KIZLAR HERKESE MERHABALAR,
Kızlar sizce hamile çatlakları için krem kullanmak kesinlikle gerekli midir? Doktora cuma günü sorucam, ama öce size sorayım dedim......
Canım çatlaklar için mystry arkonun hamileler için çatlak kremini kullanmistı ve memnundu ve öyle çatlağı da olmamış. aslında çok pahalı markalara gerek yok:)aydın bey bi kaçımıza vichy i önermiş. tabi o da hastalarından duymuş güzel diye. ama ben bu markanın inceltici ürünlerinden kullanmistım hiç bi İse yaramamistı. ama hamilelik ürünlerini bilmiyorum. bi arkadaşım mustella kullandı ama yine de çatlak olusmuş.tabi pahalı bişey alinca az sürûyosun ve pek İse yaramıyo:)ne alınırsa bol sürmek gerek. cilt nemsiz kalmamali. banyo sonrasında bebe yağı kullanabilirsin o ürünler de nemlilik sağlıyo.
Eşinle ayrı kalmanız üzücü olabilir gerçekten özellikle hamilelikte zordur. ama hayat ışte bazen böyle şeyler oluyo önemli olan sağlıklı olmanız ve birbirinizi sevmeniz. en kısa zamanda birlesirsiniz umarım:)
kendine ve bebişine iyi bak!
Kızlar, merhabalar............
Evet bugün 2'li test sonuçlarımı aldım, 1/50000 gayet güzel, olumsuz bir durum yokmuş, içim rahatladı... Şimdi de 28 yada 29 ocakta gidip 4'lü testimi yaptırcam İNŞALLAH...
..
Kızlar, merhabalar............
Evet bugün 2'li test sonuçlarımı aldım, 1/50000 gayet güzel, olumsuz bir durum yokmuş, içim rahatladı... Şimdi de 28 yada 29 ocakta gidip 4'lü testimi yaptırcam İNŞALLAH...
KIZLAR NERELERDESİNİZ...........
nurben merhaba
canım neguzel hersey cok guzelmıs sen nıye oyle korkular yapıyorsun kendıne yaa korkma canım benım
allahım korur melegını
bende 2 gun dur dogum kontrol hapını kullanmaya basladım
banada dua edermısın hayırlısıyla baslıyayyım
edutcum hayırlı olsun
banada sorabılırsın bende artık 3,denemeye gecııyorum allahım ınsalah sana ılk ve son tedavın olmasını nasıp eder ınsalah banada 3,de verır yavrumu ınsallah ama hayırlısıyla canımsın
nisam83 tam 5'tir mesaj yazıyorum ve gidiyor, fıtık oldum ekran karşısında... o yüzden kısa kısa yazıcam...nurben merhaba canımmmmmm
ayy kıyamam sana esınden demekkı ıs yuzunden ayrı kalıyorsun hayırlısı olsun canımsın
gonuller bır olsun bende esımle askerlık yuzunden 450 gun safak saymıstım cok ıyı bılırm senı durumunu canımsın ınsallah gecıcıdır bu durum allahım kolaylık versın
ayyyyyyyyyyy bebısının durumuna cokkkkk sevındım
sımdı kac aylıksınız canım
benımde dogum kontrol haplarımın 9 tanesı kaldı 28 de bıtıyor
ondan sonra bende ınsallah adetın 2,unu fsh ve lh mı baktırıp ebru hanıma gıdıcem
oda usg yapıp hersey guzel gelısırse baslıcam ınsallah
nurbencım melıssscım bana dua edermısınız
ya evet yaaaaaa asmde tedavı olan yokmu hıcccccc kımsecıkler gelmıyor lutfen bılgı verın banada ama yaa
nurbencim mesjaımı aldınmı burdan da cevap yazabilirsin...benimde eşim bursada ben izmitteyim:)..kısmet...dün depremi duymaışsındır o zaman bence iyiki sakaryadaydın....bugün yumuşalrımı sormak için aradım bişi demediler....dedim kalır dimi cumartesiye kadın dedi tabiki güldü bide:)
ben hepimize sua ediyorum ama opu m da bir bayan bana başkası için ismiyle dua edersen bütün melekler amin dermiş...önce onlara sonra bana diyin dedi....ben ismini bildiklerime hep bçyle dua ediyorum...
ben namaz kılıyorum allah kabul ederse ....transferden sonra acaba namaz kılsam yada abdest alırken bişi olurmu dedim...bilen varmıdır dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?