Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

roz_mery, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bizlerde Aydın Bey ve Ebru Hanım'ın hastalarıyız...
Doktorlarımızı ve hastanemizide çok beğeniyoruz, senin de memnun kalacağına yürekten inanıyoruz. Sormak istediğin herhangi birşey olursa çekinmeden sorabilirsin,elimizden geldiğince ben ve forumdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışacaktır...

meraba :)burda bu kadar sayfayı dolduran herkes ASM de tedavi oluyo:))
benim de şubatta 2. denemem dondurulmuşlarla olucak. şubat başında başlıycaz hesaplarımca
herşey güzel gelişicek ikimiz için de inşallah:))

melissssss'cim, senin için, nisam83 için roz_mery için , hepiniz için güzel şeyler olacak, baharın güzel ilk günlerine inşallah güzel güzel haberlerinizi alıcaz, topikte birbirimize güzel güzel haberler vericez İNŞALLAH....
Herkeslere Hayırlı Cumalar...

Herkese Merhaba;

5 yıllık evliyim. 3. Tüp bebek denememizi yaptık. İlk ikisini Ebru Hanım sonuncusunu da Aydın Bey yaptı. Transferim 17 Ocakta gerçekleşti. 29 Ocak test günüm ilk ikisinde 12. güne kadar sabredemedim hep 10. günde testi yaptırdım, bakalım bu sefer sabrım ne zaman bitecek.

Umarım olumsuz sonuç almam. Benim için şans dileyin lütfen.

kızlar slm uzun zamandır yazamıyorum. zaten son bir haftadırda hastaydım.grip oldum. gerçi o kadar dikat ettim ama bu aralar herkes hasta banada o şekilde bulaştı sanırım. bu arada 16+2 olduk. ikili testimiz iyi çıktı önümüzdeki hafta üçlü test yaptırcaz bakalım hayırlısı. zaman çok çabuk geçiyo.en son muayenimize kadar aydın beye gittik fakat bizim özel sigortamız yok o nedenle devam etmicem. ama hala kendime bir doktor bulamadım çok kararsızım anadolu yakasında bir hastane arıyorum tam karar veriyorum sonra vazgeçiyorum insan zor kavuşunca herşeyi didikliyo şartlar dahilinde.

bu arada tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım innnnşşşalllah pozifle sonuçlanacak hiç merak etmeyin.
nurbencim senide tebrik ederim ikili testin iyi çıkmış. aramızda 1 hafta var sanırım.cinsiyeti belli olmadı sanırım. bizimkini benim dışımda herkes çok merak ediyor ben ise hiç ama hiç merak etmiyorum. zaten çocuğum olacak diye o kadar seviniyorumki kız yada erkek benim için ufacıkta olsa farketmiyecek.

öpüyorum hepinizi...

merhaba Ebrukoc,
ilk 2 deneme olumsuzda olsa , sende biliyorsun ki vazgeçmemek gerekiyor....
İNŞALLAH, 3. denemenizde çok başarılı olursun arkadaş...
29 ocak ta sonucunu merakla bekliyoruz...
Şansın bol, yolun açık olsun...

bade_34, öncelikle şifalar dilerim, ALLAH şifa versin, grip bu aralar çok yaygın, gerçekten dikkat etmek gerekiyor...
ben 15 hafta 4 günlük oldum, evet aramızda az var gerçekten, benimkinin cinsiyeti için doktor %90 erkek dedi, ama 28 ocakta kontrolüm ve 4'lü testim var iNŞALLAH...

benim içinde , inan kız erkek hiç farketmez ama işte, anneanne, babaanne, dedler teyzeler yengeler ister istemez merak ediyorlar...
hastane ve doktor konusunda evet haklısın, benimde özel sigortam yok, bu yüzden takip ve testler biraz tuzlu olabiliyor ama dediğin gibi zor bulunca insan herşeyin en iyisini yapalım diyor... bende senin gibi düşünüyorum aslında ama daha net değil, şartlar dahilinde elimizden gelenin en güzelini yapacağız İNŞALLAH, bende araştırmalara başladım yavaş yavaş.

nurvbencim başladı bekleyiş....bende grip oldum öksürüyorum hpşuruyorum ....

ayyyyyy nurben canım yaa allah razı olsun cok sagolasın canımsın
ınsallah bende 3,de kavusurum yavruma
vede herkes

melıscım bende canım subat bası baslıcam sanırım ama sen donmus olunca aynı denk gelıyormuyuz
ayy asmde gorusruz ınsallah canımsın allahım yar ve yardımcımız olsun ınsallah
gıremedım bu ara ıslerım yogundu canlarım

nurvbencim başladı bekleyiş....bende grip oldum öksürüyorum hpşuruyorum ....

edutcum sende aldınmı melegını canım nezman sonu gunu ınsallah
allahım hepımıze yardım etsın
bademcım bencede canımsın bende senın gıbı dusunuyorum
hayırlısıyla olsunda kız oglan farketmez valla allah bılır kalbım oyledıyor
allahım nurbenı senı ve dıger gebe arkadasları ve bızıde ınsallah evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın
saglıklı ve hayırlı uzun omurlu nasıp etsın ınsallah
duanızda benıde unutmayın
edutcum sende canım duanda unutma

ebrucum allahım yar ve yardımcın olsun
senınle cok benzesıyoz
bende 5,5 yıllık evlı ve 3,deneneme baslıcam ınsallah bukez bızde melegımıze hayırlısıyla kavusuruz ınsalalh

Hepimiz hamiş olucaz
-bulantıya ne iyi gelir ,
- sonra ben kusuyorum, ben öğürüyorum,
- benim belim ağrıyor kızlar,
-bulantıya ne iyi gelir.... gibisinden muhabbetler yaparız İNŞALLAH, İNŞALLAH, İNŞALLAH....
Hepinizi öpüyorum kızlar.....

Çok teşekkür ederim. Umarım güzel haberler paylaşabilirim bu sefer...

uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız kızlar.İnsallah tedaviye başlayanlar iii sonuç alırlar.hersey gönlününüzce olsun.....

Nurben ayy canım ınsallah yaaaaaaa
esım bgun ılk semen ornegını vermeye gıttı ve sperm havuzu olusturmaya basladık:)
duan ıcın cok sagol
ınsallah konusucaz canım ınsallah yaaaaa

Nurben ayy canım ınsallah yaaaaaaa
esım bgun ılk semen ornegını vermeye gıttı ve sperm havuzu olusturmaya basladık:)
duan ıcın cok sagol
ınsallah konusucaz canım ınsallah yaaaaa

ben yürekten inanıyorum, herşey inan çok güzel olacak, bizi merakta bırakma...
hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım....
bak görüceksiniz tüm topiccccccc hamiş olacak, demedi demeyin............

canım habersız bırakırmıyım hıc ınsallah haber verırım hergun
yarın hapım bıtıcek ıstebakalım haftaya hormon testı erıp doktora gosterıcem usg dede hersey normalse baslıcam allah kısmet ederse
nurbencım ınsallah canımmmmmmmm ınsallah oylemı hıssedıyorsun canım
hamıle kalıp rabbım kucagımıza almamızı nasıp etsın ınsallah
duanda unutma bıızı canımsın

İNŞALLAH nisam83, İNŞALAH, gerçekten iyi şeyler hissediyorum...
bu arada ben şu an Sakarya da olduğum için az önce sağlık ocağına gidip , yarın ki ASM randevum için sevk aldım, hemşirem de dediki , artık 4 aylık oldu, kalp seslerini duyabiliriz dedi ve minik el bilgisayarı gibi birşeyle göbüşümden dinledi... Dk'da 140, muhteşem bişey ya, çok hoşuma gitti, her hafta sağlık ocağındayımmm, çok mutlu oldum anlatamam........
nisam83, bu kadar bekleyip, çaba harcayıp, bulunca inan çok kıymetli oluyor, sen de tam olarak ne demek istediğimi çok yakın da göreceksin arkadaşım.....

merhaba arkadaşlar.bende nisan başi allah izin ederse tüp bebek tedavisine başlayacağim asm de.ben samsunda evliyim istanbuldayken aydın bey çok dolu olduğu için ebru hanıma muayene oldum .ama ben aydın bey için asm yi tercih etmiştim.aydın bey ve ebru hanım bir ekipmi ebru hanımın hastaları aydın beyin gözetimindemi oluyor.benim ilk tüp bebek tedavim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…