Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım çok sevindim ne güzel aile tamamlandı en sonunda allah bi daha hiç bebişlerinden ayırmasın

Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam bundan sonra hiç ayrılmayın e mi:))))masallah ikisine:)))

nilsu41, çok sevindim, ceremesini çektin ama mükafatını da aldın... Bak şimdi bebeklerinle evinde mesut mesut oturuyorsu, darısı bizlerin başına İNŞALLAH...
Tek çocuğa yönelmekten bahsediyorsun ama bana sorsan bende ikiz isterdim ne yalan söyleyeyim.(hep kocaman bir sofrada çocuklarım ve eşimle oturmayı hayal ediyorum, hayal işte...)
Şimdi herşey yolunda, ALLAH'ın izni ile artık bebeklerini tosmik tosmik yapmak senin elinde(tabi onlarında sana yardım etmesi lazım), iNŞALLAH sağlıklı, sıhatli, hayırlı, güzel ve uzun bir ömürleri olur. Anne ve babalarının her zaman gögsünü kabartacak, gurur duyacak kadar başarılı evlatlar olurlar. SAĞLICAKLA KALIN HEPİNİZ...

Çok güzel bi haber bu.İnşallah ömür boyu onlardan hiç ayrılmassın, Allahım onları sana, senide onlara bağışlasın :))))))

nilsucumm, çok sevindim canım ikizlerinle artık evinizde olmanıza... bundan sonra da herşey çok güzel olsun inşallah...

nilsu canım defne ve efe'ye hayırlı uzun ömürler dilerim evinize gelmiş olmanız harika, Allah bir daha evlatlarından ayırmasın sizi..uzun saglıklı ve hayırlı ömür diliyorum yavrularına...minicik elleriinden öpüyorum onları, kıyamam baska yerlerinden öpmeye...

geshenk nerelerdesin ya??üzüyorsun bizi...sen saglıklı ol iyi ol herşey yoluna girecek çok seviyoruz seni

selam kızlar ben sahalara geri döndümbu gün dr gittim ebru hanımla yeni tedaviye basladık ilaçları kullandım bu gün kontrolde c.tesi doldurulmus emriyorlar transfer olacak...dualarınızı eksik etmeyin Yüce rabbim bu sefe yüzümü güldürür insallahhh.herkes için hayırlısı olsun kızlar görüşmek üzere.......

hadi hayırlısı inşallah, güzel haberler almak dileği ile

aaa ne güzel :)) hadi bakalım inşallah güzel olucak bu sefer..
peki aydın beyle görüşmeniz nasıl geçmişti, ilk sonuçtan sonraki. sebep olarak ne dedi?
embriyolar yazmışsın 2 embriyo mu transfer edilcek?

bejan arkadaş, hayırlı uğurlu olsun, İNŞALLAH herşey gönlüne göre olur... Ama belirtmek isterim, ben hastaneden Aydın Bey'den ve özellikle Ebru Hanım'dan (toplama ve transferimi Ebru hanım yaptı) çok memnun kaldım, zaten hastane gibi değil, hepimiz biliyoruz, insanın kendini çok daha rahat hissettiği bir yer ASM...

aaa ne güzel :)) hadi bakalım inşallah güzel olucak bu sefer..
peki aydın beyle görüşmeniz nasıl geçmişti, ilk sonuçtan sonraki. sebep olarak ne dedi?
embriyolar yazmışsın 2 embriyo mu transfer edilcek?

selam melis..ilk transferi ebru hanım yaptı sorunsz geçti ama tutmadı.konusmamızda bisey demedi olabilir dedi o kadar...sebep yok yani.emriyo olarakta 4 tane kalmıstı hepsini çözecekler artık hangisi daha ii gelişirse onu yani 1 transfer edecekler.malesef çift koyamam diyor.bilmiyorum artık kısmet hayırlısı diyorum ilk denememdeki giibi değilim rahatım bakalım....

selam nurben.ben bu hastaneye basladıgımdan beri her 2 dr bakıyor bana ama cogunlugu ebru hanıma denk geliyor evet bende 2 de memnunum.c.tesi günü gidecem bakalım hayırlısı hepimiz icin....

selam nurben.ben bu hastaneye basladıgımdan beri her 2 dr bakıyor bana ama cogunlugu ebru hanıma denk geliyor evet bende 2 de memnunum.c.tesi günü gidecem bakalım hayırlısı hepimiz icin....

bejan, RABBİM senin yar ve yardımcın olsun, DUALARIM SENİNLE ....
gerçekten cumartesi sabahı kalkıp senin için tespih çekicem, dua edicem, sen de transfer sırasında seni koruduğuna inandığın yada hikmetine inandığın okuyabildiğin tüm duaları oku.
Hayırlı haberlerini alırız İNŞALLAH... Sağlıcakla kal.

ARKADAŞLAR KİMSECİKLER YOK MU............
BAKIN FORUM SAYFAMIZ ÇOK GERİLERE GİDİYOR ...........
NELER YAPIYONUZ BAKİMM....
hadi herkeslere hayırlı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…