Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Randevumu aldım, haftaya inşallah ASM yollarına düşüyoruz haydi hayırlısı bakalım

rahat ol tabiki, şimdiden de kendini dinlemeyi bırak daha şimdiden belirti veremezki:))
Randevumu aldım, haftaya inşallah ASM yollarına düşüyoruz haydi hayırlısı bakalım
en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:)

Kızlarmerhabalar, nerelerdesiniz...
Arkadaşlar 7 Ocakta randevum var ama çok merak ediyorum bebişimi...:18: 7 Ocakta gidersem 13 hafta 1 günlük olacak ama dayanamadım bu akşama başka önerilen bir doktordan (başka bir şehirde olmam 'SAKARYA' ve çalışmam dolayısıyla yoksa yine kendi hastanemiz ve kendi doktorlarımızlayız) randevu alıcam tam 11 hafta dolmuş olacak, yinede bir gideyim pıt pıt atışlarını bir duyayım , boyu posu ne olmuş bir göreyim diyorum....
Sizce pimpirik mi ediyorum... Ama ultrasonun zaralı olmadığını biliyorum, tamamen merak bide o kalp atışlarını duyup herşeyin yolnda gittiğini duyunca hem dünyalar benim oluyor hemde daha bir hamile moduna girip hal ve hareketlerime daha bir dikkat eder oluyorum... (yalan yok bazen unutuveriyorum hamileliğimi, biraz tez canlı davranıyorum)

meraba nurben :))ayy niye pimpirikli olucakmışsın sonuçta acil durumlar için sana yakın iyi bi doktor bulman gerek bence. ayrıca merak ettiğin zaman bebişini görmek istemen gayet normal bence doktor araştırması yap biran önce

EVET melissssss haklısın ama benim durum biraz karışık, Kocaeli de oturuyorum ama Sakarya' da çalışıyorum, ve bu gebelik yüzünden hafta içi burda arkadaşımda geçici olarak kalıyorum 6 Ocakta eş durumundan tayinimi istiycem... İki olasılık söz konusu o zaman ; ya hemen şubat gibi tayinim olacak yada genel atama dönemi ola temmuz a kalacak ki temmuz zaten temmuz doğum ayı o yüzden daha fazla arkadaşımda kalamam ve hemen ev tutmam lazım... O yüzden aslında dediğin gibi sıkıntılı durumlar için Kocaeli/İzmit'temi yoksa Sakarya'damı bir doktorum olsun bu konuda da kararsızım melissssss...
Bu arad randevumu aldım akşam saat 5'e...
İnşallah sizlere de güzel haberler verebilirim...
Saol melissssss, içimi rahatlattın...
Şimdi öğlen yemeğine çıkma vakti

herkese selamlar, yahu eskiden hızınıza yetişemiyordum, oku oku sayfalar bitmezdi şimdi ise aynı yerimizde sayıklıyoruz, ne oldu kızlar nerelerdesiniz?????????????

Uzun süredir bende giremedim ama şimdi burdayız, yeni tedaviye başlayan arkadaşlarımız var hepsine hayırlı olsun diyorum ve sürekli dua ediyorum, inşallah rebbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatır.

Bebişleri ile birlikte gün sayan arkadaşlarımız var ( bende bunlardan biriyim) bizlerede sağlıkla, sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Bizi sorarsanız biz iyiyiz, hergeçen gün biraz daha büyüyoruz. Üç gün sonra 4. ayımız bitmiş olacak, doktorumuz galiba bi pipiş gördü ve % 90 erkek dedi, bizim için en önemlisi sağlıklı olması,heyecanla bekliyoruz.

Nurbencim bizdede sorun aynı, ben bebeğimi görmek için bir ay bekliyemiyorum, dayanamayıp doktoru arıyorum o da anlıyo halimizden hadi gelin bakalım diyo ve ben onu görünce cennet bu olsa gerek diyorum.Napalım bizimki tam görmemişlik :))

Serged valla çok güzel bi haber verdin, inan çok sevindim dikkat et kendine...

Bejan seninde hayırlı haberlerini alıcaz inşallah, moralini yüksek tut ve inancını asla yitirme...

Bizde haberler böyle, sevgili arkadaşlarım haberlerinizi eksik etmeyin merak ediyoruz valla :)))))

delipery haklısın vallahi...
hadi nilsu41'in ikizleri var, kızcağızın başını kaşıyacak vakti yok ama ona rağmen arada bir girip yazıyor yani...
delipery oğluşun mu olacak senin
hayırlı uğurlu olsun ,kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun öncelikle... Bu arada akşam 5 i sabırsızlıkla bekliyorum, artık doktor ne dedi yarın sizlere yazarım...

Tüm hamişlerimiz , ve hamiş kalmak isteyen tüm arkadaşlarımıza sevgiler...
Topiğimizde buluşmak dileğiyle....

heeeyyy demek erkek geliyo:)) tebrik ederim

Kızlar gittim ve bebikimi gördüm

Baş-popo mesafesi 5 cm olmuş ama görünce inanamıyor insan, şaka gibi...
Artık tam bebeğe benziyor, elleri kolları çıkmış, pıtır pıtır hareketli, hiç durmuyor...
Bir mutlu oldum, bir mutlu oldum anlatamam, bu ultrason işi bana çok iyi geliyor...
Utanmasam adama eve bir cihaz alalım diyecem nerdeyse...
Böylelikle 15 günde bir ultrasona gidicem... Ve Kocaeli' de İstanbul'da özel muayene ücretleri çok uçukmuş, bunu Sakarya'da muayene olunca farkettim, bide muayene olup ücretini ödüyorsun, ir sonraki muayenen ücretsiz vede öyle 15 gün sınırlaması yok ister 22. günde git, ister bir sonraki ay git, şaştım vallahi...
Topikteki tüm arkadaşlara sevgiler ve saygılar...

süpeeer canım:))) valla ücret olayı da çok güzelmiş işte her merak ettiğinde git işte en güzeli. her yerde doktorun olsun:))))

serged müthiş bir haber gerçekten deee, hayılrı uğurlu olsunn, allah tamamına erdirsin...

sevgili bayanlar :)

Transferimizin 5. günündeyiz, bu sefer 2 tane transfer edildi, rahat geçti transfer . Umarım güzel haberler verebiliriz.

Sevgiler

mavi mercan inşalah bu sefer güzel sonucu alırsın, test günün ne zaman ?

test sonucunu aldın mı canım? inşallah sevindirici bir sonuç almışsındır...

ay kızlar ben takip edemedim bayadır bugün son birkaç güne bakabildim ama test gününüz ne zaman denk geliyor bilemedim?

hadi hayırlı olsun misaifirim ve de yolun açık olsunnn, bu sefer herşey güzel olsun inşallah

delipery demek bir erkek bebiş daha geliyor hadi bakalım hep böyle güzel haberleriniz olsun inşallah:)

maşallah maşallah bebişine sağlıkla büyümesine devam etsin:) benden de sevgiler:)

Arkadaşlar bende geldim aranıza.il görüşmeme gittim adetemin 2. Günü başlıyoruz.
Allah yardımcımız olsun ...

senin de yolun açık olsun laviniaw allah gönülüne göre versin inşallah ...

öpüyorum ben de hepinizi:))

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,
Herkese sevgi ve saygılar...
Hafta sonu giremedim nete ama olsun bakalım...

Öncelikle Laviniaw, hayırlı uğurlu olsun , ASM'nin ve doktorlarımızın frkını anlayacaksın bence ve memnun kalacaksın...

impression güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, evet bebeğimizle yola devam ediyoruz, 11hafta 4 günlük olduk, İnşallah herşey çok güzel gider, benim ve tüm arkadaşlarımızın gebelikleri...

bejan ve mavi mercan dört gözle güzel haberlerinizi bekliyoruz... Gözüm topikte olacak sizden gelecek haberler için...

SAĞLICAKLA KALIN TOPİĞİMİZİN GÜLLERİ

bu gün transferin 9 günü.içimden hersey geçiyor umut ,umutsuzluk kafam alllak bullak.hep hayırlısı diyorum.dün aşure yaptım dua ettim hayırlısı dedim herseyin..bakalım kısmet.Bu arada arada bir karnımda hafifte olsa bi yere kraplar giriyor.sağ bacağım agrıyor ve boll bolll gazzzz hemde nasıl.normal sanırım.jel kullanıyorum ondan mı acaba ?işte öyle persembe günü tahlil günüm......................................................:18:

Bejan gönlünü rahat tut, hayırlı haberlerini alıcaz İnşallah...
Rahatlatır mı seni bilmem ama o gazzzz olayı ve ara kramp gibi ağrı bende de oluyordu, ama bunlara fazla takılma bence bebek için dua et, gerisini düşünme, hem perşembeye de çok az kaldı, perşembe topikte dört gözle bekliycez seni...

insallahhh canım insalllahhhhhhhhhh iii haber veririm size....:18:

Herkese selamlar, umarım herkesler çok iyidir ve zamanını güzel geçiriyordur, biz iyiyiz çok şükür.

Nurben bebişini görmüşsün gözün aydın canım, insanın nefesi kesiliyo onu görünce değilmi? İnşallah herşey hep böyle yolunda devam edecek

Bejan sende yüreğini ferah tutmaya çalış ve hep güzel şeyler düşün, pozitif düşün emin ol ki sizin için en iyisi olucak, sende bizler gibi bebişini görmek için muayene günlerini hep öne çekiceksin

Mavi_mercan bizi merakta bırakma, inşallah güzel haberlerini paylaşıcaksın burada bizlerle

Laviniaw hoşgeldin aramıza, tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlarını paylaşıcaz burda ama lütfen o siyah kurdelayı kaldır oradan, karamsar olma, güzel düşün, güzel olsun

İmpression selamlar arkadaşım, umarım sende iyisindir, güzel düşüncelerin için teşekkürler

Herkes kendine iyi davransın, görüşmek üzere

delipery, gerçekten insanın nefesi kesiliyor, 15 gün önce gidiyorsun 2 boğum sadece, diyosun burası gövdesi olur burasıda herhalde kafası ama onu, ultrasonda o muhteşem şeyi görmesi harika bir duygu, aklına tek gelen şey, bir pıhtıdan bu denli muhteşem birşey, ALLAH'IM yerden göğe kadar sana şükrler olsun demek...
Bence her bebek bir mucize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…