Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

pakizeyim, lütfen kendi kendini yemekten vazgeç, olmayacak diye beynine bunu iletip durma, öncelikle iyi düşün ki iyi olsun...
bende ilk aşılama yaptırmıştım tuttu ama kısa süre sonra düştü... açıkcası bir daha aşılama yaptırıp hüsranla karşılaşmak istemedim, ve zaten tüp bebek tutma ihtimali hem daha yüksek hemde en iyi döllenmiş yumurtayı koyuyorlar, dolayısıyla kafan daha rahat olur, hemen tüpe geç derim ve Aydın Bey bu konuda profesyonel, onun her dediğine harfiyen uy derim ben... en uygun vakitte, rahminin gebeliğe en uygun olduğu kalınlıkta Aydın Bey sana rehber olacaktır...
yolun açık şansın bol olsun , hemen tüp bebeğe geçinderim, hoşçakal...

nurbencim.....nasılsın...ben hamileyim:)) ama sadece bir kan tahlili yaptırdım...daha ultrasona girmedim....korkuyorum açıkçası.....

gözünüz aydın.hamile haberlerine ben çok seviniyorum.darısı bizlerin başına inşallah.sizin doktorunuz aydın bey ve tüp bebek ile mi oldu ?

nurben teşekkür ederim cevabın için.tüp bebek yaptımaya karar verdim gibi zaten.sen ne aşamadasın yaptırdın mı tüp bebek ..???

edutcum gozun aydın canımsın
allahım saglıklıca gebelıgını ılerletsın ve saglıklıcı hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasıp etsın
pakızecım bak canımsın arkadasların fıkırlerıyle rahatlamaya calıs ve vesvese yapmadan kurtar kendını
allahım hangı yontem sana hayırlısıysa onu nasıp etsın ve dogur zamanda basla ınsalah
melıscım canım demek sen tedavıyle oldun
canım sızde sorun ne pekı allahım yardımcın olsun
kızlarrrrrrrr hepınızın kandılı mubarek olsun duanızda benıde unutmayın ınsallah

nurbencim.....nasılsın...ben hamileyim:)) ama sadece bir kan tahlili yaptırdım...daha ultrasona girmedim....korkuyorum açıkçası.....

EDUTUMMMMMMMMMMMMMM
çok sevindim canım benim, bak beklediğine ve emeklerine değdi İNŞALLAH....
dediğim gibi bu sabırlı ve meşakkatli bir yol, inanırsan olur....
sıkma canını hiçbirşeye, artık beslenmene de dikkat et bakalım...
seni kocaman öpüyorum yanaktan....
nisam83 darısı senin başına arkadaşım...
daha yazardım ama şimdi çıkmam gerek, herkeslere hayırlı kandiller...
bu gece edilen dualarda birbirimizi unutmamamız dileklerimle......

melıscım canım demek sen tedavıyle oldun
canım sızde sorun ne pekı allahım yardımcın olsun
kızlarrrrrrrr hepınızın kandılı mubarek olsun duanızda benıde unutmayın ınsallah
bizdeki sorun, eşimin sperm sayı ve hareketliliği belli bi değerin altında olunca aşılama filan denemeden direkt tüp bebeğe başladık.
ben bi de annemin rahim şeklini yanlış yazmışım:) annemde perde değil komple ayrı iki adet rahim varmış ve ayrı iki rahim agzi. her birinde bir tüp ve yumurtalık. bi tanesi daha büyükmüş ki ben gelişebilmişim ve bu durumda da normal yolla olması bayağı zormuş. daha sonra ben olduktan sonra doktorlar birleştirebiliriz demişler ama annem yanaşmamış:)

öyle yani çıkmadık candan ümit kesilmezmiş)

nurpencım amınnnnnnnnnn canımsınnnnnnnnn ınsallah darısı herkesın ve banada ınsallah

melıssss nasıl yaa ıkı rahım agzımı ve ayrı ayrı rahım
vede asılamayla olmus rabbım nekadar buyuksun bız umıtsızlıge kapılıyoruz ama o yeterkı ol desın
dımı
kardesın varmı melıs
allahım sanada bızede yardım etsın
bızdede sorun erkek ınfertılıtesı ama gecen ay tedavıye baslıcaktık bende dogum kontrol hapına fazla tepkı gostermısım
tedavım mart ayına ertelendı
hamdolsun baska sorun yok ama hayırlısı ınsalalh
melıs suan hangı asamadasın canımsıni
sıksık gelebılsekte muhabbet edebılsek ınsalalh

Benim kardeşim yok:))) bi daha uğraşmak istememisler.
ben şimdi dondurulmuşlarla başladım 2. denemeye ilki düşük olmuştu. ilaçlarımı kullanıyorum ay sonunda da transferim olur diye tahmin ediyorum:)

Benim kardeşim yok:))) bi daha uğraşmak istememisler.
ben şimdi dondurulmuşlarla başladım 2. denemeye ilki düşük olmuştu. ilaçlarımı kullanıyorum ay sonunda da transferim olur diye tahmin ediyorum:)
hayırlısı olsun melissssss,
İNŞALLAH bu sefer çok güzel olur herşey, ilk düşükten sonra insan kendini çok sorguluyor , niye ben, acaba bende bir sorun mu var,....halbuki çok normal ama bize göre anormal....
ilaçlarını kullan ve umudunu yitirme çünkü bu çok önemli, sen inanmazsan bebeklerin gelmez...
bebeklerin dedim, bide ikiz oluyormuşşşş melisssssss................

Sağol canım!
tek embriyo ama bölünürse süpriz olur cidden:)))

Sağol canım!
tek embriyo ama bölünürse süpriz olur cidden:)))
neden olmasın?
aman tek çift hiç farketmez, sadece zahmeti biraz daha artar o kadar, olsun da hayırlı bebikler, bizde onları büyütelim....
herkeslere mutlu sabahlar, gününüz aydın olsun....

melıssss olsun canım kardesın olması dmeek nasıp degılmıs hayırlısı olsun
ayyy canım bebegınmı dustu kac aylıktı
benımde 2,denemem kımyasal dendı ama hala ınanamıyorum tutupda daha sonra degerımın dusmesıne saka gıbı yaaaaaa
sımdıde ıcımde korku var
ben tedavı yaklastıkca vesveselere gırıyorum
allaha sıgıyorum ama yapım sanırım streslı bırıyım
ınsallah bukez hepımızın son olur canım
benımde ay son ebru hanımda randevum var
melıscım masallah donmusunda var masallah canımsın

kızlar ben bır hata yapmısım sızede sorayım dedım
ben nasıl olmussa dogum kontrol hapını bır aksamda 2 defa ıcmıısın
normalde persembe bıtıcektı ama carsamba bıtıyor
acaba sorun olurmu
hayırlısı dedım doktora suan sormadım
:26:

2 Tane mi içtin:) yani yapçak bişey yok istersen içinin rahat etmesi açısından hemşirelere sorabilirsin.
benim 2. ayımda düşük oldu.

arkadaşlar bende bu ay doğum kontrol hapım bittikten sonratüp bebek tedavisine başlıycam,aşamaları bilmediğim için çok korkuyorum,çok acı çekecekmiyim??beni bilgilendirirmisiniz bu arada bende aydın arıcıda tedavi görüyorum çok tatlı bi doktor

Son düzenleme:
melıscım canım sagolllllllll bılgın ıcın
ama hamdolsun cumartesı gunu kol cantamı ıcını temızlıgım dedım aaaa bırde ne gorem hapım orda arkası cıkmıs hapım ıcıne dusmus
ayy mutlu oldum gorunce demekkı ıcmemıs
yola devam son hızzzzzz
kızlar korku var ıcımde allahıma sıgınmaya calısıyorum ama korkuyorum ıster ıstemez
melıscım allahım yar ve yardımcımız olsun canım
testler yapıldımı
benımde kımyasal dendı ama hısteroskopıde ufak tefek sorunlar cıkmıstı bundanda bebegın dusebılır demıstı doktorum
sımdı daha saglam tedavıye baslıcam dıye umuyorum eger baslayabılırsem tabıkı
haftaya pazartesı randevum olucak allahtan hayırlısı:2:,

pretcım canım hadı bakalım tedavın hayırlı olsun
canım korkulacak bırsey yokkı
canın nıye acısın
hıcbıryerde canın acımıyor
sen nezaman baslıyon berabermıyız yoksa canım
benım hapım persembe bıtıyor
bakalım boyle olucakmıyız
sorununuz ne tanıtırmısın bıraz kendını

nisam83, çok sevindim senin adına stress sıkıntı yok, herşey güzel olacak İnşallah...
prettyy, hakkında hayırlısı olsun arkaşım, bu arada can yakıcı hiçbirşey yok, merak etme, bunu canı çok ama çok tatlı olan birisi olarak söylüyorum , hatta rahat bile diyebilirim arkadaşım.... tekrara hayrlı uğurlu olsun!

nurpencım sagol canım ama korku var bendede ıste
vesvese gelıyor yuregıme korku oluyor olmıcak dıye ama ben elımden gelenı yaptım gerısı alllaha kalmıs dıyorum ozman bıraz rahatlıyorum ama bıraz sonra yıne stres bakalım hayırlısıı bır baslasaydık tedavıye ınsallahsonuc boyle olsa hayırlısıyla tabıkı saka gıbı gelyor bana yaaaaaaa
sen nasılsın canımmmm

korkuya yer yok, gönlümüzü ferah tutyoruz, vesvese yooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............
tevekkül ettik bekliyoruz o kadar!
tedavi İNŞALLAH çok güzel geçecek ve şaka gibi gebelik testi tarih bekleyip, işte bu benim mucizem NuRBeN gerçek oldu diyeceksin.
beni soracak olursan; benim mucizem 19 hafta 4 günlük oldu, 22 cm boyu, 338 gr ağırlığında, gerçekten bir rüyadayım her anını yaşıyorum, bu rüyanın gerçek olmasını bekliyorum(bir kırk hafta sürsün diye) şimdi senin mucizeni bekliyorum ama baştan söyliyim bu mucizede vesveye yer yok, pozitif düşünce ve inanç var sadece...
gecen güzel olsun, kendine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…