selam melis..ilk transferi ebru hanım yaptı sorunsz geçti ama tutmadı.konusmamızda bisey demedi olabilir dedi o kadar...sebep yok yani.emriyo olarakta 4 tane kalmıstı hepsini çözecekler artık hangisi daha ii gelişirse onu yani 1 transfer edecekler.malesef çift koyamam diyor.bilmiyorum artık kısmet hayırlısı diyorum ilk denememdeki giibi değilim rahatım bakalım....
Uzun bir aradan sonra merhaba....
İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra aralık ayında tüp bebeğe karar verdik eşimle... ben bir an önce tedaviye başlayayım regl olayım hayalleri kurarken geçen pazar 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim:) herşeyden umudumu kesmişken çıkageldi biranda... salı günü aydın beyden randevu alamayınca nuri beyden randevu aldım...sağolsun çok ilgili bir doktor her konuda bilgilendirdi beni. bütün testler iyi çıktı.daimi ilacım eleviti de reçeteledikten sonra siyah beyaz ultrason kağıdı elimde şaşkın şaşkın çıktım hastaneden... Hala aynı şaşkınlıkla dolaşıyorum ortalıkta.... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra aralık ayında tüp bebeğe karar verdik eşimle... ben bir an önce tedaviye başlayayım regl olayım hayalleri kurarken geçen pazar 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim:) herşeyden umudumu kesmişken çıkageldi biranda... salı günü aydın beyden randevu alamayınca nuri beyden randevu aldım...sağolsun çok ilgili bir doktor her konuda bilgilendirdi beni. bütün testler iyi çıktı.daimi ilacım eleviti de reçeteledikten sonra siyah beyaz ultrason kağıdı elimde şaşkın şaşkın çıktım hastaneden... Hala aynı şaşkınlıkla dolaşıyorum ortalıkta.... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
sevgili bayanlar :)
Transferimizin 5. günündeyiz, bu sefer 2 tane transfer edildi, rahat geçti transfer . Umarım güzel haberler verebiliriz.
Sevgiler
Hadi bakalım hayırlısı İNŞALLAH...sevgili bayanlar :)
Transferimizin 5. günündeyiz, bu sefer 2 tane transfer edildi, rahat geçti transfer . Umarım güzel haberler verebiliriz.
Sevgiler
selam arkadaşlar...
ben 2 tüp bebek denemesinde bulundum, ilkinde embriyo kalitesizdi zaten, diğerinde de tutmadı.
şimdi 2 tane transfer edildi. ilk günlerde kasık ağrılarım vardı, bugün 8. gün ve 2 gündür kasığımda ağrı yokben de acaba düştüler mi diye düşünüyorum çünkü 2 gün önce çok şiddetli bi ağrı girdi kasıklarıma bikaç dakika, sora da kesildi tüm ağrılar.
normalde kontrole gittiğim doktorumla bu sürece girdim ama bu da başarısız olursa aydın arıcıya gitmeyi düşünüyorum.
beklemek çok zor, inşallah aydın beye gitmeme de gerek kalmaz, çünkü zor bi polikistik over hastasıyım benilacı çok alsam yumurta kalitesiz oluo, az alsam yumurta gelişmio...
cuma test günü. dün yani 7. gün idrar testi de yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmak istemiyorum yine de, elimden geldikçe iyi düşünmeye çalışıyorum. tam bir sene oldu uğraşmaya başlayalı ve daha 28 yaşındayım. ne bela bi hastalık polikistik over yaaa, öyle mucizevi şekilde hamile kalanlara çok özeniyorum, keşke benim de öyle bi şansım olsa ama yok ki, ilaç kullanmasam adet göremiyorum
çok kafam karışık ve umutsuzum. inşallah bu deneme güzel olur, inşallah aydın arıcıya gitmeme ihtiyaç kalmaz ama gidersem de inşallah o bana güzellikleri yaşatır!
bejan, sıkma canını ve en önemlisi moralini yüksek tut,nasılsınız kızlar.benim transferin 4 günü hersey normal gidiyor.her sabah jeli kullanıp 15 dk geziyorum bide aksam kullanıyorum.ayrıca estrofem hapı ayrıca 36 saatte bi asprin ve günlük vitamın kullanıyorum.ilk transferde cok sıkıntılı geçti stres kabızlık heyacan hepsi vardı ve tutmadı.bu sferde transerden sonra 24 saat hep dinledim 2.gün dısarı cıktım açıkçası ağır bişey yapmamaya calısıyorum ama genel olarak rahatım kısmet diyorum ki dr sürekli yatmana gerek yok dedi ağır tasıma dedi sadece.nedense içimde fazla bişey yok gibi kızacaksınız ama pek ümidim yok açıkacası...ama kısmet hayırlısı diyorum...
Nilcim canım çok sevindim bebişlerin evlerine kavuşmuş.
Sağlıkları da iyimiş kocaman maşallah onlara.
Şu an neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ikizlere bakmak çok zor Allah yardımcınız olsun ama aynı zamanda da çok güzel.
Bebekleri de seni de öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
Serged cokk tebrik ederim. Super bir haber verdin. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. :))
Nilsucum haberlerini sagolsun Aysegul iletti bize. Defne ve Ege ile birlikte saglikli uzun bir omur diliyorum tum ailene.
Bejan transferin hayirli olsun insallah bu sefer pozitif sonucla hep birlikte sevinecegiz.
Nurben senin de ilk trimester bitmek uzere, bundan sonra daha rahat hissedersin kendiniGerci anne olunca rahatlik gibi bir durum mumkun degil ama dunyadaki en ozel en guzel sevgiyi tadacagiz insallah
Delipery senin nasil gidiyor, cinsiyet belli oldu mu?
Misafirim sen neler yapiyorsun? Kontrole gittin mi, yeniden ne zaman baslayacaksin?
Kizlar sevgilerimi gonderiyorum ve iyi bir hafta diliyorum hepimize :*
teşekkürler.nurben utkumun iyi dilekleri içinde teşekkürler. Ve nurben çok tebrik ederim canım allah evinde beraber olmayıo nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?