roz_mery, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bizlerde Aydın Bey ve Ebru Hanım'ın hastalarıyız...herkese merhaba...
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim...
3.tüp bebek denememizi Aydın Bey'e yaptırmaya karar verdik,görüşmeye gittik,herşey güzel gidiyor, 2. iğnemi bu akşam olucam...
benim eşimde sorun ;varmorfoloji bozukluğu,varikosel ve hareket azlığı...
inşallah bu sefer tutar....
herkese sevgiler....
nurben merhaba canımmmmmm
ayy kıyamam sana esınden demekkı ıs yuzunden ayrı kalıyorsun hayırlısı olsun canımsın
gonuller bır olsun bende esımle askerlık yuzunden 450 gun safak saymıstım cok ıyı bılırm senı durumunu canımsın ınsallah gecıcıdır bu durum allahım kolaylık versın
ayyyyyyyyyyy bebısının durumuna cokkkkk sevındım
sımdı kac aylıksınız canım
benımde dogum kontrol haplarımın 9 tanesı kaldı 28 de bıtıyor
ondan sonra bende ınsallah adetın 2,unu fsh ve lh mı baktırıp ebru hanıma gıdıcem
oda usg yapıp hersey guzel gelısırse baslıcam ınsallah
nurbencım melıssscım bana dua edermısınız
ya evet yaaaaaa asmde tedavı olan yokmu hıcccccc kımsecıkler gelmıyor lutfen bılgı verın banada ama yaa
canım ben 1 haftaya yakın dus almadım ve yatarak kıldım namazlarımı. Allah kabul etsin
melissssss'cim, senin için, nisam83 için roz_mery için , hepiniz için güzel şeyler olacak, baharın güzel ilk günlerine inşallah güzel güzel haberlerinizi alıcaz, topikte birbirimize güzel güzel haberler vericez İNŞALLAH....meraba :)burda bu kadar sayfayı dolduran herkes ASM de tedavi oluyo:))
benim de şubatta 2. denemem dondurulmuşlarla olucak. şubat başında başlıycaz hesaplarımca
herşey güzel gelişicek ikimiz için de inşallah:))
Herkese Merhaba;
5 yıllık evliyim. 3. Tüp bebek denememizi yaptık. İlk ikisini Ebru Hanım sonuncusunu da Aydın Bey yaptı. Transferim 17 Ocakta gerçekleşti. 29 Ocak test günüm ilk ikisinde 12. güne kadar sabredemedim hep 10. günde testi yaptırdım, bakalım bu sefer sabrım ne zaman bitecek.
Umarım olumsuz sonuç almam. Benim için şans dileyin lütfen.
kızlar slm uzun zamandır yazamıyorum. zaten son bir haftadırda hastaydım.grip oldum. gerçi o kadar dikat ettim ama bu aralar herkes hasta banada o şekilde bulaştı sanırım. bu arada 16+2 olduk. ikili testimiz iyi çıktı önümüzdeki hafta üçlü test yaptırcaz bakalım hayırlısı. zaman çok çabuk geçiyo.en son muayenimize kadar aydın beye gittik fakat bizim özel sigortamız yok o nedenle devam etmicem. ama hala kendime bir doktor bulamadım çok kararsızım anadolu yakasında bir hastane arıyorum tam karar veriyorum sonra vazgeçiyorum insan zor kavuşunca herşeyi didikliyo şartlar dahilinde.
bu arada tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım innnnşşşalllah pozifle sonuçlanacak hiç merak etmeyin.
nurbencim senide tebrik ederim ikili testin iyi çıkmış. aramızda 1 hafta var sanırım.cinsiyeti belli olmadı sanırım. bizimkini benim dışımda herkes çok merak ediyor ben ise hiç ama hiç merak etmiyorum. zaten çocuğum olacak diye o kadar seviniyorumki kız yada erkek benim için ufacıkta olsa farketmiyecek.
öpüyorum hepinizi...
melissssss'cim, senin için, nisam83 için roz_mery için , hepiniz için güzel şeyler olacak, baharın güzel ilk günlerine inşallah güzel güzel haberlerinizi alıcaz, topikte birbirimize güzel güzel haberler vericez İNŞALLAH....
Herkeslere Hayırlı Cumalar...
nurvbencim başladı bekleyiş....bende grip oldum öksürüyorum hpşuruyorum ....
edutcum sende aldınmı melegını canım nezman sonu gunu ınsallah
allahım hepımıze yardım etsın
bademcım bencede canımsın bende senın gıbı dusunuyorum
hayırlısıyla olsunda kız oglan farketmez valla allah bılır kalbım oyledıyor
allahım nurbenı senı ve dıger gebe arkadasları ve bızıde ınsallah evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın
saglıklı ve hayırlı uzun omurlu nasıp etsın ınsallah
duanızda benıde unutmayın
edutcum sende canım duanda unutma
ebrucum allahım yar ve yardımcın olsun
senınle cok benzesıyoz
bende 5,5 yıllık evlı ve 3,deneneme baslıcam ınsallah bukez bızde melegımıze hayırlısıyla kavusuruz ınsalalh
merhaba Ebrukoc,
ilk 2 deneme olumsuzda olsa , sende biliyorsun ki vazgeçmemek gerekiyor....
İNŞALLAH, 3. denemenizde çok başarılıolursun arkadaş...
29 ocak ta sonucunu merakla bekliyoruz...
Şansın bol,yolun açık olsun...
Çok teşekkür ederim. Umarım güzel haberler paylaşabilirim bu sefer...
Nurben ayy canım ınsallah yaaaaaaa
esım bgun ılk semen ornegını vermeye gıttı ve sperm havuzu olusturmaya basladık:)
duan ıcın cok sagol
ınsallah konusucaz canım ınsallah yaaaaa
İNŞALLAH nisam83, İNŞALAH, gerçekten iyi şeyler hissediyorum...canım habersız bırakırmıyım hıc ınsallah haber verırım hergun
yarın hapım bıtıcek ıstebakalım haftaya hormon testı erıp doktora gosterıcem usg dede hersey normalse baslıcam allah kısmet ederse
nurbencım ınsallah canımmmmmmmm ınsallah oylemı hıssedıyorsun canım
hamıle kalıp rabbım kucagımıza almamızı nasıp etsın ınsallah
duanda unutma bıızı canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?