Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegül çok şükür gayet iyi operasyon başarılı geçti sadece bu dönem çok yogun oldugu için internete pek sık giremiyor..
benimde sayfayı ziyaret etmeyeli epey olmuş bu arada...
negatif sonuc alan arkadaslar herzaman hayırlısı olsun dedik hep pozitif olanı güzel olanı istedik ama olumsuz sonuclarla karsılasıncada zamanı degilmiş diyoruz, bunun çok zor oldugunu burdaki herkes biliyor ama inanıyorum ki bizler degil bebişlerimiz seçecek gelecekleri zamanı bunu hiç unutmamalıyız.
bakın serged 'in başına gelen süpriz gibi bişey bizede gelebilir..
2011 yılı hepimiz için sağlık, mutluluk ve huzurlu bir şekilde geçsin.Yüregimizdeki güzel ve umut dolu bekleyişler 2011 yılında vuslata ersin, herşey gönlünüzce olsun canım arkadaslarım...

merhaba arkadaslar
bende asm de artık karar verdım tedavıye olmaya 2 hafta once ebru hanımla gorustum ve recetemı yazdırdım
ama karar verdın an gel dedıler sımdı bende acaba ocak basında oca sonundamı dogum kontrole baslasam cok kararsızım
arık bu 3,denemem olucak ama asm de ılk
bırde aranızda hıc sperm havuzu yaptıran oldumu
bu ucretlımıydı bana bılgı verebılırmıısnız bızım semenımızde 50 tane sperm cıkıyor bundan dolayı dendı ama merak edıyorum ucretlımı
bırde ebru hanım nasıl sızce aydın bey olmadııgnda ebru hanım bakıor dımı:?

AMİNNNNNNNNN......................

bu arada mystry adına çok sevindim, ALLAH eşi ve çocuguyla bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin...

nisam83öncelikle hayırlı uğurlu olsun...
sperm havuzu konusunda bir bilgim yok ama Aydın Bey olmadığında evet Ebru Hanım bakıyor ve hatta Aydın Bey varken de Ebru Hanımda bakıyor, örneğin benim ilk ilaç takibimin 4-5 tanesini Aydın Bey yaptı, son takiplerimi, yumurta toplama işlemimi, transferimi ve gebelik takibimi ise Ebru Hanım yaptı ve HERŞEY ÇOK GÜZELDİ.... ŞİMDİ 12 HAFTA 4 GÜNLÜK GEBELİĞİM VAR, DARISI BAŞINA !
DİYECEĞİM O Kİ; DOKTORLAR ÇOK İYİ...

ayy canım masallah masallah
sızde sorun neydı
kacıncı denemendı
bende ılkkez gıdıcem asm ye herkes cok methedıyor doktorları hastaneyı
bıraz anlatabılırmısın
yumurta takıplerınde cok beklenıyormu
ıslemler nasıl
calısıyorum cunku dıgerlerı uzak hastnede denemıstım
sorun olmustu
asm hem yakın hemde basarılı dıye tercıh edıyorum
bızlerde dua edın canım
allahım sorunsuz evladını sana kavustursun darısı basımıza

nisam83, bizim problemimiz PCOS (Polikistik Over) yani düzensiz yumurtlama ve sperm sayısında azlıktı. Eşim ve ben ilk olarak başka bir prof'ta aşılama yaptırdık, gelişen bir gebelik oldu ama PCOS hastası olmama rağmen doktor bana ilaç bile vermedi ve mutluluk hüsranla bitti 6 hafta 2 günlükken düşüğüm oldu. Ve sperm sayımız gittikçe düşüyordu doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi ve araştırmalarımızla ASM'de karar kıldık. Ki; ASM bize pekde yakın değil yani... Ama çok memnun kaldık, tedavinin her aşamasında iyiki buraya gelmişim dedim ve asla ümitsiz düşünmedim... Anlayacağın ilk tüp bebek denemem di ve sonuç da mutluluk vericiydi.
Yumurta takiplerinde çok fazla beklemiyorsun, randevu saatin neyse ona göre alıyorlar ama bazen 15-20 dk rötar olabiliyor yada erken gittiysen ve doktor da o an müsaitse 10-15 dk'da erken girdiğin oluyor,ortalama 10 dk kadar bir takip sürüyor, tabi doktora çok sorun varsa soracak bu süre uzayabiliyor ama zaten o güven yetiyor....
Yumurta toplama ve transfer işlemini ilk defa yaptırdığım için açıkcası endişelerim vardı ama her şey çok rahat ve güzel geçti, bende memnun kalacağın düşünüyorum...
İyi dileklerin için teşekkürler ve dualarım ve dualarımız tüm bebek isteyen çiftlere...

canım cok sagolasın
ben gebzede oturuorum ve yakın ondan ve basarılı duydum dıye tercıh ettım
ınsalah bende 3,denememde mutlu sona kavusurum
bennım 2,denememde gebelık oldu ama degerlerım sonrada dustu
ınsallah bende bukez bebegımı kucagıma alırım
sen hangı ılactan kullandın
bana gonal f verıldı
ınsalah hepımıze rabbım yavrularını nasıp etsın saglıcakla

Bana ,o ilk gittiim ve çok güvendiğim doktorum da Gonal-f verdi ilk vücudum tepki verdi ama aylarca su gibi bana o ilacı vermeye devam etti, sonuç fos tabi.... Acaba aldığım ilaçlar mı bozuk mu çıktı yoksa soğuk zinciri mi kırıldı ilacında vücudum yumurtalıklarım cevap vermiyor dedim ama nafile....
Ben Aydın Bey'e gidip hikayemi ilk anlattığımda test sonuçlarıma (hormon testlerime) bakarak, bu değerlere göre bu ilaç verilmez, ben vermem dedi... Ve test sonuçlarını tekrarlamamı istedi, yeniden yaptırdım ve sonuç aynıydı , doktor bey ilacımı değiştirdi ve bana menapur verdi, hem bana daha iyi geldi, hemde gonal-f'e göre çok daha ucuz, sadece yapması gonal-f'e göre biraz daha meşakketli ama olsun sonuca bak ....
Hadi iyi akşamlar ...

nisam83 canım bizde pooling(sperm havuzu) yaptırmıstık eşimin sperm sorunu oluyordu, ve gerçekten de son verdigi örnekte, yumurta toplandıgı gün hareketli sperm cıkmamıs, havuzda dondurulanlardan kullanmıslardı ve beim yumurtalarım o spermlerle döllenmiş ve hamilelikle sonuclanmıstı.

ilk sperm verirken ücret ödüyorsun sperm havusu oluşturulacaagını söylüyorsun sonraki örnek vermelerde ödeme yapılmıyor (geçen yıl 250TL idi)

utkum allahım hepımıze yardım etsın
bende bır dernek vasıtasıyla gıdıyorum asm ye aynı zmanda
banada oyle cevap verdıler semen analızı 190 tl demıslerdı ama havuzu bılmıyordum
cok sagolasın ınsallah 190 tl alır
baska ucret yok dımı ınsan cok sıkılıyor

utkum bebegın oldumu pekı
bende ılaclarımı yuzdesıyle sagdansoldan bıraz buldum ve bulmaya calısıyorum
ınsallah ocak sonu gıbı dusunuyorum hayırlısıyla banada dua etmenızı rıca edıyorum

ınsallah rabbım yuzumuze bakar ve sonunda hayırlısıyla evladımızı alırız kucagımıza

nurben demek sana yanlıs uygulama yapıldı hee oncekı yerde
allahım cogu ezbere ıs yapıyor yaa
allah yar ve yardımcımız olsun
hamdolsunkı melegıne kavusmussun ınsalalh sonuna kadar sorunsuz gıder ve alırsın kucagına

HEMDE NE YANLIŞ,balon gibi şiştim...
Bide bu ilaca ısrarla devam ettiren prof doktor beni çalıştığı hastanenin tüp bebek bölümüne yönlendirdi, ordaki doktorlarda, elimdeki kalan gonal-f'leri görüp, iyi iyi çok iyi biz size ilaç son kullanma tarihine kadar tüp yaptırırız dedi direkt... Millet benim derdimde değil, ucuz olsunda , yapalımın derdinde... Ben zaten kendiside prof olan kadın doktora diyorum bu ilaçlar bana tepki vermiyor, kadın bana yaparız yaparız diyor, saçmalık burdaydı zaten en başta... Aydın Bey'den ALLAH razı olsun, işini iyi yapıyor, önemli olan zaten o ilk planlama hangi ilaç kaç doz, bunun kararını doğru verebilmekte bence... Gerisi umut tacirliğidir bence...
RABBİM tüm isteyenlere hayırlı evlatlar verir inşallah.

ayyy canım yaa kıyamam allah dogru yerlere dogru doktorlara nasıp etsın herkesı

canım yaa bakalım banada ebru hanım oz gecmısımı anlatınca sadece ılac ısmını yazdırdı dozunu adetın 2,gunu gelırken hormon testı yaptır ve gel usg yapıp ona gore dozunu ayarlıyalım dedı
bakalım canım ınsallah herkesınde benımde son tedavısı olur ve bende yavrumu bukez kucagıma alırım
embrıyolu hakkında bılgım yok senın bılgın varmı
nasıl bırı acaba yaa
unutmusum sormayı ılk gorusmede

sanırım siz bu konuyu baştan beri okumadınız? aslında ilk 100-150 sayfa mutlaka okunması gereken sayfalar:)
ben bebeklerimi 16 haftalıkken kaybettim tek yumurta ikizleriydi, riskli gruptaydılar ve ömürleri o kadarmış.Allah hepimize saglıklı akıllı hayırlı uzun ömürlü bebekler versin

utkum cok ozurdılerım canım ılk sayfalara bakmadım
cunku calısan bırıyım okadar cok vaktım olmuyor
arada gırıp yazıyorum ve cıkıyorum
ama okurumarada
allahım sanada sabır versın
yavruların cennette beklıyor ınsallah
rabbım bundan sonrakı tedavınde allahım yavrucaklarını kucagına saglıklıca hayırlı ve uzuun omurlu olarak almanı nasıp etsın

KIZLAR, bugün kontrolüm vardı. 13 hafta 1 günlüktük. Ense kalınlığını ölçtü Ebru Hanım 1.7 mm normal dedi, kan verdim labratuvara ama yinede down sendromu bir risk...
İnsan yinede kendini kötü hissediyor, galiba ben daha çok etkileniyorum, üniversitede yurtta kalırken oda arkadaşım özel eğitim öğretmenliği bölümünde okuyordu ve her öğrendiği şeyi anlatır, her staj deneyimini paylaşırdı. Sürekli dediği lafta 'hepimizin çocuğu özürlü olabilir'............ sanırım bunlar aklıma çok kazanmış................
Neyse cuma gününü bekliyoruz şimdi, saat 15:30 gibi lab sonuçları çıkacak ve doktorumuzla telefonla görüşücez... İNŞALLAH sağ salim, sağlıklı çocuklar alırız kucaklarımıza..
Herkese iyi akşamlar

merhaba arkadaşlar bende asm de tüp bebek yapmayı düşünüyorum.aydın bey çok yoğun olduğu için ebru hanm ile görüşütüm allahın izniyle nisan başı gibi yaptırmayı düşünüyorum.sizler bu merkezden memnun kaldınızmı merak ediyorum.

utkumm bebeklerini kaybettiğine çok üzüldüm.ilk sayfaları okudum çok etkilendim.sancux merak ediyorum o bebeklerine kavuşabildimi.yaşadıklarımız o kadar zorki bizleri kimse anlamıyor.ancak yaşayanbilir.ben 2 yıllık evliyim 37 yaşındayım bizde sebepsiz infertilite var.ama yaşımdan dolayı acele etmem gerktiğini söyledi doktor hanım.şu an istanbuldayım ama samsunda evliyim.bu akşam gidiyorum allahın izniyle nisan başı gelecegim.allah hepimize yapdım etsin

canım ebru hanım normal dediyse niye endişe ediyosun. kan testi sonuçların da güzel çıkcak inşallah. sonra iyice rahatlarsın:)
meraba:) hayırlı olsun tedavin. umarım herşey güzel geçer ve güzel sonuçlanır!

sancux iyi:) iki tane yakışıklı erkek bebeği var onları büyütüyo:) ikiz olunca zor tabi...
3 aylıklar..

kızlar selam.. uğrayamadım ben de bir süredir. öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun, 2011 hepimize bol şans getirsin, hamişler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar için de zaman hızla akıp geçsin veeee tez zamanda mutlu haberi alsınlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…