Serged cokk tebrik ederim. Super bir haber verdin. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. :))
Nilsucum haberlerini sagolsun Aysegul iletti bize. Defne ve Ege ile birlikte saglikli uzun bir omur diliyorum tum ailene.
Bejan transferin hayirli olsun insallah bu sefer pozitif sonucla hep birlikte sevinecegiz.
Nurben senin de ilk trimester bitmek uzere, bundan sonra daha rahat hissedersin kendiniGerci anne olunca rahatlik gibi bir durum mumkun degil ama dunyadaki en ozel en guzel sevgiyi tadacagiz insallah
Delipery senin nasil gidiyor, cinsiyet belli oldu mu?
Misafirim sen neler yapiyorsun? Kontrole gittin mi, yeniden ne zaman baslayacaksin?
Kizlar sevgilerimi gonderiyorum ve iyi bir hafta diliyorum hepimize :*
rahat ol tabiki, şimdiden de kendini dinlemeyi bıraknasılsınız kızlar.benim transferin 4 günü hersey normal gidiyor.her sabah jeli kullanıp 15 dk geziyorum bide aksam kullanıyorum.ayrıca estrofem hapı ayrıca 36 saatte bi asprin ve günlük vitamın kullanıyorum.ilk transferde cok sıkıntılı geçti stres kabızlık heyacan hepsi vardı ve tutmadı.bu sferde transerden sonra 24 saat hep dinledim 2.gün dısarı cıktım açıkçası ağır bişey yapmamaya calısıyorum ama genel olarak rahatım kısmet diyorum ki dr sürekli yatmana gerek yok dedi ağır tasıma dedi sadece.nedense içimde fazla bişey yok gibi kızacaksınız ama pek ümidim yok açıkacası...ama kısmet hayırlısı diyorum...
en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:)Randevumu aldım, haftaya inşallah ASM yollarına düşüyoruz haydi hayırlısı bakalım
Kızlarmerhabalar, nerelerdesiniz...
Arkadaşlar 7 Ocakta randevum var ama çok merak ediyorum bebişimi...:18: 7 Ocakta gidersem 13 hafta 1 günlük olacak ama dayanamadım bu akşama başka önerilen bir doktordan (başka bir şehirde olmam 'SAKARYA' ve çalışmam dolayısıyla yoksa yine kendi hastanemiz ve kendi doktorlarımızlayız) randevu alıcam tam 11 hafta dolmuş olacak, yinede bir gideyim pıt pıt atışlarını bir duyayım , boyu posu ne olmuş bir göreyim diyorum....
Sizce pimpirik mi ediyorum... Ama ultrasonun zaralı olmadığını biliyorum, tamamen merak bide o kalp atışlarını duyup herşeyin yolnda gittiğini duyunca hem dünyalar benim oluyor hemde daha bir hamile moduna girip hal ve hareketlerime daha bir dikkat eder oluyorum... (yalan yok bazen unutuveriyorum hamileliğimi, biraz tez canlı davranıyorum)
meraba nurben :))ayy niye pimpirikli olucakmışsın sonuçta acil durumlar için sana yakın iyi bi doktor bulman gerek bence. ayrıca merak ettiğin zaman bebişini görmek istemen gayet normalbence doktor araştırması yap biran önce
herkese selamlar, yahu eskiden hızınıza yetişemiyordum, oku oku sayfalar bitmezdi şimdi ise aynı yerimizde sayıklıyoruz, ne oldu kızlar nerelerdesiniz?????????????
Uzun süredir bende giremedim ama şimdi burdayız, yeni tedaviye başlayan arkadaşlarımız var hepsine hayırlı olsun diyorum ve sürekli dua ediyorum, inşallah rebbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatır.
Bebişleri ile birlikte gün sayan arkadaşlarımız var ( bende bunlardan biriyim) bizlerede sağlıkla, sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Bizi sorarsanız biz iyiyiz, hergeçen gün biraz daha büyüyoruz. Üç gün sonra 4. ayımız bitmiş olacak, doktorumuz galiba bi pipiş gördü ve % 90 erkek dedi, bizim için en önemlisi sağlıklı olması,heyecanla bekliyoruz.
Nurbencim bizdede sorun aynı, ben bebeğimi görmek için bir ay bekliyemiyorum, dayanamayıp doktoru arıyorum o da anlıyo halimizden hadi gelin bakalım diyo ve ben onu görünce cennet bu olsa gerek diyorum.Napalım bizimki tam görmemişlik :))
Serged valla çok güzel bi haber verdin, inan çok sevindim dikkat et kendine...
Bejan seninde hayırlı haberlerini alıcaz inşallah, moralini yüksek tut ve inancını asla yitirme...
Bizde haberler böyle, sevgili arkadaşlarım haberlerinizi eksik etmeyin merak ediyoruz valla :)))))
Kızlar gittim vebebikimi gördüm
Baş-popo mesafesi 5 cm olmuş ama görünce inanamıyor insan, şaka gibi...
Artık tam bebeğe benziyor, ellerikolları çıkmış, pıtır pıtır hareketli, hiç durmuyor...
Bir mutlu oldum, bir mutlu oldum anlatamam, bu ultrason işi bana çok iyi geliyor...
Utanmasam adama eve bir cihaz alalım diyecem nerdeyse...
Böylelikle 15 günde bir ultrasona gidicem... Ve Kocaeli' de İstanbul'da özel muayene ücretleri çok uçukmuş, bunu Sakarya'da muayene olunca farkettim,bide muayene olup ücretini ödüyorsun, ir sonraki muayenen ücretsiz vede öyle 15 gün sınırlaması yok ister 22. günde git, ister bir sonraki ay git, şaştım vallahi...
Topikteki tüm arkadaşlara sevgiler ve saygılar...
Arkadaşlar bende geldim aranıza.il görüşmeme gittim adetemin 2. Günü başlıyoruz.
Allah yardımcımız olsun ...
Uzun bir aradan sonra merhaba....
İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra aralık ayında tüp bebeğe karar verdik eşimle... ben bir an önce tedaviye başlayayım regl olayım hayalleri kurarken geçen pazar 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim:) herşeyden umudumu kesmişken çıkageldi biranda... salı günü aydın beyden randevu alamayınca nuri beyden randevu aldım...sağolsun çok ilgili bir doktor her konuda bilgilendirdi beni. bütün testler iyi çıktı.daimi ilacım eleviti de reçeteledikten sonra siyah beyaz ultrason kağıdı elimde şaşkın şaşkın çıktım hastaneden... Hala aynı şaşkınlıkla dolaşıyorum ortalıkta.... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
sevgili bayanlar :)
Transferimizin 5. günündeyiz, bu sefer 2 tane transfer edildi, rahat geçti transfer . Umarım güzel haberler verebiliriz.
Sevgiler
selam arkadaşlar...
ben 2 tüp bebek denemesinde bulundum, ilkinde embriyo kalitesizdi zaten, diğerinde de tutmadı.
şimdi 2 tane transfer edildi. ilk günlerde kasık ağrılarım vardı, bugün 8. gün ve 2 gündür kasığımda ağrı yokben de acaba düştüler mi diye düşünüyorum çünkü 2 gün önce çok şiddetli bi ağrı girdi kasıklarıma bikaç dakika, sora da kesildi tüm ağrılar.
normalde kontrole gittiğim doktorumla bu sürece girdim ama bu da başarısız olursa aydın arıcıya gitmeyi düşünüyorum.
beklemek çok zor, inşallah aydın beye gitmeme de gerek kalmaz, çünkü zor bi polikistik over hastasıyım benilacı çok alsam yumurta kalitesiz oluo, az alsam yumurta gelişmio...
cuma test günü. dün yani 7. gün idrar testi de yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmak istemiyorum yine de, elimden geldikçe iyi düşünmeye çalışıyorum. tam bir sene oldu uğraşmaya başlayalı ve daha 28 yaşındayım. ne bela bi hastalık polikistik over yaaa, öyle mucizevi şekilde hamile kalanlara çok özeniyorum, keşke benim de öyle bi şansım olsa ama yok ki, ilaç kullanmasam adet göremiyorum
çok kafam karışık ve umutsuzum. inşallah bu deneme güzel olur, inşallah aydın arıcıya gitmeme ihtiyaç kalmaz ama gidersem de inşallah o bana güzellikleri yaşatır!
nasılsınız kızlar.benim transferin 4 günü hersey normal gidiyor.her sabah jeli kullanıp 15 dk geziyorum bide aksam kullanıyorum.ayrıca estrofem hapı ayrıca 36 saatte bi asprin ve günlük vitamın kullanıyorum.ilk transferde cok sıkıntılı geçti stres kabızlık heyacan hepsi vardı ve tutmadı.bu sferde transerden sonra 24 saat hep dinledim 2.gün dısarı cıktım açıkçası ağır bişey yapmamaya calısıyorum ama genel olarak rahatım kısmet diyorum ki dr sürekli yatmana gerek yok dedi ağır tasıma dedi sadece.nedense içimde fazla bişey yok gibi kızacaksınız ama pek ümidim yok açıkacası...ama kısmet hayırlısı diyorum...
Randevumu aldım, haftaya inşallah ASM yollarına düşüyoruz haydi hayırlısı bakalım
herkese selamlar, yahu eskiden hızınıza yetişemiyordum, oku oku sayfalar bitmezdi şimdi ise aynı yerimizde sayıklıyoruz, ne oldu kızlar nerelerdesiniz?????????????
Uzun süredir bende giremedim ama şimdi burdayız, yeni tedaviye başlayan arkadaşlarımız var hepsine hayırlı olsun diyorum ve sürekli dua ediyorum, inşallah rebbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatır.
Bebişleri ile birlikte gün sayan arkadaşlarımız var ( bende bunlardan biriyim) bizlerede sağlıkla, sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Bizi sorarsanız biz iyiyiz, hergeçen gün biraz daha büyüyoruz. Üç gün sonra 4. ayımız bitmiş olacak, doktorumuz galiba bi pipiş gördü ve % 90 erkek dedi, bizim için en önemlisi sağlıklı olması,heyecanla bekliyoruz.
Nurbencim bizdede sorun aynı, ben bebeğimi görmek için bir ay bekliyemiyorum, dayanamayıp doktoru arıyorum o da anlıyo halimizden hadi gelin bakalım diyo ve ben onu görünce cennet bu olsa gerek diyorum.Napalım bizimki tam görmemişlik :))
Serged valla çok güzel bi haber verdin, inan çok sevindim dikkat et kendine...
Bejan seninde hayırlı haberlerini alıcaz inşallah, moralini yüksek tut ve inancını asla yitirme...
Bizde haberler böyle, sevgili arkadaşlarım haberlerinizi eksik etmeyin merak ediyoruz valla :)))))
Kızlar gittim vebebikimi gördüm
Baş-popo mesafesi 5 cm olmuş ama görünce inanamıyor insan, şaka gibi...
Artık tam bebeğe benziyor, ellerikolları çıkmış, pıtır pıtır hareketli, hiç durmuyor...
Bir mutlu oldum, bir mutlu oldum anlatamam, bu ultrason işi bana çok iyi geliyor...
Utanmasam adama eve bir cihaz alalım diyecem nerdeyse...
Böylelikle 15 günde bir ultrasona gidicem... Ve Kocaeli' de İstanbul'da özel muayene ücretleri çok uçukmuş, bunu Sakarya'da muayene olunca farkettim,bide muayene olup ücretini ödüyorsun, ir sonraki muayenen ücretsiz vede öyle 15 gün sınırlaması yok ister 22. günde git, ister bir sonraki ay git, şaştım vallahi...
Topikteki tüm arkadaşlara sevgiler ve saygılar...
Arkadaşlar bende geldim aranıza.il görüşmeme gittim adetemin 2. Günü başlıyoruz.
Allah yardımcımız olsun ...
sevgili bayanlar :)
Transferimizin 5. günündeyiz, bu sefer 2 tane transfer edildi, rahat geçti transfer . Umarım güzel haberler verebiliriz.
Sevgiler
bu gün transferin 9 günü.içimden hersey geçiyor umut ,umutsuzluk kafam alllak bullak.hep hayırlısı diyorum.dün aşure yaptım dua ettim hayırlısı dedim herseyin..bakalım kısmet.Bu arada arada bir karnımda hafifte olsa bi yere kraplar giriyor.sağ bacağım agrıyor ve boll bolll gazzzz hemde nasıl.normal sanırım.jel kullanıyorum ondan mı acaba ?işte öyle persembe günü tahlil günüm......................................................:18:
Bejan gönlünü rahat tut, hayırlı haberlerinialıcaz İnşallah...
Rahatlatır mı seni bilmem ama o gazzzzolayı ve ara kramp gibi ağrı bende de oluyordu, ama bunlara fazla takılma bence bebek için dua et, gerisini düşünme, hem perşembeye de çok az kaldı, perşembe topikte dört gözle bekliycez seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?