evet bundan sonra medipol yada bölge hastanesinden birine devam edeceğim.medipol hastanesini ve doktorlarını çok beğendim ama bize biraz uzak kalıyor.bölge hastanesinde banu hanım var oda işinde başarılı bir doktor.medikalparktan gelmiş.benim evimede yakın.acil bir durumda hemen müdahalede bulunula bilir.tabi asm dende tamamen kopmuş değilim.ebru hanımlada konuştuk.her türlü acil durumda araya bilirsin dedi.
cnm ya banu hnm genc bi doktor mu? 77li-78li falan olabilir. medical parktayken gitmistim ben ona. bana hamile kalmam da hic bir sorun olmadigini soylemis ve o zmn 200kusur tl odememe neden olan bir suru de test yaptirmisti, snr hepsi temiz istedigin zmn baslayin dedi.(bu arada testleri gosterdigimde aydin bey gereksiz testler, su an icin bize lazim olan birsey yok demisti, ztn hamile arkadasima da gosterdigimde kizim hamile kalinca bu testleri yine yapacaklar simdiden niye yaptirdin demisti de ben inanmamistim ama aydin bey de soyleyince para icin yaptilar demek ki die dusundum) aradan 6-7ay gectikten snr ben kistlerimi ve polipimi ogrendim. aydin bey poipim icin cok buyuk yeni olmamistir die dusunuyorum ama net zmn vermekde istemem son bir yil icinde olusmustur dedi, ancak ben banunun gormedigini dusunuyorum. cunku aydin beyden once gittigim yeditepedeki doktorda gormedi polipimi. snr kadin dogumcu bi tanidik var, banuyu taniyormus ona gittigimi soyledigimde hamile kalirsa ona gitmesin, cok deneyimli degil demisti. seni huylandirmiim ama benim deneyimim bu sekilde. gorustugumde ay cok tatli biri diye icimden gecirmistim ama emin olamiyorum iste, baska doktora gitseydim, gorseydi ben tedaviye erken baslasaydim, nerdeyse 1 yil kaybettim ben
insallahhh canım insalllahhhhhhhhhh iii haber veririm size....:18:
benim gittiğim banu hanım 45 yaşları civarı.bilemiyorumki şimdi .zor hamile kalınca insan pimpirikli oluyor.şimdiye kadar araştırdığım sorduğum herkes çok memnun.hastalarıylada arada sohbet ediyoruz hakkında kötü konuşan duymadım ama belli olmaz tabiyiki.senin gittiğin banu hanım kısa boylumu çokta güzel bi hanım değil ama güler yüzlü birimi
insallahhh canım insalllahhhhhhhhhh iii haber veririm size....:18:
kızlar kendi derdime düştüm yazamadım
10. gün pozitif çıkan sonumumuz git gide düşerek bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti.
içim sıkkın. Sizlere güzel haberler olsun inşallah.
Bu gün bir acayiplik var bejan, ama mavi-mercan'a dediklerim senin içinde geçerli, pes etmek yok, hayırlısı olsun diyip önümüze bakalım... ne olur üzülme,slm kızlar 2 denemede negatif cıktı(((((((
Bu gün bir acayiplik var bejan, ama mavi-mercan'a dediklerim senin içinde geçerli, pes etmek yok, hayırlısı olsun diyip önümüze bakalım... ne olur üzülme,desemde pek fayda etmiycek biliyorum ama yinede takmamaya çalış işte ne biliyim...
tsk nurben..bilmiyorum ilkinde o kadar sarsılmadım cünkü dondurulmuslarım var diye umutluydum.ama simdi sıfır bastan baslamak beni üzüyor o kadar ilaç iç dikkat et ama sonuc olumsuz.bu iste bi eksiklik var ama nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum...offf sıkılıyorum zaten zor yumurtalar büyümüstü.artık bi süre yapamam kendime gelmem lazım.................:2:
slm kızlar 2 denemede negatif cıktı(((((((
10. gün pozitif çıkan sonumumuz git gide düşerek bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti.
slm kızlar 2 denemede negatif cıktı(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?