Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba nurben..

forumlar arasında dolaşırken nisam'ı gördüm, tedaviye başladı mı acaba diye merak ettim sayfayı açtım ve senin yazınla karşılaştım.

benim doktorum IVI'ye transfer oldu ve 3. denememi orada yapmayı düşünüyorum (2. denemem dondurulmuş embriyo transferiydi o da IVI de olmuştu ama sadece transfer masasına yatmayı orada işlem görmüş olarak saymıyorum tabi çünkü çözdürme işlemi için bile eski hastanedeki embriyolog bey gelmişti). arkadaşının ne gibi bir problemi oldu merak ettim. keşke orada yaptırmasaydım diye hüngür hüngür ağlamasının nedeni nedir acaba??

tutmaması başlı başına bir ağlama nedeni elbette ama her yerde bu riskimiz var bence. ben özellikle yapılmış bir hata mı var ne gibi olumsuzluklar oldu, laboratuvardan mı memnun kalmadı öğrenmek istedim. yazdıklarını okuyunca kendimi garip hissettim ve ondan sormak istedim.

bu arada bebeğini sağlıkla kucağını almanı dilerim..

Son düzenleme:
ada egeeeeeeeeeeeeeee ben burdayımmmmmmmm canım pazartesı doktora gıdıcemmmmm
doktor ok derse baslıcaz ınsallah
canım ıvı yıda ıyı dıyorlar erdal beyı
ama ben gebzedeyım ve asm hem yakın hemde basarılı dıye tercıh etttım
sen nezman baslıyorsun canım
sıkıntılar tavan yaptı bende adacım

canım benim seni çok merak ediyordum geldim gördüm, başlayacakmışsın çok sevindim Rabbim bu defa yüzünü güldürür inşallah..

IVI için arkadaşımızın yazdığını okuyunca bir garip oldum doğrusunu istersen. ben de özellikle seçmedim bu merkezi ama doktorumu seviyorum ve o oraya transfer olunca mecbur ben de peşinden gittim :))

bu ay başlayacaktık ama benim 20lik dişler problem çıkardı ve cts günü biri sonra diğeri alınacak onun için antibiotik falan da kullanıcam, bu ayı geçtik kısmetse sonraki aya bir şey çıkmazsa tabi canım...

adacım sagolasınnn canımmmmmmmmmmmmmmmm benı merak ettıgın ıcın
benımde gecen aydı ıptal olmustu bılıyormusun bılmıyorum
ınsalalh zamanı gelmısse bu ay olur dıyorum
senınkındede vardır bır hayır canımsınnn
donmusmu denıcen
hıcccc sıkılma ıvıyı cok methedıyorlarrrrrrrrrrrrrrr
embrıyologu felanda ıyımıs
tabıkı kımı begenır kımı begenmez canım ama genele bakılarak karar verılıcek dımıııı
arada gel canım konusalım emıııı

canım benim Allah razı olsun. bu arada ivi yi metheden kimse görmedim henüz biliyor musun :)) ama çok da güzel bir merkez tabi donanımını (çalışanlar olarak) doktorum dışında yorumlayamam..

dondurulmuş tek kaldı canım ama 2 gebelik kaybım oldu ya benim, onun için pgt yapılacak embriyolarıma bu nedenle taze deneme yapacağız kısmetse...

ayyy canım yaaaaaaaa masallah masallah tazeye baslıyon hee
guzel pekı sızde gen testı trombofılı testı yapıldımı yanı sorun mu var da pgt yapılcak yoksa tedbır olsun dıyemı
ınsallah bukez kaybın olmazda sende bızde kucagımıza alırız canımsınnnn

canım ilk denemeye başlamadan önce eşime karyotip testi yapılmıştı ve temiz çıkmıştı. o test 2. transferim sonrası boş gebelik yaşayınca doktorum bana da aynı testten yaptırdı. sonuçlarım henüz çıkmadı ama onda kan pıhtılaşması falan belli oluyormuş zaten.

bir de anne ve babada herşey yolunda olsa bile embriyoda kendi kendine genetik bozukluk oluşabiliyormuş. onun için de pgt yapılması fayda sağlayabilirmiş miş miş.. umarım bu defa yüzümüz güler arkadaşım..

amin nisacım, o zaman senin için ikiz duası edelim biz...

adaege'cim seninde dediğin gibi tutmaması başlı başına hüngür hüngür ağlaması için bir sebep, arkadaşım o zaman belki bir sebep aradı sadece o kadar...
ama çok niyetliydi ASM'ye ancak IVI'yı görünce hoşuna gitmiş vede doktoru beğenmiş, çok içine sinmişti...

dediğim gibi, sakın canını sıkma,
metheden kimsenin olmaması ise daha IVI'nın yeni açılmış bir merkez olması arkadaşım, sen gönlünü ferah tut, yoksa ALLAH'I var hiç kötü birşey demedi...

adacım kafanı karıstırmak ıstemem ama canımsın
perıferık kanda kromozom testındemı cıkıormus pıhtılasma testı
bızede 1,tupten sonra eslı olarak gen testı yapıldı hamdolsun sorun cıkmadı
2,de ben kımyasal yasadıktan sonra doktordan trombofılı testı yaptırmak ıstedıgımı soyledım
oda buna gerek yok ama sen bılırsın dedı bende gecen hafta verdım tedavıye baslamadam vereyım dedım
onun dısında hısteroskopı ve rahım fılmı cekıldı bana 2,tupten sonra canımsın
ınsallah sorun olmaz hıcbırseyımızde ve hayırlısıyla melegımıze ve meleklerımıze kavusuruz
nurben evet canım evet ben ıkız ıstıyorum ama hayırlısıyla canımsın
allahtan ben ıstıyorum ama o banave herkese hayırlsını versın ınsallahhhhh
herkesın cuması mubarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim aşkolsun neden karıştırmış olacaksın yok öyle bişi.. sanırım kromozom testinde de çıkıyormuş pıhtılaşma olayları buradaki arkadaşlarda bilmem ne heterozigot falan gibi de bir adı olduğunu okumuştum ama ayrı bir testse yaparım tabi onu da..

ben doktoruma kürtajımdan sonra hsg ye gerek var mı diye sordum. o da bana %99 bişi çıkmaz ama hsg zaten geçmişte kaldı çok arzu edersen histeroskopi yaparız dedi. olur gibi konuştum başta ama şimdi gerek var mı ki diyorum. bende tutunma sorunu olmuyor ki, gelişememe sorunu oldu taze de de dondurulmuşta da..

aklım karışık valla canım ne yapıcam bilemiyorum..

nurbencim içim rahatladı çok teşekkür ederim.. ben de isterdim ki doktorum şöyle daha adı sanı belli bir yerde olsun ama IVI ye geçti ben de kendisini çok sevdiğim ve güvendiğim için onun peşinden gittim. inşallah yüreğimin götürdüğü yer doğrudur.. çok sevgiler..

emin ol ki; iyidir, bu tedavide en önemli şeylerden biridir, pozitif düşünmek ve doktoruna güvenip sırtını ona yaslamak... yolun açık, şansın bol olsun arkadaşım...
ALLAH gönlüne göre versin!

emin ol ki; iyidir, bu tedavide en önemli şeylerden biridir, pozitif düşünmek ve doktoruna güvenip sırtını ona yaslamak... yolun açık, şansın bol olsun arkadaşım...
ALLAH gönlüne göre versin!

arkadaşım çok teşekkür ederim amin.. inşallah dediğin gibi yolum açık olur bu defa. çok öpüyorum seni :)

merhaba bayanlarrrr
adacım canım bence hısteroskopı yaptırmalısın
bırde senın bebeklerın kacıncı haftada dusuyor
bak bende hısteroskopı olmustum bendede rahım kalp seklınde cıkmıstı vede doktor bundan dolayı tutunamayıp dusmus olabılır dedı
bırde ıltıhap varmıs boyle kucuk kucuk kırmızı kurtcukler gıbı onun ıcın 20 gun felan antıbıyotık kullanmıstım
bence sende trombofılı vede hısteroskopı ol derım tabıkı sen bılırsın canımsın

canlarım bugun benımde ebru hanımla randevum vardı
yumosumun bırı yıne 13 mm olmus ama doktor bukez herseye ıyı dedı.
hapı bıtırelı 4,gundu ve sabah halam geldıve ıgneye bu aksam baslıcakmısım dozum yuksek 375 yumosum az cunku ama hayırlısı dedım cıktım yola
nurben arkandan cek benı canımmm boyle
adacım canımmmm dua edelım bırbırımıze canımsınnn

arkadaşım çok teşekkür ederim amin.. inşallah dediğin gibi yolum açık olur bu defa. çok öpüyorum seni :)
bende seni çok öpüyorum ALLAH'a emanet olun...

MAAŞALLLAH, herşey yolunda gidiyor nisam...
hayırlısı olsu tabii, sen merak etme ben senide adaege'yide böyle böyle çekip getircem peşimden, ALLAH'ın izniyle benim oğlan sizinkilere abilik edecek, ama her zaman dediğim gibi önce hep pozitif, güzel güzel düşüneceğiz, karamsarlığa üzüntüye meyil vermek yok...

canım Allah yardımcın olsun.. ben de bu ayı atladım demiştim ya hesap yaptım herşey yolunda giderse mayıs ortalarında vereceğim sizlere inşallah güzel haberi.. baharla birlikte benim de ilkbaharım gelecek inşallah..

benim dozum hep 375 di, gerçi yumurtam çok az değildi ama her bünyenin dozu farklı oluyor sanırım canım. toplamda 11 yumoşum olmuştu 9'u iyi kalitedeydi, 7'si döllendi. arada 2 gün 300 doz kullanmıştım sanırım..

histeroskopi yaptıracaksam bile bu ay geçti artık çünkü reglden hemen sonra oluyormuş ya, benim geçti. kısmetse önümüzdeki ay regl olunca bakarım artık.. hayırlısı inşallah arkadaşım hepimiz için..

dediğin gibi İNŞALLAH, baharla baharını yaşamanı yürekten isterim, hem senin hem nisamın hemde bu topiclerde yüreğini açıp, RABBİM'den hayırlı evlatlar isteyen herkeslerin baharlarını yaşamalarını dilerim...
bu arada yumoşlarının sayısı iyiymiş bu güzel, merak ettim hangi ilaçları kullanıyorsun 300 lük ve 375'lik doz olarak?

nurbencım canım fsh sım 16 cıkmıs
esım ebru hanıma gostermıs ebru hanımda usg de gordugumuz gıbı yumurta rezervının azaldıgını gosteyıor demıs
ama yazınkı 4 yumos cıktıgı zman fsh degerım 7-yada 9 cıkmıstı sımdı yuksek cıkmıs neyse hayırlısı
doktorda tamam sımdı 375 gonal dozla baslıyoruz demıs
cuma gunu duruma gore bakıcaz demıs
5 yumos olursa cok guzel olur ınsallah kalıtelı olurda dollenır ben sayılara takılmıyorum artık
hayırlısı neyse o olsun canlarım
dua edın bana guzel gıtsın hersey nurbencım karamsar degılım canım hayırlısı neyse o olsun
1 yumosla nokta atısı yapan var allah nasıp ettımı dımı canımsın
adacım canım hadı bakalım canımsın allahım senınde hayırlı haberlerını versın bıze ınsalalh
boyle olaım ınsallah hepberaber

nurbencim Allah senden razı olsun, amin..

ben 1 defa taze deneme yaptım biliyorsun (ikinci transferim dondurulmuştu) onda da önce lucrin sonra gonal f kullandım. son iki gün de gonal f dozunu düşürüp 2 toz 1 su menagon takviyesi vermişti doktorum.

nisam emiynim olacak, 12'den vurucan kız bu sefer...
bu arada haketten 1 tane ile tutturanlar gerçekten var, babamın kirvesinin gelini 11 yıllık evliydi ve çocukları olmuyordu, aşılama falan çok denemişlerdi, ama artık kadınıın yumurta rezervleri çok azalmış ve doktoru ona acil tüp bebek yapalım, yakında menopoza gircen demiş, yaptılar ama düşün piyasada ki tüm tüp bebek ilaçlarını kullanarak hemde yüksek yüksek dozda, tek yumurta 1 tane yumurta toplandı ve oda döllendi şükür. şimdi çok tatlı bir bebeği var, ama kadın çok çile çekti yıllardır...
yani tek atışlada olabiliyor nisam...

ilaç olarak bende aylarca gonal-f kullanmıştım ama ilk kullandığım anda işe yaradı sonra hiçbir ay işe yaramadı, hatta ben bir kaç kutu 900'lük gonal-f almıştım soğuk zinciri kırıldı ilacın, bir etki olmuyor diye, ama ne soğuk zinciri, ilaç bana etki etmiyordu...
neyse aslında benim hormon değerlerime göre ilacım menapur diye bir ilaçmış, Aydın Bey'de bana 2 toz ve 1 su verdi ve bende oldukça işe yaradı, zaten bu tedavide en önemli olan bu ilaçların planlanması...
artık gerisi RABBİM'e kalmış, biz duamızı edelim, tevekkül edelim...
sizleri öpüyorum kızlar, şimdilik hoşçakalın bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…