Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

pretcım canım hadı bakalım tedavın hayırlı olsun
canım korkulacak bırsey yokkı
canın nıye acısın
hıcbıryerde canın acımıyor
sen nezaman baslıyon berabermıyız yoksa canım
benım hapım persembe bıtıyor
bakalım boyle olucakmıyız
sorununuz ne tanıtırmısın bıraz kendını[/QUOTE]

yaklaşık 1,5 senedir çocuk istememe rağmen olmadı dkra gittim yumurta takibim yapldı,takip esnasında yumurtamın çatlamadığını büyüyüp kiste dönüştüğünü farkettik,çatlatma iğnesi vuruldum 2 kez,1. sinde çatladı,2. sinde çatlamadı,moralim bozuldu tabi,sonra aydın arıcıyı duydum geldim oda ilk aşılama dedi ama tüp bebek daha garanti olur dedi bizde tüp bebeğe karar verdik,eşimle benim diğer tetkiklerimiz normal çıktı ama bu yumurtamın kiste dönüşmesi gebeliği engelliyomuş,bu ay rahimin temizlenmes için doğum kontrol hapı verdi,martın ortalarında falan tedaviye başlıcaz işte,tedavinin akışını sordum göbekten iğne falan deyince korktum,yumurtanın toplanması tekrar döllenmiş yumurtanın rahme bırakılması falan filen.....tüm bu işlemler anesteziylemi oluyor peki???

teşekkür ediyorum allah hayırlısını versin

nurbencımmm canımmmmm evet kotu dusunceye yer yok ama ınsan ılla etkılenıyor ıste artık 3,deneme ve korkular oluyor
dun bıraz yazılar okudum rahatlattım ama ıllakı bende bu donmede boyle stres oluyor

yapım sanırım boyle ama uzerıne gıtmeye calısıyorum
bu arada pazartrsıye randevu aldım bakalım bukez ne olucak ınsallah hersey yolunda olur ve dogru zman olup tedavıye baslarım ve bende sen gıbı mercımegımı alırım kucagıma ınsallah canımsın
sagolasın moral verdıgın ıcın canımsın
boyle olmalıyım aslında beyavv

pertycım canım nurben sana acıklama yapmıs
daha benım uzerıme soz dusmez aynılarına katılıyorum korkma canımsın onlar basıt asama ıs bebegın sonucunu beklemede ve devamı canımsın
senınle belkı denk gelırız hapın tarıh olarak nezman bıtıcek

evet aslında düşünmemem gerekiyor ama elimde değil canım biraz fazla tatlı heralde insan neyle karşılaşacağını bilemeyince korkuyor demekki...bu arada aydın arıcı olmadığı durumlarda ebru öztürk gerçekleştiriyormuş işlemleri demişsiniz,ama bunlar çok ciddi işlemler ve yüksek maliyet,benim 1-2 deneme hakkım varsa ben bunu ebru öztürkün yapmasını istememki,ben aydın bey için gitmişim oraya

hapım tam olarak 11 martta bitecek canım,tutars eğer nisanda hamileyim:))ikiz olmasını istiycem ama kaç transfer yapıyorlar onu bile konuşmadım

canım nisammmmm,
sende mercimeğini kucağına alacaksın, dualarım seninle...
sadece birazcıcık sabretmelisin...

Aydın Bey'de Ebru Hanım'da çok iyi doktorlar, böyle şeyleri kafana takma, zaten bu endişeni Aydın Bey'le paylaşırsan sana birazcıck kızabilir çünkü kendiside Ebru Hanıma çok fazla güvenir... Zaten Aydın Bey gibi profesyonel gibi işinin ehli olmayan biriyle çalışmaz... Hem diyelim ki takibin başladı artık yumurta toplama işlemine başlıycaksınız ama Aydın Bey'in Amerikaya gitmesi gereken zaman geldi, o zaman ne yapacaksın?:2:
Durun yumurtacıklarım büyümeyin Aydın Bey gelecek mi diyeceksin...(Şaka ettim)
İçini rahatlatmak için söylüyorum ; benim takibimin 3-4 tanesini Aydın Bey yaptı, son 3 yumurta takibimi, yumurta toplama işlemimi ve transferimi Ebru Hanım yaptı ve ben her aşamada çok ama çok mutlu ayrıldım hastaneden... şimdi 19 hafta 5 günlük gebeliğim var, bu memnuniyetimi bir çok kişiye de dile gitirdim, şimdi 2 tane arkadaşım Aydın Bey ve Ebru Hanımla tüp bebek tedavisine başlayacak İNŞALLAH...
seninde ve nisamında güzelhaberlerinizi alıcaz İNŞALLAH... ben inanıyorum , sizde inanın...

hapım tam olarak 11 martta bitecek canım,tutars eğer nisanda hamileyim:))ikiz olmasını istiycem ama kaç transfer yapıyorlar onu bile konuşmadım

prettyy'cim 35 yaşa kadar ilk 2 denemede tek embriyo, ama 3. deneme ise 2 embriyo koyuyorlar.
35 yaş sonrası ise şansı arttırmak için hep 2 embriyo koyuyorlar, yani bizim istememize pek bakılmıyor ancak tabi tek embriyonun kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimalide var...

prettyy'cim 35 yaşa kadar ilk 2 denemede tek embriyo, ama 3. deneme ise 2 embriyo koyuyorlar.
35 yaş sonrası ise şansı arttırmak için hep 2 embriyo koyuyorlar, yani bizim istememize pek bakılmıyor ancak tabi tek embriyonun kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimalide var...[/QUOTE]

Nurbencim hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah...bir şey sormak istiyorum 35 yaşa kadar ilk 2 deneme sonrası,35 ten sonrası ise 2 embriyo demişsin ya peki 35 yaş öncesi ve sonrası olmayan için nedir durum biliyormusun :) ben hazıran ayında 35 den gün alıyorum .yani 35 e yeni girmiş olacağım..acaba benım durumum neyi kapsıyor ..internet ten de araştırdım...35 öncesi ve sonrasını söylemiş hep 35 içinde olan yok :))) tedavim hazirana denk gelirse..35 in ilk ayını yaşamış olacağım ne olacak benim halimmm:)))sevgiler...

alındın mı sen bakim, yapma öyle, dalga geçmekte ne...
ben sana gerçekleri söyledim, biz bu forumda hepimiz birbirimize destek oluyoruz...

Nurbencim hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah...bir şey sormak istiyorum 35 yaşa kadar ilk 2 deneme sonrası,35 ten sonrası ise 2 embriyo demişsin ya peki 35 yaş öncesi ve sonrası olmayan için nedir durum biliyormusun :) ben hazıran ayında 35 den gün alıyorum .yani 35 e yeni girmiş olacağım..acaba benım durumum neyi kapsıyor ..internet ten de araştırdım...35 öncesi ve sonrasını söylemiş hep 35 içinde olan yok :))) tedavim hazirana denk gelirse..35 in ilk ayını yaşamış olacağım ne olacak benim halimmm:)))sevgiler...[/QUOTE]

cesur'cum, öncelikle iyi temennilerin için teşekkür ederim...
hazirana gelirse çok güzel 2 tane koyarlar, haziran öncesi ise yaptıracağın merkezle bu konuyu iyice görüş derim, belki bir iki ay için sıkıntı yapmazlar, çünkü malum Türkiyede günü gününe nüfus kaydı yaptıranlar pek fazla yoktu bizim zamanımızda... bence bu konuda yardımcı olurlar...
hatta düşünsene mart yada nisanda yaptırsan, ve İNŞALLAH gebe kalırsan zaten 35'in içinde doğuracaksın,...
yolun açık şansın bol olsun arkadaş...

nurbencımmcanımmmmmmm cok sagolasınnn canımsın

madurumda madurum madurumda madurumende baslıcam yakında sarı cıyan gıbı demeye
olumluyum olumlusun olumlu
kafayı yememe az kaldın nurbencım olumlu olucak dıye ınternette nekadar yazı varsa okuyorum vesveselerden kurtulmak ıcın
esım yarın havuza ılave etmeye gıdecek
bende ınsalalh pazartesı

pretrı canımsın aydın bey ebru hanım ekıpler sıkılma sen buna
benım bu 3,tup denemem bundan oncekı 2 denememı umut tupte yaptım ordada canım bırı olmayınca bırı bakıyor ekıpte farklılık olmaz sen bunlara takılma canımsın
hadı bakalım pespese bak boyle olucazondekı ben arkamdan sen gelıcen ınsallah canımsınsonuc bu ayyyyyyyyyyyy ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyy teyzesıııı 19 haftalıkmı olmus masallah masalah
hareketlerını hıssedıyon ımı nurbencım

canım ya nezman gelıceksın rutın kntrole

nisacım evet 20 haftalık olduk, yarın tam 4,5 ay bitecek, %50 bitti diyecem artık...
yok ya, sanırım tam hissedemiyorum, bazen hissediyorum gibi geliyor ama bağırsak hareketimi, gaz mı, kıpırtımı pek seçemiyorum doğrusu...
zaten ilk hamileliklerde 22. ve 23. haftada falan hissedilir diye okudum nette, ne yapalım sağlıklı sıhatli olsunda varsın son ay hissedelim kızlar...
hadi hepinizi hamişler arasında görücem, ben inanıyorum, sizde inanın, azcık kaldı hemde çok az...

size bişey anlatayım; dün bir tanıdığımı aradım, 8 yıllık evli ve çocuğu olmuyor, ben tüp yaptıktan sonra ona ben çok memnun kaldım gel sende burda yaptır dedim, önce tamam dedi, sonrada birisi kafasına girmiş, IVI diye İstanbul da bir yerde yaptırdı ama tutmadı, sonrada çok üzüldü, keşke orda yapsaydım diye ve hüngür hüngür ağladığına tanık oldum...
neyse dün nasılsın diye aradım, 2,5 aydır yine hasta olmuyorum doktora gidicem bugün dedi, büyük ihtimalle bana söktürücü vercek herhalde dedi...
akşam bir telefon, ne mutlu ne mutlu, doktora gitmiş, doktor vajinal ultrason yapmış ve tebrikler 6 haftalık hamilesiniz demiş, arkadaş inanamamış , doğrulmuş eminmisiniz doktor bey benim çocuğum yıllardır olmuyor, 2 kere tüp denedim olmadı demiş, doktorda,, kalp atışları görülüyor, eşinizi arayıp güzel haberi verebilirsiniz demiş... bizim kız şok tabi, külotlu çorabını bile hastanede unutup ayağına botu takıp çıkmış, eşini aramış ve sonra beni aradı....
nasıl mutlu oldum anlatamam, RABBİM herşeyin yeri ve zamanını bizim için takdir ediyor, çok değil şurda 1,5 ay önce nasıl hüngür hüngür ağladına ben şahidim...
diyecek tek şey, ALLAH'IM sen çok büyüksün, sen ol dersen herşey olur, yeterki RABBİM sen iste...
RABBİM'in bizler içinde çok güzel şeyler dilemesi dileklerimle...

Ayyy çok duygulandım yaa..allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin inşallah...Nurbencim bende aydın bey de tedavi olacağım...bakalım ne diyecek kendisi..ya aslında tek embriyo yu tavsiye ediyormuş...tek embrıyonun tutma olasılığı ne ki ...2 denemeden sonra çift embriyo transferi oluyormus...hayırlısı bakalım ...

bende çok duygulandım arkadaşlar................
şimdiden hayırlı uğurlu olsun cesurcum, sen tedavine hayırlısı ile başla, yumoşların toplansın, döllensin, bakalım kaç tane olacak, kaliteleri nasıl olacak, ona göre doktor bey sana en doğru yönlendirmeyi yapar,
aslında bende ikiz olsun isterdim diyorum ama uğraşmak ve yetişmek ikisine birden zor olur herhalde...
ALLAH'ım isteyene ve sabredene nasip etsin diyorum...
istatiki bilgi olarak tek embriyo % kaç tutar çift embriyo yüzde kaç tutar bilemiyorum doğrusu, ama sonuçta zaten tüp bebek olayı başlı başına gebelik ihtimali oldukça yüksek bir uygulama, hakkımızda hayırlısı olsun diyelim....
herkeslere iyi geceler diliyorum... hoşçakalın...........

canım en son 16 haftada iken kontrole gittim, ama tüp bebek üzerine yoğulaştıkları için gebelik takibini çok uzun ve ayrıntılı yapmıyorlar , doktorun yanımda olması ve gitmesi toplamda 7-8 dk, 10 dakikayı geçmez...
bu yüzden artık ordan ayrıldım, hem zaten sadece özel hayat sigortası geçiyor, doğumu orda yapmaya kalksam çok pahalı tutacak, yazık günah, hem zaten evime de oldukça uzak, sancım falan gelse hastaneye gidene kadar kendim doğururum herhalde...
ama minnettarım, bu tüp bebek tedavisi sürecini bana tüm konforu ve rahatlığıyla yaşattıkları için Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesine, emeği geçen tüm personel ve hemşirelere (özellikle Demet Hemşire ve embriyologlara, her defasında sorularımızı yanıtsız bırakmadıkları ve ısrarla içimizi rahatlattıları için) doktorlarımız Prof Dr. Aydın ARICI ve Ebru ÖZTÜRK'e teşekkürlerimi kendim ve eşim adına bir borç bilirim.
ayrıca ÇİDER yetkililerinden Elif Hanımıda unutmamak gerekir, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederim...
umarım bu topiğe gelip ASM'ye karar veren tüm arkadaşlarımız istedikleri sonuçları alır ...

nurbencımmmmmmmmm cok guzel yazmıssın canımmmmmmmmmmmm
allahım vesıle kılsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nurben evet canım yaaaaa tup bebek hastanelerınde dogum yapmak ne mumkun
arkadasım 6 aylık gebe 8 mılyar demısler karsıda bır tup merkezı aynı doktorda devam edıcek ama orda tedavı oldugu ıcın 5 mılyarmıs ama onun ozel sıgortası var ucret vermıcek
ben gebzedeyım cok yakınım asm ye ama asla dogumu orda yapamam ozel sıgortam yok
ınsallah saglıklıca olsunda heryerde dogar
bende cok ıkız ıstıyorum hıc yoruculugunu yogunlugunu dusunmuyorum yaparım bakarım dıyorum ama
ıcımden bır ses tek olcakmıs gıbı gelıyor hayırlısı olsun yaaaaa sesler hep yanlıs dıyor zaten

ayyyyyyyyyyy canımmmmmmm arkıdısıne cokkkkkkkk sevındım ne kadar cok uzulmustur yıkılmıstır allahım kımseye muhtac etmedı kendı dırekt verdı ınsallah yaaaaaa ınsallahhhhhhhhhhhhh kucagınada saglıklıca verır

cesur bır yasanmısta ben anlatayım tedavıye baslıcaklara moral olsun
2,tup tedavımde bır ogretmen arkadas vrdı bursadan gelmıs 4,tup ıcın
ondan once baya bır asılama sayısını unuttum 4 tup hısteroskopı 2 defa,laparoskopı her ıslemden gecmıs ve sorunsuz ınfertılıte
2 kıyasal yasamıs ve cocuk yok
1 ay once aradım sana suprızım var kımseye demıyoruz dedı veeeeeeeeeeee 2 aylık dogal yollardan gebe kalmıs ve 15 senelık evlıbana dedı nısam sıkılma allah kocandan ve senden cocuk olmasını yazmıssa kaderınıze olur dedı
ama ben ve ınsanoglu sabırsız yaratıklarız ıste olucakmı olmıcakmı korkusu yarını merak etme cogumuzda var ınsalalh dıyorum dogru zman kılsın rabbım su tedavı olma zamanlarımızı ve bızde melegımızı alalım ınsalalh saglıklı bır sekılde kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…