Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

nurben canım masallah masallah
tabıkı senı anlıyorum
bende gebe olsam bende senın gıbı meraklı olurum canımsın tabıkı hakkımız yanı dımı
allahım ınsallah herkeste bende yasarız ınsallah bu duyguları canlarım
nurben duandan unutma artık bugun yarın halam gelsın dıye beklıyorum

wincim canım aydın beyde ebru hanımda ekıpler
aydın bey yurt dısına cıkıyor cogu zman ve hep ebru hanım bakıormus bende 3,denemem ıcın oraya nıyet koydum ve bugun yarın tedavıye baslıcam ınsallah
bu konuda sıkıntın olmasın ekıp aynı oldumu basarıda aynıdır canım

merhabalar ,acaba anti tpo ve anti tg si yüksek olup yani haşimato hastası olupta asm den çocuk sahibi olan var mı aranızda arkadaslar..ya da bildiğiniz örnekler var mı ?

Kızlarrr;
Up-uzunnn aradan sonra hepinize merhaba demek istedim.. Yazmayı bıraktığımdan bu yana pek sayfalar ilerlememiş ne acı..
Yarın geçmişi okur, bir kaç satır yazarım..
Yanaklarınızdan öpüyorum..

kızlar,
iş seyahati yüzünden Antalya dayım, havalar iyi burda.......
ama nete giremiyorum pek, nisam hayırlı haberlerini bekliyorum........
hepinizi öpüyorum...

merhaba kader kardeslerım ve nurbencım
canım bugun gıttım ebru hanım bu ay tedavı olmaz dedı
az yumosum var yıne
5 tane gozukuyor ama 4 mınık bırı 14 mm olmus
bagımsız buyumusler bugun tekrar baslıyorum d.kontrol hapına ve ay sonu 28 ınde tekrar ınsllah gorusucez demekkı bugun vaktı saatı olmamıskı rabbım nasıp etmedı
hayırlısı dıyorum demekkı hayırlısı boyleymıs
nurbencım kendıne dıkkat et canımsın

hayırlısı canım sıkma sakın canını her bebeğin bi zamanı var, gelicek mutlaka

Hoşgeldin Ayşegül, topik inaıyorum senle tekrar canlanacak. Bu arada bu süreçte sen ne yaptın merak ediyorum.

selam kızlar, bende bu iş seyahati nedeniyle pek giremiyorum nete,
nisam,yumoşlar azsa en iyi olanı yapmışsınız bence, boşuna üzülme...
yumoşlar bol bol olsun ki, hem şansın artsın hemde en kaliteli yumoşları seçebilme şansı artsın dimi ama...
ayrıca düşününce, doktorun bunu açıkca söylemesi inan çok güzel, boşuna umut vermiyor, realist...
başka bir kaç merkez bu sayıya rağmen yapıyor düşün derim...
hem her şeyde bir hayır vardır sakın canını sıkma, ALLAH'a şükürler olsun, daha genciz, sağlıklıyız dimi, ve sağlıklı çocuklarımız olacak İNŞALLAH hepimizin, ben buna yürekten inanıyorum sende inan...

Melıscım sagol canım uzulmedım allahım bılır dedım zaten hamdolsun rabbıme sıgınmaya calısıyorum bana duanda er ayırırsan cok sevınırım canımsın

nurbennnnnn canımmmmmmmmmmmm cok sagollll canımsın
hıc uzulmedım ama su var benım zaten cok yumosum cıkmadı yaa 1,tedavıde 10 tane 2,de 4 tane 8 ay arada bu fark oldu ama ınsanın heray yumos kapasıtesı farklı olurmus demekkı oylemı denk geldı anlamadım.
Asmdede ıste 5 tane gozuktu ama zaten 1 tanesı 14 mm olunca artık catlamak uzere yanı kesınlıkle olmaz dedı doktor
20 gun sonra ınsallah aksılık olmazsa ebru hanımın yanındayım
ınsalah bukez daha cok yumosum ozellıklede kalıtelı yumosum olur
bana dua edın arkadaslar vaktı zamanı ınsallah mart ayıdır ertelettıren rabbım hayırlısı dıyorum

nisam83,
bak bu ay hep çok güzel düşün, herşeyi olumlu düşün, sağlıklı beslen ve sakın vesvese yapma...
sana bir örnek vereyim,
benim bu tüp bebek öncesi ilk aşılamamda, aşılama günü doktor değerleri görünce , o kadar umutsuz konuştu ki; eşim neredeyse oturup ağlayacaktı...
ama ben varya kendimi o kadar şartlamıştım ki...
Sakarya'dan kalktım, aşılama için tam saatinde İzmit'e geldim, daha akşamdan diyordum ki ben yarın bebeğimi almaya gidicem, yani psikolojik olarak hamile idim zaten neyse prof. dr hocamız sakın ümitlenmeyin tutmaz, imkansız dedi... Aşılama sonrası yarım saat yattım, eşim yanımda bekledi ama ağzından tek bir kelime çıkmadı ve onun o suratı benim canımı sıkmaya yetti, ona dedim ki; 'canımı sıkma, ben şimdiden kendimi hamile hissediyorum, eğer böyle yapmaya devam edeceksen git yanımda durma' ve daha günüm gelmeden test yaptırdım hamileydim...test yaptırdığımdan eşimin haberi bile yoktu, hemen doktora gidip sonucu gösterdim, prof dr hocamız bana 'daha kesin birşey yok, bu büyük ihtimalle kimyasal gebelik' dedi, ama inan bu bile moralimi bozamadı, evet evet işt ebu, hamileyim dedim... dayanamadım akşama eşime söyledim ama o kendisi o kadar şartlanmış ki inanamadı ve ........
neysem ta ki doktora gittik ve keseyi görene kadar inanmadı....
ama doktor muaynanede eşime dedi ki; eşinize hayran kaldım, o kadar pozitif düşünüyor ki, yapamayacağı şey yok dedi... ve ardından ekledi...'bana öyle hastalar geliyor ki, şöyle şöyle bir rahatsızlığınız var diyorum, kadın hemen ben kanser olacam, yok ben gebe kalamıycam yok şöyle yok böyle ...'diyor dedi... eşim ancak o zaman idrak etti ve bana dedi ki sen ne muhteşem bişeysin... ben asla senin gibi yapamazdım ama sen olacak dedin ve oldu dedi... ne yalan söyliyim eşimin bunu demesi beni çok mutlu etti....
evet çok uzattım biliyorum ama asıl söylemek istediğim şu; olumlu düşün hep, güzel olsun herşey ve güzellikler doğsun hayatımıza... ben tüp bebektede hep en güzelini düşündüm, güzel yumoşlarım olacak dedimoldu, tüpte annelerini bekleyecekler 5 gün dedim ve beklediler, ve sonra dedim ki annelerine sıkı sıkı tutunacaklar ve bir kaç tane bebeğimde beni bekliycek biraz daha dedim... ve 3 tane bebeğim de beni daha sonra beklemek için donduruldu... şimdi bebeğim benimle ve içimde...
darısı senin ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına İNŞALLAH...
burda Alanya Kalesine çıkarken Zeynep Türbesi var, arkadaşım özellikle burda dua edelim dedi,ve emin ol senin için ve isteyen tüm arkadaşlarım için bebek diledim, Rabbim, orda yatan zat hürmetine dualarımızı kabul eder ve bizlere hayırlı evlatlar verir İNŞALLAH....

Çok gevezelik ettim kızlar, parolamız, pozitif düşünüyoruzzzzzzzzzzzzzz..................

nurbencımmmm canımmmmmm allah razı olsunnn neguzelde yazmıssın yaa
uzun ne kelıme satırlarını hayranlıkla okuudm
bende pozıtıf olmayua calısıyorum
daha ıyı olucak dıyorum
allahım bunu erteletmısse vardır bunda bır hıkmet dıyorum
ınsallah canım cokkkkkk sagolasın
duaların ızzettı dergahta kabul olsun ınsallah
senınle yuzyuzede tanısmak ısterım cok samımısın ve cok ıctensın
allahım evladını kucagına saglıcakla versın ınsallah
bızlerede nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhh

İNŞALLAH, nisam83, bende tanışmaktan mutluluk duyarım.....
özelden de yazışırız, mutluluklarımızı paylaşmamız dileklerimle...

Kızlar merhaba.uzun zamandır sizi takip ediyorum.artık bugün bende aranıza katılmak istedim.size öncelikle kendi hikayemi anlatayım.ben 5,5 yıllık evliyim 32 yaşındayım.bundan 4 yıl evvel (yani 28 yaşımdayken ) korunmayı bıraktık .2 yıl boyunca doktora gitmeden doğal yolla olmasını bekledik ancak olmadı.bunun üzerine doktora gittim.gittiğimde öğrendim ki benim rahmimde doğuştan anomali (perde-septum)varmış ve polikistik over mişim.ve doktorla bu rahimle tedaviye başlıyamayız dediler öncelikli olarak ameliyat olman lazım dediler.ve ben 2010 ocak ayında ameliyat oldum.ve 3 aylık bekleme süresinin ardından klomen ve çatlatma iğnesiyle doğal yolla çalışmalara başladık.bu arada doktorum çapanın prof larından faruk buyru idi.2 ay sürdü bu tedavilerim.ve olumsuz.ardımdan yeni bir doktor arıyışına girdim referanslar ile aydın arıcıyı buldum.aydın bey beni muayene etti rahim filmi çekti ve rahimdeki septumun büyük bir kısmının hala durduğunu ve ayrıca polip de olduğunu söyledi.ameliyat olman lazım dedi.ve ben tekrar 2010 ekim ayında ameliyat oldum.1 aylık bekleme süresi ve 1 aylık doğum kontrol ilaçlarından sonra 22 aralıkta adetimle birlikte aşılama tedavisine başladık bu arada eşimin sperm sonuçları normal.bütün sorunlar bende(rahim+pco).3-4 ocakta iki gün üst üste aşılama yapıldı.ve 15 günlük bekleme süresi sonrası kanda beta hcg testi yaptırdım sonuç 8 çıktı.asm yi aradım şüpheli bir değer 2 gün sonra tekrar test yaptırın dediler değerin 2 katına çıkması lazım dediler.(bu arada böyle 15.günde yapılan testlerde yaklaşık 50 ve üzeri çıkması lazımmış benimki baştan düşük bir değerle başladı)2 gün sonra test yaptım sonuç 23 çıktı.tekrar asm yi aradım yine kesin bir şey söyliyemeyiz şüpheli dediler 4 gün sonra testi tekrarlayın dediler 4 gün sonra ki test değerim 81 çıktı.yine asm yi aradım olumlu gidiyor ama yine 4 gün sonra tekrarlayın dediler ve 4 gün sonraki değerimin en az 320 çıkması gerekiyordu.testi yaptırdım değer 269,99 çıktı.asm yi aradım değer olması gerekenden az olmasına rağmen hayırlı olsun dediler ve ultrason tarihi verdiler.ben ultrason tarihini beklerken içimdeki kuşkular beni 5 gün sonra tekrar test yapmama sebeb oldu ve test değeri 93 e düşmüştü.hemen asm yi aradım düşüyor dediler yapacak birşey yok dediler.daha sonra aydın bey ile görüşmeye gittiğimde sebebini bilemeyeceklerini bu ay beklememi bir sonraki adetimle tekrar tedaviye başlıyabileceğimi söyledi.istersen aşılama istersen tüp bebek dedi kararı bana bıraktı ama kendisi tüp bebek taraftarı.ne yapacağımı bilmiyorum.çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum.tüp bebek benim son ümidimdi olnda olmazsa ve son ümidimide kaybederim diye korkuyorum.kızlar bunca ameliyat sonrası acaba benim rahmim embiryomu tutmuyor diye düşün düşün çıldıracağım.pco tedavi olmuyor.rahimle ilgili normal değilmiş gibi korkularım var kızlar bu arada bu yaşadığım aşılama deneyimim için kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi yada normal bir gebelik ama embiryo sorunundan mi yoksa rahimemi tutubnamadığın bir türlü anlıyamadım.sürekli araştırıyorum...çıldıracağım.çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum.lütfen bana yardım edin...

nurbencım tamam canımsın hep goruselım hep ısterım

pakızecım canımsın allahım sanada herkesede banada yardım etsın
sen neden bukadar telas yapmıssın bende nısan da 6 yıl olucak ve yasım 27 3,tupe baslıcam ınsallah
bızde asılama sansı bıle yok
hem bak kocanda problem yokmus
sende amelıyat olmussun pco okadar cok cıddı boyutta degıl sanırım bolbol sana yumos verırnıye uzuluyorsun
ıstersen asılama dene derım ama tabıkı sen bılırsın
onu sundan dıyorum kocanda hıc sorun olmadıgı ıcın
kocanda olsa asla asılama dene demezdım ama tabıkı senın kararın onemlı olan canım.
sen dıs gebelık yasasan degerın oyle durduk yere dusmezdı dıs gebelık cok farklı bır mevzuu
yanı sonunda kımyasalda yada gercek gebelık sonunda onemlı olan gebe kaldın ve vucudun gebe kalabıldıgını gostermıs hamdolsun dımı canımsın
stres yapma bukadar hpımız streslıyız ama fazlası zarar dımı canımsın
allahım hepımızın yar ve yardımcısı olsun hep gel canım beklerımız aramıza

Meraba,
anladığım kadarıyla tüp bebek denememissiniz ve aşılama ile tutar gibi olmuş ama embriyo tutunmamış. bence aşılama ile daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin çünkü tüp bebekte kullanılan ilaclar daha farklı ve bence daha etkili. oluşan embriyolardan tutunma ihtimali en yüksek olan seçilir ve transfer yapılır. onun için olumsuz düşünmen için daha çok erken:) bence tüp bebek sizi başarıya ulaştırıcaktir.

ben de mesela aşılama ile olmuşum babamda problem yokmus ama annemin rahminde perde varmış ve olması gerekenden küçükmüş. benden önce yine aşılama ile bi düşük yaşamış. doktorlar tabi 30 yıl önceki şartlarda olmaz demişler. ve genç bi doktor yardımcı olmak istemiş. 2. aşılamada hamile kalmış ve herkes şok olmuş:) ben olmuşum. tabi 8 ay zor durmuşum alan dar sürekli yatmış annem:)
onun için hele bu devirde sakın rahimden dolayı bebeğim tutunmaz diye düşünme. sadece annemde pco olmadığı için yumurtlama problemi yokmus. bence tüp bebekte kullanılan ilaclar sana daha iyi gelicektir ve er yada geç senin de kısmetinde olan bebişin sana tutunucaktır;-)

az önceki mesajı sana cevap olarak yazmıştım:)

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.korkmak için belki çok erken ama her zaman en kötü ihtimalle tüp bebek yaparım derdim şimdi görüyorum ki tüp bebek ile çocuk sahibi olamayan bir dünya insan var o nedenle son ümidim olan tüp bebekte tutmazsa bütün ümitlerim biter diye korkuyorum .bilmem anlatabildim mi
ben birde rahim içinden iki defa ameliyat oldum.acaba rahim içi embiryo tutmuyor mu gibi korkularım da var...
özetle olmıyacak diye çok korkuyorum

bu arada melissss o zamanın koşullarında annenin rahmindeki perdeyi alamamışlar herhalde dimi.mecbur perdeyle hamile kalmaya çalışmış...ne güzel ki sen olmuşsun...

nurbencim.....nasılsın...ben hamileyim:)) ama sadece bir kan tahlili yaptırdım...daha ultrasona girmedim....korkuyorum açıkçası.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…