bitti. Testlerini yaptırdık bebeğimizin çok şükür temiz çıktı.Galiba bizimki biraz yaramaz son 3 haftadır uzandığım yerde rahimde sertleşme hissediyordum, taş gibi oluyor 20 sn. sürüyor sonra geçiyordu.Bizde doktora gittik biraz korktum açıkçası doktorumuzda ayrıntılı ultrasonla baktı çok şükür çok iyi hiç bir sorun yok dedi.Benim çok zayıf olmamdan rahimi hissettiğimi söyledi. Ben zaten karnımda ne oluyo ne bitiyo hepsini hissediyorum, çok komik :)))
Neyse bizden haberler şimdilik bu kadar, görüşürüz :)))
Kızlar günaydın;
3. transferimiz bir aksilik çıkmazsa 13 Aralıkta olcakmış; 06 Aralıkta kontrolümüz var sadece haplarımı kullanıyorum bu arada. Bakalım bu nasılgeçcek :)
Kızlarr Merhabaaaaa,
Bir kaç gündür yazamadım size özür dilerim .
Öncelikle daha iyi olduğumu söylemek istiyorum. Baş dönmem devam ediyor ancak gündüz çok rahatım, gece özellikle sağa sola dönerken çok rahatsız oluyorum, onun dışında çok daha iyi olduğumu söyleyebilirim.
Bugün Aydın Bey ile 10.30'da randevumuz vardı. Doğumdan sonra herhangi bir yapışıklık olup olmadığını görmek için sis yapılacaktı. Rahim filmi gibi bir işlem. Ancak tüp bebek bölümündeki muayene odasında yapıldı. Demet ve Emine Hemşirehanımlar, eşim, Aydın Bey ve ben güle oynaya keyifle yaptık işlemi. Ekrandan da gayet güzel gördük. Şükürler olsun rahimde herhangi bir yapışıklık yok.
Ancaakkkkkk malesef doğumdan kaynaklanan bir tümsek oluşmuş ve ameliyat ile düzeltilmesi gerekiyor. Aydın Bey : "Bu durumda gebe kalmak imkansız değil ancak yüzdemizi yükseltmek için ameliyatla düzeltmeliyiz çocuklarr" dedi veeeeeeee bu cumartesi günü saat 12.30'da genel anestezi ile ameliyat olacağım.. Akşamına da taburcu olacağım inşallah.
Benden bu kadar.. Daha ne olsun di mi
valla bende bir değişiklik yok inşallah yakında randevu alıp yollara düşeceğim. Bulantılarının da tadını çıkar arkadaşım , özledim sabahları midemin bulanmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?