Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cnm ya banu hnm genc bi doktor mu? 77li-78li falan olabilir. medical parktayken gitmistim ben ona. bana hamile kalmam da hic bir sorun olmadigini soylemis ve o zmn 200kusur tl odememe neden olan bir suru de test yaptirmisti, snr hepsi temiz istedigin zmn baslayin dedi.(bu arada testleri gosterdigimde aydin bey gereksiz testler, su an icin bize lazim olan birsey yok demisti, ztn hamile arkadasima da gosterdigimde kizim hamile kalinca bu testleri yine yapacaklar simdiden niye yaptirdin demisti de ben inanmamistim ama aydin bey de soyleyince para icin yaptilar demek ki die dusundum) aradan 6-7ay gectikten snr ben kistlerimi ve polipimi ogrendim. aydin bey poipim icin cok buyuk yeni olmamistir die dusunuyorum ama net zmn vermekde istemem son bir yil icinde olusmustur dedi, ancak ben banunun gormedigini dusunuyorum. cunku aydin beyden once gittigim yeditepedeki doktorda gormedi polipimi. snr kadin dogumcu bi tanidik var, banuyu taniyormus ona gittigimi soyledigimde hamile kalirsa ona gitmesin, cok deneyimli degil demisti. seni huylandirmiim ama benim deneyimim bu sekilde. gorustugumde ay cok tatli biri diye icimden gecirmistim ama emin olamiyorum iste, baska doktora gitseydim, gorseydi ben tedaviye erken baslasaydim, nerdeyse 1 yil kaybettim ben

Son düzenleme:
bu arada kizlar ben bayadir girmiyordum, neler oldu okuyamadim, ama hersey yolunda sanirim. benim de ayni, denemeye dvm etmekteyiz ama olmazsa son aylarimi yasiyorum, tupu deneyecegim. bakalim ne zmn olur belli degil...

bu arada spontane hamisimiz varmis, hbrini aldim, ay canim ya bana moral oldun, ins bende tupe gerek kalmadan hamile kalirim

benim gittiğim banu hanım 45 yaşları civarı.bilemiyorumki şimdi .zor hamile kalınca insan pimpirikli oluyor.şimdiye kadar araştırdığım sorduğum herkes çok memnun.hastalarıylada arada sohbet ediyoruz hakkında kötü konuşan duymadım ama belli olmaz tabiyiki.senin gittiğin banu hanım kısa boylumu çokta güzel bi hanım değil ama güler yüzlü birimi

tmm tmm cnm kesin o diil. benimki gencti cunku. hatta o zmn bekardi da, yuzuk yoktu elinde, guzelde bi kizdi allah icin, arkadasim olsa da ayarlasak die de gecirmistim içimden icin rahat olsun o diil:)

hani diğer topiclerde, kimsecikler girip birşeyler yazmayınca topic ayakta kalsın diye yazarlar ya bende yazayım dedim.....

...............................G Ü N C E L.....................................

kızlar kendi derdime düştüm yazamadım

10. gün pozitif çıkan sonumumuz git gide düşerek bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti.

içim sıkkın. Sizlere güzel haberler olsun inşallah.

10. gün pozitif çıkan sonumumuz git gide düşerek bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti.

MAVİ_MERCAN, evet canın sıkılacak ama metanetli ol, unutma ki bizim çıktığımız bu yol çok çetrefilli, çok zor... Ne hikayeler duymuşsundur, 6. , 7. denemesinde hatta 11. denemesinde çocuk sahibi olan çiftler..., bu yola inatla, istekle ve hırsla devam etmeliyiz tüm tüp bebek deneyen arkadaşkar bu tedavi sürecinde karşılaşabileceklerini az çok biliyorlar ama dediğim gibi sakın pes etme, ALLAH'ın izni ve inayetiyle hepimizin bebikleri olacak, buna inancın tam olsun lütfen........
Dualarımız seninle olacak...

slm kızlar 2 denemede negatif cıktı(((((((
Bu gün bir acayiplik var bejan, ama mavi-mercan'a dediklerim senin içinde geçerli, pes etmek yok, hayırlısı olsun diyip önümüze bakalım... ne olur üzülme, desemde pek fayda etmiycek biliyorum ama yinede takmamaya çalış işte ne biliyim...

tsk nurben..bilmiyorum ilkinde o kadar sarsılmadım cünkü dondurulmuslarım var diye umutluydum.ama simdi sıfır bastan baslamak beni üzüyor o kadar ilaç iç dikkat et ama sonuc olumsuz.bu iste bi eksiklik var ama nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum...offf sıkılıyorum zaten zor yumurtalar büyümüstü.artık bi süre yapamam kendime gelmem lazım.................:2:

Olsun, vardır bunda da bir hayır diyelim bejan, mevlam ne eylerse güzel eyler, bizim şer sandığımız şeylerde hayır, hayır umduklarımızda da bizim için şer vardır diyelim...

Olmayacak bir şey değil sende biliyorsun ama bizim bebekler, çocuklar, nazlı çocuklar yapabilecek pek bişey yok, umutla bekliycez onları.... Doğduklarında da gözlerinin içine bakıcaz (hani zor bulduk ya)

Bu sefer yumurtaların pofuduk pofuduk olur İNŞALLAH... Sen buna yeter ki inan...
SAĞLICAKLA KAL BEJAN...

(( üzüldümmm canım..tutunmaya çalışmış, belki de sağlıklı değilmiş. bilemiyorum. herşeyin hayırlısı. her bebeğin bi zamanı var. elbet bir gün gelicek

Üzüce bi haber ama vardır her işte bir hayır diyelim, demekki vakti gelmemiş, yüreğini ferah tutmaya çalış, inancını yitirme sakın...

slm kızlar 2 denemede negatif cıktı(((((((

Kendini biraz toparla hem fiziki olarak, hemde psikolojik olarak o zaman başlarsın tevadiye.Moralini yüksek tutmaya çalış ve inancını yitirme.Bu acıyı ancak yaşayan bilir o nedenle sizi çok iyi anlıyorum ve sürekli dua ediyorum isteyen herkes için.Karamsar olma sakın, inan olucak...

herkese iyi yıllar diliyorum:) hamiş olanlar kucaklarına bebeklerini sağlıkla alsınlar, bebekleri olanlar onları mutlu mesut büyütsün, ve bizim gibi bebek özlemi çekenler: 2011 sağlıklı hamilelikler yaşatsın:)

bu arada mystry nin erkek bebeği dünyaya geldi:) onun için çok güzel bi yılbaşı kutlaması oldu, dün bebeğiyle evine döndü:)

Merhaba arkadaşlar, yeni yılımız sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebeklerimizle dolu olsun... Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.. Ayşegül arkadaşımızdan haber alan varsa bizede bilgi verebilirmi? Umarım herşey yolunda gitmiştir, bir sorun yoktur ayşegülde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…